Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το δοκίμασα κι εγώ. όντως, δε περνάει την έκπτωση. Μήπως είναι μόνο για καινούργια παπούτσια κ όχι εκπτωσιακά?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δοκίμασα κι εγώ. όντως, δε περνάει την έκπτωση. Μήπως είναι μόνο για καινούργια παπούτσια κ όχι εκπτωσιακά?

Ναι, το πρόσθεσα πριν στο μήνυμά μου πως είδα ότι είναι για επιλεγμένα ανοιξιάτικα.

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004U9TL66/ref=ox_ya_os_product

10 λιρες η δωδεκαδα

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ χωρις ΦΠΑ .....παλι βαρεσε κομπλα το αμαζον..οποτε ξερετε εσεις

εγραψες....... τωρα το ειδα! μαλιστα με 2 συσκευασιες βαζει φρι...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εμ τι μιλαω πηρα λενορ περσιλ και παμπερς χιχιχιχιχιχι

μηπως αρεσουν σε καμια??? με εκπτωση

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004OBPWL8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

η Α τις σνομπαρε τελικα....αλλα 15 ευρα μποτα ουμι????

ΑΞΕΣΣΣΣΣΣΣ

τελικα πηρα βραστηρα απο το αμαζον......

http://www.amazon.co.uk/Philips-HD4671-Brushed-Energy-Efficient/dp/B001EHF3P0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331646641&sr=8-1

ο ιδιος με λιγοτερα βατ,2300, στον Κωτσοβολο 75 ευρω παρακαλω!!!!

και μαζι εβαλα και μια εξαδα μαλακτικα....χα χα...

βριστε με .....ναι.. προλαβα!!!!!

αχ βρε παιδια πως μας εκαναν ετσι να τα παιρνουμε ολα απ εξω!!!!!!αν και δε μ αρεσει...αναγκαζομαι!:-(

flora εχεις κανει ερευνα αγορας? σωσε με πλιζ! θελω κατι οικονομικο κ ελεγα να παρω αυτο που βγαζει τη δευτερα το λιντλ με 23 ευρω? μαπα? εχει το αμαζον πιο φθηνα? ή ελλαδα? γενικα για βοηθα λιγο.... δε το θελω για συχνη χρηση αλλα να μην ειναι κ μαπα.... να εχει ανοδειξωτο μεσα χωρις εμφανεις αντιστασεις......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

γατα εισαι...εισαι.....χαχαχαχαχαχαχ

ακου κουκετες!!!

φυσικα εννοειται πηρα κ γω αυτη τη φορα μωρομαντηλα....κ κατι αλλα ψιλολογια που ηθελα κ πεσαν κ αυτα

κ πριν χτυπησε κ γω τα λενορ μου κ τα περσιλ μου κ ισιωσα!!!

:D:D:D

κοιτα εχω κλεισει για ενα χρονο απορρυπαντικα για 2-3 χρονια ρουχα, για 2 (μμμμ) χρονια παπουτσια οκ..........κουκετες στο αμαζον δεν εχειιιιιιιιιιιιιιιι

Χμμμμ

στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε.

Άσχετο αλλά και σχετικό.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ανοίξω θέμα με το αν γλιτώνουμε τελικά χρήματα από τις αγορές μας ή αν νομίζουμε ότι γλιτώνουμε αφού αγοράζουμε περισσότερα αλλά και πολλά άχρηστα πράγματα.

Εγώ πάντως δηλώνω ότι έχω εθιστεί φοβερά και πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό.

Άσε που δε νομίζω ότι κάνουμε καλό και στα παιδιά μας.

QnL8p2.png

Κι εγώ ψαχνω κουκέτα, αλλά μόνο το απο πάνω!

Τι θελω να πω...εχουμε πάρει από Μο...co κρεβάτι απλό με το σκεπτικό τωρα να πάρουμε ψηλό κρεβάτι (δηλαδη με ψηλα΄πόδια) και από κάτω σε Γ να μπει αυτό που ήδη έχουμε...

Μόνο για το υπερυψωμένο με στρώμα μετριας ποιότητας 700 ευρώ παρακαλώ!!!!!!350 είχαμε πάρει το χαμηλό κρεβατι...

Αν παρει το ματι σας κανα τετοιο κρεβάτι...σφυράτε..

Ετσι δηλαδη

να πω τον πονο μου..πηγα σε ενα που το εβλεπα απο κηφισιας

φανταστικα, καταπληκτικα αλλα η σκετη κουκετα 1700???? προσφορα?????

(νεοσετ 700)

οφουυυυυυυυυυυυυυ

KURA IKEA παιδί μου

Το έχουν τα ανίψια μου (δίδυμα 4,5) και είναι άψογο

Δείτε και φωτό

http://www.google.com/search?q=kura+ikea+photos&hl=el&rlz=1I7SKPB_elGR330&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8LJfT8HPJdTb8QPE4u21Bw&ved=0CCIQsAQ&biw=1024&bih=653

Θα το πάρω κι εγώ για τη δική μου και αν δεν φτιάξω κάτι μόνη μου θα της κοτσάρω αυτό να την κάνω πριγκίπισσα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004ISKZ82/ref=ox_sc_act_title_6?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...