Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα Κορίτσια.

Μόλις έλαβα μήνυμα από την Κατερίνα για τις λεπτομέρεις πληρωμής για μία παραγγελία από next & amazon. Και μένα είχε να μου στείλει ένα τριήμερο, όμως τελικά μου απάντησε.

Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση. Εμενα ακομη δεν μου απαντησε. Λες να την ξαναενοχλησω;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!

Να μοιραστώ την αγωνία μου μαζί σας γιατί θα σκάσω!!!!

12/09 έβαλα παραγγελία τζιμπορι...την έσπασα στα 2 για να μην δώσω στόχο (120 και 55 δολλάρια)...και τα δυο κομμάτια απεστάλησαν 14/09...την μικρή παραγγελιά την έλαβα την παρασκευή...

ε λέω, κάπου στο ξεσκαρτάρισμα (τελωνείο, ταχυδρομείο, μαιλ ρουμ εταιρίας) κόλλησε...περίμενα όλο χαρά σήμερα!!!! και τζίφος :( :( :(

πάει με τσίμπησε το τελωνείο....κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

Αν σε τσιμπούσε τελωνείο δε σε χτυπούσε λογικά κανένας τελώνης τηλέφωνο?Γνώμη μου είναι πάντως να μην αγχώνεσαι ακόμη.

Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση. Εμενα ακομη δεν μου απαντησε. Λες να την ξαναενοχλησω;

Τι να σου πω...Εγώ τελευταίο μειλ της έστειλα 23/09 και μου απάντησε σήμερα. Μάλιστα βιαζόμουν να μου στείλει το swift και όλα τα σχετικά για να στείλω το έμβασμα και τελικά κλειδώθηκα στο e-bankng της Εθνικής (την τύχη μου :mad: :x :mad:), οπότε αναγκαστικά θα την καθυστερήσω μέχρι να μου στείλουν νέο password!!!!

Κ...βαρώντας έπεσα πάνω σε αυτό το site: http://www.alouetteshop.gr/el/home. Πάνω από 40? έχει δωρεάν μεταφορικά, ενώ μέχρι 40? είναι 4?.

Επίσης προς ενημέρωση, έλαβα σήμερα στη δουλειά τη συγκεκριμένη οδηγία: http://www.hellastax.com/Docs/2011/1177-11.pdf, η οποία αφορά κυρίως τα εμβασματα προς το εξωτερικό. Ελπίζω να μην ξεπέρασε καμία το συγκεκριμένο ποσό μέσω ξαδέρφων στην αλλοδαπή!!!

Καλησπέρα σας!

Να μοιραστώ την αγωνία μου μαζί σας γιατί θα σκάσω!!!!

12/09 έβαλα παραγγελία τζιμπορι...την έσπασα στα 2 για να μην δώσω στόχο (120 και 55 δολλάρια)...και τα δυο κομμάτια απεστάλησαν 14/09...την μικρή παραγγελιά την έλαβα την παρασκευή...

ε λέω, κάπου στο ξεσκαρτάρισμα (τελωνείο, ταχυδρομείο, μαιλ ρουμ εταιρίας) κόλλησε...περίμενα όλο χαρά σήμερα!!!! και τζίφος :( :( :(

πάει με τσίμπησε το τελωνείο....κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

Μην ανησυχείς, θα έρθει. Εμενα μου εφυγε 8/9 και ήρθε σήμερα! Μην σου πω για την άλλη παραγγελία που έφυγε 25/8 και ήρθε 21/9.

Διαφημίσεις

Κ...βαρώντας έπεσα πάνω σε αυτό το site: http://www.alouetteshop.gr/el/home. Πάνω από 40? έχει δωρεάν μεταφορικά, ενώ μέχρι 40? είναι 4?.

