Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλαμαρακι κανεις λαθος. 28 ευρω αρχικη μειον 50% το κουρεμα ερχεται μια η αλλη! :lol::lol::lol:

Κοριτσια το εχετε προσεξει κι'εσεις;

Το τελευταιο διμηνο, θελω να παραγγειλω απο αμαζον καποια σχετικα ογκωδη αντικειμενα αλλα ή δεν τα στελνει ή χρεωνει αλλο τοσο για την αποστολη μιας και δεν υπαρχει η επιλογη free delivery. :-(

Συνεχιζει ομως να στελνει π.χ. μια κουτα με φασολια που εχει μονο 7,5 λιρες και ζυγιζει 12 κιλα με το κουριερ! :confused:

Δε μ'αρεσει που εχουν αρχισει και χρεωνουν για αποστολες. Φοβαμαι οτι πλησιαζει το τελος των δωρεαν αποστολών. :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαρακι κανεις λαθος. 28 ευρω αρχικη μειον 50% το κουρεμα ερχεται μια η αλλη! :lol::lol::lol:

Κοριτσια το εχετε προσεξει κι'εσεις;

Το τελευταιο διμηνο, θελω να παραγγειλω απο αμαζον καποια σχετικα ογκωδη αντικειμενα αλλα ή δεν τα στελνει ή χρεωνει αλλο τοσο για την αποστολη μιας και δεν υπαρχει η επιλογη free delivery. :-(

Συνεχιζει ομως να στελνει π.χ. μια κουτα με φασολια που εχει μονο 7,5 λιρες και ζυγιζει 12 κιλα με το κουριερ! :confused:

Δε μ'αρεσει που εχουν αρχισει και χρεωνουν για αποστολες. Φοβαμαι οτι πλησιαζει το τελος των δωρεαν αποστολών. :(

πώς δεν υπάρχει η επιλογή! εγώ προχθές παρήγγειλα ένα θερμόμετρο μετώπου με δωρεάν μεταφορικά και πριν κανένα μήνα πήρα κουζινομηχανή (όγκος) με δωρεάν πάλι!

Καλημέρα

Κορίτσια το εβαυ σε εσάς λειτουργεί κανονικά;

Δεν μπορώ να δώ τις λίστες μου και ειχα μέσα πράγματα που θέλω να πάρω,ειναι σε δημοπρασιες και λειγουν σύντομα.:confused:

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Καλημέρα

Δεν μπορώ να δώ τις λίστες μου και ειχα μέσα πράγματα που θέλω να πάρω,ειναι σε δημοπρασιες και λειγουν σύντομα.:confused:

Κάτι πρέπει να έχει γίνει γιατί ούτε εγώ τα βλέπω

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Ξαφνικα το amazon δεν στελνει παιδικα προιοντα ουτε το αγγλικο ουτε το γερμανικο!!!

Τι να εχει γινει;;;;

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....μολις παρηγγειλα αυτο

δεν ξερω για σενα,πως σου φαινεται η βαλιτσουλα,παντως εγω για παιδικη την πηρα...:mrgreen:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....μολις παρηγγειλα αυτο

δεν ξερω για σενα,πως σου φαινεται η βαλιτσουλα,παντως εγω για παιδικη την πηρα...:mrgreen:

Τέλεια!!Ψάχνω και εγώ να βρω καμία βαλιτσούλα για τα ρούχα του μωρού ,βρήκα στα benetton αλλά είχαν μόνο -15% και δεν έφινα 80Ε για μία βαλίτσα!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Τέλεια!!Ψάχνω και εγώ να βρω καμία βαλιτσούλα για τα ρούχα του μωρού ,βρήκα στα benetton αλλά είχαν μόνο -15% και δεν έφινα 80Ε για μία βαλίτσα!!

μονο κοριτσι μου,εχε το νου σου γιατι ειναι πολυυυυυ μικρουλα αυτη ε?

μη σε παρω στο λαιμο μου..... την ειδα κ ειναι ψιλοτοσοδουλα(στο μουστακα την ειδα,την ειχε 40 ευρωπουλα...)

ισα που χωραει τα ειδη πρωτης αναγκης....δηλαδη να την εχεις μαζι στο αεροπλανο, με 5 πανες μωρομαντηλα μια αλλαξια,ενα σνακ,παγουρινο, δυο παιχνιδακια....τελος....δεν ειναι να φορτωσεις πραμα-τουλαχιστον οχι εμεις που σε διακοπες κουβαλαμε ολη τη ντουλαπα μας:oops:

αλλα για δωρακι που την θελω,ειναι σουπερ...κ πρωτοτυπη κ αποκλειεται να την εχουν..κ σιγουρα θα αρεσει...στο χρωμα προβληματιστηκα...ειναι για αγορακι κ ημουν αναμεσα σ αυτη κ στη μπλε...αλλα ειπα να μην παω τοσο συμβατικα....;)

Διαφημίσεις

Μη μου λέτε τέτοια!!!! Παράγγειλα κι εγώ αυτή τη βαλίτσα (με 22.20 λίρες) αλλά δεν έφυγε ακόμα. Λέτε? Πάντως στην ίδια παραγγελία είχα και αυτά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036ORHD0/ref=oh_o00_s01_i02_details

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036TFYDU/ref=oh_o00_s01_i00_details

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00399V378/ref=oh_o00_s01_i01_details

Τα οποία έφυγαν κανονικά σήμερα.

