Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα παντως οσα ογκωδη μου εχει στειλει με dhl ηρθαν με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ και tracking no αλλα ηταν με την οδικη υπηρεσια της dhl αρα τη βδομαδουλα την ηθελε...παρακολουθουσα την εξελιξη απο το site της dhl Γερμανιας...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εμενα παντως οσα ογκωδη μου εχει στειλει με dhl ηρθαν με ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ και tracking no αλλα ηταν με την οδικη υπηρεσια της dhl αρα τη βδομαδουλα την ηθελε...παρακολουθουσα την εξελιξη απο το site της dhl Γερμανιας...

Tο αυτό ακριβώς....!

Τώρα κάθομαι κ βλέπω από την αρχή τις παραγγελίες μου εδώ κ τρια χρονια κοντά γιατί θα σκάσω από την περιέργεια μου.... :confused::rolleyes:

Το λοιπον.....ειδα οοοοοολες τις παραγγελίες μου

Οταν στελνονται με royal mail ερχονται --> Ελτά

Οταν στελνονται με Deutsche Post DHL έρχονται --->Ή με απλό Ελτά ή με την Ταχυμεταφορές Ελτά που είναι κουριερ...κ οταν έρχονται με τρακινγκ νουμερο το βαζουμε στη σελίδα της dhl αλλά επειδή ειναι οδικώς κολλάει η ημερομηνία πολλές μερες εως να έρθει στην Ελλάδα. Και οταν παιρνουμε τηλέφωνο στην dhl μας λενε να το ψάξουμε στις ταχυμεταφορές Ελτα....

Και όταν στέλνονται με UPS έρχονται -----> με κουριερ UPS συνήθως την επομενη μέρα ή δεύτερη.

Διαφημίσεις

Πριν από ένα μήνα η θρυλική κατσαρόλα της wmf ήρθε με dhl και ήρθε στην πόρτα μου και δεν ήταν ιδιαίτερα ογκώδες αντικείμενο.

Ιλόνκα αυτό λεμε....δεν στέλνει μόνο τα ογκώδη με dhl.....

Ξανα λέω, η dhl ειναι τα γερμανικά ταχυδρομεια....ενα τηλεφωνάκι παρτε στην dhl εδώ κ θα σας το πει κ η υπάλληλος.

Αφου ήρθε στην πόρτα σου τότε σου ήρθε με υπάλληλο της Tαχυμεταφορές Ελτα....

εντιτ

Ουτε κ η γυάλινη γάστρα μου που πήρα ήταν ογκώδης....παρόλα αυτά ηρθε με ups σε μια μέρα....!

Καλησπέρα,

είχε μείνει το lenor στο καλάθι μου αφού δεν πρόλαβα να συμπληρώσω για να βάλω παραγγελία και μου έβγαλε ότι έχει πάλι stock αλλά η τιμή έχει αλλάξει από 2,27 λίρες σε 21,36 λίρες. Τυχερέέέεεεεεςςςςςς. Ευτυχώς με ενημέρωσε για να τρέξω να πάρω. Χι χιχιχιχιχιχι:P:p:p

Tamar ειχα παρει αυτον τον καθρεφτη ο οποιος ηταν πολυ ευκαμπτος και ευκολος στην τοποθετηση, δεν ξεκολλουσε, δεν ειχε αντανακλάσεις αλλα δεν ηταν καταλληλος για μυωπες καθότι μικρος! :lol:

Αυτος που εβαλες ειναι μεγαλος οποτε θα ειναι μια χαρα υποθετω.

κορίτσια σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το σίδερο μαλλιών αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν έχει και ίσιες πλάκες εκτός από αυτές με τις γραμμές τις φώτο. Μπορεί να με βοηθήσει καμιά κοπέλα με τα Αγγλικά?

Πάντως αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται για σίδερο που κάνει μπούκλες αυτό είναι θεϊκό http://www.amazon.co.uk/Remington-Pearl-CI95-Curling-Wand/dp/B003SWZOKI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1331754395&sr=8-2

Έχω αρκετά μακριά μαλλιά και τα κρατάει μια χαρά.Και ανάλογα πόση ώρα το κρατάς στα μαλλιά τα κάνει από απλώς κυματιστά μέχρι μπούκλες κανονικές!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Στο μεηλ έχει μόνο τον αριθμό της παραγγελίας από το άμαζον και το estimated arrival date. Πήρα 24 μαχαιροπίρουνα WMF και με 70 περίπου ευρω και στη Παρουσάση ήταν με 155. Τώρα ελπίζω και να φτάσουν.

