Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Υπάρχει γκρουπάκι στο facebook?

Έχει χώρο και για μένα?

Σε ποια να στείλω τα στοιχεία μου?

Α και εγώ θέλω στο φατσοβιβλίο να μπω στο γκρουπ αν με θέλετε...

Βρε....δεν έχουμε γκρουπάκι στο φεις

Απλά με καποια κορίτσια κάνουμε "παρέα ιντερνετική" πολύ καιρό τώρα κ εχουμε γινει κ φιλενάδες στο φεις.:D:D:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει πάρει κανείς πυτζάμες gap από αυτό τον πωλητή;Τα κορίτσια που ειχαν πάρει gap και ήταν μαιμούδες τις είχαν πάρει από Κίνα;

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-Boys-Girls-Baby-Gap-Snug-Fit-Pyjamas-Pajamas-Various-Styles-Size-1-6-years-/280832789017?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item870f1754d2

εγώ έχω πάρει αλλά από άλλο πωλητή.

το σχέδιο με την πασχαλίτσα.

στην αγγλία ήταν αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν αυθεντικές, από κίνα θα τις έφερνε.

όλο το χειμώνα τις έχω πλύνει πάνω από 15 φορές και δεν έχουν πάθει τίποτα.

είναι βαμβακερές σίγουρα.

τα νούμερα όμως απελπιστικά μικρά.

η μικρή μου είναι 5 και είχα πάρει το 6. το μπλουζάκι στενό αλλά οκ αλλά το παντελόνι φτάνει στη μέση της γάμπας.

ήθελε τουλάχιστον 2, μη σου πω και 3 νούμερα μεγαλύτερο (αλλά δεν υπάρχει)

QnL8p2.png

Βασικά και τα 2 στέλνουν αλλά το γαλλικο δεν έχει μεταφορικά;)

Και το Αγγλικό και το Γαλλικό javari έχουν δωρεάν μεταφορικά. Την προηγούμενη εβδομάδα παράγγειλα από το Αγγλικό crocs με 18 ευρώ κ ήρθαν δωρεάν σε τρεις μέρες!

Απλά εγώ προσωπικά προτιμώ το Αγγλικό γιατί έχει καλύτερες τιμές κ βάζει περισσότερες προσφορές.

Έχει πάρει κανείς πυτζάμες gap από αυτό τον πωλητή;Τα κορίτσια που ειχαν πάρει gap και ήταν μαιμούδες τις είχαν πάρει από Κίνα;

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-Boys-Girls-Baby-Gap-Snug-Fit-Pyjamas-Pajamas-Various-Styles-Size-1-6-years-/280832789017?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item870f1754d2

Τις έχω δει κι εγώ αλλά το σκεφτόμουν.. Δε νομίζω πως είναι γνήσιες πάντως!

Έχω παραγγείλει καλοκαιρινές gap όταν έρθουν θα σας πω εντυπώσεις!

Για ιντερνετικές αγορές στο fb έχω βρει αυτό νόμιζα κιόλας πως το διαχειρίζεται κάποια κοπέλα από δω.

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Chatzicaki έστειλες κανένε e-mail ή είναι ιός με το e-mail σου?

Ελευθεράκι δεν έστειλα τίποτα.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Έχω και θέμα με το πάρεντς δίπλα. Από τότε περίπου που κράσαραν και τα δύο φόρα, πριν 15 μέρες περίπου. Λες να έχω ιό ? Θα το κοιτάξω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Έχω και θέμα με το πάρεντς δίπλα. Από τότε περίπου που κράσαραν και τα δύο φόρα, πριν 15 μέρες περίπου. Λες να έχω ιό ? Θα το κοιτάξω.

Κοίταξέ το γιατί έλαβα 2 τέτοια e-mail από σένα, ευτυχώς πήγαν αμέσως στα junk!

Και το Ιριδάκι θα έλαβε, είδα το e-mail της ανάμεσα σε άλλα.

Είπα και εγώ μπας βρήκες κανένα agatha & μου το έστειλες:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοίταξέ το γιατί έλαβα 2 τέτοια e-mail από σένα, ευτυχώς πήγαν αμέσως στα junk!

Και το Ιριδάκι θα έλαβε, είδα το e-mail της ανάμεσα σε άλλα.

Είπα και εγώ μπας βρήκες κανένα agatha & μου το έστειλες:tongue:

Το είδα πριν λίγο, σε εσένα, την Ίριδα, την Ταμάρ και σε μια άλλη κοπέλα.

