Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Α

πηρα το Bumbo seat. το εχει καμια?

Εμείς! Το χρησιμοποιήσαμε για δύο χρόνια, τους άρεσε πολύ και είναι πάρα πολύ αναπαυτικό.

Αν το ψάχνει καμμία κοπέλα, το έχω σε κίτρινο (μαζί με τον δίσκο).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όμορφη είναι αυτή που λες αλλά δεν έχει καλά ριβιους, λένε ότι κόλλησε ότι φούσκωσε στο κέντρο, δέστα λίγο.

Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ, είναι φόρμες κέικ με πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ και τουλάχιστον 4 αστέρια.

ΕΝΤΙΤ Αυτή εδώ για αγοράκι σου αρέσει ?

Ευχαριστώ, τα ειδα και τα ριβιους, ειναι και ενας που λεει οτι οκ δεν ειχε προβλημα, ξερω κι εγω? Πιο πολύ με απασχολεί αν η ποσοτητα θα ειναι αρκετή για 17 πιτσιρίκια + 2 δασκάλες. Στην αρχή ελεγα να φτιάξω cupcake (μη γελασετε μαζί μου, αλλά εχω παρει αυτό: http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=17113&ct=75&la=1), αλλά εχθές εκανε παρτυ ενα κοριτσάκι στο σταθμό με τουρτα κλπ και ο δικος μου ζηλεψε και θελει τουρτα. Λεω να προσπαθήσω να αποφυγω τις ετοιματζήδικες και να φτιάξω κατι δικό μου, για να δουμε αν θα τα καταφερω.

Το αλογάκι μου αρεσει πολύ, αλλα ειναι preorder, με release date 12/03, δεν ξερω, να περιμενω? Στις 20 ειναι τα γενεθλιά μας.

εντιτ κι εγω: ψαχνοντας για cake moulds και οχι cake pans βγαίνουν πολύ ομορφες φορμιτσες! :)

Kατά καιρούς παιρνω ψιλολοϊδια από εδω: http:// .craftcompany.co.uk/ , οι φορμες κεηκ που εχει όμως μου φαινονται μικρές.

Μαλλον θα παω στη Βεφα... :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ευχαριστώ, τα ειδα και τα ριβιους, ειναι και ενας που λεει οτι οκ δεν ειχε προβλημα, ξερω κι εγω? Πιο πολύ με απασχολεί αν η ποσοτητα θα ειναι αρκετή για 17 πιτσιρίκια + 2 δασκάλες. Στην αρχή ελεγα να φτιάξω cupcake (μη γελασετε μαζί μου, αλλά εχω παρει αυτό: http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=17113&ct=75&la=1), αλλά εχθές εκανε παρτυ ενα κοριτσάκι στο σταθμό με τουρτα κλπ και ο δικος μου ζηλεψε και θελει τουρτα. Λεω να προσπαθήσω να αποφυγω τις ετοιματζήδικες και να φτιάξω κατι δικό μου, για να δουμε αν θα τα καταφερω.

Το αλογάκι μου αρεσει πολύ, αλλα ειναι preorder, με release date 12/03, δεν ξερω, να περιμενω? Στις 20 ειναι τα γενεθλιά μας.

εντιτ κι εγω: ψαχνοντας για cake moulds και οχι cake pans βγαίνουν πολύ ομορφες φορμιτσες! :)

Kατά καιρούς παιρνω ψιλολοϊδια από εδω: οι φορμες κεηκ που εχει όμως μου φαινονται μικρές.

Μαλλον θα παω στη Βεφα... :)

Η Βέφα από όσο θυμάμαι έχει τα Wilton, την μάρκα που είναι το αλογάκι. Δίκιο έχεις γιαυτό, οι μέρες είναι οριακές.

Δεν κοιτάς και στο ΕΒΑΥ για Wilton ?

Να σας πω για την σκούπα που είχα πάρει πρόσφατα.

Την είδε η κυρία στον 3ο και μου ζήτησε να της την παραγγείλω, μαζί με τις εξτρά βούρτσες.