Ποια πήρες;

Πριν από ένα μήνα η θρυλική κατσαρόλα της wmf ήρθε με dhl και ήρθε στην πόρτα μου και δεν ήταν ιδιαίτερα ογκώδες αντικείμενο.

Την οποία θέλω να πάρω κι εγώ. 2 θέλω. Μια μεγάλη και μια μεσαίου μεγέθους...Άντε να δούμε πότε...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

ποιος σε ματιασε κοπελια????

αντε για κανε repair το συστημα γιατι μας λειπεις!!

....αχχχχ αχχχχ λεω......
Chatzico η απουσία σου παραείναι αισθητή !!!

Σε περιμένουμε πίσω πως και πως :)

Σματς σμουτς κοριτσάρες !!!!!!!!!!!

Καλημερούδια.

Χατζικόνι, κάποια στιγμή έπαθα ακριβώς το ίδιο μέσω hotmail. Αν θες πήγαινε και τσέκαρε τα drafts ή την υπογραφή σου και διέγραψε ότι περίεργο δεις!...

Τι είναι ντράφτς ? Που να δω την υπογραφή μου ? :confused::confused::confused:

Βρε Καλαμαρίδιον,

Δεν είμαι ειδική επί του θέματος!

Αν το θέμα περιορίζεται στο mail, τότε δοκίμασε να τσεκάρεις αυτά που σου είπα. Κατά τα άλλα, εννοείται ότι τρέχεις το antivirus.

Στη δική μου περιπτωση για παράδειγμα, χωρίς να κάνω οποιαδήποτε χρήση του μαιλ,οι επαφές μου λάμβαναν διάφορες διαφημίσεις με αποστολέα εμένα. Μέσα στο όλο ψάξιμο, εντόπισα ότι στην υπογραφή μου (δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή για να δω ακριβώς τα βήματα) είχα ένα σύνδεσμο που έκανε όλη αυτή τη βρωμοδουλειά (κάτι σαν τα τικεράκια που χρησιμοποιούμε στο forum). Διέγραψα λοιπόν οτιδήποτε ήταν γραμμένο στο ανάλογο πεδίο. Επίσης, προληπτικά άλλαξα και κωδικούς πρόσβασης. Από τότε δεν είχα αντιμετωπίσει ανάλογο φαινόμενο.

Για ποιο συγκεκριμένα πάντως στείλε μου ακριβώς το πρόβλημα να το διαβιβάσω στη Μηχανογράφηση μας, μήπως κάποια στιγμή μέχρι να σχολάσω με βοηθήσουν

Λοιπόν, όσο το σκέφτομαι το πρόβλημα μου άρχισε μετά το καλοκαίρι, είχα αγοράσει ένα σουτιέν ΦΑΝΤΑΣΙ από ένα γαλλικό κατάστημα, είχα ανοίξει κέις αν θυμάστε γιατί δεν είχα παραλάβει κλπ

Απο εκεί και μετά λαμβάνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο σπάμ μου, κάτι μντα για ..... βιάγκρα, επιμήκυνση πέους κλπ.

Τα πετάω βέβαια.:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Αν μπορείς, πέσμου ακριβώς τι να κάνω.

Αυτό που παθαίνω είναι το εξής. Το λάπτοπ μου κάποια στιγμή ανάβει μια μπλε΄οθόνη και κάνει επανεκίνηση. Στο μέιλ μου (γιαχού) δεν μπορώ ακόμα να κάνω έξοδο.

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

BOftp3.png PzWNp3.png

Ναι εμεις! Μας το έφερε ο Αγιος Βασίλης πέρισυ τα Χριστουγεννα (2 χρονών παρακαλώ) και είναι τέλειο. Ειναι πολύ ομορφο απο κοντά, τα φόρεσε πάρα πολύ και δεν έπαθε τίποτα. Και το ρολογάκι πολύ καλό επίσης, ειναι κανονικό και όχι ψευτικο.

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Tamar ειχα παρει αυτον τον καθρεφτη ο οποιος ηταν πολυ ευκαμπτος και ευκολος στην τοποθετηση, δεν ξεκολλουσε, δεν ειχε αντανακλάσεις αλλα δεν ηταν καταλληλος για μυωπες καθότι μικρος! :lol:

Αυτος που εβαλες ειναι μεγαλος οποτε θα ειναι μια χαρα υποθετω.

Εγω εχω παρει αυτον, 7,5ευρω απο εδω αλλα επισης μικρος και ναι μεν τη βλεπω αλλα οχι με λεπτομερεια καθοτι μυωπας και εγω!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...