Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αχ αργησα αλλα ειπα να ριξω μια ματια και αν καποια ενδιαφερεται για κοριτσιστικα δειτε και αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VU0W22/ref=s9_simh_gw_p75_d0_g75_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1YY4AT0CVDESK2CP6ZP9&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

wtPtp3.png

hb9ip2.png

εχω παρει αναποδες που δεν το προλαβα!:D:lol: <---------νευρικο γελιο

αυτο το συγκεκριμενο το χα στο καλαθι μου, καβαντζα ,αν θελησω τιποτα φτηνο,για να συμπληρωσω το 25αρι για τα μτφ....το χα απο τοτε που το χε πει η φλωρα, οτι ειναι διακριτικο,γιατι δε μπορω τα πολυ λουλουδατα κ εντονα.....φτου!

κ τωρα που ταν τσαμπα,παααααει...ποια θα μου δωσει τη μια 6αδα της???εσεις που πηρατε διπλες κ τριδιπλες....πηρατε το μαλακτικο μουυυυυυυυ:mrgreen:

Αν θέλει καμία για δωράκι νομίζω πως είναι καλό. ...

http://www.amazon.co.uk/Puma-Infants-Boys-T-Shirt-Shorts/dp/B003DNS2WY/ref=lh_ni_t

Εγώ γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω τπτ σε puma???

Δεν τα στέλνουν...εσεις μπορείτε??

Εγώ γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω τπτ σε puma???

Δεν τα στέλνουν...εσεις μπορείτε??

σορρυ τωρα το ειδα οχι ουτε εμενα το στελνει ελλαδα αλλα επειδη εχω την διευθυνση του ξαδερφου δεν το καταλαβα κριμα.

wtPtp3.png

hb9ip2.png

http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=207075&option=com_virtuemart&Itemid=89&keyword=29372〈=el

τελικά το πήρα από τοπικό κατάστημα στο Ελληνικό στα 8,46ε...καλές οι ιντερνετικές αγορές αλλά καμιά φορά οι ευκαιρίες κρύβονται και δίπλα μας.

Να μην σας βάζω συνδέσμους από τα υπόλοιπα βιβλία που σήκωσα.

Πω,πω,τι μου εκανες;χαζευω μια ώρα.

Η πολιτεία είναι (ή μαλλον ήταν) από τα αγαπημένα μου βιβλιοπωλεία.Περνουσα ώρες εκεί μεσα.

Διαφημίσεις

δεν πάει καλά το αμαζον

μόλις μπήκα να δω την παραγγελία με τα λενορ ....

μαζί με αυτά είχα πάρει δύο 12αδες Oreo μπισκότα + 1 ζευγάρι κροκς για την κόρη +4 λενορ

έσπασε τις παραγγελίες στα 4 ...στην πρώτη μου στέλνει 1 συσκ. λενορ τα μπισκότα και τα παπά και σε 3 ξεχωριστές στέλνει από μία συσκ. λενόρ

...Dispatch Estimate Tuesday 3 April 2012 - Wednesday 11 April 2012 :D:D

όχι ότι τα βιάζομαι έχω απόθεμα :D:D

μάλλον γιατί τα μπισκότα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα...

KbLyp3.png 4AByp3.png

Εγώ έβαλα 2 εξάδες και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για την κόρη μου.

Έσπασε σε 2 την παραγγελία.

Στη μία βάζει τη μία εξάδα και τα αθλητικά και στην άλλη την άλλη εξάδα.

Και γράφει Dispatch Estimate 14/03/2012....λέτε να είμαι τυχερή?

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...