Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Σου προτεινω αυτή τη πωλήτρια που πηρα εγώ, στέλνει άμεσα, ειναι γρηγορη ευγενική κ ποιο φτηνή από το λινκ που έβαλες.

http://www.ebay.co.uk/sch/signedbydesign09/m.html?hash=item20c1b0ffc2&item=140688555970&pt=UK_Baby_Baby_Safety_ET&_trksid=p4340.l2562

Ευχαριστώ για την απάντηση και για την πωλήτρια.

Με μια πρώτη ματιά δεν είδα να έχει σε ένα σήμα 'prince & princess', θα το ψάξω καλύτερα όμως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιουρία μου πάλι με παρεξήγησες!

Το site το γνωρίζω!Είναι από τα λίγα που μου έμειναν στη μνήμη με τη μία όταν πρωτοάνοιξα τη λίστα :D :D :D

Απλά έλεγα μήπως βρίσκεται συνδεδεμένη κάποια/ος νομικός να μου λύσει μία απορία που με τρώει :-(

Anyway. Και για να μην είμαι οφ, είπα να πάρω και για μένα κάτι μιας και από την πολύ την καλοπέραση :-( έχω επιστρέψει στις εφηβικές/φοιτητικές μου διαστάσεις:

http://www.mangooutlet.com/ficha.faces?id=43328062&state=outlet_009_IN

http://www.mangooutlet.com/ficha.faces?id=49208211&state=outlet_009_IN

http://www.mangooutlet.com/ficha.faces?id=45208040&state=outlet_009_IN

http://www.mangooutlet.com/ficha.faces?id=41208064&state=outlet_009_IN

Θα με καταστρέψεις πρωί πρωι!!!!!

Είναι τέλεια, μεγεία κι όλα είναι στο στύλ μου:rolleyes:

Κοιτα....ειναι

Εστειλα εμαιλ στο αγγλικο μου ειπαν baby products δεν στελνουμε εκτος αγγλιας! Δεν ξερω τι παιζει... Μου εχουν σπασει τα νευρα απο το πρωι!!!

Το grocery τι ειναι;

:mad::lol::P

Εμένα ήρθαν τα παπουτσια που είχα πάρει για το γιο μου από άμαζον και γρήγορα σχετικά, τώρα δε ξέρω τι παίζει, τι μια στελνουν , την άλλη δε στέλνουν!

Επίσης το καθισμα που παρηγγειλε η φιλη μου της είπαν μεχρι 17 με DHL, otan paraλάβει θα ενημερώσω!

ΑΣΧΕΤΟ:τι κωδικό βάζουμε μπροστά στον αριθμό του τηλεώνου μας οταν το δίνουμε στο εξωτερικό??

ΕΛΕΝΟΥΦΙ,

Τι έγινε με τη βαλίτα την trunki? Σου λέει πότε φεύγει?

Εμένα μου λέει ημ/νια αναχώρησης 9-10/3 αλλά είναι ακόμα στο not yet dispatched και ανησυχώ...

Έτσι ήταν και τα pampers κ δεν έφυγαν ποτέ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κάποια κοπέλα είχε αγοράσει από το άμαζον τουβλάκια mega blocks.....δε θυμάμαι ποια ήταν αλλά μήπως μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις της; Είναι καλά; Θέλω τουβλάκια για τη μικρή αλλά να είναι σφιχτά το ένα με το άλλο, να μη βγαίνει εύκολα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...έχετε να μου προτείνετε κάποια;

Πχ αυτά μήπως τα έχει κανείς:

http://www.public.gr/prod/kids-and-toys/web-deals/mega-bloks-microbloks-tub-250/prod940580pp/

ενημέρωση προς παιδομανες στο ηρακλειο κρητης!!!! στην σημερινή λαική agatha- benneton- garvalin(αν το ολεω σωστα!) kickers και πολλα ακόμα προς 15 ευρώ!!!μόλις πήρα 3 καλοκαιρινά για το μπέμπη . νούμερα απο 18-38 θα είναι και στην λαικη της δευτερας αλλα και το επόμενο σάββατο!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια ειχα παραγγειλει απο αμαζον uk καθισμα αυτοκινητου recaro.ηταν out of stock,αλλα μετα απο ενα μηνα μουτοστειλαν.

