Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ελπιζω να μην εχεις δικιο και να ειναι τυχαιο.

Αν βαλουνε μυαλο καλαμαρακι απο ειδη που ειναι σχετικα ελαφρια και ακριβα, ας ψωνισουμε οσο προλαβαινουμε απο το grocery που ειναι φτηνα και πολυ βαρια γιατι ειναι μετρημενα τα ψωμια μας! :-(

Κοιτα....ειναι λογικό....καταντάει ασυμφορο κ μη ξεχνάμε..ειναι εταιρεία.

Δεν νομίζω να σταματήσει τα δωρεάν στα μικρά κ ευκολα ελαφρυά....εχει μεγάλο κέρδος.

Μαλλον φταιει το application του amazon στο i pad!!

Θα το ανοιξω κανονικα!

Στο δικό μου samsung galaxy s2 μια χαρά τρέχει το application του amazon...! κ το σημαντικότερο...να ειναι πωλητής το αμαζον έτσι....???

ωωωωωχ....γι αυτο εχω λοξυγκα απ το πρωι?θα με μπινελικωνουν φαινεται :tongue::lol::lol::lol:

του μπινελίκωσα λέγοντας ακριβώς το στόρυ που μου ειπες....χοχοχο οτι εγώ δουλευα εκει κ ετσι κτλπ χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή δεν το κατεχω το άθλημα, πειτε μου τη γνώμη σας γι αυτό: http://www.amazon.co.uk/Birkmann-Happy-Birthday-Multi-Tier/dp/B001VE95Y6/ref=sr_1_27?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331287662&sr=1-27

Ο γιος μου εχει γενέθλια σε λίγες μερες και θελω να φτιάξω εγω μια τουρτα (βασικά κεηκ, όχι τούρτα) για να κάνουμε τα γενέθλια στον σταθμό.

Μήπως εχετε καμιά άλλη πρόταση για φορμα κεηκ?

Συγγνώμη κορίτσια...αυτό όλο μπαίνει στο φούρνο;; (είμαι λίγο άσχετη, αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος, χωράει;;)

πηρα το Bumbo seat. το εχει καμια?

νομιζω οτι θα αρεσει στον μπεμπη, αφου εχει αρχισει να προσπαθει να κατσει, κ ολη την ωρα θελει να τον σηκωνω να βλεπει.

Κ ειναι λεει κ καλο για να ταιζεις το μωρο οταν ειναι μικρο. Εμεις σε κανενα μηνα θα αρχισουμε τα ρυζαλευρα μαλλον. Ελπιζω να το θελει!

Πηρα κ τον δισκο που μπαινει μπροστα κ μπορεις να του βαζεις παιχνιδια να παιζει.:D

Μήπως θα μπορούσες να βάλεις και το λινκ για το δίσκο;;

Δεν μπορώ να το βρω...

έντιτ: το βρήκα

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Συγγνώμη κορίτσια...αυτό όλο μπαίνει στο φούρνο;; (είμαι λίγο άσχετη, αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος, χωράει;;)

Δεν είναι τεράστιο όπως φαίνεται. Διάμετρος 14 εκ και ύψος 18

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα!

Μήπως βρήκαμε καμία άκρη για weleda?Μέχρι τώρα ψώνιζα από www.iherb.com ή feelunique. Από ecobaby εκφράστηκαν δίπλα δυσαρέσκειες και λέω να μην το τολμήσω, άσε που δε θέλω να πάρω τεράστιες ποσότητες.

Επίσης μήπως έχετε δοκιμάσει αυτήν: http://www.feelunique.com/p/Weleda-Calendula-Lotion-200ml? Έχουμε έντονο πρόβλημα ξηροδερμίας και δεν ξέρω πλέον τι να δοκιμάσω.

Διαφημίσεις

Όμορφη είναι αυτή που λες αλλά δεν έχει καλά ριβιους, λένε ότι κόλλησε ότι φούσκωσε στο κέντρο, δέστα λίγο.

Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ, είναι φόρμες κέικ με πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ και τουλάχιστον 4 αστέρια.

ΕΝΤΙΤ Αυτή εδώ για αγοράκι σου αρέσει ?

Καλησπέρα.

Εγώ έχω πάρει αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001IX44U/ref=oh_o03_s00_i01_details

αρκετά στοιβαρή και αξιόλογη.

Η μαμά μου ενθουσιάστηκε και πήρα άλλη μια για εκείνη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα.

Bασικά ψάχνει για τούρτα, αν κατάλαβα καλά.

Ερώτηση μιας και βασανίζομαι από το πρωί. Θα πάρω παρκοκρέβατο. Πήγαμε και στο Λητώ να δούμε αλλά αυτό που μας αρέσει δεν το είχε. Μήπως το έχει καμιά μαμά; Η graco είναι καλή εταιρεία;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ναι Ταμαράκι κατάλαβα ό,τι ψάχνει για τούρτα απλά επειδή έγινε συζήτηση για φόρμες κέικ επισήμανα ό,τι από την συγκεκριμένη είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Η graco είναι από τις καλύτερες εταιρείες και κορυφαία σε παρκοκρέβατα. Εγώ έχω ένα της brevi αν δεν έπαιρνα αυτό η επόμενη επιλογή μου ήταν graco.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Μήπως βρήκαμε καμία άκρη για weleda?Μέχρι τώρα ψώνιζα από www.iherb.com ή feelunique. Από ecobaby εκφράστηκαν δίπλα δυσαρέσκειες και λέω να μην το τολμήσω, άσε που δε θέλω να πάρω τεράστιες ποσότητες.

