Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για πες για το Nail Tek, κάπου είχα ξαναδιαβάσει ότι είναι πολύ καλό αλλά ποιο απ'όλα?

Το θέλω για τη μανα μου που τα νύχια της είναι λεπτά κ έχουν σπάσει σε όλο το μήκος, όχι μονο στις ακρες

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Αφού ξέρεις από νύχια δεν μας λες και ποιά μαρκα θεωρείς καλύτερη OPI, China Glaze, Sally Hansen Essie? Τώρα που απέκτησα νύχια με το Nail Tek καιρός και να τα βάψω.

Κοιτά επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα όσα αναφέρεις και αυτήν την στιγμή είμαι με νύχια χωρισμένα στα δυο μετα απο ημιμονιμο μανικιουρ, κάνω θεραπεια με Hally Hansen την οποία είχα δοκιμάσει στο παρελθόν που είχα πάλι πρόβλημα και με αυτή απέκτησα ξανά νύχια, τώρα για μανο, της orly και της essie τα σκουρόχρωμα αφήνουν χρώμα οταν τα ξεβάφεις, τα opi δεν τα έχω δοκιμάσει γιατι εδώ είναι ακριβά, τα china glaze ειναι πολυ καλά, πάντως ορισμένες φορές τα ευρείας που έχει το μεγάλο πολυκατάστημα (Η...) με περίπου 4? βγαίνουν πολυ καλύτερα απο τα ακριβά.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Πήρα αυτά για μικρό ανίψι 2. Ελαφριά και πολυ φθηνα. Ήθελε τον winnie σε παπούτσι...

Αυτό για μικρό ανίψι 1. Ακριβό μου φάνηκε αλλά το ήθελε και γω δεν μπορώ να του πω όχι...

Αυτο με το Λενορ πολυ με πλήγωσε κοπελούδες...Πρέπει να ενημερώνει η μια την άλλη με sms...οσο σκεφτομαι τι προσφορά έχασα....!!!!σνιιιιιιιιιιιφφφφφ!

εντιτ:Για την κοπέλα που λέγαμε για τυχόν αμφισβήτηση χρέωσης της πιστωτικής της κάρτας (αχρείαστο να ειναι):εδω

Αφού ξέρεις από νύχια δεν μας λες και ποιά μαρκα θεωρείς καλύτερη OPI, China Glaze, Sally Hansen Essie? Τώρα που απέκτησα νύχια με το Nail Tek καιρός και να τα βάψω.

Εχω δοκιμασει τα OPI , CHINA GLAZE, και LCN, προτιμω τα τελευταια , νομιζω πως εχουν καλυτερο βουρτσακι και διαρκουν περισσοτερο, ως δευτερη επιλογη βαζω ΟΡΙ :-). Παντως αυτο το στεγνωτικο που προτεινε η κοπελα θα το τιμησουμε :lol::lol::lol::lol: οπως δειχνει!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια μήπως ξέρετε..τα παρκοκρέβατα έχουν όλα το ίδιο μέγεθος?Θέλω να πάρω στρωματάκι (είναι της mothercare αυτό που έχουμε) και έχω μπερευτεί λίγο.Έχετε κανένα καλό site?:)

Νομιζω οτι τα παρκοκρεβατα εχουν ολλα ιδιο μεγεθος 60*120. Αλλα παρε και μια μετρηση καλου κακου. εχω δει στρωματακια στο mytoys.de

http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Reisebettmatraze&productsPerPage=40&sugg=true

Διαφημίσεις

πάαααεειιιι το lenor... δε παίζεστε... μου φαίνεται θα αρχίσω να τα παρακολουθώ από το κινητό στη δουλειά, δε γίνεται...!!

Α! και το συγκεκριμένο μυρίζει πολύ ωραία!!

Μπορείς να πάρεις αυτό που είναι στα 750μλ η τετράδα στις 6λίρες θα σου βγει. 1,20ευρώ

φθηνοτερο από ελλάδα το ένα μπουκάλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...