το θεμα ειναι οτι μουρθε χτυπημενο λιγο στα πλαστικα του,στο σκρατς πουχει στην ζωνη ειναι αρσενικο-αρσενικο(οχι θηλυκο),αν καταλαβατε τι λεω και το κυριοτερο το πηρα γιατι εχει μια λειτουργια ,αν βγαλει την ζωνη το παιδι ακουγεται ηχος μπιπ απτην ζωνη,ουτε αυτο το κανει.δεν το λεει καν στις οδηγιες βεβαια,ενω στο προιον στο αμαζον το παρουσιαζε.

τωρα,η μουστειλαν κανα παλιο μοντελο,η ειναι καραελλατωματικο το συγκεκριμενο.εστειλα μεηλ και στο σαιτ της recaro γερμανια ναμουπουν τι ξερουν αλλα δεν μου απαντησαν ακομα.

μιλησα στο αμαζον στο τσατ και η κοπελα μουπε κατευθειαν για επιστροφη και refund.το μεηλ πουμου στειλε,λεει να πληρωσω εγω εξοδα επιστροφης και θα μου γινουν αργοτερα refund,αλλα επειδη ειναι αξιας πανω απο 50λιρες να το στειλω με trackable way,δηλ κουριερ και οχι ταχυδρομειο.

ο αντρας μου λεει οτι ετσι ογκωδες πουναι θα μας παει το κουριερ για αγγλια οσο το καθισματακι και δε θα τους συμφερει στο αμαζον να κανουν refund και τα μεταφορικα.

τι λετε να κανω βρε κοριτσια?

ηταν κοι 209ευρω.επρεπε ναχα παρει το britax εξαρχης μου φαινεται.τι τους ακουμε τους αντρες μας!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Ευχαριστώ για την απάντηση και για την πωλήτρια.

Με μια πρώτη ματιά δεν είδα να έχει σε ένα σήμα 'prince & princess', θα το ψάξω καλύτερα όμως.

Α σορυ δεν ήξερα οτι ψάχνεις συγκεκριμένα αυτό prince & princess, αν κοιταξες κ στις 20 σελίδες κ δεν το βρηκες οκ.

Εγώ την έβαλα γιατί ολες τις φορές πήρα από εκεινη κ την θεωρώ αξιόπιστη ως πωλήτρια.

Παντως εκανα παραγγελια στο γερμανικο αμαζον πανες και αφρολουτρα μου τα εβγαλε εξω και παρολο που πηγα στα 120 ευρω πληρωσα μεταφορικα!!

Εστειλα εμαιλ στο αγγλικο μου ειπαν baby products δεν στελνουμε εκτος αγγλιας! Δεν ξερω τι παιζει... Μου εχουν σπασει τα νευρα απο το πρωι!!!

Το grocery τι ειναι;

:mad::lol::P

Εξαρτάται τι ψάχνεις κοντέσα, καποια τα στέλνει καποια οχι πχ τα βελεντα τα στελνει, των ενηλικων καποια οχι. Ο μονος τρόπος ειναι να βαζεις στο καλάθι σου κ να δοκιμάζεις μεχρι το τελευταιο στάδιο να δεις.

Οδηγίες για το αγγλικό αμαζον εχει εδώ, http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

αν θες να μάθεις θα πρέπει να το διαβάσεις ολο.

αυτα ειναι απο τοτε που ειχαμε παρει πολλες?????

ειναι σκληρο (αλουμινιο?)

δε ξερω στατιστικα τι εγινε

το δικο μου ξεθωριασε το χρωμα και ειναι αηδια

μιας συναδελφου μου το ιδιο

στο καλαμαρι/χατζικο νομιζω εμεινε ατοφιο!

καλαμαρι τωρα σε ειδα

οποτε και σενα εφυγε το χρωμα?