Παρατήρησα το εξής. Έκανα και τις δύο παραγγελίες από τον λογαριασμό μου.

Εμένα με χρέωσε, για την σκούπα και τις εξτρά βούρτσες, 386,43 λίρες.

Σε εκείνη χρέωσε 347,13 λίρες, με παρόμοιες τιμές και στα δύο, της έκανε όμως μια έκπτωση 45,18 λίρες, ίσως επειδή μπήκαν δύο παραγγελίες από τον ίδιο λογαριασμό για τα ίδια πράγματα. Είναι σαν να της έκαναν δώρο τις βούρτσες.

BOftp3.png PzWNp3.png

καλημερες!

παρελαβα κροκς!!!!!!!!! πολυ ωραια και τελικα το νουμερο ηταν σωστο! το c8-9 ειναι το δικο μας 25-26

τελικα παροτι το 6-7 της ειναι ψιλομικρο αυτο που παραλαβα ειναι αρκετα μεγαλο, αλλα αφου δεν υπαρχει ενδιαμεσο τι να κανουμε......

ομως μου εκαναν εντυπωση το εξης, τα κροκς λενε made in italy! ενω αυτα που ειχα παρει απο καταστημα εδω 20 ευρω με τη χελοου κιττυ ειναι made in china ζντοινγκκκκκκκκ τα αυθεντικα κροκς που φτιαχνονται? ξερει καμια? φανταζομαι τα αυθεντικα ειναι του αμαζον, εκτος κ αν φτιαχνονται σε διαφορες χωρες.... παντως κ τα χελοου κιττυ αυθεντικα πρεπει να ναι γιατι τα πηρα απο καταστημα με τα ταμπελακια κλπ αλλα πλεον υποψιαζομαι τα παντα...............

αχ βρε φιφιτσα! στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!!! αυτο το βιβλιο εψαχνα....... ααααν θυμαμαι καλα ειναι στα αγγλικα ε? και το εχουμε βαλει καπου? ή πρεπει να το αγορασω? αν ναι δωσε το τιτλο πλιζ... αν ειναι πολλα δωσε το ευκολοτερο :lol::lol::lol: πρεπει να κοψουμε το παμπερς λειαν συντομως! 2 μωρα με παμπερς θα φρικαρουμε οικογενειακως!

Καλημερούδιααααα!!!!

Φιλενάδα έχει πολλά τέτοια! Ρίξε μια ματιά αμαζον να δεις ποιό σου κάθεται καλύτερα σαν φιλοσοφία.

Εγώ είνα πάρει της Τζίνα Φορντ (το έχω πει πολές φορές θα σε ξε...σουν στο τέλος!!!) Αυτό:http://www.amazon.co.uk/Potty-Training-In-One-Week/dp/0091912733/ref=sr_1_5?s=books&ie=UTF8&qid=1331291886&sr=1-5

Δεν τα κόψαμε ε μια βδομάδα, αλλά σε καμια 20αρια μέρες αν θυμλαμαι καλά ήταν σχεδόν έτοιμη. Ξεκίνησα το καλοκαίρι που ήταν ήδη 18 μηνών. Τώρα είναι 26 και φοράμε πάνα μόνο στον βραδυνό ύπνο. Αυτή δεν βιάζομαι να της την κόψω γιατί κοιμάται ακόμα στη κούνια κλπ...

Καλή σας επιτυχία και καλό σας κουράγιο!!! :P

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

Οπως βλεπεις δεν την πουλαει το αμαζον αλλα πωλητης αλλος

Dispatched from and sold by Vidal Regals.

Μπορεις να γραψεις στο αμαζον για τον πωλητη και ως συνηθωςζηταει τηνγνωμη σου το αμαζον οταν ψωνιζεις απο πωλητες και οχι απο το ιδιο

Εβαλα απλα τη μπλουζα να τη δειτε

η συγκεκριμενη που πηρα ειναι με πωλητη amazon απλα εχει εξαντληθει λογω τιμης.....

Καλημερούδιααααα!!!!

Φιλενάδα έχει πολλά τέτοια! Ρίξε μια ματιά αμαζον να δεις ποιό σου κάθεται καλύτερα σαν φιλοσοφία.

