Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αυτό το συγκεκριμένο το είχαμε πέρσυ !!!!

Δες και σύγκρινε μωρέ, όπου σε συμφέρει καλύτερα !!!!!

30 ευρώ καλή τιμή είναι, στο ΕΒΑΥ δεν βρίσκεις κάτι άλλο ε ?

Σε πέδιλο και 28 έχει αυτό και αυτό

http://www.ebay.co.uk/itm/Girls-Leather-Designer-Sandals-Shoes-Agatha-Ruiz-Prada-/120865393378?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item61cdd87fe5

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια τι να πω;Εγώ δε ξαναπαίρνω αγκάθα....μόνο από σχέδιο λενε, όλα τα άλλα τζάμπα τα λεφτά. Της πήρα τα χριστούγεννα μπαλαρίνες κόκκινες και έχουν γίνει μέσα σε 2 1/2 μήνες για πέταμα!Εχει φύγει όλο το χρώμα μπροστά και μοιάζουν σαν 2 χρονών παπούτσια....μπορεί να έτυχε στο σχέδιο αλλά δε με βλέπω να ξαναγοράζω....και δε τα φόραγε και κάθε μέρα....

Αυτόν τον ξέρουμε???

http://troumpoukis.gr/agatha-ruiz-de-la-prada-n-e-w-2011-el-2.html

έχει δωρεάν έξοδα αποστολής!

Κορίτσια πριν έναν χρόνο είχα ενημερώσει για αυτο το κατάστημα στο παλιό θέμα. Είναι πολύ εξυπηρετικός ο ιδιοκτήτης (έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του στο τηλέφωνο). Δεν ξέρω για τα παιδικά παπούτσια, αλλά για τα BOXER που αγοράζω, έχει τις καλύτερες τιμές. Εχει δωρεάν μεταφορικά και στέλνει με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Διαφημίσεις

Αααα τα έχεις ακουμπήσει αδρά στα αγκάθα βλέπω ε???Αχαχα!

Έρχεται και η σειρά μου! Κάτσε να μεγαλώσει λίγο η τσούπρα μου;)

Τα είχα πάρει από μια πωλήτρια που έβαλε το Ιριδάκι, στην υπογραφή μου στο πάρεντς θα την βρείς.

Ρε κορίτσια τι να πω;Εγώ δε ξαναπαίρνω αγκάθα....μόνο από σχέδιο λενε, όλα τα άλλα τζάμπα τα λεφτά. Της πήρα τα χριστούγεννα μπαλαρίνες κόκκινες και έχουν γίνει μέσα σε 2 1/2 μήνες για πέταμα!Εχει φύγει όλο το χρώμα μπροστά και μοιάζουν σαν 2 χρονών παπούτσια....μπορεί να έτυχε στο σχέδιο αλλά δε με βλέπω να ξαναγοράζω....και δε τα φόραγε και κάθε μέρα....

Μαριτάκι,έχουν όντως θέμα, γδέρνονται εύκολα τα κλειστά. Αλλά, η δικιά μου είναι αστροπελέκι !!! 2 μήνες μαξιμουμ να της αντέξουν παπούτσια, πέρσυ το καλοκαίρι πρέπει να έλειωσε γύρω στα 4-5 ζευγάρια, μόνο πέδιλα ε ? Μου αρέσει ότι είναι δερμάτινα, μαλακά και ανατομικά, δεν της έχουν ανοίξει/σπάσει ποτέ, απλά τα βγάζουμε όφ γιατί τα κάνει ερείπιο γρήγορα.

Κορίτσια πριν έναν χρόνο είχα ενημερώσει για αυτο το κατάστημα στο παλιό θέμα. Είναι πολύ εξυπηρετικός ο ιδιοκτήτης (έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του στο τηλέφωνο). Δεν ξέρω για τα παιδικά παπούτσια, αλλά για τα BOXER που αγοράζω, έχει τις καλύτερες τιμές. Εχει δωρεάν μεταφορικά και στέλνει με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Και έλεγα που τον θυμόμουνα !!!!!;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Αααα τέλεια. Που έχει λαική την Δευτέρα βρε συμπολίτισσα?:tongue:

Στην Αγ. Βαρβαρα στα Καμίνια! ;)

Άμα θέτε, ριξτε σφαλιάρα αλλά εγώ είπα να σας το πώ.