τοτε απο πιαν ειχαμε παρει , ειναι καλυτερα η 2η που εβαλες?

και γιατι ρε συ ειναι λογικο να φευγει απο τον ηλιο????

εγω στεναχωρεθηκα πολυ που ξεβαψε! αλλα εμενα ειναι συνεχεια ηλιο δε μπορω να κανω κατι

Εγώ δεν ειχα πάρει από εκει που πηρατε ολες στην αρχή , το ειχα ψάξει κ ειχα βρει αυτήν. Δεν ειναι αλουμίνιο ειναι πλαστικό.

Για τον καλοκαιρινό ηλιο γατόνι μου που ήταν ολη μερα εξω κ το εβλεπε ο ηλιος το θεωρώ λογικό να ξεθωριάσει.

Kalamaraki' date=' πολύ καλή πωλήτρια, έχει πολύ μεγάλη ποικιλία, πήρα αυτό

[url']http://www.ebay.co.uk/itm/Personalised-Pink-Giraffe-Star-Shaped-Baby-Board-Car-Sign-New-/140647621661?pt=UK_Baby_Baby_Safety_ET&hash=item20bf40641d[/url]

και αυτο το κάθισμα αυτοκινήτου απο το amazon, ευχαριστώ το μέλος που μου είπε για αυτήν την προσφορά.

http://www.amazon.co.uk/Britax-First-Class-Combination-Group/dp/B005S6DZWQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331364882&sr=8-1

Για αυτήν την αγορά μου έστειλε e-mail με το ακόλουθο μήνυμα

Your recent order 203-4962447-1534726 entitles you to a promotional credit which we have added to your account. This credit can be applied to your next qualifying purchase.

Σε άλλη αγορά που έκανα δεν μου το έβγαλε, μήπως πρέπει να κάνω εγώ κάτι?

Επίσης έχετε κανέναν πωλητή για σαγιονάρες Havaianas?

Χαίρομαι που σου άρεσαν!

Με το αμαζον δεν κατάλαβα τι είναι αυτό αλλά μαλλον καποια πιστωση/εκπτωση??

οσο για τις σαγιονάρες μισό

Στο Javari.co.uk και στο ebay.co.uk

Καλημέρα!

Κάποια κοπέλα είχε αγοράσει από το άμαζον τουβλάκια mega blocks.....δε θυμάμαι ποια ήταν αλλά μήπως μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις της; Είναι καλά; Θέλω τουβλάκια για τη μικρή αλλά να είναι σφιχτά το ένα με το άλλο, να μη βγαίνει εύκολα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...έχετε να μου προτείνετε κάποια;

Πχ αυτά μήπως τα έχει κανείς:

http://www.public.gr/prod/kids-and-toys/web-deals/mega-bloks-microbloks-tub-250/prod940580pp/

Eγώ ειχα πάρει αυτά απο αμαζον στις 11λιρες http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000T7193Q/ref=oh_o01_s01_i00_details για να τα παιζει με τον πατέρα της. Τους αρέσουν κ στους δυο πολύ.

ενημέρωση προς παιδομανες στο ηρακλειο κρητης!!!! στην σημερινή λαική agatha- benneton- garvalin(αν το ολεω σωστα!) kickers και πολλα ακόμα προς 15 ευρώ!!!μόλις πήρα 3 καλοκαιρινά για το μπέμπη . νούμερα απο 18-38 θα είναι και στην λαικη της δευτερας αλλα και το επόμενο σάββατο!!!

Χε χε καλοφόρετα!

Χτες πήγαμε με δυο φιλες σε ενα μαγαζί που εκλεινε με επώνυμο παπούτσι....

Τα ειχε ολα 5,10,15ευρώ....τα αγκάθα εννοείτε ειχαν φύγει αλλά χτυπησα λελυ κελυ κ κάτι παντοφλάκια από αρχική 30ευρώ...στα 5ευρώ :D

κοριτσια ειχα παραγγειλει απο αμαζον uk καθισμα αυτοκινητου recaro.ηταν out of stock,αλλα μετα απο ενα μηνα μουτοστειλαν.

