Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το 26 θέλω.

το 25-26 δηλαδή ή αλλιώς 8-9 Αγγικό.

Σε μονό νούμερο βγαίνει μόνο αυτό που το έχω πάρει για το γιο μου και για μένα είναι το καλύτερο ever! Βέβαια, αυτό δεν είναι κ πααρα πολύ φθηνό αλλά έχει -20%.

Αυτό φθηνό αλλά δε μ'αρεσει

Επίσης, αυτό

Και μετά ψάχνεις και στο ebay για καμια δημοπρασία ή για πωλητή από hong Kong. Εχω ψωνίσει από αυτόν τώρα τελευταία

Απ'οτι βλέπω βέβαια τα crocs βρίσκονται μάλλον σε μερική έλλειψη! Πριν κάνα μηνα είχε πολλά περισσότερα. Τα πήραμε όλα στις εκπτώσεις! χιχι!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εχω παραγγείλει κάτι από το αμαζον και χτες μου ήρθε μνμ οτι το εστειλαν με dhl.de αλλά δεν αναφέρει πουθενά tracking number. Υπάρχει περίπτωση να μου τον στείλουν σημερά- άυριο ή να πάψω να ελπίζω; Μήπως έχετε ιδεα αν θα έρθει με Πορτα πορτα ή τα απλά ΕΛΤΑ. Ακόμα δεν έχω ξεψαρώσει πολύ οπότε θα σας πρίζω λιγάκι

Εχω παραγγείλει κάτι από το αμαζον και χτες μου ήρθε μνμ οτι το εστειλαν με dhl.de αλλά δεν αναφέρει πουθενά tracking number. Υπάρχει περίπτωση να μου τον στείλουν σημερά- άυριο ή να πάψω να ελπίζω; Μήπως έχετε ιδεα αν θα έρθει με Πορτα πορτα ή τα απλά ΕΛΤΑ. Ακόμα δεν έχω ξεψαρώσει πολύ οπότε θα σας πρίζω λιγάκι

Μάλλον να πάψεις να ελπίζεις..

Δε σου γράφει πιθανή ημ/νια παραδοσης?

Κάνει καμιά βδομάδα αν δεν έχει αριθμο παρακολούθησης και μάλλον θα σου έρθει ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για να πας να το πάρεις

Οδηγίες για το αμαζον απ'το καλαμαράκι http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Έχει πάρει καμιά κάτι τέτοιο να μου πει εντυπώσεις?

http://www.amazon.co.uk/Ravel-Childrens-Jewellery-Set-Presentation/dp/B001CM2SCS/ref=sr_1_1?s=watch&ie=UTF8&qid=1331735631&sr=1-1

Ναι εμεις! Μας το έφερε ο Αγιος Βασίλης πέρισυ τα Χριστουγεννα (2 χρονών παρακαλώ) και είναι τέλειο. Ειναι πολύ ομορφο απο κοντά, τα φόρεσε πάρα πολύ και δεν έπαθε τίποτα. Και το ρολογάκι πολύ καλό επίσης, ειναι κανονικό και όχι ψευτικο.

Διαφημίσεις

έχει το τρακινγκ στο εμειλ που σου στείλανε για τσεκαρε τα μειλ σου

Στο μεηλ έχει μόνο τον αριθμό της παραγγελίας από το άμαζον και το estimated arrival date. Πήρα 24 μαχαιροπίρουνα WMF και με 70 περίπου ευρω και στη Παρουσάση ήταν με 155. Τώρα ελπίζω και να φτάσουν.

DHL δε σημαίνει απαραίτητα κούριερ... Με άμαζον σημαίνει απλό ταχυδρομείο, στην καλύτερη περίπτωση επειδή είναι βαρύ, πόρτα πόρτα. Αλλά μην ελπίζεις νωρίτερα από εβδομάδα

YqE6p2.png

IqItp3.png

¨Ημουν σίγουρη ότι τα dhl πάντα δίνουν τρακινγκ ναμπερ. Μάθαμε και κάτι σήμερα :)

Διάβασε τις οδηγίες μιας κ εισαι καινούργια κ να μάθεις δυο τρια πράγματα για να μην αναρωτιέσαι. ;)

Και το dhl στην ελλάδα ειναι κουριερ, στην γερμανία ομως ειναι ελτά τους οποτε οταν βλεπεις dhl ερχονται με ελτά ή ταχυμεταφορές κ οταν στα στελνουν με UPS τότε ειναι κουριερ.

το κάθισμα της φίλης μου πάντως με dhl πήγε στην πορτα της:P:p

Ηταν ταχυμεταφορές ελτα που σημαινει κουριερ των ελτά. Ιδιωτική εταιρεία είναι.

εντιτ....είσαι σιγουρη?? Μην ήταν ups? γιατί περυσι πηρα δυο τρια αντικέιμενα ογκώδη κ το ενα ειχε έρθει με dhl...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...