Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

δεν ειμαι καλα! δε μου αρεσανε και πολλα πραματα!

επαθα κορεσμο γιατρε μου?

ειδα ΟΛΟ το στοκ που εχουν και ηρθα στα συγκαλα μου????

ενα φουστανακι που μαρεσει εχει 60 και εννοειται θα αγνοηθει!!!!!!

Και δεν με λες κοπελιά...:tongue:

Πώς τα κατάφερες να το επιχειρήσω και εγώ???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω κολλησει να βρω καλο χριστουγεννιατικο φορεμα για την Α λογω γενεθλιων

εχω σταμπαρει ΠΟΛΛΑ μπονι τζιν και ραρε, εχω ζαλισει την aldi σε ερωτησεις ποσο ειναι το μηκος τους κλπ κλπ

στο τελος θα με βρισει η κοπελλα χαχχααχαχχαχχα

καλαμαρι το βραδυ εχουμε δουλεια!!!

Διαφημίσεις

αν σου πω οτι εχω περισσοτερα αγοριστικα? δε ξερω πως το καταφερα! τελος, κλεινω κανουλες, παπουτσακια και κανα καλο για γενεθλια, ε αντε ολο και κατι τζιμπορακι θα παρω χιχιχιχιχιιχχι

και καλα τον ιανουαριο, απεξω απο το ριβερ θα ειμαι για ΝΕΧΤ ! δε χαλαω εγω τις παλιες καλες συνηθειες!

Καλησπέρα σας!

Να μοιραστώ την αγωνία μου μαζί σας γιατί θα σκάσω!!!!

12/09 έβαλα παραγγελία τζιμπορι...την έσπασα στα 2 για να μην δώσω στόχο (120 και 55 δολλάρια)...και τα δυο κομμάτια απεστάλησαν 14/09...την μικρή παραγγελιά την έλαβα την παρασκευή...

ε λέω, κάπου στο ξεσκαρτάρισμα (τελωνείο, ταχυδρομείο, μαιλ ρουμ εταιρίας) κόλλησε...περίμενα όλο χαρά σήμερα!!!! και τζίφος :( :( :(

πάει με τσίμπησε το τελωνείο....κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

Δεν νομίζω ρε, λίγη υπομονή.

μαρια παραγγελια απο αμαζον σπαει φευγει 13 και 15

η 15 εφτασε στη βδομαδα

η 13 στις 2 βδομαδες!!!!!! ελεγα οτι ειχα χασει τα παγουρακια μου!

Άντε με γειά σας !!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Με την κόρη νομίζω θα χάσω τον λογαριασμό! Πάντως έχει πολύ ωραία Χριστουγεννιάτικα φορεματάκια το Τζιμπορί, τσούζουν λίγο αλλά λέω να χτυπήσω ένα για την βαφτιστήρα μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλαμαρι το βραδυ εχουμε δουλεια!!!

Σημερα ειμαι ολη δική σου , δεν εχω ραντεβου σε γιατρους.....

Παναγια μου τι με περιμένει.....αχαχαχααχαχαχ

υγ μετά τις 11 να εχω κοιμήσει κ τον χαζμπαντ εεεεεεε

Με την κόρη νομίζω θα χάσω τον λογαριασμό! Πάντως έχει πολύ ωραία Χριστουγεννιάτικα φορεματάκια το Τζιμπορί, τσούζουν λίγο αλλά λέω να χτυπήσω ένα για την βαφτιστήρα μου!

αχχχχχχχχχχχχχ

και εγω τα ειδα......:cool::cool:

Αχ θα στείλε μέιλ τώρα στο τζιμπορί να μου στείλει με e-mail τα gymbacks που δικαιούμαι. Έκανα πρόσφατα τις 2 παραγγελίες και θα κάνω 2 βδομάδες τουλάχιστον να παραγγείλω. Δεν θα έχω θέμα λέτε ε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...