Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Tίποτα. Το άνοιξα κι απλά μια διαφήμιση ήταν. Μην αγχώνεστε και κυρίως μη βάζετε το χατζικάκι στη black list :tongue::tongue::tongue::tongue:

;);):lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια καταρχην σας ευχαριστω πολυ και τις 2!!! :P:p

Σε αυτη τη φαση που ειμαι τωρα χρησιμοποιω το υγρο καθαρισμου και τις αλοφες που μου εδωσε ο δερματολογος απλα ηθελα info γενικα για προιοντα σχετικα με την ατοπικη οταν τουλαχιστον δεν θα ειμαι σε φαση εξαρσης οπως τωρα!!!!

(μιλαμε για ΠΟΛΥ ξυσιμο μαμωτο:-(:sad:)

Περαστικά συνπιλότισσα:-(:-(:-(:-(:-(

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες. Τι γνωμη εχετε γι αυτο ?

http://www.amazon.co.uk/dp/B002Y2FU2K/ref=pe_28371_29091161_pe_vfe_dt1

το εχει σε πολλα χρωματα και μου εχει κολησει η αληθεια ειναι

ξερω οτι δεν ειναι πωλητης το amazon

ευχαριστω

Καλημερα σε ολες. Τι γνωμη εχετε γι αυτο ?

http://www.amazon.co.uk/dp/B002Y2FU2K/ref=pe_28371_29091161_pe_vfe_dt1

το εχει σε πολλα χρωματα και μου εχει κολησει η αληθεια ειναι

ξερω οτι δεν ειναι πωλητης το amazon

ευχαριστω

Πολυ ωραιο ειναι αλλα εχει αλλα τοσα μεταφορικα! :(

Το ειχα δει και στο ebay αλλα δε θυμαμαι μεταφορικα.

Δε ριχνεις μια ματια; Οταν πωλητης δεν ειναι το αμαζον, προτιμω το ebay λογω της ασφαλειας του paypal.

το εχω κι εγω με isofix...τρομερα σταθερο καθισμα...εβαλα την μικρη εκει μεσα απο 7 μηνων και μας εβγαλε περα μεχρι τον Σεπτεμβρη που εφυγε μαζι με το αυτοκινητο και τον μπαμπα μας για το νησι(γκρρρρ:confused::confused:) στο οποιο υπηρετει το κρατος....τον Ιουνιο θα το ξαναχρησιμοποιησουμε για τα καλα...η μικρη ειναι 15.5 κιλα ηδη και απο υψος ολο ανεβαινουμε...αααααχ,λιγα τα βλεπω τα ψωμια του...το κοβω συντομα να μπουμε στην αλλη βαθμιδα 15-36 κιλων παλι στην Besafe(βγαζει συντομα καινουργιο μοντελο με isofix)!!

Το θεμα ειναι οτι δεν μετανιωσα που το πηραμε,κι εννοειται απο Ελληνικο καταστημα σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη σε σχεση ακομη και με Pramworld.

Εγώ εχω το izi combi x3 isofix της besafe αλλά δεν ειμαι και πολύ ευχαριστημενη, δεν εχει καλή κλίση όταν το βαζεις στην ανακλιση και όταν κοιμαται ο μικρός, το κεφαλάκι του γερνει μπροστά, σχεδόν διπλωνει στα δυο το παιδί (και φυσικά χανεις την πλευρική προστασία ετσι).

Απο φυσικό κατάστημα το αγορασα κι εγω, στη Νεα Φιλαδέλφεια.

Φετος που θελω να παρω μεγαλύτερο, ρωτησα τον πωλητή στο carseat.se ποιο καθισματακι μου προτείνει για το αυτοκίνητό μας και μου ειπε ότι το izi combi ουσιαστικά δεν κανει για μας. Τελικά πήρα αυτό: http://www.carseat.se/store.html και πράγματι εχει καλύτερη κλίση και ειναι και πιο μαζεμένο καθισματακι.

Πριν καταλήξετε σε καθισμα κοριτσια, θα σας προτεινα να ρωτήσετε στο συγκεκριμένο site που ειδικεύεται στα ανάποδα καθισματακια, να πειτε στον πωλητή ποιο αυτοκινητο εχετε κι εκεινος θα σας προτείνει το καθισματακι που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκινητο σας.

Επίσης marsolan απ' όσο ξέρω το σύστημα isofix ειναι πιστοποιημένο για βάρος παιδιού μεχρι 18 κιλά. Από εκει και πανω δε σε καλύπτει το isofix. Mην κολλάς όμως εκεί, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που κάνουν το κάθισμα ασφαλές (πχ το καινουριο καθισματακι που πηρα εχει ιμάντες και σταθεροποιείται στο μπροστινό καθισμα, και αυτό ασφαλές μου φάνηκε).

dJzIp2.png Fysmp3.png

Τα είχα πάρει από μια πωλήτρια που έβαλε το Ιριδάκι, στην υπογραφή μου στο πάρεντς θα την βρείς.

αυτο το λινκ που εβαλες απο εβαυ ειναι η Λισα!!!!!!!!

http://www.myweepiggies.co.uk/

απλα στο σαιτ της ειχε πιο πολλα σχεδια αλλα πιο ακριβα κ της ειχαμε ζητησει να μας τα δινει στις τιμες εβαυ... κ το εκανε.......... ειδε κ κινηση κ τη συμφερε.........

