Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Μπήκα με χαρά στο parapharmacie να παραγγείλω αφού ξεκινά bazaar σήμερα αλλά η διαφορά στις τιμές με χθες είναι περίπου στο ευρώ...

προβληματίστηκα...να ξεκίνησε το bazaar ή να περιμένω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας! Μπήκα με χαρά στο parapharmacie να παραγγείλω αφού ξεκινά bazaar σήμερα αλλά η διαφορά στις τιμές με χθες είναι περίπου στο ευρώ...

προβληματίστηκα...να ξεκίνησε το bazaar ή να περιμένω;

μήπως είναι μούφα το bazaar?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

ουφφφφφ και εγώ ψάχνω για geox καλοκαιρινά για την κορούλα αλλά δεν βρίσκω κάτι σε καλή τιμή (έχω καιρό ακόμα αλλά λέμε) αν έχετε υπόψη σας τίποτα σε φυσικό κατάστημα σφουρίχτε :lol::lol:

ψάχνω κάτι που να είναι λίγο κλειστό από μπροστά όπως αυτό

βρε καλώς το!!! :tongue:

λατρεία, geox και primigi σε πολύ καλές τιμές (επειδή είναι περσινής σεζόν) έχουν τα καταστήματα shooz...εσένα σε βολεύει αυτό στη λ. πεντέλης στα μελίσσια...είναι δίπλα στο στοκ με τα γκαρβαλιν/αγκαθα λίγο πριν φτάσεις στο κατάστημα βονταφον όπως ανεβαίνεις την πεντέλης στο αριστερό σου χέρι...να κανονίσουμε να πάμε μια βόλτα;

Διαφημίσεις

δεν πρέπει να είναι μούφα...αυτά που είχα σταμπάρει είχαν ήδη μειωμένη τιμή οπότε πιστεύω η αναπροσαρμογή με το 30% παίζει στο ευρώ...

λευτεράκι μου εγώ ούτως ή άλλως θα τα ψώνιζα από το Σάββατο απλά είπα να περιμένω και το bazaar σήμερα...

ουφφφφφ και εγώ ψάχνω για geox καλοκαιρινά για την κορούλα αλλά δεν βρίσκω κάτι σε καλή τιμή (έχω καιρό ακόμα αλλά λέμε) αν έχετε υπόψη σας τίποτα σε φυσικό κατάστημα σφουρίχτε :lol::lol:

ψάχνω κάτι που να είναι λίγο κλειστό από μπροστά όπως αυτό

αααα πολυ ωραιο αυτο! ειδικα για μικρα ε?

εχω ενα κικερακι ετσι απο τοοοοτε που ειχαμε παραγγειλει ομαδικως...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

βρε καλώς το!!! :tongue:

λατρεία, geox και primigi σε πολύ καλές τιμές (επειδή είναι περσινής σεζόν) έχουν τα καταστήματα shooz...εσένα σε βολεύει αυτό στη λ. πεντέλης στα μελίσσια...είναι δίπλα στο στοκ με τα γκαρβαλιν/αγκαθα λίγο πριν φτάσεις στο κατάστημα βονταφον όπως ανεβαίνεις την πεντέλης στο αριστερό σου χέρι...να κανονίσουμε να πάμε μια βόλτα;

γιες γιες :lol::lol: και καφέ μετά αν έχεις χρόνο :lol::lol:

αααα πολυ ωραιο αυτο! ειδικα για μικρα ε?

εχω ενα κικερακι ετσι απο τοοοοτε που ειχαμε παραγγειλει ομαδικως...

