Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια 2 αποριες

Τελικα αυτο το πηρε καμια να πει εντυπωσεις??? http://www.amazon.co.uk/Hoover-SJ72CB4-Bagless-Handheld-Cleaner/dp/tech-data/B005MXNZ4S/ref=de_a_smtd

Εχει ριξει αρκετα την τιμη...να το χτυπησω???

Και 2ον τελικα εχω ατοπικη δερματιτιδα :-(:-(...εχετε να προτεινετε κανα καλο καλλυντικουλι??? Αληθεια βρε κοριτσια, γινεται να εχω λιπαρο δερμα και να ειναι και ατοπικο??? Απ'οτι καταλαβα το κυριο χαρακτηριστικο του ατοπικου δερματος ειναι οτι δεν μπορει να κρατησει υγρασια με αποτελεσμα να ξηρενεται πολυ ευκολα...αυτη τη στιγμη περναω φαση ατοπικου εκζεματος που εχει επιμολυνθει (εμ τοσο ξυσε ξυσε και μεσα σε τοσα μικροβια ολα και κατι θα ερπαξα!!!)

Αναμενω τις απαντησεις σας εναγωνιως...:P:p

Σου εχω απαντηση και στα δυο! :D

Το εχω παρει απο Ελλαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Δε σηκωνει χαλι βεβαια αλλα για σκουπακι χειρος μεχρι στιγμης ειναι απο τα πιο δυνατα που ειχα. Η μπαταρια κραταει πολυ, δεν κανει πολυ θορυβο και το χρησιμοποιησα ηδη και στα υγρα (δεν μπορω να πω οτι εξυπηρετει φοβερα στα υγρα μιας και χωραει λιγο μεσα).

Σχετικα με την ατοπικη δερματιτιδα, υποφερω εδω και παρα πολλα χρονια και εχω δοκιμασει οτι βαλει ο νους σου! Μου εδωσε πριν απο κανενα χρονο η φαρμακοποιος ενα δειγμα απο αυτη την κρεμα και απο τοτε σωθηκα.

Μακραν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.

Δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις.

Σου εχω απαντηση και στα δυο! :D

Το εχω παρει απο Ελλαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Δε σηκωνει χαλι βεβαια αλλα για σκουπακι χειρος μεχρι στιγμης ειναι απο τα πιο δυνατα που ειχα. Η μπαταρια κραταει πολυ, δεν κανει πολυ θορυβο και το χρησιμοποιησα ηδη και στα υγρα (δεν μπορω να πω οτι εξυπηρετει φοβερα στα υγρα μιας και χωραει λιγο μεσα).

Σχετικα με την ατοπικη δερματιτιδα, υποφερω εδω και παρα πολλα χρονια και εχω δοκιμασει οτι βαλει ο νους σου! Μου εδωσε πριν απο κανενα χρονο η φαρμακοποιος ενα δειγμα απο αυτη την κρεμα και απο τοτε σωθηκα.

Μακραν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.

Δοκιμασε τη και θα με θυμηθεις.

I love you καργα!!!!!:D:D:D:D

Κι εγω που νομιζα οτι ημουν η μονη ανω του ενος ετους που εχω ατοπικη δερματιτιδα!!!!

Αληθεια το σκουπακι ειναι σε καλη τιμη εε?? Να το χτυπησω δηλαδης?? Δε νομιζω να πεσει κι αλλο εεε????:P:p

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσια 2 αποριες

Τελικα αυτο το πηρε καμια να πει εντυπωσεις??? http://www.amazon.co.uk/Hoover-SJ72CB4-Bagless-Handheld-Cleaner/dp/tech-data/B005MXNZ4S/ref=de_a_smtd

Και 2ον τελικα εχω ατοπικη δερματιτιδα :-(:-(...εχετε να προτεινετε κανα καλο καλλυντικουλι??? Αληθεια βρε κοριτσια, γινεται να εχω λιπαρο δερμα και να ειναι και ατοπικο??? Απ'οτι καταλαβα το κυριο χαρακτηριστικο του ατοπικου δερματος ειναι οτι δεν μπορει να κρατησει υγρασια με αποτελεσμα να ξηρενεται πολυ ευκολα...αυτη τη στιγμη περναω φαση ατοπικου εκζεματος που εχει επιμολυνθει (εμ τοσο ξυσε ξυσε και μεσα σε τοσα μικροβια ολα και κατι θα ερπαξα!!!)

