Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερες!

παρελαβα κροκς!!!!!!!!! πολυ ωραια και τελικα το νουμερο ηταν σωστο! το c8-9 ειναι το δικο μας 25-26

τελικα παροτι το 6-7 της ειναι ψιλομικρο αυτο που παραλαβα ειναι αρκετα μεγαλο, αλλα αφου δεν υπαρχει ενδιαμεσο τι να κανουμε......

ομως μου εκαναν εντυπωση το εξης, τα κροκς λενε made in italy! ενω αυτα που ειχα παρει απο καταστημα εδω 20 ευρω με τη χελοου κιττυ ειναι made in china ζντοινγκκκκκκκκ τα αυθεντικα κροκς που φτιαχνονται? ξερει καμια? φανταζομαι τα αυθεντικα ειναι του αμαζον, εκτος κ αν φτιαχνονται σε διαφορες χωρες.... παντως κ τα χελοου κιττυ αυθεντικα πρεπει να ναι γιατι τα πηρα απο καταστημα με τα ταμπελακια κλπ αλλα πλεον υποψιαζομαι τα παντα...............

Αντί να πάρεις κάδο να μη μυρίζουν οι πάνες, δεν του παίρνεις σιγά-σιγά κανένα γιογιό να απαλαγείς μια και καλή;;;

Μετά το Πάσχα ξεκίνα τον να μαθει να πηγαίνει μόνος του και μόλις ζεστάνει για τα καλά, δες το λίγο πιο εντατικά και τσουπ! Ξένοιασες και από τις πάνες και από τα παρελκωμενά τους....!!!!

Κυκλοφορούν πολλά βιβλία με συμβουλές και τα λεφτουδάκια σου θα πιάσουν περισσότερο τόπο!!!!!!;)

αχ βρε φιφιτσα! στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!!! αυτο το βιβλιο εψαχνα....... ααααν θυμαμαι καλα ειναι στα αγγλικα ε? και το εχουμε βαλει καπου? ή πρεπει να το αγορασω? αν ναι δωσε το τιτλο πλιζ... αν ειναι πολλα δωσε το ευκολοτερο :lol::lol::lol: πρεπει να κοψουμε το παμπερς λειαν συντομως! 2 μωρα με παμπερς θα φρικαρουμε οικογενειακως!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ παράγγειλα αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002VX3RCW/ref=oh_o00_s00_i00_details

αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη!

η αδελφη μου τα πηρε ολα τα λαμαζ τα μικρουλια απο αμαζον! ειναι ολα πανεμορφα! κ ανεβοκατεβαινουν οι τιμες.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερες!

παρελαβα κροκς!!!!!!!!! πολυ ωραια και τελικα το νουμερο ηταν σωστο! το c8-9 ειναι το δικο μας 25-26

τελικα παροτι το 6-7 της ειναι ψιλομικρο αυτο που παραλαβα ειναι αρκετα μεγαλο, αλλα αφου δεν υπαρχει ενδιαμεσο τι να κανουμε......

ομως μου εκαναν εντυπωση το εξης, τα κροκς λενε made in italy! ενω αυτα που ειχα παρει απο καταστημα εδω 20 ευρω με τη χελοου κιττυ ειναι made in china ζντοινγκκκκκκκκ τα αυθεντικα κροκς που φτιαχνονται? ξερει καμια? φανταζομαι τα αυθεντικα ειναι του αμαζον, εκτος κ αν φτιαχνονται σε διαφορες χωρες.... παντως κ τα χελοου κιττυ αυθεντικα πρεπει να ναι γιατι τα πηρα απο καταστημα με τα ταμπελακια κλπ αλλα πλεον υποψιαζομαι τα παντα...............

Νομίζω πως γίνονται σε διάφορες χωρες! Εχω στο σπίτι από Κίνα, από Βοσνία, από Μεξικό. Κ από το crocs.eu που είχα παραγγείλει, Κίνας ήταν..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

καλημερες!

Kαλημερα

μιας που πιασαμε την συζητηση περι αυθεντικων του amazon. πριν απο λιγο καιρο παραγγειλα αυτο

http://www.amazon.co.uk/Paul-Frank-Julius-Hudding-Heart/dp/B004QB4VOU/ref=sr_1_34?s=clothing&ie=UTF8&qid=1331285290&sr=1-34

μου αρεσουν τα PAUL FRANK κι εχω κι αλλες μπλουζες απο τα εδω καταστηματα. Τη συγκεκριμενη την ειχα χτυπησει στις 8 λιρες. Μετα απο 2-3 πλυσιματα εχω να πω οτι το υφασμα της δεν εχει καμμια σχεση με αυτα που εχω παρει απο Ελλαδα....πιο σκληρο , πιο αχνα τα χρωματα και χωρις καμμια ελαστικοτητα. Προσεξα τη χωρα παραγωγης και ηταν διαφορετικη απο τα εδω κι ετσι εχω καποιες αμφιβολιες περι της αυθεντικοτητας της.....

