Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εχεις απολυτο δικιο.....για αυτο ανεβαινω ηλικιες και με δουλευει και το καλαμαρι καταλαβες?????? λεω να φτιαξω μια ψευτικη ντουλαπα με κουτες τζιμπο και ηλικιες απεξω χαχαχαχαχχα......τεσπα...δικιο εχεις.ευτυχως για πολυ λιγα το εχω μετανειωσει.......και τα μικρα εχουν μαθει να βλεπουν συνεχεια πακετακια.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κουκετα του ΙΚΕΑ με τον ουρανο ειναι ωραια αλλα ειναι για ενα παιδακι

της εχω δει (λες να μην εχω κανει περασμα?????? διπλα με ΡΙΒΕΡΡΡΡΡΡ)

για διπλο κρεββατι δε με γεμιζουν.....γουστα ειναι αυτα

οι τιμες που παρεθεσε εννοειται ειναι ΧΩΡΙΣ στρωματα εεεεεε

αντε να κανω συνδιασμο με γιο κατω και κορη πανω......

Για όποια ενδιαφέρεται κοριτσίστικο agatha μποτάκι μπλε νούμερα 3.5- 4.5-5 στις 15.5 λίρες

edit και αυτά στα ίδια νούμερα και αυτά. Προφανώς οι περισσότερες τα έχετε ήδη δει αλλά λέω για καμία ξεχασμένη.

Αν και τα συγκεκριμένα τα έχω μπανίσει ήδη, εννοείται ότι ρίχνεις σύρμα, μιας και απ'ότι βλέπω στο τικεράκι σου η μικρή σου είναι σχεδόν ίδια ηλικία με τη δική μου οπότε φαντάζομαι ότι ψάχνουμε τα ίδια νούμερα!

Γατόνι, έγραψες!Χθες είχε 11 λίρες τη συσκευασία των 507!Χτύπησα 2 με free στα 20,50

να πω τον πονο μου..πηγα σε ενα που το εβλεπα απο κηφισιας

φανταστικα, καταπληκτικα αλλα η σκετη κουκετα 1700???? προσφορα?????

(νεοσετ 700)

οφουυυυυυυυυυυυυυ

ασε με να μαντεψω...laro? το έπαθα και γω ένα πρωί το εγκεφαλικό...

...

Άσχετο αλλά και σχετικό.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανοίξω θέμα με το αν γλιτώνουμε τελικά χρήματα από τις αγορές μας ή αν νομίζουμε ότι γλιτώνουμε αφού αγοράζουμε περισσότερα αλλά και πολλά άχρηστα πράγματα.

Εγώ πάντως δηλώνω ότι έχω εθιστεί φοβερά και πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό.

Άσε που δε νομίζω ότι κάνουμε καλό και στα παιδιά μας.

Συμφωνω 100%! Περασαν καμποσα χρονια για να μαθω να συγκρατουμαι. :-(

Μιλαμε για εθισμο, οχι αστεια.

Διαφημίσεις

flora εχεις κανει ερευνα αγορας? σωσε με πλιζ! θελω κατι οικονομικο κ ελεγα να παρω αυτο που βγαζει τη δευτερα το λιντλ με 23 ευρω? μαπα? εχει το αμαζον πιο φθηνα? ή ελλαδα? γενικα για βοηθα λιγο.... δε το θελω για συχνη χρηση αλλα να μην ειναι κ μαπα.... να εχει ανοδειξωτο μεσα χωρις εμφανεις αντιστασεις......

να σε σωσω βρε ιριδακι.....αν μπορω!!

ναι εχω κανει ερευνα αγορας.....ηθελα κι εγω να ειναι μεταλλικος στο εσωτερικο του και επειδη ταλαιπωρηθηκα αρκετα με φτηνους που τελικα μονο φτηνοι δεν ειναι.....αποφασισα να παρω αυτον...οταν μαλιστα τον ειδα σε φυσικα καταστηματα σε τιμες τσουχτερες....

η μαρκα στο Λιντλ ειναι γνωστη....