Εγώ είνα πάρει της Τζίνα Φορντ (το έχω πει πολές φορές θα σε ξε...σουν στο τέλος!!!) Αυτό:http://www.amazon.co.uk/Potty-Training-In-One-Week/dp/0091912733/ref=sr_1_5?s=books&ie=UTF8&qid=1331291886&sr=1-5

Δεν τα κόψαμε ε μια βδομάδα, αλλά σε καμια 20αρια μέρες αν θυμαμαι καλά ήταν σχεδόν έτοιμη. Ξεκίνησα το καλοκαίρι που ήταν ήδη 18 μηνών. Τώρα είναι 26 και φοράμε πάνα μόνο στον βραδυνό ύπνο. Αυτή δεν βιάζομαι να της την κόψω γιατί κοιμάται ακόμα στη κούνια κλπ...

Καλή σας επιτυχία και καλό σας κουράγιο!!! :P

χαχα μα δεν εψαξα το θεμα, αλλα ειδα που το ανεφερες κ σε θυμηθηκα!!!!

να το βρισκα ονλαιν να το διαβασω δε παιζει ε?

εγω μαλλον καποια βλακεια εχω κανει κ επρεπε να την εχω ξεκινησει νωριτερα γιατι η μικρη απο 14 μηνων πηγαινε τουαλετα για κακα αλλα τσισα δε μπορουσα-δεν ηξερα πως να τη μαθω κ τα εκανε στο παμπερς φυσικα.... κ τωρα ψιλοβαρεθηκε κ τα κανει ολα στο παμπερς....... πισωγυρισμα καναμε μου φαινεται........

ενιγουει ειμαι εκτος θεματος! ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ελάτε μολογάτε...ποιες χτύπησαν τις guess τσαντούλες;;; :lol::lol::lol::lol:

παλι γκες? πααααλι???? :) :) :)

ελα θελω κ εγω για την ανοιξη-καλοκαιρι...... ακομα ουτε κοιταζω ομως......... στειλε πμ με πωλητη......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

παλι γκες? πααααλι???? :) :) :)

ελα θελω κ εγω για την ανοιξη-καλοκαιρι...... ακομα ουτε κοιταζω ομως......... στειλε πμ με πωλητη......

κι εγω κι εγω ενδιαφέρομαι!!!! Για το καλοκαίρι πάντα!!!!

Ιριδα, κι εγώ τα ίδια έπαθα με την εκμάθηση αλλά τώρα είπα, μόλις ξεστρώσω το σπίτι ξεκινάω! Έχω ήδη αγοράσει πολλά βρακάκια!!! χιχιχι!!!:)

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

χαχα μα δεν εψαξα το θεμα, αλλα ειδα που το ανεφερες κ σε θυμηθηκα!!!!

να το βρισκα ονλαιν να το διαβασω δε παιζει ε?

εγω μαλλον καποια βλακεια εχω κανει κ επρεπε να την εχω ξεκινησει νωριτερα γιατι η μικρη απο 14 μηνων πηγαινε τουαλετα για κακα αλλα τσισα δε μπορουσα-δεν ηξερα πως να τη μαθω κ τα εκανε στο παμπερς φυσικα.... κ τωρα ψιλοβαρεθηκε κ τα κανει ολα στο παμπερς....... πισωγυρισμα καναμε μου φαινεται........

ενιγουει ειμαι εκτος θεματος! ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

Irida εγω ειχα παρει αυτο το βιβλιο για την μικρη που με προβληματιζε λιγο γιατι δεν ηθελε με τιποτα να ασχοληθει με το ολο θεμα.

Πολυ γρηγορα τα καταφερε και τωρα φοραμε μονο τη νυχτα.

Προφανως και το βιβλιο που ειπε η αλλη κοπελα θα ειναι εξαιρετικο αλλα απευθυνεται στους γονεις.

Το συγκεκριμενο προοριζεται και για τα παιδια και ειναι πολυ ευχαριστο και ενθαρρυντικο. Αυτα! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...