το θεμα ειναι οτι μουρθε χτυπημενο λιγο στα πλαστικα του,στο σκρατς πουχει στην ζωνη ειναι αρσενικο-αρσενικο(οχι θηλυκο),αν καταλαβατε τι λεω και το κυριοτερο το πηρα γιατι εχει μια λειτουργια ,αν βγαλει την ζωνη το παιδι ακουγεται ηχος μπιπ απτην ζωνη,ουτε αυτο το κανει.δεν το λεει καν στις οδηγιες βεβαια,ενω στο προιον στο αμαζον το παρουσιαζε.

τωρα,η μουστειλαν κανα παλιο μοντελο,η ειναι καραελλατωματικο το συγκεκριμενο.εστειλα μεηλ και στο σαιτ της recaro γερμανια ναμουπουν τι ξερουν αλλα δεν μου απαντησαν ακομα.

μιλησα στο αμαζον στο τσατ και η κοπελα μουπε κατευθειαν για επιστροφη και refund.το μεηλ πουμου στειλε,λεει να πληρωσω εγω εξοδα επιστροφης και θα μου γινουν αργοτερα refund,αλλα επειδη ειναι αξιας πανω απο 50λιρες να το στειλω με trackable way,δηλ κουριερ και οχι ταχυδρομειο.

ο αντρας μου λεει οτι ετσι ογκωδες πουναι θα μας παει το κουριερ για αγγλια οσο το καθισματακι και δε θα τους συμφερει στο αμαζον να κανουν refund και τα μεταφορικα.

τι λετε να κανω βρε κοριτσια?

ηταν κοι 209ευρω.επρεπε ναχα παρει το britax εξαρχης μου φαινεται.τι τους ακουμε τους αντρες μας!

Όσον αφορά το αμαζον δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, με την προυπόθεση οτι ήταν το αμαζον πωλητής. Δεν προκειτε να σου φάνε τα λεφτά , κ σιγουρα με το που θα τους ενημερώσεις οτι το εστειλες με την ταδε κουριερ κ το ταδε τρακινγκ νουμερο ενημερώνοντας τους κ την αξια θα σου βάλουν τα χρηματα στη κάρτα σας.

Εδώ μας τα βάζουν για 10-20λίρες....

Κοριτσια 2 αποριες

Τελικα αυτο το πηρε καμια να πει εντυπωσεις??? http://www.amazon.co.uk/Hoover-SJ72CB4-Bagless-Handheld-Cleaner/dp/tech-data/B005MXNZ4S/ref=de_a_smtd

Εχει ριξει αρκετα την τιμη...να το χτυπησω???

Και 2ον τελικα εχω ατοπικη δερματιτιδα :-(:-(...εχετε να προτεινετε κανα καλο καλλυντικουλι??? Αληθεια βρε κοριτσια, γινεται να εχω λιπαρο δερμα και να ειναι και ατοπικο??? Απ'οτι καταλαβα το κυριο χαρακτηριστικο του ατοπικου δερματος ειναι οτι δεν μπορει να κρατησει υγρασια με αποτελεσμα να ξηρενεται πολυ ευκολα...αυτη τη στιγμη περναω φαση ατοπικου εκζεματος που εχει επιμολυνθει (εμ τοσο ξυσε ξυσε και μεσα σε τοσα μικροβια ολα και κατι θα ερπαξα!!!)

Αναμενω τις απαντησεις σας εναγωνιως...:P:p

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ΕΛΕΝΟΥΦΙ,

Τι έγινε με τη βαλίτα την trunki? Σου λέει πότε φεύγει?

Εμένα μου λέει ημ/νια αναχώρησης 9-10/3 αλλά είναι ακόμα στο not yet dispatched και ανησυχώ...

Έτσι ήταν και τα pampers κ δεν έφυγαν ποτέ!

κ μενα για 12/3 μου χει ημερομηνια αναχωρησης...αναμενουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...