Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για όποια ενδιαφέρεται κοριτσίστικο agatha μποτάκι μπλε νούμερα 3.5- 4.5-5 στις 15.5 λίρες

edit και αυτά στα ίδια νούμερα και αυτά. Προφανώς οι περισσότερες τα έχετε ήδη δει αλλά λέω για καμία ξεχασμένη.

κορίτσια σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το σίδερο μαλλιών αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν έχει και ίσιες πλάκες εκτός από αυτές με τις γραμμές τις φώτο. Μπορεί να με βοηθήσει καμιά κοπέλα με τα Αγγλικά?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Koritsia αν σε καποια μανουλα εξυπηρετει το χρωμα,

αυτα τα crocs σε lime αποχρωση ειναι στα 7,68 και ειναι made in italy. Παρα πολυ μαλακά.

Ιριδακι ποιο χρωμα ειχες παρει εσυ και ηταν επισης Ιταλικα;

κορίτσια σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το σίδερο μαλλιών αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν έχει και ίσιες πλάκες εκτός από αυτές με τις γραμμές τις φώτο. Μπορεί να με βοηθήσει καμιά κοπέλα με τα Αγγλικά?

Ειναι μονο για φριζε.

Διαφημίσεις

Έχει μόνο τις πλάκες που βλέπεις -εκτός κ αν τις έχει κάπου κρυφές,γιατι ούτε τις βλέπω κ κυρίως ούτε τις αναφερει:lol:) γιατι δεν είναι σίδερο μαλλιών αλλα τοστιερα,αυτο δηλαδη που κάνει το μαλλί σα να χει βγει απο μικρά κοτσιδακια!

Ευχαριστώ κορίτσια!

Αυτό πως σας φαίνεται? να το παραγγειλω? καλό?

Βρε πουλάκι μ,αυτο είναι μίνι....!

Για αφελειες,ρετουσαρισματα,ανδρικό χτένισμα,κανα ταξίδι ...τέτοια!;)

Νεεεεεεεεεξτ!!!:lol:

Βρε πουλάκι μ,αυτο είναι μίνι....!

Για αφελειες,ρετουσαρισματα,ανδρικό χτένισμα,κανα ταξίδι ...τέτοια!;)

Νεεεεεεεεεξτ!!!:lol:

ναι, το κατάλαβα μετά που το έψαξα λίγο στο google..

15 εκατοστά όλο κι όλο!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Μήπως ξέρετε;

Tο cheapsmells είναι άψογο στην εξυπηρέτηση.Τα μεταφορικά είναι και πάλι πολύ λίγα...Για 2 αρώματα πλήρωσα προχθες 5-6 λίρες.

Τον κωδικό που μου έστειλαν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω πολλές φορές? Ξέρει κανείς?

Μία φορά!

και το javari.co.uk -20% ERLYJAVA

και το amazon.co.uk -20% SSFASH20

Παπούτσια και τσάντες

Αχ τί μου κάνετε...

Δες στο amazon για τα remigton. Είναι κορυφη!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Koritsia αν σε καποια μανουλα εξυπηρετει το χρωμα,

αυτα τα crocs σε lime αποχρωση ειναι στα 7,68 και ειναι made in italy. Παρα πολυ μαλακά.

Ιριδακι ποιο χρωμα ειχες παρει εσυ και ηταν επισης Ιταλικα;

κοκκινα και μωβ!!!!!

προφανως ολα του ιδιου λινκ θα ναι απο ιταλια

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

και το javari.co.uk -20% ERLYJAVA

και το amazon.co.uk -20% SSFASH20

Παπούτσια και τσάντες

O κωδικός ERLYJAVA μήπως είναι για επιλεγμένα είδη? Γιατί δοκίμασα να τον βάλω σε αυτό

http://www.javari.co.uk/Froddo%20Junior%20311037%20Fashion%20Trainer/dp/B005ILKREA/ref=rsl_1-0/?fromPage=mythings&selectVariations=1&refURL=%2Fmythings%2F&asins=B005ILKREA,B0053CZJQ0,B005SYSYZG,B0051LAPU8,B0051M92C4,B0051M8ZOU,B004T172TI,B0050M5JKE,B0012I95SM,B0053QNONQ,B005SYT0TA,B005OH245S,B0043EVOKO,B005DPEFX0,B005ILKRDQ,B004SHTANE,B005BPBDSW,B005436OBW,B004DC3UDK,B003TFECUC,B004184MGK,B004W6CIMQ,B004QEZ27C

αλλά δεν αλλάζει τίποτε στην τιμή, δεν τον υπολογίζει.

Ναι, τώρα είδα πως είναι μόνο για επιλεγμένους κωδικούς ανοιξιάτικων ειδών.

ναι, το κατάλαβα μετά που το έψαξα λίγο στο google..

15 εκατοστά όλο κι όλο!!!!

Κοριτσάκι μου, έχω πάρει αυτή

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002C1AYCO/ref=oh_o04_s00_i00_details

μια για μένα, μια για δώρο και έχω άριστες εντυπώσεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...