το μονο προβλημα για εμενα τουλαχιστο ειναι οτι σχεδον ποτε δεν προλαβαινω τις προσφορες του γιατι δεν μενω σε πολη.......

Ελπιζω να σε βοηθησα.........

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

να πω τον πονο μου..πηγα σε ενα που το εβλεπα απο κηφισιας

φανταστικα, καταπληκτικα αλλα η σκετη κουκετα 1700???? προσφορα?????

(νεοσετ 700)

οφουυυυυυυυυυυυυυ

Θυμήσέ μου αύριο να σου δώσω τα στοιχεί που πήραμε το δικό μας και να σου βάλω και φωτό. Είναι και κοντά σου, δε θυμάσαι που σας το είχα πει στο δικό μας τόπικ;

Απλά θυμήσε το μου γιατί με τη θολούρα που έχω από το πυρετό δε θυμάμαι τίποτα....

Αχ, και δεν έχω ψωνίσει τίποτα τον τελευταίο καιρό... Ευτυχώς γατούλα μου παρηγορήθηκα με τα μωρομάντηλα.... νέο μωρό μας έρχεται, να μην στοκάρω; Αλλά μιλώντας για εθισμό, με τρώνε τα δάχτυλά μου: Θέλω κι άλλαααααααααα...

a0Nsp3.png

πόσο είχαν τα μωρομάντιλα καλέ; πάλι δεν πρόλαβα; που τα βρίσκετε πια;;;

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Τα λινκ μου που δεν δουλευαν...μάλλον το "αυτό" δεν το κατάφερα!

1.Ρολογάκι Μπεν 10:http://www.ebay.co.uk/itm/390189237396?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

2.Παπουτσακι winnie

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140712312670

Διαφημίσεις

Χμμμμ

στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε.

Άσχετο αλλά και σχετικό.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανοίξω θέμα με το αν γλιτώνουμε τελικά χρήματα από τις αγορές μας ή αν νομίζουμε ότι γλιτώνουμε αφού αγοράζουμε περισσότερα αλλά και πολλά άχρηστα πράγματα.

Εγώ πάντως δηλώνω ότι έχω εθιστεί φοβερά και πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό.

Άσε που δε νομίζω ότι κάνουμε καλό και στα παιδιά μας.

Ποσο δικιο μου φαινεται πως εχεις!!!!

το χειροτερο ειναι οτι εχω εθισει και αλλο κοσμο!!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Ααααααααααααααααα ευχαριστώ!!!Πήρα την Παρασκευη με 11 λίρες και τα περιμένω να μου έρθουν!Νομιζα προσφορά τύπου Λενόρ!

Για τις αγορές συμφωνω απόλυτα με τα κορίτσια παραπάνω! Ξεφεύγουμε μερικές φορές και καλό ειναι να κάνουμε θέμα για οικονομικές αγορές μεν, τις απαραίτητες δε! Ας πουμε αυτο με τα μαλακτικά ήταν σούπερ προσφορα και πραγματικα γλυτωνες πολλά χρήματα!Το αυτό και με τα μωρομάντιλα!

Ααααααααααααααααα ευχαριστώ!!!Πήρα την Παρασκευη με 11 λίρες και τα περιμένω να μου έρθουν!Νομιζα προσφορά τύπου Λενόρ!

Για τις αγορές συμφωνω απόλυτα με τα κορίτσια παραπάνω! Ξεφεύγουμε μερικές φορές και καλό ειναι να κάνουμε θέμα για οικονομικές αγορές μεν, τις απαραίτητες δε! Ας πουμε αυτο με τα μαλακτικά ήταν σούπερ προσφορα και πραγματικα γλυτωνες πολλά χρήματα!Το αυτό και με τα μωρομάντιλα!

εεετσι..γιατι αυτο ή αυτο δεεεεεεν ειναι προσφορες???κ χρησιμα κιολας πραγματα:tongue::mrgreen:

παντως περα απ την πλακα, κ εγω ,εναν ψιλοεθισμουλη τον εχω...το παραδεχομαι....:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...