Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πριν έναν χρόνο είχα ενημερώσει για αυτο το κατάστημα στο παλιό θέμα. Είναι πολύ εξυπηρετικός ο ιδιοκτήτης (έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του στο τηλέφωνο). Δεν ξέρω για τα παιδικά παπούτσια, αλλά για τα BOXER που αγοράζω, έχει τις καλύτερες τιμές. Εχει δωρεάν μεταφορικά και στέλνει με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

giagia είχα ξεχάσει τελείως αυτό το site.

Ευχαριστώ που μας το θύμισες.

Μόλις χτύπησα καλοκαιρινά agatha με 34,90 και με το 5ευρω που αφαίρεσε λόγω πρώτης παραγγελίας μου ήρθαν 29,90 !!!

QnL8p2.png

Εγώ για καθισματάκι προσανατολίζομαι στο izy be safe 9-18. To έχει καμία;

Αν και θέλω κι ένα δεύτερο για τους παπούδες

το εχω κι εγω με isofix...τρομερα σταθερο καθισμα...εβαλα την μικρη εκει μεσα απο 7 μηνων και μας εβγαλε περα μεχρι τον Σεπτεμβρη που εφυγε μαζι με το αυτοκινητο και τον μπαμπα μας για το νησι(γκρρρρ:confused::confused:) στο οποιο υπηρετει το κρατος....τον Ιουνιο θα το ξαναχρησιμοποιησουμε για τα καλα...η μικρη ειναι 15.5 κιλα ηδη και απο υψος ολο ανεβαινουμε...αααααχ,λιγα τα βλεπω τα ψωμια του...το κοβω συντομα να μπουμε στην αλλη βαθμιδα 15-36 κιλων παλι στην Besafe(βγαζει συντομα καινουργιο μοντελο με isofix)!!

Το θεμα ειναι οτι δεν μετανιωσα που το πηραμε,κι εννοειται απο Ελληνικο καταστημα σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη σε σχεση ακομη και με Pramworld.

Κοριτσια εγω σκουπακι εχω αυτο, το πηρα απο φυσικο καταστημα κ ειμαι παααρα πολυ δυσαρεστημενη!

Η μπαταρια του τα επαιξε σε εναμιση χρονο, ευτυχως ειχε εγγυηση κ μας εδωσαν ολοκαινουργιο απο το μαγαζι που το πηραμε, κ το καινουργιο παλι τα επαιξε σε 6-8 μηνες (δε θυμαμαι ακριβως)!!!

Τωρα ντρεπομαι πια να το παω κ αυτο πισω κ θα παρω απλα ενα καινουργιο να τελειωνει το θεμα! Αλλα σιγουρα δε θα ειναι hoover!!!!

Εγω δε θα σας το προτεινα με τιποτα.....

Μήπως το είχες συνέχεια στη πρίζα??? Γι' αυτό δεν κρατάει η μπαταρία του!!! Πρέπει να αποφορτιστούν τελείως για να τα ξαναφορτίσεις...

όσο για χαρτί υγείας!Όσες μένουν Έβρο κάνουν ένα ντου Τουρκία(ΑΝδριανούπολη ή Κεσσανη)που είναι δίπλα και πήγαινουν στα kipa (σουπερ μαρκετ)χαρτί καλύτερο κ απτου lidl τα 24 κομμάτια 7 ευρώ!pampers τα 66 11ευρώ.χιχι συνδυαζετε κ εκδρομούλα μαζί!

γνωρίζω.... πολύς κόσμος πηγαίνει... αν και είμαι σχεδόν δίπλα (Κομοτηνή) δεν έχω πάει ποτέ Τουρκία...:rolleyes::rolleyes:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια τι να πω;Εγώ δε ξαναπαίρνω αγκάθα....μόνο από σχέδιο λενε, όλα τα άλλα τζάμπα τα λεφτά...

Συμφωνω για το οτι χαλαει το χρωμα πανευκολα αλλα παρ'όλ'αυτα παντα τους αγοραζω. Ειναι πολυ ομορφα τα ατιμα! Απο μυρωδια δεν ειχαμε ποτε θεμα.

Για έντονη ξηροδερμία, η μητέρα μου χρησιμοποιεί αυτά:

Αυτό για ντους...

