Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερες, το χαλασμα μπροστα ειναι γενικα στο παιδι

προσπαθω να της βρω και οπως τα γκαρβαλιν που εχουν προστατευτικο μπροστα λαστιχο

τα αθλητικα του Β μειναν ατοφια με αυτο το λαστιχακι!

στο στακαδικο οι τιμες για καλο παπουτσι ειναι 25-30 και για μποτα 40-45

βεβαια επιασα και αγκαθα στα 43 πρεπει να ηταν φρεσκο και να μην ειχε το 50% αλλα λιγοτερο γιατι αυτα εχουν αρχικες τα παπα γυρω στα 60-65 και οι μποτες 85-95

Mόνο που εδώ θεσσ γατόνι μου δεν έχουμε στοκατσίδικο αγκάθα χε χε

Ειναι οντως στο παιδί, η δικιά μου ενω φοράει κ τα hush puppies & agatha και τα kickers ούτε ένα δεν έχει γρατζουνιά μπροστά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!

Μα δεν έχει φύγει μόνο μπροστά το χρώμα που εκεί παίζει μεγαλο ρόλο και το παιδί....το πρώτο μήνα ξέβαψε μέχρι στο πλάι εκεί που λυγίζει το παπούτσι για να περπατήσει το παιδί....δεν το έχω δει σε κανένα άλλο παπούτσι αυτό!

Γενικά τελικά τα καλύτερα είναι αυτά που έχουν μόνο παπούτσια και όχι και ρούχα, και τσάντες κλπ,κλπ...

Μάλλον προν primigi και noel θα στραφώ του χρόνου...

Καλημέρες!

Μα δεν έχει φύγει μόνο μπροστά το χρώμα που εκεί παίζει μεγαλο ρόλο και το παιδί....το πρώτο μήνα ξέβαψε μέχρι στο πλάι εκεί που λυγίζει το παπούτσι για να περπατήσει το παιδί....δεν το έχω δει σε κανένα άλλο παπούτσι αυτό!

Γενικά τελικά τα καλύτερα είναι αυτά που έχουν μόνο παπούτσια και όχι και ρούχα, και τσάντες κλπ,κλπ...

Μάλλον προν primigi και noel θα στραφώ του χρόνου...

ψιτττττττττττττ

βρήκα ενα πριμιτζι προχθές κ σε σκέφτηκα χε χε

στο φεις ειμαστε εμεις???να στο στειλω?

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι!Καλέ ...είναι τέλεια!!!Και φανταστικό χρώμα!!!Πάω για ψάξιμο...ευχαριστώ καλαμαράκι μου!

υγ. αλήθεια βρε με σκέφτηκες όταν το είδες;;;χαχαΕίσαι φοβερή!

Εγώ είμαι!Καλέ ...είναι τέλεια!!!Και φανταστικό χρώμα!!!Πάω για ψάξιμο...ευχαριστώ καλαμαράκι μου!

υγ. αλήθεια βρε με σκέφτηκες όταν το είδες;;;χαχαΕίσαι φοβερή!

χαχαχα ήμουν σιγουρη πως θα σου αρέσουν!!:D

Ναι βρε σε σκέφτηκα γιατί θυμάμαι πως σου αρεσουν τα πριμιτζι εσενα κ της Μαρίας σ. εχουμε κ την ιδια ηλικία τα μικρά μας τσουπ το κράτησα κ τσουπ στο έδωσα χαχαχα ;);)

μαριτα....εσυ στοκαδικο την επομενη

παντως οι μποτουλες που φορεθηκαν αρκετα μονο μπροστα εχουν κατι μαυριλες

κατι σπορτεξακια αγκαθα εχουν βγει τα χρωματα σε διαφορα σημεια αλλα τους εχει τιναξει τα πεταλα

Διαφημίσεις

Έχει πάρει κανείς πυτζάμες gap από αυτό τον πωλητή;Τα κορίτσια που ειχαν πάρει gap και ήταν μαιμούδες τις είχαν πάρει από Κίνα;

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-Boys-Girls-Baby-Gap-Snug-Fit-Pyjamas-Pajamas-Various-Styles-Size-1-6-years-/280832789017?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item870f1754d2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...