και εγώ γι αυτό τα ψάχνω τα θέλω για τον σταθμό, είναι και αρτσουμπαλο το σούργελο μου, θέλω να είναι τα δάχτυλα μέσα, άσε που στην παιδική χαρά μας που έχει χαλίκια, πέρσι με τα άλλα που είναι ανοιχτά μπροστά, κάθε 2 λεπτά ήμασταν ψάχνοντας το χαλίκι στο παπούτσι :lol: ελπίζω με αυτά τουλάχιστον να μην μπαίνουν συχνά :lol::lol:

τα κικερ δεν μου αρέσου γμτ

κοριτσάκι μου το έχω δει αυτό ευχαριστώ (και τα άλλα ιντερνετομάγαζα ) :lol::lol: αλλά έχει και 15 λίρες μεταφορικά ..... και δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει ή να της κάνει γι αυτό λέω να κοιτάξω σε φυσικό κατάστημα ή να περιμένω ίσως αργότερα να πέσουν οι τιμές σε παλιά σχέδια

KbLyp3.png 4AByp3.png

Ναι ειναι ο Hakan εκει, αυτός θα σου απαντήσει.

Το izi combi δεν το ειχα αγορασει από εκει, δεν ειχε κανενα λογο να μου πει ότι δεν κανει για το αυτοκινητο μου, ίσα ίσα που επειδή ειναι ακριβο θα μπορούσε να μου το προτεινει όταν τον ρωτησα τι να παρω (ειναι το πιο ακριβό, κανει 455 ευρώ). Το britax που μου προτεινε κανει 325 ευρώ και όντως εφαρμόζει πολύ καλύτερα στο καθισμα του αυτοκινήτου. Ειναι τσεκαρισμενο οτι δεν υπαρχει θεμα προωθησης, δες το τοπικ στο άλλο φόρουμ, υπαρχουν κοπελες που τους προτεινε άλλα καθισματα.

Οι βασικες πληροφορίες που θελει ειναι μοντέλο αυτοκινητου, ηλικία/βαρος/υψος μωρού.

Μου πρότεινε το Klippan Triofix , το οποίο δεν το ξέρω καν, και το Britax Max-Way or Duologic....Να' ναι καλά;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Μου πρότεινε το Klippan Triofix , το οποίο δεν το ξέρω καν, και το Britax Max-Way or Duologic....Να' ναι καλά;

Εννοείται ότι θα ειναι καλά! Ολα τα καθισματακια που εχει το συγκεκριμενο σάιτ ειναι πιστοποιημενα!

Το duologic σε καλύπτει μεχρι 18 κιλα ,ειναι 1ης κατηγορίας, 0-18, το max-way ειναι 9-25 και το klippan triofix ειναι 9-36.

Πόσο είναι το μωρό σου τώρα? Ηλικία και κιλά εννοω. Νομίζω ότι ειναι μικρό για το triofix.

Nομίζω ότι το max-way θα σε βολεψει καλύτερο, τωρα το πήρα εγώ για τον γιο μου, ειναι 3 και 16 κιλά και μια χαρα καθεται και η κόρη μου που ειναι 19 μηνων και 12 κιλά. Οπως το βλεπω κανει και για μικρότερα μωράκια, εχει και ανακληση.

Αναποδα καθισματακια δεν κυκλοφορούν ιδιαίτερα στην ελληνικη αγορά γι αυτό και δεν τα ξερουμε.

Μπορείς να τα δεις εδω: http://www.carseat.se/store.html

dJzIp2.png Fysmp3.png

Εννοείται ότι θα ειναι καλά! Ολα τα καθισματακια που εχει το συγκεκριμενο σάιτ ειναι πιστοποιημενα!

Το duologic σε καλύπτει μεχρι 18 κιλα ,ειναι 1ης κατηγορίας, 0-18, το max-way ειναι 9-25 και το klippan triofix ειναι 9-36.

Πόσο είναι το μωρό σου τώρα? Ηλικία και κιλά εννοω. Νομίζω ότι ειναι μικρό για το triofix.

Nομίζω ότι το max-way θα σε βολεψει καλύτερο, τωρα το πήρα εγώ για τον γιο μου, ειναι 3 και 16 κιλά και μια χαρα καθεται και η κόρη μου που ειναι 19 μηνων και 12 κιλά. Οπως το βλεπω κανει και για μικρότερα μωράκια, εχει και ανακληση.

