Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Η τιμή ήταν....τιμάρα!

Ελπίζω η andigo να πήρε τελικά.

Κι ότι το έλεγα χθες ότι θέλω μαλακτικό με λεβάντα...πήγα σήμερα σουπερμάρκετ αλλά ξέχασα μέσα στη φούρια μου να κοιτάξω για μαλακτικό.

Κάθε εμπόδιο για καλό!

Επίσης είχα τσιμπήσει και αυτά

Pilot G Tec C4 Gel Rollerball Pen Micro 0.4mm Tip 0.2mm Line Black

Η πρώτη παραγγελία αγνοείται οπότε μου τα ξαναέστειλαν. Βρήκα την συσκευασία στον κήπο λασπωμένη (η δεύτερη ήταν τελικά) αλλά ευτυχώς τα στυλό άθικτα. Να πάω στο ταχυδρομείο να τους τα ψάλλω? ήδη τους είχα κάνει άνω κάτω να ψάχνουν την πρώτη αγνοούμενη παραγγελία.

Είναι η δεύτερη φορά που πετάνε πράγματα στον κήπο και τα βρίσκω μούσκεμα, η πρώτη ήταν κάτι παπουτσάκια του παιδιού κι ο άντρας μου έγινε έξαλλος.

Τα στυλό εδώ τα έχουν 2,5ε το ένα στο πλαίσιο. Για όσους γράφουν είναι απλώς τέλεια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aloha!

Εγώ είμαι από το αντίθετο στρατόπεδο των ξηρών μαλλιών!Ωστόσο η κουμπάρα μου αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με σένα και σώθηκε αποκλειστικά με μάσκα peeling που έκανε πριν το λούσιμο. Παραθέτω ένα ενδεικτικό λινκ http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Hair-Scalp-Pre-Shampoo-Peeling-Treatment-200ml. Επίσης, παίνευε ένα παρόμοιο προιον της Lorvenn.

Ναι ε? Τη βάζει πριν λουστεί αν κατάλαβα καλά και μετά τα λούζει κανονικά με το σαμπουάν της? Θα τη δοκιμάσω! Είναι τρομερό το να βρίσκεσαι όλη μέρα με το μαλλί-λάδι!!!!!

Επίσης κορίτσια, μπορώ να προσθέσω άλλο ένα προιόν σε παραγγελία που δεν έχει φύγει ακόμα από το amazon?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Επίσης κορίτσια, μπορώ να προσθέσω άλλο ένα προιόν σε παραγγελία που δεν έχει φύγει ακόμα από το amazon?

Ναι. Έχει οδηγίες http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_rel_topic?ie=UTF8&nodeId=561670

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πολύ καλό στεγνωτικό νυχιών, όντως στεγνώνει σε 30 δευτ. και σε πολύ καλή τιμή, εδώ το αγοράζω 14 ευρώ, σχεδόν μισή τιμή διαφορά.

http://www.ebay.com/itm/Orly-Secn-Dry-6-oz-18-mL-/120859980372?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c23d0f254

nJ2dp3.png

Aloha!

Εγώ είμαι από το αντίθετο στρατόπεδο των ξηρών μαλλιών!Ωστόσο η κουμπάρα μου αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με σένα και σώθηκε αποκλειστικά με μάσκα peeling που έκανε πριν το λούσιμο. Παραθέτω ένα ενδεικτικό λινκ http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Hair-Scalp-Pre-Shampoo-Peeling-Treatment-200ml. Επίσης, παίνευε ένα παρόμοιο προιον της Lorvenn.

Ευχαριστώ πολύ!

Θα το έχω υπόψιν για την επόμενη φορά γιατί τώρα δε γίνεται τελικά επειδή η παραγγελία βρίσκεται στο Dispatching Soon :):confused::-(

Πολύ καλό στεγνωτικό νυχιών' date=' όντως στεγνώνει σε 30 δευτ. και σε πολύ καλή τιμή, εδώ το αγοράζω 14 ευρώ, σχεδόν μισή τιμή διαφορά.

[url']http://www.ebay.com/itm/Orly-Secn-Dry-6-oz-18-mL-/120859980372?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c23d0f254[/url]

Νομίζω ότι ο πωλητής αυτός έχει τα φτηνότερα μεταφορικά για τέτοια πράγματα.

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι ο πωλητής αυτός έχει τα φτηνότερα μεταφορικά για τέτοια πράγματα.

Ακριβώς, σε κάθε είδος βάζει 2$ μεταφορικά, ευτυχώς που το βρήκα γιατί η διαφορά με εδώ είναι πολύ μεγάλη και σε τέτοιες εποχές που αυτά πια θα θεωρούνται είδος πολυτελείας τουλάχιστον να τα παίρνουμε όσον δυνατόν φθηνότερα!!! Πάντως απο όσα έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο.

nJ2dp3.png

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια μήπως ξέρετε..τα παρκοκρέβατα έχουν όλα το ίδιο μέγεθος?Θέλω να πάρω στρωματάκι (είναι της mothercare αυτό που έχουμε) και έχω μπερευτεί λίγο.Έχετε κανένα καλό site?:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Ακριβώς' date=' σε κάθε είδος βάζει 2$ μεταφορικά, ευτυχώς που το βρήκα γιατί η διαφορά με εδώ είναι πολύ μεγάλη και σε τέτοιες εποχές που αυτά πια θα θεωρούνται είδος πολυτελείας τουλάχιστον να τα παίρνουμε όσον δυνατόν φθηνότερα!!! Πάντως απο όσα έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο.[/quote']

όρεξη να 'χεις για ψάξιμο!!!! Έχει τόσα πολλά που βαριέσαι να τα ψάξεις!

όρεξη να 'χεις για ψάξιμο!!!! Έχει τόσα πολλά που βαριέσαι να τα ψάξεις!

Άστα, τώρα κοιμούνται μπαμπάς και παιδί και αντί να πάω για ύπνο έχω μαζέψει στο καλάθι του ebay 20 τεμάχια "άχρηστα πράγματα", ευτυχώς που δεν έχω αρκετά χρήματα στην προπληρωμένη.........

nJ2dp3.png

Άστα' date=' τώρα κοιμούνται μπαμπάς και παιδί και αντί να πάω για ύπνο έχω μαζέψει στο καλάθι του ebay 20 τεμάχια "άχρηστα πράγματα", ευτυχώς που δεν έχω αρκετά χρήματα στην προπληρωμένη.........[/quote']

χεχε αυτές οι προπληρωμένες σώζουν.. σπίτια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...