Επίσης μήπως έχετε δοκιμάσει αυτήν: http://www.feelunique.com/p/Weleda-Calendula-Lotion-200ml? Έχουμε έντονο πρόβλημα ξηροδερμίας και δεν ξέρω πλέον τι να δοκιμάσω.

apo-rot.de αν κάνεις παραγγελία από 40 ευρώ και πάνω έχει 10 ευρώ μεταφορικά έρχονται με ups και με τα 10 ευρώ μεταφορικά είναι τα πιο φθηνά που έχω βρει και έχει και lavera και μεγάλη ποικιλία γενικά.

Την λοσιον την έχω δοκιμάσει μια χαρά είναι και έχει ίδιο άρωμα με το σαμπουάν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Tamar βλέπω ότι ο μπέμπης σου είναι μεγάλο μωρό. Όπου να 'ναι θ' αρχίσει να σηκώνεται. Τι το θέλεις το παρκοκρέβατο με επίπεδα και αλλαξιέρα? Μόνο για δεύτερο παιδί θα σου χρησιμεύσει πια

Bitchoni εγώ παίρνω το αφροντους της weleda από το amazon. 5,84 το είχε σήμερα και θεωρώ ότι είναι καλή τιμή. Πήρα κι άλλα πράγματα και ξεπέρασα τις 25 λίρες οπότε δεν πληρώνω μεταφορικά.

2 12άδες μωρομάντηλα, 2 weleda, 1 επιτραπέζιο και 1 ζευγάρι παπούτσια και μου τα στέλνει κανονικά δωρεάν. Αγχώθηκα το πρωί που διάβασα ότι σε κάποιες δεν ολοκλήρωνε την παραγγελία.

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

εγω το παρκο το χρησιμοποιησα

το παρκοκρεββατο το πηρα μια βδομαδα 8μ στο εξοχικο το πηρα και την επομενη χρονια στη ξαδελφη βολτα στα Ολυμπια και το εφερα πισω χεχχεχεχε (δε το ανοιξα)

αααααα και σα δευτερη κουνιτσα οταν καθαριζε η καθαριστρια το δωματιο μας με αυτα τελειως μωρα και δεν ειχα παρκο τοτε!

κοινως ζουσα και χωρις αυτο χεχεεχεχε

Tamar βλέπω ότι ο μπέμπης σου είναι μεγάλο μωρό. Όπου να 'ναι θ' αρχίσει να σηκώνεται. Τι το θέλεις το παρκοκρέβατο με επίπεδα και αλλαξιέρα? Μόνο για δεύτερο παιδί θα σου χρησιμεύσει πια

Bitchoni εγώ παίρνω το αφροντους της weleda από το amazon. 5,84 το είχε σήμερα και θεωρώ ότι είναι καλή τιμή. Πήρα κι άλλα πράγματα και ξεπέρασα τις 25 λίρες οπότε δεν πληρώνω μεταφορικά.

2 12άδες μωρομάντηλα, 2 weleda, 1 επιτραπέζιο και 1 ζευγάρι παπούτσια και μου τα στέλνει κανονικά δωρεάν. Αγχώθηκα το πρωί που διάβασα ότι σε κάποιες δεν ολοκλήρωνε την παραγγελία.

Κι εμένα δε μου τα στέλνει δωρεάν, μου βγάζει μεταφορικά...ό,τι να'αναι...:(

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Καλά. Οτι θα πάρω θα πάρω γιατί το χρειαζόμαστε και για το χωριό. Απλά το θέμα είναι αν θα πάρω αυτο που έδειξα.

kolibigi καταρχήν δεν βρίσκω απλό που να μου αρέσει και κατά δεύτερον αφού παίρνω που παίρνω ας πάρω κάποιο που θα το χρησιμοποιήσω για το επόμενο μπεμπέ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα!

Και το δικό μωράκι το ίδιο.Πριν γεννήσω είχα πάρει αυτή της weleda αλλά δεν της έκανε τίποτα (την χρησιμοποίησα εγω τελικά).Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιούμε πια την atoprel frezyderm.Απορροφάται γρήγορα και την αφήνει ενυδατωμένη!Weleda αφρόλουτρο και κρέμα συγκάματος παίρνω από το iherb, λέτε δεν συμφέρει;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα!

www.apo-rot.de με τις καλύτερες τιμές

Bazaar καλλυντικών στο παραφαρμασί από Δευτέρα 12 έως Τετάρτη 21 Φλεβάρη ----> 30%

ευχαριστούμεεεε γιατί θέλω κάτι ψιλολογίδια...! σματσ

Καλησπέρα.

α πολύ ωραία γιατί την έχω βάλει καιρό στο μάτι αλλά φοβόμουν μην ειναι μουφα καλή

Κι εμένα δε μου τα στέλνει δωρεάν, μου βγάζει μεταφορικά...ό,τι να'αναι...:(

Για βάλε βρε παιδί τα λινκ πια ειναι αυτά που δεν σου στέλνει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...