Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Όμορφη είναι αυτή που λες αλλά δεν έχει καλά ριβιους, λένε ότι κόλλησε ότι φούσκωσε στο κέντρο, δέστα λίγο.

Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ, είναι φόρμες κέικ με πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ και τουλάχιστον 4 αστέρια.

ΕΝΤΙΤ Αυτή εδώ για αγοράκι σου αρέσει ?

Πάντως του birkamann ο,τι έχω αγοράσει από amazon.de είναι φοβερό.

ελάτε μολογάτε...ποιες χτύπησαν τις guess τσαντούλες;;; :lol::lol::lol::lol:

Αχ μη μου βάζετε ιδέες κι έχω έξοδα...Αν και εγώ είμαι λάτρης των μεγάλων τσαντών. Πόσω μάλλον τώρα που κουβαλάω λόγω μπέμπη ένα σωρό συμπράγκαλα μαζί μου.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε ταμαράκι οι 2 από τις 3 τσάντες που σας είχα βάλει ήταν τεράστιες :)

και γω μεγάλες κουβαλάω πάντα καθώς και προ μωρού ήμουν εκτός σπιτιού 12-16 ώρες καθημερινά...

Καλαμαρακι κανεις λαθος. 28 ευρω αρχικη μειον 50% το κουρεμα ερχεται μια η αλλη! :lol::lol::lol:

Κοριτσια το εχετε προσεξει κι'εσεις;

Το τελευταιο διμηνο, θελω να παραγγειλω απο αμαζον καποια σχετικα ογκωδη αντικειμενα αλλα ή δεν τα στελνει ή χρεωνει αλλο τοσο για την αποστολη μιας και δεν υπαρχει η επιλογη free delivery. :-(

Συνεχιζει ομως να στελνει π.χ. μια κουτα με φασολια που εχει μονο 7,5 λιρες και ζυγιζει 12 κιλα με το κουριερ! :confused:

Δε μ'αρεσει που εχουν αρχισει και χρεωνουν για αποστολες. Φοβαμαι οτι πλησιαζει το τελος των δωρεαν αποστολών. :(

Αρχικό μου ποστ....

Δεν νομίζω οτι έγραψα πουθενά με έκπτωση 50% ....για ξαναδιάβασε το μυνημα μου, με εκπτωση έγραψα απλά...! Αρχική 28ευρώ κ μου το αφησε με εκπτωση στα 22ευρώ...

Καλημέρα

Κορίτσια το εβαυ σε εσάς λειτουργεί κανονικά;

Δεν μπορώ να δώ τις λίστες μου και ειχα μέσα πράγματα που θέλω να πάρω,ειναι σε δημοπρασιες και λειγουν σύντομα.:confused:

Και από οπερα κ εξπλορερ κ μοτζιλα κ κρομ μια χαρά μου φαίνονται ολα!

Ξαφνικα το amazon δεν στελνει παιδικα προιοντα ουτε το αγγλικο ουτε το γερμανικο!!!

Τι να εχει γινει;;;;

Στελνει στέλνει.....;)

Μη μου λέτε τέτοια!!!! Παράγγειλα κι εγώ αυτή τη βαλίτσα (με 22.20 λίρες) αλλά δεν έφυγε ακόμα. Λέτε? Πάντως στην ίδια παραγγελία είχα και αυτά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036ORHD0/ref=oh_o00_s01_i02_details

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036TFYDU/ref=oh_o00_s01_i00_details

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00399V378/ref=oh_o00_s01_i01_details

Τα οποία έφυγαν κανονικά σήμερα.

ΕΛΕΝΟΥΦΙ η δική σου έφυγε? Να έχω ελπίδες?

Πάρα πολύ όμορφα όλα κ ωραία ιδέα για δωράκια/υποχρεώσεις.

Λοιπον, κοριτσια, ετοιμαζομουν να παραγγειλω δωρα για το Πασχα για τις μικρες και ειχα στο καλαθι καποια παιχνιδια για τον κηπο. Τα εστελνε ολα αλλα σε μερικα χρεωνε μετφορικα.

Σημερα ή δεν στελνει καθολου ή χρεωνει μεταφορικα. Εχασα ο βλακας το free delivery! :-(

Kαι οχι μονο. Αν εχω μια παραγγελια ετοιμη με free delivey, αν βαλω καποιο ειδος που χει μεταφορικα, χανω τη δωρεαν αποστολη απο ολα!

