Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Βρε κοριτσάκι, με βαζεις και γραφω τα ίδια.

Γι' αυτό σου ειπα και πριν, ρωτα τον Hakan ποιο κανει για σας.

Πήρα το besafe izi combi x3 isofix το 2010 από φυσικό κατάστημα (το babynet που έγραψα πριν) χωρίς να ξερω, χωρις να ρωτήσω, απλα το ειδα, μου άρεσε και το πήρα. Δεν κανει για το δικό μας αυτοκινητο, εχουμε ενα ford focus και τα καθισματα εχουν μια κλίση, οπότε το besafe δεν "εκατσε" καλά και το κεφάλι του παιδιού γέρνει πολύ μπροστά όταν κοιμαται.

Ο μικρός μεγάλωσε και δεν τον καλύπτει πια το besafe (ειναι μεχρι 18 κιλα), εβαλα λοιπον τη μπεμπα στο besafe και ρώτησα τον Hakan ποιο καθισματακι να παρω για τον γιο μου. Μου προτεινε max-way, το οποιο και πήρα, εδώ και ενα μήνα το εχω και μου φαινεται ότι εχει κατσει στο καθισμα του αυτοκινήτου πολύ καλύτερα από το besafe. Αλλά ξαναλεω εξαρταται από το αυτοκίνητο. Αν εχεις μικρο-μεσαιο αυτοκινητο, δε νομίζω να σου κανει το besafe γιατί ειναι πολύ ογκωδες και αναγκάζει το μπροστινό καθισμα (οδηγού ή συνοδηγού, ανάλογα πού θα το βάλεις) να έρχεται πολύ μπροστα.

Αυτο που προτεινω εγώ ειναι να επιλέξεις ενα καθισμα από αυτα που σου προτεινει ο Hakan, αν βεβαια καταλήξεις σε αναποδο καθισματακι.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα το besafe izi combi x3 isofix το 2010 από φυσικό κατάστημα (το babynet που έγραψα πριν) χωρίς να ξερω, χωρις να ρωτήσω, απλα το ειδα, μου άρεσε και το πήρα. Δεν κανει για το δικό μας αυτοκινητο, εχουμε ενα ford focus και τα καθισματα εχουν μια κλίση, οπότε το besafe δεν "εκατσε" καλά και το κεφάλι του παιδιού γέρνει πολύ μπροστά όταν κοιμαται.

Ο μικρός μεγάλωσε και δεν τον καλύπτει πια το besafe (ειναι μεχρι 18 κιλα), εβαλα λοιπον τη μπεμπα στο besafe και ρώτησα τον Hakan ποιο καθισματακι να παρω για τον γιο μου. Μου προτεινε max-way, το οποιο και πήρα, εδώ και ενα μήνα το εχω και μου φαινεται ότι εχει κατσει στο καθισμα του αυτοκινήτου πολύ καλύτερα από το besafe. Αλλά ξαναλεω εξαρταται από το αυτοκίνητο. Αν εχεις μικρο-μεσαιο αυτοκινητο, δε νομίζω να σου κανει το besafe γιατί ειναι πολύ ογκωδες και αναγκάζει το μπροστινό καθισμα (οδηγού ή συνοδηγού, ανάλογα πού θα το βάλεις) να έρχεται πολύ μπροστα.

Αυτο που προτεινω εγώ ειναι να επιλέξεις ενα καθισμα από αυτα που σου προτεινει ο Hakan, αν βεβαια καταλήξεις σε αναποδο καθισματακι.

αυτο...δεν κανουν ολα τασσ καθισματα αυτοκινητου σε ολα τα αυτοκινητα-νομος!