να σας πω φετος δε ψωνισα αγκαθα.... το εχω γυρισει στα τζεοξ..... ειναι τα μονα που οσες ωρες κ να τα φοραει δεν ιδρωνει η καλτσα μας....... κ πηρα προχτες απο καταστημα εδω με 28 ευρω!!!! για geox νομιζω ηταν αρκετα καλα! τα ψαχνω στο αμαζον αλλα ολο ακριβα τα εχει..... αμα βρισκετε πουθενα τζεοξ να λετε ε?ε?ε?ε?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

απλα στο σαιτ της ειχε πιο πολλα σχεδια αλλα πιο ακριβα κ της ειχαμε ζητησει να μας τα δινει στις τιμες εβαυ... κ το εκανε.......... ειδε κ κινηση κ τη συμφερε.........

να σας πω φετος δε ψωνισα αγκαθα.... το εχω γυρισει στα τζεοξ..... ειναι τα μονα που οσες ωρες κ να τα φοραει δεν ιδρωνει η καλτσα μας....... κ πηρα προχτες απο καταστημα εδω με 28 ευρω!!!! για geox νομιζω ηταν αρκετα καλα! τα ψαχνω στο αμαζον αλλα ολο ακριβα τα εχει..... αμα βρισκετε πουθενα τζεοξ να λετε ε?ε?ε?ε?

χε χε και εγώ την έκανα αυτή την ανακάλυψη χτες χοχο από τις φωτο που ειναι ιδιες στις μποτες κ στα άλλα ;););)

Εγώ εχω το izi combi x3 isofix της besafe αλλά δεν ειμαι και πολύ ευχαριστημενη, δεν εχει καλή κλίση όταν το βαζεις στην ανακλιση και όταν κοιμαται ο μικρός, το κεφαλάκι του γερνει μπροστά, σχεδόν διπλωνει στα δυο το παιδί (και φυσικά χανεις την πλευρική προστασία ετσι).

Απο φυσικό κατάστημα το αγορασα κι εγω, στη Νεα Φιλαδέλφεια.

Φετος που θελω να παρω μεγαλύτερο, ρωτησα τον πωλητή στο carseat.se ποιο καθισματακι μου προτείνει για το αυτοκίνητό μας και μου ειπε ότι το izi combi ουσιαστικά δεν κανει για μας. Τελικά πήρα αυτό: http://www.carseat.se/store.html και πράγματι εχει καλύτερη κλίση και ειναι και πιο μαζεμένο καθισματακι.

Πριν καταλήξετε σε καθισμα κοριτσια, θα σας προτεινα να ρωτήσετε στο συγκεκριμένο site που ειδικεύεται στα ανάποδα καθισματακια, να πειτε στον πωλητή ποιο αυτοκινητο εχετε κι εκεινος θα σας προτείνει το καθισματακι που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκινητο σας.

Επίσης marsolan απ' όσο ξέρω το σύστημα isofix ειναι πιστοποιημένο για βάρος παιδιού μεχρι 18 κιλά. Από εκει και πανω δε σε καλύπτει το isofix. Mην κολλάς όμως εκεί, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που κάνουν το κάθισμα ασφαλές (πχ το καινουριο καθισματακι που πηρα εχει ιμάντες και σταθεροποιείται στο μπροστινό καθισμα, και αυτό ασφαλές μου φάνηκε).

[email protected]

Eδώ έστειλες mail? Τί τους ειπες; Μοντέλο αυτοκινήτου και ηλικία μωρού;

Κι αν αυτοί, που λογικά αυτό κάνουν, προωθούν συγκεκριμένα μοντέλα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

[email protected]

Eδώ έστειλες mail? Τί τους ειπες; Μοντέλο αυτοκινήτου και ηλικία μωρού;

Κι αν αυτοί, που λογικά αυτό κάνουν, προωθούν συγκεκριμένα μοντέλα;

Ναι ειναι ο Hakan εκει, αυτός θα σου απαντήσει.

Το izi combi δεν το ειχα αγορασει από εκει, δεν ειχε κανενα λογο να μου πει ότι δεν κανει για το αυτοκινητο μου, ίσα ίσα που επειδή ειναι ακριβο θα μπορούσε να μου το προτεινει όταν τον ρωτησα τι να παρω (ειναι το πιο ακριβό, κανει 455 ευρώ). Το britax που μου προτεινε κανει 325 ευρώ και όντως εφαρμόζει πολύ καλύτερα στο καθισμα του αυτοκινήτου. Ειναι τσεκαρισμενο οτι δεν υπαρχει θεμα προωθησης, δες το τοπικ στο άλλο φόρουμ, υπαρχουν κοπελες που τους προτεινε άλλα καθισματα.

Οι βασικες πληροφορίες που θελει ειναι μοντέλο αυτοκινητου, ηλικία/βαρος/υψος μωρού.

dJzIp2.png Fysmp3.png

κοριτσια θυμάστε http://www.sportsdirect.com_ πόσο τα μεταφορικά???
Ευχαριστώ, ενω έχει πολύ όμορφα πραγματα και καλές τιμές τα μεταφορικά ειναι πάρα πολλά 30 λίρες!!!

Έχω παραγγείλει 2 φορές ενώ είχε 50 λίρες μεταφορικά αλλά οι παραγγελίες μου ξεπερνούσαν τα 300 Ευρώ και μοιραζόμουν τα μεταφορικά με άλλους.

Αν έχεις Άγγλο ξάδερφο συμφέρει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ουφφφφφ και εγώ ψάχνω για geox καλοκαιρινά για την κορούλα αλλά δεν βρίσκω κάτι σε καλή τιμή (έχω καιρό ακόμα αλλά λέμε) αν έχετε υπόψη σας τίποτα σε φυσικό κατάστημα σφουρίχτε :lol::lol:

ψάχνω κάτι που να είναι λίγο κλειστό από μπροστά όπως αυτό

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...