Αναποδα καθισματακια δεν κυκλοφορούν ιδιαίτερα στην ελληνικη αγορά γι αυτό και δεν τα ξερουμε.

Μπορείς να τα δεις εδω: http://www.carseat.se/store.html

Το Max-way είναι το ίδιο με το http://www.britax.co.uk/car-seats/car-seats/trifix?

Βασικά ψαχνω για πιο φτηνά γιατί το carseat είναι ακριβούτσικο

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ΕΛΕΝΟΥΦΙ,

Τι έγινε με τη βαλίτα την trunki? Σου λέει πότε φεύγει?

Εμένα μου λέει ημ/νια αναχώρησης 9-10/3 αλλά είναι ακόμα στο not yet dispatched και ανησυχώ...

Έτσι ήταν και τα pampers κ δεν έφυγαν ποτέ!

επανερχομαι προς ενημερωση....τελικα μου χε dispatch estimate σημερα ....μπηκα πριν δυο ωρες κ ακομα εφευγε:-(

μπηηηηηκα ομως μολις τωρα κ εδειξε οτι εφυγε με ups αρα το περιμενω πολυ γρηγορα,...φανταζομαι αυριο μεθαυριο και στην πορτα μου....!

κ στα δικα σου αν δεν εχεις παραλαβει ακομα;)

και εγώ γι αυτό τα ψάχνω τα θέλω για τον σταθμό, είναι και αρτσουμπαλο το σούργελο μου, θέλω να είναι τα δάχτυλα μέσα, άσε που στην παιδική χαρά μας που έχει χαλίκια, πέρσι με τα άλλα που είναι ανοιχτά μπροστά, κάθε 2 λεπτά ήμασταν ψάχνοντας το χαλίκι στο παπούτσι :lol: ελπίζω με αυτά τουλάχιστον να μην μπαίνουν συχνά :lol::lol:

μωρε αξεσακι μη σε στεναχωρησω αλλα δε πιστευω να λυθει το προβλημα με τα χαλικια ετσι...... αφου τρυπες εχει παλι! κ μεγαλες..... εγω θα προτιμουσα ενα σπορτεξακι τζεοξ με καλτσουλα για χωματα κλπ κλπ

τωρα για οοολη μερα στο σταθμο θα σκασει λογικα το κατακαλοκαιρο... αλλα και εκει εχει θεμα με χαλικια?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ευχαριστώ, ενω έχει πολύ όμορφα πραγματα και καλές τιμές τα μεταφορικά ειναι πάρα πολλά 30 λίρες!!!

Σοφάκι δες εδω΄

www.jdsports.co.uk

www.jjbsports.com

γιες γιες :lol::lol: και καφέ μετά αν έχεις χρόνο :lol::lol:

κοριτσάκι μου το έχω δει αυτό ευχαριστώ (και τα άλλα ιντερνετομάγαζα ) :lol::lol: αλλά έχει και 15 λίρες μεταφορικά ..... και δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει ή να της κάνει γι αυτό λέω να κοιτάξω σε φυσικό κατάστημα ή να περιμένω ίσως αργότερα να πέσουν οι τιμές σε παλιά σχέδια

Επειδή αυτό μοντελάκι ειναι κλασικό της τζεοξ κ το ειχα κ προπερσι κ περυσι δώρο της νονάς της μικρή θα συμφωνήσω με την Ίρις οτι δεν γλυτώνεις το χαλίκι, αν μονο για αυτο το λογο το θες, παρά μόνο αν φορέσει κλειστό παπούτσι.

μωρε αξεσακι μη σε στεναχωρησω αλλα δε πιστευω να λυθει το προβλημα με τα χαλικια ετσι...... αφου τρυπες εχει παλι! κ μεγαλες..... εγω θα προτιμουσα ενα σπορτεξακι τζεοξ με καλτσουλα για χωματα κλπ κλπ

τωρα για οοολη μερα στο σταθμο θα σκασει λογικα το κατακαλοκαιρο... αλλα και εκει εχει θεμα με χαλικια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...