επισης σιγουρα οτι ο χακαν θα προτεινει χιλια τοις εκατο αυτο που πρσγματικα ταιριαζει στο ακριβες μοντελο αμαξιου σου χρονολογιας ταδε κλπ, κ δε θα σου προτεινει το πιο ακριβο, σαν καποια φιντανια που χουμε εδω σε καταστηματα κ σου προτεινουν το πιο ακριβο τους γιατι εχουν προμηθεια:rolleyes:

Οριστε λοιπον official site της britax στη Σουηδία, για να μην εισαι καχύποπτη, γιατί δυστυχώς μόνο στη Σκανδιναβία ο κόσμος ειναι ενημερωμενος και αγοράζει καθισματάκια rear facing:

http://www.britax.se/bilbarnstol/bilbarnstol/max-way

δεν καταλαβες

εχω και τα δυο

Στη Σκανδιναβία έχουν αυστηρή νομοθεσια για τα παιδικά καθισματάκια αυτοκινήτου...Γι αυτό εκεί θα βείτε τα πιο ασφαλή!

οχι αγαπημενο μου ,δεν ειναι το ιδιο..θα ελεγα οτι το max way ειναι ιδιο με το high way που εχουμε εμεις κ που ειναι αποκλειστικα για rear facing ενω το two way,το λεει κ το ονομα του ειναι κ rear και forward facing;)

(ο,τι θες καλε για erf ρωτα με...εχω κανει διατριβη....τον χακαν ,δε στο carseat.se ? κολληταρι τον ειχα κανει τοτε που τα ψαχνα για τη μικρη ,τον επρηξα τον ανθρωπο:lol::lol:)

Οκ. Ευχαριστώ.Εννοείται πως θέλω να κοιτά προς τα πίσω. Μου ειπε το Klippan Triofix και το Βritax max-way. Προς το παρόν το βρίσκω μόνο στο carseat. Μένει να ψάξω για φτηνότερα....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πώς είναι δυνατόν τότε να μην υπάρχει στο site της britax?Το trifix είναι το τελευταιο μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει

http://www.britax.co.uk/car-seats/car-seats#10697

γιατι η μπριταξ κατασκευαζει αναποδα μονο για Σουηδια,Νορβηγια και γενικα σκανδιναβικες χωρες που πουλανε μονο αυτα....

εκει εμενα και ξερω......:wink:

αντιθετα εκει ειναι δυσκολο να βρεις καρεκλακι που να κοιταει μπροστα.......σχεδον αδυνατο...

tamar ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αναποδο σε ευρωπαικα σαιτ εκτος βεβαια απο το izi

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Διαφημίσεις

γιατι η μπριταξ κατασκευαζει αναποδα μονο για Σουδια,Νορβηγια και γενικα σκανδιναβικες χωρες που πουλανε μονο αυτα....

εκει εμενα και ξερω......:wink:

αντιθετα εκει ειναι δυσκολο να βρεις καρεκλακι που να κοιταει μπροστα.......σχεδον αδυνατο...

και για αυτο εχουν τα χαμηλοτερα ποσοστα παιδικης θνησιμοτητας απο τροχαια;)

εγω ειχαπαρει αυτο.....

http://www.carseat.se/store.html

παρα παλυ καλο καρεκλακι....ειδικα η ανακλιση...ειχαμε ομως σχετικα μεγαλο αμαξι,δεν ταιριαζουν ολα παντου....

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

Κορίτσια, έχει καμια πρόβλημα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ λιπαρότητας στα μαλλιά της? Αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιο σαμπουάν από τα μαγαζιά καλλυντικών που ψωνίζετε? Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα! Τα μαλλιά μου σε 20 ώρες από το τελευταίο λούσιμο είναι μες το λάδι! Όχι απλά βαριά ή θαμπά..

Είδα αυτά στο http://www.salonskincare.co.uk. Μου άρεσαν τα Philip Kingsley ως μάρκα απ'το συγκεκριμένο site λόγω καλών κριτικών αλλά δε μπορεσα να καταλάβω αν ταιριάζει κανένα σε λιπαρά μαλλιά.

Help..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Ελενούφι από carseat το πήρες κι εσυ;Eίναι αποκλειστικά rear facing?

ναι tamarακι,απο carseat, κατοπιν προτασης του χακαν, σε σχεση με το αυτοκινητο που θελω να το χρησιμοποιω κατα βαση

κ ειναι μονο rear facing ....κ θα μεινουμε οσο αντεχουμε!1-2 χρονακια ακομα σιγουρα!;)

Διαφημίσεις

Εγώ εχω το izi combi x3 isofix της besafe αλλά δεν ειμαι και πολύ ευχαριστημενη, δεν εχει καλή κλίση όταν το βαζεις στην ανακλιση και όταν κοιμαται ο μικρός, το κεφαλάκι του γερνει μπροστά, σχεδόν διπλωνει στα δυο το παιδί (και φυσικά χανεις την πλευρική προστασία ετσι).