ΕΛΕΝΟΥΦΙ η δική σου έφυγε? Να έχω ελπίδες?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλημέρα

Me chrome τα βλεπω κανονικα.

πώς δεν υπάρχει η επιλογή! εγώ προχθές παρήγγειλα ένα θερμόμετρο μετώπου με δωρεάν μεταφορικά και πριν κανένα μήνα πήρα κουζινομηχανή (όγκος) με δωρεάν πάλι!

ΑΝ ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα θα δεις οτι γραφω "καποια πραγματα", oxi ολα.

Ξαφνικα το amazon δεν στελνει παιδικα προιοντα ουτε το αγγλικο ουτε το γερμανικο!!!

Τι να εχει γινει;;;;

Λοιπον, κοριτσια, ετοιμαζομουν να παραγγειλω δωρα για το Πασχα για τις μικρες και ειχα στο καλαθι καποια παιχνιδια για τον κηπο. Τα εστελνε ολα αλλα σε μερικα χρεωνε μετφορικα.

Σημερα ή δεν στελνει καθολου ή χρεωνει μεταφορικα. Εχασα ο βλακας το free delivery! :-(

Kαι οχι μονο. Αν εχω μια παραγγελια ετοιμη με free delivey, αν βαλω καποιο ειδος που χει μεταφορικα, χανω τη δωρεαν αποστολη απο ολα!

Π.χ. προσθετω αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00439HF2A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

και μου βγαζει ενα τρελο ποσο μεταφορικων για ολη την παραγγελια.

Αυτα ειναι out of stock αλλα ειχαν και τα 2 free delivery.

Tωρα στο ενα χρεωνει κερατιατικα και το αλλο δεν το στελνει

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004INDQ92/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004INDQWY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Αν μπορειτε ριξτε μια ματια απο περιεργεια μηπως καπου "κολλαει" ο δικος μου λογαριασμος (που θεωρω απιθανο)

μονο κοριτσι μου,εχε το νου σου γιατι ειναι πολυυυυυ μικρουλα αυτη ε?

μη σε παρω στο λαιμο μου..... την ειδα κ ειναι ψιλοτοσοδουλα(στο μουστακα την ειδα,την ειχε 40 ευρωπουλα...)

ισα που χωραει τα ειδη πρωτης αναγκης....δηλαδη να την εχεις μαζι στο αεροπλανο, με 5 πανες μωρομαντηλα μια αλλαξια,ενα σνακ,παγουρινο, δυο παιχνιδακια....τελος....δεν ειναι να φορτωσεις πραμα-τουλαχιστον οχι εμεις που σε διακοπες κουβαλαμε ολη τη ντουλαπα μας:oops:

αλλα για δωρακι που την θελω,ειναι σουπερ...κ πρωτοτυπη κ αποκλειεται να την εχουν..κ σιγουρα θα αρεσει...στο χρωμα προβληματιστηκα...ειναι για αγορακι κ ημουν αναμεσα σ αυτη κ στη μπλε...αλλα ειπα να μην παω τοσο συμβατικα....;)

Φαίνεται ότι δεν έχει χωριτικότητα:) Εγώ ψάχνω κανονική βαλιτσούλα:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Μη μου λέτε τέτοια!!!! Παράγγειλα κι εγώ αυτή τη βαλίτσα (με 22.20 λίρες) αλλά δεν έφυγε ακόμα. Λέτε? Πάντως στην ίδια παραγγελία είχα και αυτά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036ORHD0/ref=oh_o00_s01_i02_details

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036TFYDU/ref=oh_o00_s01_i00_details

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00399V378/ref=oh_o00_s01_i01_details

Τα οποία έφυγαν κανονικά σήμερα.

ΕΛΕΝΟΥΦΙ η δική σου έφυγε? Να έχω ελπίδες?

καλε τωρα εβαλα παραγγελια!ποτε να φυγει?(αν κ εδω που τα λεμε,με το αμαζον ποτε δεν ξερεις...την αλλη φορα παρηγγγειλα 12 το μεσημερι κ στις 3 ειχε ηδη φυγει:lol:)

Estimated dispatch: 10 Mar 2012 51Izd0JfLDL._SL500_SS75_.jpgStep2 Sand and Water Transportation Station

Step2 LLC

£59.99

Quantity: 1 Change

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

£2 Music Downloads Promotion

Add gift options

Choose a delivery speed:

Priority Express (1-2 business days) μόνο αυτή την επιλογή μου δίνει

Order Summary

Amazon Currency Converter is Enabled. (Learn More)

Items:GBP 61.49Postage & Packing:GBP 36.96Order Total: GBP 98.45(Payment Total: EUR 122,00**)

Order Totals includes VAT.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...