Περιμένω .... χαρτί υγείας από ΑΜΑΖΟΝ :oops:

3 συσκευασίες των 18 ρολών η καθεμιά = 21,51 λίρες ---> περίπου 45 λεπτά το ρολό.

Εδώ παίρνω νο νέιμ χαρτί, 4φυλλο, στα 55 λεπτά το ρολό.

Θα σας πώ όταν παραλάβω.

Και εγω το εχω στο καλαθι ετοιμο για επομενη παραγγελία! Δεν εισαι μόνη!:oops: Και ειναι και πολυ καλο χαρτί απ' όσο θυμάμαι!

Και απο Δευτερα εχει προσφορα στο carrefour τα pampers no 4 12,60 ευρω.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Α ωραία giagia! Αν συμφωνήσει και η μικρά θα παραγγείλω ένα πεδιλάκι. Επιστροφές δέχεται σε περίπτωση που δεν της κάνουν?

Δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ αλλαγη για να σου πω. Μπορείς όμως να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις.

κοριτσια ειχα παραγγειλει απο αμαζον uk καθισμα αυτοκινητου recaro.ηταν out of stock,αλλα μετα απο ενα μηνα μουτοστειλαν.

το θεμα ειναι οτι μουρθε χτυπημενο λιγο στα πλαστικα του,στο σκρατς πουχει στην ζωνη ειναι αρσενικο-αρσενικο(οχι θηλυκο),αν καταλαβατε τι λεω και το κυριοτερο το πηρα γιατι εχει μια λειτουργια ,αν βγαλει την ζωνη το παιδι ακουγεται ηχος μπιπ απτην ζωνη,ουτε αυτο το κανει.δεν το λεει καν στις οδηγιες βεβαια,ενω στο προιον στο αμαζον το παρουσιαζε.

τωρα,η μουστειλαν κανα παλιο μοντελο,η ειναι καραελλατωματικο το συγκεκριμενο.εστειλα μεηλ και στο σαιτ της recaro γερμανια ναμουπουν τι ξερουν αλλα δεν μου απαντησαν ακομα.

μιλησα στο αμαζον στο τσατ και η κοπελα μουπε κατευθειαν για επιστροφη και refund.το μεηλ πουμου στειλε,λεει να πληρωσω εγω εξοδα επιστροφης και θα μου γινουν αργοτερα refund,αλλα επειδη ειναι αξιας πανω απο 50λιρες να το στειλω με trackable way,δηλ κουριερ και οχι ταχυδρομειο.

ο αντρας μου λεει οτι ετσι ογκωδες πουναι θα μας παει το κουριερ για αγγλια οσο το καθισματακι και δε θα τους συμφερει στο αμαζον να κανουν refund και τα μεταφορικα.

τι λετε να κανω βρε κοριτσια?

ηταν κοι 209ευρω.επρεπε ναχα παρει το britax εξαρχης μου φαινεται.τι τους ακουμε τους αντρες μας!

afrodite33 δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με αμαζον.Εμένα μου έστειλαν ελατωμματικό αφυγραντήρα delonghi αξίας 135 ευρώ.Πήγα ρώτησα σε κούριερ κ μου ζητούσαν γύρω στα 190 ευρώ!!Το δέμα ήταν περίπου 10 κιλά.Στα ελτα 66ευρώ.Τους έστειλα mail τι προτιΜάνε απτα δυο κ μου απάντησαν ελτα.Το έστειλα κ σε λίγες μερες μου έκαναν refund τα έξοδα αποστολης κ μετά από μερικές μέρες μου επεστρεψαν και την αξία του αφυγραντηρα.AMAZON ΕΓΓΥΗΣΗ!!

Α ωραία giagia! Αν συμφωνήσει και η μικρά θα παραγγείλω ένα πεδιλάκι. Επιστροφές δέχεται σε περίπτωση που δεν της κάνουν?

Τα συγκεκριμένα σχέδια έχει μόνο 33 και 35 νούμερο. Ή κοιτάω κάτι λάθος?

όσο για χαρτί υγείας!Όσες μένουν Έβρο κάνουν ένα ντου Τουρκία(ΑΝδριανούπολη ή Κεσσανη)που είναι δίπλα και πήγαινουν στα kipa (σουπερ μαρκετ)χαρτί καλύτερο κ απτου lidl τα 24 κομμάτια 7 ευρώ!pampers τα 66 11ευρώ.χιχι συνδυαζετε κ εκδρομούλα μαζί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...