Πετάξτε τα !!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Και το Αγγλικό και το Γαλλικό javari έχουν δωρεάν μεταφορικά. Την προηγούμενη εβδομάδα παράγγειλα από το Αγγλικό crocs με 18 ευρώ κ ήρθαν δωρεάν σε τρεις μέρες!

Απλά εγώ προσωπικά προτιμώ το Αγγλικό γιατί έχει καλύτερες τιμές κ βάζει περισσότερες προσφορές.

Για ιντερνετικές αγορές στο fb έχω βρει αυτό νόμιζα κιόλας πως το διαχειρίζεται κάποια κοπέλα από δω.

Δεν το ήξερα για το αγγλικό τζαβαρι!Νόμιζα μόνο το γαλλικο ειναι δωρεάν τα μεταφορικά!Ευχαριστώ

Ναι αυτο το γκρουπάκι έχει δημιουργηθεί από κοπέλες του πάρεντς!

Θέλει καμια κωδικό για DPAm 5 euro???

Kαλημέρα σε όλες:P:p

Δεν είναι κωδικός αλλά έκπτωση 20% (μου ήρθε στο mail ενημέρωση) είναι για όλους ΑΛΛΑ δεν ξέρω για ποια προιόντα...δεν μπήκα στη διαδικασία να το μεταφράσω...

http://www.mytoys.de/Stuttgart/KID/de-mt.sv06.13/

Εντιτ:νομίζω στα παιχνιδια lego, playmobil αλλά δεν είμαι σίγουρη...δείτε το..

αυτο λεει μαλλον 20% σε καποια μεταξυ 15-17

Αννα πηρες κωδικο ? αμα ειναι να σου στειλω, εχω ενα 8αρι.

Καλημέρα. Ποια κοπέλα ήθελε κωδικό για mytoys?Αν δεν βρήκε μου έστειλαν έναν για -8 ευρώ!

Koριτσακια ευχαριστω πολυ. :D

Ψαχνοντας στο νετ βρηκα αυτον ( 4BKM89ZHG56X )που ειναι για ολους και κανει εκπτωση 10 ευρω για αγορες απο 30 και πανω.

Οποιος ξερει Γερμανικα μπορει να καταλαβει αν αυτος ο κωδικος του 20% κανει για παιχνιδια κηπου και συγκεκρκιμενα για τραμπολινο;

Με τη μεταφραση δε βγαζω ακρη! :(

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

χμμμ....το χω παθει κι εγω και τοτε ζουσα εξωτερικο και μου κοβανε το ιντερνετ γιατι εστελνα σπαμ σε αλλους.......δεν μπορεσω να το διορθωσω και κατηργησα το μειλ......χοτμειλ ειχα.....

μην τ ανοιγετε!!!!!:!::!:

θα ζεις παντα μεσα στην καρδια μας....

γιατί αν το ανοιξουμε.....τι θα συμβει???

AN έχει ιό ....την έβαψε το pc σου...

Τίμησα κ το αγγλικο τζαβαρι...:tongue:

Για το γιο κ για τη μικρα 14 ευρώ το ζευγαρι βγήκαν...καλά ειναι πιστεύω... (αν δεν είναι μη μου το πείτε..χαχαχαχα)

στο γαλλικο οι τιμες ξεκινουν απο 14 ευρώ αλλά δεν ειχε τα νουμερα μας κ η αμέσως επόμενη επιλογη ηταν 17-19 ευρώ

AN έχει ιό ....την έβαψε το pc σου...

Τίμησα κ το αγγλικο τζαβαρι...:tongue:

Για το γιο κ για τη μικρα 14 ευρώ το ζευγαρι βγήκαν...καλά ειναι πιστεύω... (αν δεν είναι μη μου το πείτε..χαχαχαχα)

στο γαλλικο οι τιμες ξεκινουν απο 14 ευρώ αλλά δεν ειχε τα νουμερα μας κ η αμέσως επόμενη επιλογη ηταν 17-19 ευρώ

Πολύ καλές τιμές. Αυτό στέλνει δωρεάν στην Ελλάδα, σωστά? Πρέπει η παραγγελία να υπερβαίνει κάποιο ποσό για να ισχύει η δωρεάν αποστολή?

Πολύ καλές τιμές. Αυτό στέλνει δωρεάν στην Ελλάδα, σωστά? Πρέπει η παραγγελία να υπερβαίνει κάποιο ποσό για να ισχύει η δωρεάν αποστολή?

Εμένα δωρεαν βγήκε η αποστολή, δεν ξέρω αν εχει όριο...23 λίρες ηταν η παραγγελία ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...