Π.χ. προσθετω αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00439HF2A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

και μου βγαζει ενα τρελο ποσο μεταφορικων για ολη την παραγγελια.

Αυτα ειναι out of stock αλλα ειχαν και τα 2 free delivery.

Tωρα στο ενα χρεωνει κερατιατικα και το αλλο δεν το στελνει

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004INDQ92/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004INDQWY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Αν μπορειτε ριξτε μια ματια απο περιεργεια μηπως καπου "κολλαει" ο δικος μου λογαριασμος (που θεωρω απιθανο)

Εμενα παντως μου το στέλνει αλλά χρεώνει την μανα του κ τον πατερα του σε μεταφορικά καθώς ειναι priority express....σιγά μη τα έστελναν δωρεάν...βάλανε μυαλο γιατι μας είδαν λυσσασμένες χαχαχαχα

καλημερες!

παρελαβα κροκς!!!!!!!!! πολυ ωραια και τελικα το νουμερο ηταν σωστο! το c8-9 ειναι το δικο μας 25-26

τελικα παροτι το 6-7 της ειναι ψιλομικρο αυτο που παραλαβα ειναι αρκετα μεγαλο, αλλα αφου δεν υπαρχει ενδιαμεσο τι να κανουμε......

ομως μου εκαναν εντυπωση το εξης, τα κροκς λενε made in italy! ενω αυτα που ειχα παρει απο καταστημα εδω 20 ευρω με τη χελοου κιττυ ειναι made in china ζντοινγκκκκκκκκ τα αυθεντικα κροκς που φτιαχνονται? ξερει καμια? φανταζομαι τα αυθεντικα ειναι του αμαζον, εκτος κ αν φτιαχνονται σε διαφορες χωρες.... παντως κ τα χελοου κιττυ αυθεντικα πρεπει να ναι γιατι τα πηρα απο καταστημα με τα ταμπελακια κλπ αλλα πλεον υποψιαζομαι τα παντα...............

Τα τελευταία δυομιση χρόνια εχω αγοράσει κροκς από παντού χε χε(αγοράζω της μικρής , του ανιψιού τα δικά μας.....

Από το crocs.eu το επισημο εγραφαν made in italy κ made in china

Απο το www.swimbabes.co.uk εγραφε made in italy

από το αμαζον εγραφε made in china το ένα ζευγάρι περυσι το δευτερο το φετινό εγραφε made in italy

από ebay εγραφαν ολα made in china

η χάρη μου δεν έλαβε ποτές από μεχικο σιτυ!

Επειδή δεν το κατεχω το άθλημα, πειτε μου τη γνώμη σας γι αυτό: http://www.amazon.co.uk/Birkmann-Happy-Birthday-Multi-Tier/dp/B001VE95Y6/ref=sr_1_27?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331287662&sr=1-27

Ο γιος μου εχει γενέθλια σε λίγες μερες και θελω να φτιάξω εγω μια τουρτα (βασικά κεηκ, όχι τούρτα) για να κάνουμε τα γενέθλια στον σταθμό.

Μήπως εχετε καμιά άλλη πρόταση για φορμα κεηκ?

Παντως αν θες οπωσδήποτε αυτη στο ebay την έχω δει φθηνότερη γυρω στις 10λιρες

Ωχ τέλειο!!Είδα και εγώ αυτό http://www.amazon.co.uk/Wilton-Number-One-Cake-tin/dp/B000UPLR52/ref=cm_cr_pr_product_top !!!Μου φαίνεται μετά την βάφτιση θα αρχίσω να οργανώνω στο πάρτυ του μικρου΄(για τον Νοέμβριο:P:p:p)

Στο ebay τις έχει πολυυυυυυυυ φθηνότερες!!

Kατά καιρούς παιρνω ψιλολοϊδια από εδω: craft company, οι φορμες κεηκ που εχει όμως μου φαινονται μικρές.

Μαλλον θα παω στη Βεφα... :)

Καλά βρε....εχεις τέτοιο λινκ τόσο καιρό κ δεν το μοιράζεσαι???

ωωω παρέλαβα από e.l.f. μέσα σε 2 μέρες!!!! ανυπομονώ να πάω σπίτι να δοκιμάσω!!!!

Μπράβο γρηγοράδα!! Εγώ κ τις τεσσερις φορές που πήρα μου ήρθαν σε 4 μέρες...πσσσσσ πρωτέυουσα ντε!