Πανακριβού ή είναι ιδέα μου;

Mα καλά τα gymboree γιατί δεν έβαλαν όλα τα ρούχα της καινούριας συλλογής; Εκείνη η μπλούζα με τις τιράντες δεν είναι στο site

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!:D:D

Τσίμπησα δυο φορεματάκια κ μια φουστίτσα με 42ευρώ χωρις μεταφορικά κ εξοδα αντικαταβολης!

Τίποτις κιουρία μου!!!Καλοφόρετα!Μόλις παραλάβεις στείλε το και δίπλα να το προσθέσουμε στη λίστα!

Πανακριβού ή είναι ιδέα μου;

Σε μερικά έχει και νορμάλ τιμές. Άλλωστε τα alouette δε φημίζονται για τις χαμηλές τιμές τους!Πάντως εμείς ότι έχουμε από τη συγκεκριμένη μάρκα είναι άπαιχτο χωρις υπερβολη. Τα περισσότερα βέβαια ήταν δωράκια ή τα πήρα από το Φωκά όταν έβγαζε 50%.

Τίποτις κιουρία μου!!!Καλοφόρετα!Μόλις παραλάβεις στείλε το και δίπλα να το προσθέσουμε στη λίστα!

Σε μερικά έχει και νορμάλ τιμές. Άλλωστε τα alouette δε φημίζονται για τις χαμηλές τιμές τους!Πάντως εμείς ότι έχουμε από τη συγκεκριμένη μάρκα είναι άπαιχτο χωρις υπερβολη. Τα περισσότερα βέβαια ήταν δωράκια ή τα πήρα από το Φωκά όταν έβγαζε 50%.

Με ταχυμεταφορές Ελτά λεει οτι ερχονται , ανευ εξοδων αντικαταβολής πολύ καλό αυτο!! Υπολογιζω Τεταρτη θα τα έχω.

Εγω πηρα δυο φορεματάκια των 15ευρω κ μια φουστα των 12ευρώ

Λουκουμάκια χε χε

Και παλι ευχαριστω πολυ!!! :D:D

υγ οντως στα βρεφικά δεν εχει καθολου εκπτωτικά κομμάτια ταμαράκι για αυτο....

Διαφημίσεις

Δεν διαφωνώ, αλλά προτιμώ να πάω στο stock στο Περιστέρι. Από εκεί ψώνιζα της βαφτιστήρας μου μέχρι που πήγε σχολείο και έχει πλέον άποψη για τα ρούχα της. Αν και φέτος θα ψωνίσω και γι΄αυτήν από next (ebay) ή gymboree.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εμένα δε μου φαίνονται μόνο ακριβά αλλά και κάπως μη μοντέρνα να το πω....μου είπαν ότι τα αλλουέτ κλείσανε....ισχύει κάτι τέτοιο ή μούφα πληροφόρηση;

Μαράκι μην απογοητεύσαι....θα έρθει και η μεγάλη παραγγελία και χωρίς τελωνείο!!Ντου νοτ γόρι βρε κορίτσι!!!

Εγώ πάλι καλά που δε ψώνισα από τζιμπόρι (για τα οποία μόνο καλά λόγια έχω να πω παρεπιμπτόντως) γιατί με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι έχουμε από πέρισυ...πήρα και κάτι κομμάτια από μαγαζί με περσινά σχέδια σε εξευτιλιστικές τιμές και είμαστε οκ για το σχολείο!

Τώρα θέλω λίγο πιο καλά και μοντέρνα για εκτός σχολείου!

δεν ειμαι καλα! δε μου αρεσανε και πολλα πραματα!

επαθα κορεσμο γιατρε μου?

ειδα ΟΛΟ το στοκ που εχουν και ηρθα στα συγκαλα μου????

ενα φουστανακι που μαρεσει εχει 60 και εννοειται θα αγνοηθει!!!!!!

Και εγω δυσκολευτικα. Η κόρη μου είναι στην πρώτη φέτος, και προσπαθώ να αγοράζω λιγότερες φούστες και φορέματα (λόγω τη γυμναστική). Πρώτη φορά δεν θα χρησιμοποιήσω όλα gymbucks μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...