Ευχαριστω Sophi!!! Η μαμα σου εχει απλα ξηροδερμια ή ατοπικη??? Ακομα προσπαθω να καταλαβω πως γινεται να εχω λιπαρο προσωπο και ταυτοχρονα ατοπικο δερμα....:rolleyes::rolleyes:

Παντως τα προιοντα για απλη ξηροδερμια δεν εχουν καμια σχεση με τα προιοντα της ατοπικης δερματιτιδας. Τα μεν πρωτα συνηθως ειναι παχυρευστα και με πλουσια υφη ενω αν βαλεις λιπαρη κρεμα στην ατοπικη γινεσαι χαλια!

Κοριτσια εγω σκουπακι εχω αυτο, το πηρα απο φυσικο καταστημα κ ειμαι παααρα πολυ δυσαρεστημενη!

Η μπαταρια του τα επαιξε σε εναμιση χρονο, ευτυχως ειχε εγγυηση κ μας εδωσαν ολοκαινουργιο απο το μαγαζι που το πηραμε, κ το καινουργιο παλι τα επαιξε σε 6-8 μηνες (δε θυμαμαι ακριβως)!!!

Τωρα ντρεπομαι πια να το παω κ αυτο πισω κ θα παρω απλα ενα καινουργιο να τελειωνει το θεμα! Αλλα σιγουρα δε θα ειναι hoover!!!!

Εγω δε θα σας το προτεινα με τιποτα.....

Μηπως το ειχες συνεχως στη μπριζα; Αν ναι, τοτε φταιαει αυτο γιατι το γραφει και στις οδηγιες. Εγω hoover ειχα ενα απο οταν ημου φοιτητρια!!! Δε θυμαμαι ποσα χρονια περασαν! :?:

Τελικα απεβιωσε πριν απο λιγα χρονια!!!

Θεμα τυχης ειναι οι ηλεκτρικες συσκευες.

tamarάκι δεν ξέρω αν πήρες τελικά παπούτσια, αυτά τα έχεις δει?

http://www.goldenbrands.gr/public/product/1000194/5001800146

http://www.goldenbrands.gr/public/product/1000194/5001800148

Τhanks αλλά έχω καταλήξει :)

το εχω κι εγω με isofix...τρομερα σταθερο καθισμα...εβαλα την μικρη εκει μεσα απο 7 μηνων και μας εβγαλε περα μεχρι τον Σεπτεμβρη που εφυγε μαζι με το αυτοκινητο και τον μπαμπα μας για το νησι(γκρρρρ:confused::confused:) στο οποιο υπηρετει το κρατος....τον Ιουνιο θα το ξαναχρησιμοποιησουμε για τα καλα...η μικρη ειναι 15.5 κιλα ηδη και απο υψος ολο ανεβαινουμε...αααααχ,λιγα τα βλεπω τα ψωμια του...το κοβω συντομα να μπουμε στην αλλη βαθμιδα 15-36 κιλων παλι στην Besafe(βγαζει συντομα καινουργιο μοντελο με isofix)!!

Το θεμα ειναι οτι δεν μετανιωσα που το πηραμε,κι εννοειται απο Ελληνικο καταστημα σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη σε σχεση ακομη και με Pramworld.

Από ποιο κατάστημα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Παντως τα προιοντα για απλη ξηροδερμια δεν εχουν καμια σχεση με τα προιοντα της ατοπικης δερματιτιδας. Τα μεν πρωτα συνηθως ειναι παχυρευστα και με πλουσια υφη ενω αν βαλεις λιπαρη κρεμα στην ατοπικη γινεσαι χαλια!

Aκριβώς γι αυτό έγραψα πως πρέπει να συμβουλευτεί και δερματολόγο. Δεν ξέρω αν τα παραπάνω πρoϊόντα τα σύστησε η γιατρός στην μητέρα μου για την ατοπική δερματίτιδα ή για το γενικότερο πρόβλημα ξηροδερμίας που αντιμετωπίζει. Εξάλλου η μητέρα μου χρησιμοποιεί και διάφορες φαρμακευτικές αλοιφές για την ατοπική δερματίτιδα. Μόνο ο ειδικός γιατρός μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση και να συστήσει κάτι. Η αναφορά των ενυδατικών κρεμών και ντους ήταν ενδεικτική και θα μπορούσε να συζητήσει με τον γιατρό της γι αυτά για το αν ταιριάζουν στην περίπτωσή της.