Αναμενω τις απαντησεις σας εναγωνιως...:P:p

Για έντονη ξηροδερμία, η μητέρα μου χρησιμοποιεί αυτά:

Αυτό για ντους, για να μην χάνει το δέρμα την υγρασία του:

Eubos Sensitive Duschöl F το παίρνουμε από aporot.de

Aυτό είναι για ενυδάτωση : Eubos Hautbalsam F Lotion επίσης από aporot.de ...επειδή δεν μου βγαίνουν τα link σου γράφω μόνο το όνομά τους.

Επίσης πολύ καλό είναι και αυτό, που κάνει και για παιδιά:

ROCHE-POSAY Lipikar Balsam AP επίσης απ το aporot.de

Tελευταία δοκίμασε κι αυτό το λάδι ντους και μέχρι στιγμής την βοηθά πολύ:

ROCHE-POSAY Lipikar Badeöl το βρίσκεις στο aporot.de αλλά κι εδώ...

http://www.pharmacy4u.gr/rocheposay-lipikar-bath-p-1087.html

Ευχαριστω Sophi!!! Η μαμα σου εχει απλα ξηροδερμια ή ατοπικη??? Ακομα προσπαθω να καταλαβω πως γινεται να εχω λιπαρο προσωπο και ταυτοχρονα ατοπικο δερμα....:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να παραγγείλω κάτι τέτοιο

http://www.ebay.co.uk/itm/So-cute-PRINCE-PRINCESS-Baby-Board-Car-Window-Sign-/220444189806?pt=Baby_Clothing&hash=item33537f646e

έχετε καμιά εμπειρία? Αξίζει? Ξέρετε αν είναι πλαστικό ή χάρτινο?

Συμφωνώ με το καλαμάρι. Το πρώτο το έχασα και πήρα δεύτερο από τον ίδιο πωλητή με το καλαμαράκι.

Πλαστικά είναι και σίγουρα θα ξεθωριάζουν με τον ήλιο. Το πρώτο που είχα, είχαν αχνίσει τα χρώματα λίγο αλλά όχι κάτι συνταρακτικό.

Τί θέλεις χρυσή μου να αγοράσεις; Για πες και θα σου πω εγώ αν το στέλνει. Είμαι καλή πελάτισσα και γενικώς έχω πρόσωπο και μου στέλνει ο,τι θέλω :)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ενημέρωση προς παιδομανες στο ηρακλειο κρητης!!!! στην σημερινή λαική agatha- benneton- garvalin(αν το ολεω σωστα!) kickers και πολλα ακόμα προς 15 ευρώ!!!μόλις πήρα 3 καλοκαιρινά για το μπέμπη . νούμερα απο 18-38 θα είναι και στην λαικη της δευτερας αλλα και το επόμενο σάββατο!!!

Άντε μωρέ .............. θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωω

Με γειά σας !!!!!!!!!!!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Χε χε καλοφόρετα!

Χτες πήγαμε με δυο φιλες σε ενα μαγαζί που εκλεινε με επώνυμο παπούτσι....

Τα ειχε ολα 5,10,15ευρώ....τα αγκάθα εννοείτε ειχαν φύγει αλλά χτυπησα λελυ κελυ κ κάτι παντοφλάκια από αρχική 30ευρώ...στα 5ευρώ :D

Που ειναι βρε αυτο το μαγαζι για ενημερωσε και εμας.:)...

Ειδες τι χανω αν δεν πηγαινω για καφε χανω τα καλυτερα...χιχι:tongue:

q1kup2.pngza5op2.png

Καλημέρα!

Κάποια κοπέλα είχε αγοράσει από το άμαζον τουβλάκια mega blocks.....δε θυμάμαι ποια ήταν αλλά μήπως μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις της; Είναι καλά; Θέλω τουβλάκια για τη μικρή αλλά να είναι σφιχτά το ένα με το άλλο, να μη βγαίνει εύκολα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...έχετε να μου προτείνετε κάποια;

Πχ αυτά μήπως τα έχει κανείς:

http://www.public.gr/prod/kids-and-toys/web-deals/mega-bloks-microbloks-tub-250/prod940580pp/

Εμείς έχουμε αυτά

http://www.amazon.co.uk/Mega-Bloks-Building-Blocks-Bag/dp/B0002CYRHS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331391826&sr=8-1

και αυτό

http://www.amazon.co.uk/Mega-Bloks-3--Play-Table/dp/B001RNII58/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1331391826&sr=8-3

και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Έχει παίξει και παίζει ατελείωτες ώρες. Το τραπεζάκι περιέχει και μερικά κομμάτια μέσα αλλά είναι λίγα για πολλές κατασκευές. Για αρχή όμως μπορείς να δοκιμάσεις αν σου κάνουν.