Παρέλαβα σημερα κ τις δυο κουτες με μαλακτικά από αμαζον....μοσχομυρίζουν οντως κ σιγουρα θα ξαναπάρω λίαν συντόμως για να στοκάρω στο πατάρι .

Γιατί πχ εδω εχει στο μασουτη προσφορά μειον 35% στα μαλακτικά αλλά κ πάλι

βγαινει από αρχική 5,35ευρώ το 1,5λιτρο παει στα 3,48ευρώ ενώ από αμαζον το ενα κουτί του 1.5λιτρου παει από 12λιρες αρχική η εξάδα(τώρα εχει ανέβει...φαινεται πήρατε αρκετές κ ειδε προσφορά ζητηση κ το ανέβασε ο ατιμος)

μου βγήκε το ενα στις 2λιρες δηλαδή...στα 2.39ευρώ...

δηλαδή κέρδος στο κουτί 1,10ευρώ στην εξάδα 6,60ευρώ...μια χαρά!! Πηρα δυο εξάδες να έχουμε να πορευόμαστε χαχαχαχα

Γιατί μη ξεχνάμε...αν δεν ειχε την εκπτωση το σουπερ.... 5.35ευρώ το κουτί επί 12κουτιά που πηρα μας βγαινει στα 64.12ευρώ.... ενώ εγώ τα χτυπησα στις 24λιρες δηλαδή στα 29ευρώ...

Η διαφορά ειναι τραγικά μεγάλη για να την αγνοήσω!!!... 35,20ευρώ μείναν περισσοτερα στο πορτοφόλι μου

Τωρα θα περιμένω ποτε θα το ξαναρίξει να τα ξαναχτυπήσω...!

Διαφημίσεις

ελευθερωθηκαν τα τζιμπο εεεε?

ακομη...............γκρρρρρρρρρρρρρρρ

τους ξαναέστειλα τριτο μειλ σημερα με τα ινφο που ελεγε προχθες η ελενουφι για τις τακτικές χρεώσης κτλπ

Αρχικό μου ποστ....

Ναι, και για εμάς δώρο θα είναι από τη θεία μας αλλά γιατί να την πάρει από δω 40 ευρώ? και τα υπόλοιπα απλά μου άρεσαν πολύ! Ελπίζω να μου αρέσουν κ από κοντά το ίδιο!!!

Έχω ένα ζευγάρι από Μεξικό γιατί τα είχα παραγγείλει από ebay από πωλητή USA. Περιττό να αναφέρω ότι αυτά έχουν την καλύτερη ποιότητα!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

στις 15 μερες ελευθερωνονται αυτοματα? θυμασαι......ελα στα φυλανε για τις 12/4 μπουχαχχαχαχχααχαχαχα

μώρε λες???????:rolleyes:

μα στο μυαλό μου ειναι κ ξέρουν οτι θελω να ξαναβάλω τζιμποπαραγγελία χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue:

τους ατιμους....αλλά τους εστειλα ενα μυνημα σημερα....ολο <γλύκα>,,,,,,,

Ναι, και για εμάς δώρο θα είναι από τη θεία μας αλλά γιατί να την πάρει από δω 40 ευρώ? και τα υπόλοιπα απλά μου άρεσαν πολύ! Ελπίζω να μου αρέσουν κ από κοντά το ίδιο!!!

Έχω ένα ζευγάρι από Μεξικό γιατί τα είχα παραγγείλει από ebay από πωλητή USA. Περιττό να αναφέρω ότι αυτά έχουν την καλύτερη ποιότητα!

Και καλά εκανες gerogiailias ειπαμε κοιτάμε μόνο οτι συμφέρει το πορτοφόλι μας ειτε από εδώ είτε από εξω.

Που θα μου παει θα μου πετύχουν τα μεχικο σιτυ, φετος θα ξαναπάρω για εμας κλειστά κροκς αυτή τη φορά γιατι περυσι μας πήρα σανδάλι/σαγιονάρα κ ειναι οι καλύτερες που ειχα ποτέ, αναπαυτικές κ ωραιες!

Αρχικό μου ποστ....

Δεν νομίζω οτι έγραψα πουθενά με έκπτωση 50% ....για ξαναδιάβασε το μυνημα μου, με εκπτωση έγραψα απλά...! Αρχική 28ευρώ κ μου το αφησε με εκπτωση στα 22ευρώ...