Επίσης marsolan απ' όσο ξέρω το σύστημα isofix ειναι πιστοποιημένο για βάρος παιδιού μεχρι 18 κιλά. Από εκει και πανω δε σε καλύπτει το isofix. Mην κολλάς όμως εκεί, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που κάνουν το κάθισμα ασφαλές (πχ το καινουριο καθισματακι που πηρα εχει ιμάντες και σταθεροποιείται στο μπροστινό καθισμα, και αυτό ασφαλές μου φάνηκε).

Σχετικα με την ανακλιση του Besafe ειχα κι εγω θεμα παρολο που εχουμε ευρυχωρο αυτοκινητο,μαλιστα ειχα ανοιξει θεμα και στο parents σχετικα.Αρκετοι γονεις βρεθηκαν και ειπαν οτι ειχαν προβλημα και αυτοι οχι μονο με το izi combi αλλα και με το maxi cosi και καποια αλλα..Εμεις το λυσαμε καπως.:rolleyes:..οταν την επαιρνε ο υπνος της στηριζα το κεφαλακι με το σλινγκ ελαφρα να αγκαλιαζει το μετωπακι και πισω απο την πλατη του καθισματος.....

Τωρα σχετικα με το συστημα isofix κι εγω αυτο ηξερα αλλα ειδα οτι η besafe εβγαλε το izi up x3 fix (15-36) το οποιοκοιτα μπροστα και εχει βραχιονες isofix ωστε να κουμπωνει πανω στο σασι του αυτοκινητου και να ειναι ακομη πιο ασφαλες και στις πλαινες συγκρουσεις.Αυτο το διαβασα πολυ προσφατα και σκεψου οτι το καρεκλακι θα ερθει απο μερα σε μερα στην ελληνικη αγορα.Τωρα η τιμη του για καρεκλακι γκρουπ 2/3 αν δεν απατωμαι δεν ξερω που θα φτασει παντως απο αισθητικης αποψης εμενα μου αρεσει αρκετα και επισης δεν αμφισβητω την ποιοτητα του.

Παρολαυτα σιγουρα υπαρχουν πολλα αλλα αξιοπιστα καθισματακια κι οταν ερθει η ωρα να το παρουμε σιγουρα θα κοιταξω και τα Britax-Roemer και τα Recaro!!!

ποια ξερει που ειναι η λιστα με τα παπουτσομαγαζα γιατι πλεον το τζατζικι δε τη κουβαλαει!

Μα λέω κ εγώ σε λάθος θέμα μπήκα χα χα χα με τόσα καθισματακια!!

Γάτα στην υπογραφη της στο δίπλα τα έχει

Κορίτσια, έχει καμια πρόβλημα ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ λιπαρότητας στα μαλλιά της? Αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιο σαμπουάν από τα μαγαζιά καλλυντικών που ψωνίζετε? Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα! Τα μαλλιά μου σε 20 ώρες από το τελευταίο λούσιμο είναι μες το λάδι! Όχι απλά βαριά ή θαμπά..

Είδα αυτά στο http://www.salonskincare.co.uk. Μου άρεσαν τα Philip Kingsley ως μάρκα απ'το συγκεκριμένο site λόγω καλών κριτικών αλλά δε μπορεσα να καταλάβω αν ταιριάζει κανένα σε λιπαρά μαλλιά.

Help..

Aloha!

Εγώ είμαι από το αντίθετο στρατόπεδο των ξηρών μαλλιών!Ωστόσο η κουμπάρα μου αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με σένα και σώθηκε αποκλειστικά με μάσκα peeling που έκανε πριν το λούσιμο. Παραθέτω ένα ενδεικτικό λινκ http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Hair-Scalp-Pre-Shampoo-Peeling-Treatment-200ml. Επίσης, παίνευε ένα παρόμοιο προιον της Lorvenn.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...