Διαφημίσεις

καλημερες, το χαλασμα μπροστα ειναι γενικα στο παιδι

προσπαθω να της βρω και οπως τα γκαρβαλιν που εχουν προστατευτικο μπροστα λαστιχο

τα αθλητικα του Β μειναν ατοφια με αυτο το λαστιχακι!

στο στακαδικο οι τιμες για καλο παπουτσι ειναι 25-30 και για μποτα 40-45

βεβαια επιασα και αγκαθα στα 43 πρεπει να ηταν φρεσκο και να μην ειχε το 50% αλλα λιγοτερο γιατι αυτα εχουν αρχικες τα παπα γυρω στα 60-65 και οι μποτες 85-95

πηρα ciao bimbi του Β

μαλακο μαλακοτατο! πολυ ελαφρια κουρμπα μεσα αλλα ειναι και 30 που δε βαζουν

δερμα που παει απο εδω απο εκει λες και ειναι λαστιχο, πρωτες εντυπωσεις καλες

αν τα δοκιμασουμε θα σας πω και περισσοτερα

Χατζικο το αλλο ΣΚ θα εχουμε πολυυυυυυ μελετη χαχαχχαχαχαχα

Κορίτσια το jumperoo το αμαζον το ρίξε στις 71 κάτι λιρες.δεν άντεξα και το πήρα επιτέλους.ελπίζω ναταν καλή αγορα,γιατί τα σκεφτόμουν τα λεφτά!

Εμείς πάντως το έχουμε καταευχαριστηθεί!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Koριτσια καλημερα,

μηπως περισσευει κανενας κωδικος για mytoys ;

Thank you :D

Kαλημέρα σε όλες:P:p

Δεν είναι κωδικός αλλά έκπτωση 20% (μου ήρθε στο mail ενημέρωση) είναι για όλους ΑΛΛΑ δεν ξέρω για ποια προιόντα...δεν μπήκα στη διαδικασία να το μεταφράσω...

http://www.mytoys.de/Stuttgart/KID/de-mt.sv06.13/

Εντιτ:νομίζω στα παιχνιδια lego, playmobil αλλά δεν είμαι σίγουρη...δείτε το..

Κοριτσια 2 αποριες

Τελικα αυτο το πηρε καμια να πει εντυπωσεις??? http://www.amazon.co.uk/Hoover-SJ72CB4-Bagless-Handheld-Cleaner/dp/tech-data/B005MXNZ4S/ref=de_a_smtd

Εχει ριξει αρκετα την τιμη...να το χτυπησω???

Και 2ον τελικα εχω ατοπικη δερματιτιδα :-(:-(...εχετε να προτεινετε κανα καλο καλλυντικουλι??? Αληθεια βρε κοριτσια, γινεται να εχω λιπαρο δερμα και να ειναι και ατοπικο??? Απ'οτι καταλαβα το κυριο χαρακτηριστικο του ατοπικου δερματος ειναι οτι δεν μπορει να κρατησει υγρασια με αποτελεσμα να ξηρενεται πολυ ευκολα...αυτη τη στιγμη περναω φαση ατοπικου εκζεματος που εχει επιμολυνθει (εμ τοσο ξυσε ξυσε και μεσα σε τοσα μικροβια ολα και κατι θα ερπαξα!!!)

Αναμενω τις απαντησεις σας εναγωνιως...:P:p

Πάντως κ ο παιδίατρος της μικρής οταν έκανε ατοπική μου ειχε προτείνει αυτό της avveno με βρώμη , χωρίς τη λεβάντα ομως το σαμπουάν κ την ενυδατική κ οντως μέσα σε δυο τρια ντουζακια είχε ηρεμήσει το δέρμα της.

Και μόνο το σαμπουάν ήταν το παιδικό, η ενυδατική ήταν ενηλίκων.

Eγώ ακόμη τα χρησιμοποιώ στη μικρή.

Kαι επειδή τα κουτάκια διαφέρουν με τους αμερικάνους δεν σου βάζω φώτο, απλά ζητα τα έτσι. Η aveeno πάντως ειναι της johnson & johnson

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...