Εγω μια χαρα το διαβασα το ποστ σου! Εσυ δεν καταλαβες το χιουμορ μου! Εννοειται οτι αστειευτηκα με τα χαλια τους ! 50% κουρεμα το εγραψα για να ειμαι στο κλιμα των ημερων

...

Εμενα παντως μου το στέλνει αλλά χρεώνει την μανα του κ τον πατερα του σε μεταφορικά καθώς ειναι priority express....σιγά μη τα έστελναν δωρεάν...βάλανε μυαλο γιατι μας είδαν λυσσασμένες χαχαχαχα

...

Ελπιζω να μην εχεις δικιο και να ειναι τυχαιο.

Αν βαλουνε μυαλο καλαμαρακι απο ειδη που ειναι σχετικα ελαφρια και ακριβα, ας ψωνισουμε οσο προλαβαινουμε απο το grocery που ειναι φτηνα και πολυ βαρια γιατι ειναι μετρημενα τα ψωμια μας! :-(

ακομη...............γκρρρρρρρρρρρρρρρ

τους ξαναέστειλα τριτο μειλ σημερα με τα ινφο που ελεγε προχθες η ελενουφι για τις τακτικές χρεώσης κτλπ

ωωωωωχ....γι αυτο εχω λοξυγκα απ το πρωι?θα με μπινελικωνουν φαινεται :tongue::lol::lol::lol:

Αρχικό μου ποστ....

Και από οπερα κ εξπλορερ κ μοτζιλα κ κρομ μια χαρά μου φαίνονται ολα!

Στελνει στέλνει.....;)

Τα τελευταία δυομιση χρόνια εχω αγοράσει κροκς από παντού χε χε(αγοράζω της μικρής , του ανιψιού τα δικά μας.....

Από το crocs.eu το επισημο εγραφαν made in italy κ made in china

Απο το www.swimbabes.co.uk εγραφε made in italy

από το αμαζον εγραφε made in china το ένα ζευγάρι περυσι το δευτερο το φετινό εγραφε made in italy

από ebay εγραφαν ολα made in china

Παντως αν θες οπωσδήποτε αυτη στο ebay την έχω δει φθηνότερη γυρω στις 10λιρες

Στο ebay τις έχει πολυυυυυυυυ φθηνότερες!!

Καλά βρε....εχεις τέτοιο λινκ τόσο καιρό κ δεν το μοιράζεσαι???

Μπράβο γρηγοράδα!! Εγώ κ τις τεσσερις φορές που πήρα μου ήρθαν σε 4 μέρες...πσσσσσ πρωτέυουσα ντε!

Παρέλαβα σημερα κ τις δυο κουτες με μαλακτικά από αμαζον....μοσχομυρίζουν οντως κ σιγουρα θα ξαναπάρω λίαν συντόμως για να στοκάρω στο πατάρι .

Γιατί πχ εδω εχει στο μασουτη προσφορά μειον 35% στα μαλακτικά αλλά κ πάλι

βγαινει από αρχική 5,35ευρώ το 1,5λιτρο παει στα 3,48ευρώ ενώ από αμαζον το ενα κουτί του 1.5λιτρου παει από 12λιρες αρχική η εξάδα(τώρα εχει ανέβει...φαινεται πήρατε αρκετές κ ειδε προσφορά ζητηση κ το ανέβασε ο ατιμος)

μου βγήκε το ενα στις 2λιρες δηλαδή...στα 2.39ευρώ...

δηλαδή κέρδος στο κουτί 1,10ευρώ στην εξάδα 6,60ευρώ...μια χαρά!! Πηρα δυο εξάδες να έχουμε να πορευόμαστε χαχαχαχα

Γιατί μη ξεχνάμε...αν δεν ειχε την εκπτωση το σουπερ.... 5.35ευρώ το κουτί επί 12κουτιά που πηρα μας βγαινει στα 64.12ευρώ.... ενώ εγώ τα χτυπησα στις 24λιρες δηλαδή στα 29ευρώ...

Η διαφορά ειναι τραγικά μεγάλη για να την αγνοήσω!!!... 35,20ευρώ μείναν περισσοτερα στο πορτοφόλι μου

Τωρα θα περιμένω ποτε θα το ξαναρίξει να τα ξαναχτυπήσω...!

Μαλλον φταιει το application του amazon στο i pad!!

Θα το ανοιξω κανονικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...