Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μήπως βρήκαμε καμία άκρη για weleda?Μέχρι τώρα ψώνιζα από www.iherb.com ή feelunique. Από ecobaby εκφράστηκαν δίπλα δυσαρέσκειες και λέω να μην το τολμήσω, άσε που δε θέλω να πάρω τεράστιες ποσότητες.

Επίσης μήπως έχετε δοκιμάσει αυτήν: http://www.feelunique.com/p/Weleda-Calendula-Lotion-200ml? Έχουμε έντονο πρόβλημα ξηροδερμίας και δεν ξέρω πλέον τι να δοκιμάσω.

Εγώ weleda ψωνίζω από το www.apo-rot.de έχει καλές τιμές και με παραγγελίες πάνω από 40 ευρώ τα μεταφορικά είναι 10 ευρώ (κάτω από 40 είναι 14 ευρώ).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αποτελεσματα διαγνωσης

στο αγγλικο αμαζον/τζαβαρι ο ΦΠΑ στα παιδικα ειναι 0% οποτε για αγορα ελλαδα προστιθεται ενα 23%

στο γαλλικο ομως ειναι ΗΔΗ 20% και προστιθεται ενα 3% , ητη τα ψιλα που λεμε!

ρεζουμε μια ευκαιρια στο γαλλικο ειναι οντως ευκαιρια γιατι ειναι αυτο που βλεπουμε χεχεεχεχχεχχε

Κοριτσάκια βλέπω ότι ψάχνετε βιβλία για εκμάθηση τουαλέτας.

Εμένα η κόρη μου έκοψε την πάνα στα 2,5 κυριολεκτικά μέσα σε μία εβδομάδα.

Και τη βραδυνή ένα μήνα αργότερα.

Με βοήθησε πολύ ένας οδηγός που είχα βρει και αποθηκεύσει από το νετ, δε θυμάμαι καν από που.

Το μελέτησα, θυμάμαι, ένα ολόκληρο απόγευμα, κράτησα τις σημειώσεις μου και την επόμενη μέρα ξεκίνησα.

Τυχαία είδα ότι δεν το έχω σβήσει και το έχω ακόμα στα έγγραφά μου.

Όποια θέλει ας στείλει πμ με το μέηλ της να της το στείλω.

QnL8p2.png

Κοριτσάκια βλέπω ότι ψάχνετε βιβλία για εκμάθηση τουαλέτας.

Εμένα η κόρη μου έκοψε την πάνα στα 2,5 κυριολεκτικά μέσα σε μία εβδομάδα.

Και τη βραδυνή ένα μήνα αργότερα.

Με βοήθησε πολύ ένας οδηγός που είχα βρει και αποθηκεύσει από το νετ, δε θυμάμαι καν από που.

Το μελέτησα, θυμάμαι, ένα ολόκληρο απόγευμα, κράτησα τις σημειώσεις μου και την επόμενη μέρα ξεκίνησα.

Τυχαία είδα ότι δεν το έχω σβήσει και το έχω ακόμα στα έγγραφά μου.

Όποια θέλει ας στείλει πμ με το μέηλ της να της το στείλω.

Σου έστειλα πμ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εχει παραγγειλει κανεις προσφατα πανες απο αμαζον?

Σημερα ενω μου εστειλαν mail για προσφορα και πηγα να βαλω παραγγελια ως συνηθως , δεν αποστελονται λεει στην διευθυνση μου.Αλλαξε κατι, ξερετε?icon_mad.gif

Νομίζω σου απάντησα ήδη..Μήπως τα σταμάτησαν?:confused::confused:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Νομίζω σου απάντησα ήδη..Μήπως τα σταμάτησαν?:confused::confused:

Τους εστειλα μηνυμα, περιμενω απαντηση και θα ενημερωσω! Καποια που να εχει παραγγηλει προσφατα δεν υπαρχει να μας πει????

r1OMp3.png KcCbp3.png

Τους εστειλα μηνυμα, περιμενω απαντηση και θα ενημερωσω! Καποια που να εχει παραγγηλει προσφατα δεν υπαρχει να μας πει????

Και εγώ είχα κάνει παράπονα αλλά απάντηση δεν πήρα..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Μολις ηρθε η απαντηση....ολο τα αλλαζουν!!!!

"Hello,

I'm sorry to hear that you've not been able to order "Pampers Baby-Dry Size 4+ (20-44 lbs/9-20 kg) Nappies - 2 x Packs of 62 (124 Nappies)" for delivery to Greece.

There is a message on the product page advising "Nappies sold directly by Amazon.co.uk cannot be delivered to locations outside the UK.", however there's no additional information provided.

We've asked our buying team to look into this issue. I will contact you again within 5 business days with an update. Please be aware that this is the maximum amount of time it will take for us to update you.

I hope this helps. We look forward to seeing you again soon."

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Το συζητησαμε πριν κανα δυο εβδομαδες το θεμα. Σταματησαν να στελνουν. :mad:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Εγώ είχα κάνει μια παραγγελία 1/2 με active fit 5+, δεν έφυγαν ποτέ, ανα δύο μέρες μου άλλαζαν την ημ/νια αποστολής και την ακύρωσα ένα μήνα μετά. Είχε βάλει κ προσφορά στα καρφουρ και στο μαρινόπουλο -30% την προηγούμενη εβδομάδα και μου ερχόταν περίπου το ίδιο.

Οπότε, μάλλον δε στέλνουν πια στην Eλλάδα pampers!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

A καλά...Οπότε μπορούμε να βάζουμε εικονική παραγγελία για να παίρνουμε ψιλολοϊδια και να εκμεταλλευόμαστε το free shipping και μετά να ακυρώνουμε ε??

Ανακάλυψα αυτό http://www.babybjorn.com/us/products/baby-carriers/accessories/cover/ και έχω εντυπωσίαστεί!!Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τέτοια!Που στο καλό θα βρω κάποιον να στέλνει Ελλάδα που έχω ψάξει το μισό ιντερνετ??

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

A καλά...Οπότε μπορούμε να βάζουμε εικονική παραγγελία για να παίρνουμε ψιλολοϊδια και να εκμεταλλευόμαστε το free shipping και μετά να ακυρώνουμε ε??

Ανακάλυψα αυτό http://www.babybjorn.com/us/products/baby-carriers/accessories/cover/ και έχω εντυπωσίαστεί!!Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τέτοια!Που στο καλό θα βρω κάποιον να στέλνει Ελλάδα που έχω ψάξει το μισό ιντερνετ??

Αμαζον νταρλινγκ!

http://www.amazon.co.uk/BabyBjorn-Cover-Baby-Carrier-Black/dp/B001B90WKC/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I1GQTOL0KDUFFJ&colid=Q2UJE6AO8CBJ

Κι εγω το καλοβλεπω πολυυυ καιρο, αλλα δε κατεβαζει τιμη!

i0967wbvenhz372s.png

Αμαζον νταρλινγκ!

http://www.amazon.co.uk/BabyBjorn-Cover-Baby-Carrier-Black/dp/B001B90WKC/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I1GQTOL0KDUFFJ&colid=Q2UJE6AO8CBJ

Κι εγω το καλοβλεπω πολυυυ καιρο, αλλα δε κατεβαζει τιμη!

Το έψαξα στο άμαζον και δεν το έστελναν το γκρι χρώμα που ήθελα εγω!!χμ..με δωρεάν μεταφορικά που έχει αυτό ίσως είναι πολλά τα 36Ε..πόσο ακόμη να το χρειαστούμε?Μήπως να πάρουμε αυτό της ηλιοπροστασίας καλύτερα?:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...