Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αν και αργοπορημένα ( ο γιος μου κοντέυει τα 2...) αποφάσισα να αγοράσω έναν κάδο για πάνες... Έχει αγοράσει καμιά μανούλα να μου πει εντυπώσεις και τιμές;;

Περιττός δεν είναι;...Είναι εποχές για τέτοιου είδους έξοδα;

Εγώ μια χαρά τις πετάω κατευεθείαν στα σκουπίδια

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αν και αργοπορημένα ( ο γιος μου κοντέυει τα 2...) αποφάσισα να αγοράσω έναν κάδο για πάνες... Έχει αγοράσει καμιά μανούλα να μου πει εντυπώσεις και τιμές;;

κ καλά για να τις μαζεύεις για να μη πετάς συνέχεια στα σκουπίδια?

ειχε πριν κατι μερες αυτον στις 5 λιρες αν θυμαμαι καλα....οταν στα εδω μαγαζια....αστο ποσο πανε....;)

απλα να υπολογιζεις κ παγιο εξοδο για τις σακουλες που θα παιρνεις,αυτες τις ειδικες δισκετες δηλαδη...εχουν κ αυτες ενα κοστος ...

ειχε πριν κατι μερες αυτον στις 5 λιρες αν θυμαμαι καλα....οταν στα εδω μαγαζια....αστο ποσο πανε....;)

απλα να υπολογιζεις κ παγιο εξοδο για τις σακουλες που θα παιρνεις,αυτες τις ειδικες δισκετες δηλαδη...εχουν κ αυτες ενα κοστος ...

Το όφελος δεν καταλαβαίνω...Ποια η χρησιμότητά τους;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

ναι μωρε,ευκολια ειναι αμα βαριεσαι να τρεχεις να πετας στα σκουπιδια κ να βγαζεις εξω τα βρωμερα αποβλητα των μικρων -κ μεγαλων- μωρων μας...εγω μετανιωσα που δεν πηρα...αφου κ τωρα το ψαχνα με χαρα για την σις μου, αλλα τελικα μου πε δε θελει ..

κουλτακι ποιον ειχες παρει?αυτον που εβαλα?

οποια ενδιαφερετε πολυ καλη τιμουλα!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0058O1C0U/ref=noref?ie=UTF8&s=baby&psc=1

Αναλόγως το μέγεθος. Το 18 μηνών που διάλεξα εγώ για να το φορέσουμε του χρόνου σε λευκό έχει 28.32 και το 12αρι που σκέφτηκα να πάρω για το καλοκαίρι 29.76 λίρες.

Βασικά ένα αντιανεμικό θα ήθελα αλλά δεν βρίσκω. Είναι ο,τι πρέπει για την άνοιξη-καλοκαίρι

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κοριτσακι πεταμενα λεφτα.

Εγω έπαιρνα απο τα 3bmarkets ειδικες σακουλιτσες (οι 50 γυρω στα 60 λεπτα) και κανουν για πανες και σερβιετες. Βαζεις την πανουλα μεσα, κλεινεις καλα τη σακουλιτσα που ειναι μυρωδατη και δε μυριζουν καθολου τα σκουπιδια. Τα ανταλλακτικα απο αυτον τον καδο ειναι πολυ ακριβα.

Αναλόγως το μέγεθος. Το 18 μηνών που διάλεξα εγώ για να το φορέσουμε του χρόνου σε λευκό έχει 28.32 και το 12αρι που σκέφτηκα να πάρω για το καλοκαίρι 29.76 λίρες.

Βασικά ένα αντιανεμικό θα ήθελα αλλά δεν βρίσκω. Είναι ο,τι πρέπει για την άνοιξη-καλοκαίρι

Tamaraki για του χρονου θα θελεις 24. Εχουν σχετικα μικρη φορμα τα diesel. 8.60 εχει το λευκο.

Κι εμεις εχουμε αυτον τον καδο, κ ειναι πολυ καλος! δε μυριζει τιποτα!

Βεβαια δεν κραταει 100 πανες, ισως τις πρωτες μερες που ειναι οι μικρουλες να κραταει αρκετες, αλλα τωρα που φοραμε το νο3 πρεπει να αλλαζουμε σακουλα καθε 5 μερες περιπου.

Τωρα ο μπεμπης ειναι κοντα 4 μηνων κ εχουμε χαλασει 3 ολοκληρα ανταλλακτικα κ ενα μισο. Οποτε δε νομιζω οτι ειναι τοσο αντιοικονομικο!

i0967wbvenhz372s.png

Αυτοί οι diaper champ είναι χωρίς κασσέτα κοίταζα και εγώ να πάρω κάποια στιγμή αλλά εγκατέλειψα την ιδέα λόγω τιμής. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το βρείτε αλλού φθηνότερο. Έβρισκα τότε και στο ebay πιο φθηνά αλλά λίγο μπέρδεμα με την αποστολή.

edit στο γερμανικό amazon είναι πιο φθηνό αλλά έχει 10 ευρώ μεταφορικά. Αν θέλεις ψάξτο λίγο.

Καλησπέρα κορίτσια.

Το υπόστρωμα της DAS που αναφέρεται το έχω πάρει και εγώ για το μονό κρεβάτι του γιου μου. Το μόνο μείον που βρίσκω εγώ είναι πως έπεσε μεγάλο ενώ το στρώμα μας είναι κανονικό για μονό κρεβάτι.

Θέλω βοήθεια. Ψάχνω γυμναστήριο για την μικρή και σκέφτομαι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Pyramid-Play-House-Gym/dp/B001TEIGYI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331221009&sr=8-1

Το έχει καμιά? Εντυπώσεις? Κάποια άλλη πρόταση?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θέλω βοήθεια. Ψάχνω γυμναστήριο για την μικρή και σκέφτομαι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Pyramid-Play-House-Gym/dp/B001TEIGYI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331221009&sr=8-1

Το έχει καμιά? Εντυπώσεις? Κάποια άλλη πρόταση?

Πολύ ώραιο!Εμείς έχουμε αυτό http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Ocean-Wonders-Kick-Crawl/dp/B0043K1T76/ref=sr_1_9?s=baby&ie=UTF8&qid=1331221223&sr=1-9 και τώρα που έχει αρχίσει και παρατηρεί ,ξετρελαίνεται!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...