Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έχω θέμα με τον λογαριασμό μου στο πάρεντς αρκετό καιρό τώρα.

Επίσης με τον λογαριασμό μου στο γιαχού, δεν μπορώ να κάνω λογκάουτ.

Αν θυμάστε, έφυγαν από το μέιλ μου κάτι κουλά μνμτα σε διάφορες από εσάς.

Δεν ξέρω αν συνδεόνται τα δύο θέματα, πάντως σήμερα το πρωί ΔΕΝ μου δέχθηκε τον κωδικό μου στο γιαχού και άλλαξα τις ρυθμίσεις απορρήτου.

Ελπίζω να τα καταφέρω και στο πάρεντς αλλά δεν προλαβαίνω τώρα, μάλλον το βράδυ.

Αν λάβετε κουλά μνμτα από μένα, ΜΗΝ τα ανοίξετε, χωρίς να με ρωτήσετε πρώτα, αν τα έχω στείλει δηλαδή.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν ξέρω αν συνδεόνται τα δύο θέματα, πάντως σήμερα το πρωί ΔΕΝ μου δέχθηκε τον κωδικό μου στο γιαχού και άλλαξα τις ρυθμίσεις απορρήτου.

Ελπίζω να τα καταφέρω και στο πάρεντς αλλά δεν προλαβαίνω τώρα, μάλλον το βράδυ.

Αν λάβετε κουλά μνμτα από μένα, ΜΗΝ τα ανοίξετε, χωρίς να με ρωτήσετε πρώτα, αν τα έχω στείλει δηλαδή.

ποιος σε ματιασε κοπελια????

αντε για κανε repair το συστημα γιατι μας λειπεις!!

wtPtp3.png

hb9ip2.png

Πανέμορφα είναι, από ποιότητα τι λένε? Είδα και άλλα ωραία σχέδια στο μαγαζί του. Παρέλαβες?

Εθισμένες καλημέρες!! Και εγώ έτσι νιώθω, αλλά μ'αρέσει γμτ:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερούδια.

Χατζικόνι, κάποια στιγμή έπαθα ακριβώς το ίδιο μέσω hotmail. Αν θες πήγαινε και τσέκαρε τα drafts ή την υπογραφή σου και διέγραψε ότι περίεργο δεις!

ΚΩΔΙΚΟΣ MYTOYS.DE : D339H3CH9MXE

Καλημερούδια.

Χατζικόνι, κάποια στιγμή έπαθα ακριβώς το ίδιο μέσω hotmail. Αν θες πήγαινε και τσέκαρε τα drafts ή την υπογραφή σου και διέγραψε ότι περίεργο δεις!

ΠΟΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ;

Διαφημίσεις

Ευχαριστω. Το ιδιο ειχα.

Και ο κωδικος που εδωσα 4BKM89ZHG56X ειναι για -10 ευρω apo 30 ευρω και πανω και ληγει 31 ιουλιου αν καποιος θελει να κανει μετα τον Απριλη αγορες

εεετσι..γιατι αυτο ή αυτο δεεεεεεν ειναι προσφορες???κ χρησιμα κιολας πραγματα:tongue::mrgreen:

παντως περα απ την πλακα, κ εγω ,εναν ψιλοεθισμουλη τον εχω...το παραδεχομαι....:oops:

χαχαχαχαχαχα ε δε σε πιστέυωωωωωωωωωωωω χαχαχα

σματσ μου έφτιαξες τη μέρα χοχοχοχοοχ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

αχχχχ αχχχχ λεω......

Καλημερούδια.

Βρε Μπιθόνι....για δώσε οδηγίες για ναυτιλλομένους που το άνοιξαν το ρημαδοεμειλ της κιουρίας....!

Βρε Καλαμαρίδιον,

Δεν είμαι ειδική επί του θέματος!

Αν το θέμα περιορίζεται στο mail, τότε δοκίμασε να τσεκάρεις αυτά που σου είπα. Κατά τα άλλα, εννοείται ότι τρέχεις το antivirus.

Στη δική μου περιπτωση για παράδειγμα, χωρίς να κάνω οποιαδήποτε χρήση του μαιλ,οι επαφές μου λάμβαναν διάφορες διαφημίσεις με αποστολέα εμένα. Μέσα στο όλο ψάξιμο, εντόπισα ότι στην υπογραφή μου (δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή για να δω ακριβώς τα βήματα) είχα ένα σύνδεσμο που έκανε όλη αυτή τη βρωμοδουλειά (κάτι σαν τα τικεράκια που χρησιμοποιούμε στο forum). Διέγραψα λοιπόν οτιδήποτε ήταν γραμμένο στο ανάλογο πεδίο. Επίσης, προληπτικά άλλαξα και κωδικούς πρόσβασης. Από τότε δεν είχα αντιμετωπίσει ανάλογο φαινόμενο.

Για ποιο συγκεκριμένα πάντως στείλε μου ακριβώς το πρόβλημα να το διαβιβάσω στη Μηχανογράφηση μας, μήπως κάποια στιγμή μέχρι να σχολάσω με βοηθήσουν

Διαφημίσεις

Βρε Καλαμαρίδιον,

Δεν είμαι ειδική επί του θέματος!