ενημέρωση προς παιδομανες στο ηρακλειο κρητης!!!! στην σημερινή λαική agatha- benneton- garvalin(αν το ολεω σωστα!) kickers και πολλα ακόμα προς 15 ευρώ!!!μόλις πήρα 3 καλοκαιρινά για το μπέμπη . νούμερα απο 18-38 θα είναι και στην λαικη της δευτερας αλλα και το επόμενο σάββατο!!!

Αααα τέλεια. Που έχει λαική την Δευτέρα βρε συμπολίτισσα?:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια μια και το αναφέραμε από που ψωνίζουμε ονλάιν αγκάθα?Θέλω για την βαφτιστήρα μου. Καλές τιμές και όμορφα σχέδια βρήκα εδώ http://www.kidsshoes2u.co.uk/Girls_Size_11_To_1/?sortmethod=name&page=4

αλλά δεν έχω ακόμη εμπειρία από αγκάθα:) για να κρίνω τιμές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια μια και το αναφέραμε από που ψωνίζουμε ονλάιν αγκάθα?Θέλω για την βαφτιστήρα μου. Καλές τιμές και όμορφα σχέδια βρήκα εδώ http://www.kidsshoes2u.co.uk/Girls_Size_11_To_1/?sortmethod=name&page=4

αλλά δεν έχω ακόμη εμπειρία από αγκάθα:) για να κρίνω τιμές.

Aπό τιμές είναι καλές, αλλά τσιμπάνε λίγο τα μεταφορικά:rolleyes:

Javari , amazon κοίταξες?

Δες και αυτά

den einai αγκάθα αλλά είναι δερματινα!

Edit: Τωρα που κοιταζω αμαζον κ τζαβαρι μπορεί και να σε συμφέρει ακόμα και μ αυτα τα μεταφορικα, ψάξτο καλύτερα!

Επίσης εγω αγκαθα ψωνιζω απο στοκάδικο μιση τιμή, αλλά Αθηνα

Διαφημίσεις

Aπό τιμές είναι καλές, αλλά τσιμπάνε λίγο τα μεταφορικά:rolleyes:

Javari , amazon κοίταξες?

Δες και αυτά

den einai αγκάθα αλλά είναι δερματινα!

Στέλνουν παιδικά παπούτσια αυτά?

Το μεταφορικά έχει το kids θυμάσαι ada μου?

Έχει κόλλημα με τα αγκάθα δυστυχώς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια 2 αποριες

χτύπα το αλύπητα!!! το έχω εγώ και είναι σκυλί!!! πήρα και της μάμας μου ένα!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Στέλνουν παιδικά παπούτσια αυτά?

Το μεταφορικά έχει το kids θυμάσαι ada μου?

Έχει κόλλημα με τα αγκάθα δυστυχώς!

Βασικά εκανα εντιτ στο πάνω μνμ!

Μεταφορικά εδώ http://www.kidsshoes2u.co.uk/static/Delivery_and_Returns

Τζαβαρι στέλνει σίγουρα, άμαζον δοκιμάζεις και βλέπεις, εμένα μου εστειλε κατι παπουτσια για το γιο μου ντιζελ!

Άμα θέτε, ριξτε σφαλιάρα αλλά εγώ είπα να σας το πώ.

Περιμένω .... χαρτί υγείας από ΑΜΑΖΟΝ :oops:

3 συσκευασίες των 18 ρολών η καθεμιά = 21,51 λίρες ---> περίπου 45 λεπτά το ρολό.

Εδώ παίρνω νο νέιμ χαρτί, 4φυλλο, στα 55 λεπτά το ρολό.

Θα σας πώ όταν παραλάβω.

Επίσης παρέλαβα τα γιούμι πεδιλάκια της μικρής (γαλάζιο/μωβ και χρυσό) και τις ριγέ πάνινες μπαρετούλες.

Το αξεσάκι είχε δίκιο, ποιότητα εξαιρετική, μπορώ να πω καλύτερη από άγκαθα, ο πάτος ενισχυμένος, μαλακός, οι ραφές προσεγμένες, το δέρμα μαλακό. Να τα προτιμάτε !!!

Οι μπαρετούλες πανέμορφες. Με λάστιχο κάτω και η σόλα τους δεν είναι αυτή η απόλυτα μαλακή που είχαν οι παλιές εσπαντρίγιες, αν θυμάστε. Έχουν ενίσχυση. Το ύφασμα επάνω είναι μαλακό και έχει ενίσχυση.

Η μικρή μου τρελάθηκε, τα φοράει μέσα στο σπίτι, ένα και ένα, ένα πέδιλο μια μπαρέτα :lol::lol::lol::lol:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...