Kαλημερα

μιας που πιασαμε την συζητηση περι αυθεντικων του amazon. πριν απο λιγο καιρο παραγγειλα αυτο

http://www.amazon.co.uk/Paul-Frank-Julius-Hudding-Heart/dp/B004QB4VOU/ref=sr_1_34?s=clothing&ie=UTF8&qid=1331285290&sr=1-34

μου αρεσουν τα PAUL FRANK κι εχω κι αλλες μπλουζες απο τα εδω καταστηματα. Τη συγκεκριμενη την ειχα χτυπησει στις 8 λιρες. Μετα απο 2-3 πλυσιματα εχω να πω οτι το υφασμα της δεν εχει καμμια σχεση με αυτα που εχω παρει απο Ελλαδα....πιο σκληρο , πιο αχνα τα χρωματα και χωρις καμμια ελαστικοτητα. Προσεξα τη χωρα παραγωγης και ηταν διαφορετικη απο τα εδω κι ετσι εχω καποιες αμφιβολιες περι της αυθεντικοτητας της.....

Οπως βλεπεις δεν την πουλαει το αμαζον αλλα πωλητης αλλος

Dispatched from and sold by Vidal Regals.

Μπορεις να γραψεις στο αμαζον για τον πωλητη και ως συνηθωςζηταει τηνγνωμη σου το αμαζον οταν ψωνιζεις απο πωλητες και οχι απο το ιδιο

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μόλις έκανα παραγγελία απο αμαζον και τα πηρε κανονικά και χωρις μτφ.

https://www.amazon.co.uk/gp/css/order-history?ie=UTF8&ref_=ya__57b_css

εχεις βαλει λάθος λινκ.

το καλάθι σου εβαλες κ δε μπορουμε να το δουμε εμεις

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

κορίτσια μόλις έκανα παραγγελία απο αμαζον και τα πηρε κανονικά και χωρις μτφ.

https://www.amazon.co.uk/gp/css/order-history?ie=UTF8&ref_=ya__57b_css

Να ξερεις οτι δεν μπορουμε να δουμε το καλαθι σου και κανενος βεβαια γιατι εκει χρησιμοποιουμε προσωπικο κωδικο;)

q1kup2.pngza5op2.png

εγώ παιρνω crocs από το www.crocs.eu και γραφουν made in china

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Αν κάποια σχεδιάζει ταξίδι, από σήμερα έχουν πέσει οι τιμές (τουλάχιστον από Απρίλιο μέχρι Ιούνιο που κοίταξα εγώ) στο airtickets. Εγώ έκλεισα εκεί για Ιούνιο για Κω 290 ευρώ 4 άτομα πήγαινε έλα, η ίδια η Aegean το είχε στα 350. Δεν ξέρω για προορισμούς, αλλά αν κάποια θα κλείσει ούτως ή άλλως κάποια στιγμή ας το κοιτάξει τώρα...

Τώρα αν θα προλάβω να γυρίσω να γεννήσω....

a0Nsp3.png

Επειδή δεν το κατεχω το άθλημα, πειτε μου τη γνώμη σας γι αυτό: http://www.amazon.co.uk/Birkmann-Happy-Birthday-Multi-Tier/dp/B001VE95Y6/ref=sr_1_27?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331287662&sr=1-27

Ο γιος μου εχει γενέθλια σε λίγες μερες και θελω να φτιάξω εγω μια τουρτα (βασικά κεηκ, όχι τούρτα) για να κάνουμε τα γενέθλια στον σταθμό.

Μήπως εχετε καμιά άλλη πρόταση για φορμα κεηκ?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Επειδή δεν το κατεχω το άθλημα, πειτε μου τη γνώμη σας γι αυτό: http://www.amazon.co.uk/Birkmann-Happy-Birthday-Multi-Tier/dp/B001VE95Y6/ref=sr_1_27?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1331287662&sr=1-27

Ο γιος μου εχει γενέθλια σε λίγες μερες και θελω να φτιάξω εγω μια τουρτα (βασικά κεηκ, όχι τούρτα) για να κάνουμε τα γενέθλια στον σταθμό.

Όμορφη είναι αυτή που λες αλλά δεν έχει καλά ριβιους, λένε ότι κόλλησε ότι φούσκωσε στο κέντρο, δέστα λίγο.

Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ, είναι φόρμες κέικ με πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ και τουλάχιστον 4 αστέρια.

ΕΝΤΙΤ Αυτή εδώ για αγοράκι σου αρέσει ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Ωχ τέλειο!!Είδα και εγώ αυτό http://www.amazon.co.uk/Wilton-Number-One-Cake-tin/dp/B000UPLR52/ref=cm_cr_pr_product_top !!!Μου φαίνεται μετά την βάφτιση θα αρχίσω να οργανώνω στο πάρτυ του μικρου΄(για τον Νοέμβριο:P:p:p)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Αντε κ με τρομαξατε ρε κοριτσια με το αμαζον!

Κι απο την τρομαρα μου εβαλα παραγγελια αμαζον, με δωρεαν μεταφορικα. χαχαχα

πηρα το Bumbo seat. το εχει καμια?

νομιζω οτι θα αρεσει στον μπεμπη, αφου εχει αρχισει να προσπαθει να κατσει, κ ολη την ωρα θελει να τον σηκωνω να βλεπει.

Κ ειναι λεει κ καλο για να ταιζεις το μωρο οταν ειναι μικρο. Εμεις σε κανενα μηνα θα αρχισουμε τα ρυζαλευρα μαλλον. Ελπιζω να το θελει!

Πηρα κ τον δισκο που μπαινει μπροστα κ μπορεις να του βαζεις παιχνιδια να παιζει.:D

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...