Αν το θέμα περιορίζεται στο mail, τότε δοκίμασε να τσεκάρεις αυτά που σου είπα. Κατά τα άλλα, εννοείται ότι τρέχεις το antivirus.

Στη δική μου περιπτωση για παράδειγμα, χωρίς να κάνω οποιαδήποτε χρήση του μαιλ,οι επαφές μου λάμβαναν διάφορες διαφημίσεις με αποστολέα εμένα. Μέσα στο όλο ψάξιμο, εντόπισα ότι στην υπογραφή μου (δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή για να δω ακριβώς τα βήματα) είχα ένα σύνδεσμο που έκανε όλη αυτή τη βρωμοδουλειά (κάτι σαν τα τικεράκια που χρησιμοποιούμε στο forum). Διέγραψα λοιπόν οτιδήποτε ήταν γραμμένο στο ανάλογο πεδίο. Επίσης, προληπτικά άλλαξα και κωδικούς πρόσβασης. Από τότε δεν είχα αντιμετωπίσει ανάλογο φαινόμενο.

Για ποιο συγκεκριμένα πάντως στείλε μου ακριβώς το πρόβλημα να το διαβιβάσω στη Μηχανογράφηση μας, μήπως κάποια στιγμή μέχρι να σχολάσω με βοηθήσουν

εχμ....δεν το κατέχω λεμε χαχαχα

οκ υπογραφή ηλεκτρονική δεν εχω....στα μειλ μου

το αντιβαιρους το εβαλα να τρεξει,,,και τα δυο που εχω βασικά χτες αλλά στο γρηγορο ψάξιμο οχι στο λεπτομερες αυτο σημερα το βραδυ θα το βάλω...

τα ντραφτς πια ειναι....?? Μη γελάτεεεεεεεεε χαχαχαχα

καλημερες!

ουτε εγω το κατεχω οποτε δε σχολιαζω.........

αλλο θεμα εχω! εχουμε σαιτ με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ παιχνιδια little tikes εξωτερικου χωρου???? θελουμε τα βασικα......... μια τσουληθρα μια τραμπαλα ενα σπιτακι αντε κ μια κουνια........ οχι ολα μαζι! με δοσεις!!!!!!!!!!! αλλα λεω μηπως μου εχει ξεφυγει κανα σαιτ.... mytoys μου ρθε στο μυαλο μονο αλλα ντεν εχει.... αμαζον στελνει ελαχιστα ογκωδη..... αλλο?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερες!

ουτε εγω το κατεχω οποτε δε σχολιαζω.........

αλλο θεμα εχω! εχουμε σαιτ με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ παιχνιδια little tikes εξωτερικου χωρου???? θελουμε τα βασικα......... μια τσουληθρα μια τραμπαλα ενα σπιτακι αντε κ μια κουνια........ οχι ολα μαζι! με δοσεις!!!!!!!!!!! αλλα λεω μηπως μου εχει ξεφυγει κανα σαιτ.... mytoys μου ρθε στο μυαλο μονο αλλα ντεν εχει.... αμαζον στελνει ελαχιστα ογκωδη..... αλλο?

Ιριδα το ιδιο ακριβως ψαχνω.

Κοιτα καποια που στελνει το γερμανικο αμαζον. Κανα δυο θα βρεις και στο Littlewoods europe αλλα τωρα δεν εχουν καποια εκπτωση.

Ιριδα το ιδιο ακριβως ψαχνω.

Κοιτα καποια που στελνει το γερμανικο αμαζον. Κανα δυο θα βρεις και στο Littlewoods europe αλλα τωρα δεν εχουν καποια εκπτωση.

χμ μαλιστα.... καλα δεν ειναι τρομερα επειγον αφου δεν εχουν εκπτωσεις! εχουμε χρονο.... εχε με υποψην αν δεις τιποτα.....

στα τζαμπο εχει σπιτακι 100 ευρω απλα ειναι λιγο.... λες θα το παρει ο αερας.......

κ τραμπαλα βρηκα στο αμαζον 56 ευρω...... δε ξερω αν ειναι καλη τιμη.... αυτες τις πλαστικες που ειναι σα ζωακια........

παω να δω αυτα που λες.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

χαχαχαχαχαχα ε δε σε πιστέυωωωωωωωωωωωω χαχαχα

σματσ μου έφτιαξες τη μέρα χοχοχοχοοχ

οχι που θα κώλωνα:lol::lol::lol::lol:

αλλωστε,ειδικα η δευτερη σουπερ προσφορα ειναι ενα ....χμμμμ ...εργαλειο που πρεπει να εχουν ολα τα νοικοκυριά...τι????να μην ενημερωσω????:tongue::tongue::tongue:

να βαλω κ τιποτα φωσφοριζέ????χαχαχαχαχαχαχ

μην κ θελουν να στοκαρουν οι ιντερνετικες λεω:mrgreen:

σματς κ σε σενα καλαμαριους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...