Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Στην περίπτωσή μας το πάρκο φάνηκε πολύ χρήσιμο, εκεί έριχνα όλα τα παιχνίδια του Δ. μέχρι 2 ετών. Δεν του άρεσε ποτέ να είναι μέσα, οπότε το είχαμε για άλλη χρήση.

K εμεις μια απο τα ιδια!

-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντιτ ταμαρ η κουμπάρα μου ψωνίζει guy laroche από κάπου στη νέα σμύρνη και έχει προσφορές όλο τον χρόνο; είναι στοκ; δεν ξέρω ακριβώς αν σε ενδιαφέρει αν σου πω διευθυνση

Aν σου είναι ευκολο....

Αν πας στο Τζαμπο, ειναι εκει που εχουν και τα παρκοκρεβατα-παρκα. Μπορω να στα φερω αν θες (μενω κοντα στο τζαμπο στο Ιλιον, και θα παω μαλλον το σαβατο). Τον δικο μου τον "βοηθησαν" να σηκωνεται, αν και δεν ειχε προβλημα, σηκωνοταν απο μονος του. Παντως γενικα το παρκο δεν το εχει βολευτει καθολου. Με το ζορι 5 λεπτα, ισα να παω μια τουαλετα. Επισης, θα συμφωνησω με τις κοπελες που σου λενε να παρεις παρκο με μικρες τρυπουλες, εγω με τις μεγαλες φοβομουν οτι θα πιανεται και θα πηδαει εξω, πολλες μανουλες μου το εχουν πει αυτο.

Λέμε να πάμε την Παρασκευή οπότε και θα τα δω. Thanks πάντως

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα!

Υπόστρωμα πήρα της das home και συγκεκριμένα αυτό http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Product=1477358

Είναι απαλό πολύ και αγκαλιάζει όλο το στρώμα. Αφού σκέφτομαι να πάρω και ένα υπέδιπλο για εμάς γιατί το δικό μας έχει λάστιχο μόνο στις 4 γωνίες και βγαίνει από το στρώμα. Ενώ αυτό έχει ενσωματωμένο λάστιχο και μπαίνει όλο το στρώμα μέσα.

Από διαρροές βέβαια δε έχει δοκιμαστεί ακόμα μιας και είμαστε πολύ προσεχτικές τη νύχτα!:D

Υγ. Είναι καλύτερα η μικρή σου;Περαστικά!

ααα πολύ ενδιαφέρον και καλή τιμή δεν γράφει όμως πουθενά ότι εμποδίζει τις...διαρροές το έγραφε μήπως στην συσκευασία ??

η μικρή σήμερα είναι καλά ευτυχώς :D ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου

αν είναι αυτό που νομίζω δεν στέλνει Ελλάδα μόνο μέσου ξαδέλφου

Στην περίπτωσή μας το πάρκο φάνηκε πολύ χρήσιμο, εκεί έριχνα όλα τα παιχνίδια του Δ. μέχρι 2 ετών. Δεν του άρεσε ποτέ να είναι μέσα, οπότε το είχαμε για άλλη χρήση.

το αυτό :lol::lol:

μόνο σε έκτακτη ανάγκη την έχωνα μέσα (σε αυτό δεν συμπεριλαμβανόταν η τουαλέτα μέχρι πρόσφατα μαζί πηγαίναμε και εκεί :lol::lol:)

Uk 3 στα κροκς ή γενικά;

Κι ήμουν έτοιμη να πάρω τηλέφωνο.:-P

crocs θα σου έλεγα να μην πάρεις σε τόσο μικρό ποδαράκι είναι σκληρά και άκαμπτα σαν παπούτσια και θεωρώ ότι δεν θα βολέψουν τα πρώτα του βήματα

η δικιά μου πάντως δεν τα φόρεσε πρόπερσι όταν ήταν 2 ετών

ενώ πέρσι στα 3 τα βολεύτηκε μια χαρά

KbLyp3.png 4AByp3.png

KIDS ψαξε λιγο τα φωτιστικα του γερμανικου αμαζον

εταιρειες Dalber

πχ http://www.amazon.de/gp/product/B002MFO386/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF

Massive

http://www.amazon.de/gp/product/B00149DTCC/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A2U7T6GXX8AP8B

γουστα ειναι αυτα αλλα εχω δει παρα πολλα ομορφα!

ευχαριστω :wink: Τα κοιταω τωρα....Θελω να ταιριαξω και τη διακοσμηση του δωματιου του. Αντε να δω μπας και γλυτωσω και τιποτα....

Διαφημίσεις

ααα πολύ ενδιαφέρον και καλή τιμή δεν γράφει όμως πουθενά ότι εμποδίζει τις...διαρροές το έγραφε μήπως στην συσκευασία ??

Kαλημέρα αξεσάκι μου γλυκό

δεν είναι υπόστρωμα για να μη βρέχεται το κρεββατάκι της μικρής

Ειναι υπόστρωμα για να προστεθεί στο κρεββάτι για ποιο μαλακό στρώμα σαν αυτό που έχω πάρει κ εγώ από ικεα.

η μικρή σήμερα είναι καλά ευτυχώς :D ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου

Accessακι μου αυτό δε γράφει κάτι για αδιάβροχο. Έχει όμως η ίδια εταιρεία άλλο που δεν περνάνε οι διαρροές απλά εγώ δε το ήθελα γιατί ήθελα κάτι βαμβακερό να αναπνέει και να μην ιδρωνει. Καταπληκτική ποιότητα και καλή τιμή!

Κάτσε να βρω το λινκ...το βρήκα...

http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001346&Product=1562363

Kαλημέρα αξεσάκι μου γλυκό

δεν είναι υπόστρωμα για να μη βρέχεται το κρεββατάκι της μικρής

Ειναι υπόστρωμα για να προστεθεί στο κρεββάτι για ποιο μαλακό στρώμα σαν αυτό που έχω πάρει κ εγώ από ικεα.

Και όχι μόνο για πιο μαλακό στρώμα αλλά και για γενικότερη προστασία του στρωματος..ιδρώτας, σκόνη κτλ....με το αδιάβροχο όμως που έβαλα πιο πάνω δε θα βρέχεται το κρεβάτι:wink:

Εδώ είναι πίκρα, 450 με τα εξαρτήματα.:-(

:shock::shock:

Ωραία προς το παρόν θα τη χαζεύω μόνο

:-(:-(:-(

Κάπου έιχα δει έναν αντάπτορα που είχες πάρει για μετατροπη αγγλικου φις σε σούκο, είναι εύκολο να το ξαναβάλεις?Δε θυμαμαι αν το είχες εδώ ή στο άλλο θέμα!

Κάπου έιχα δει έναν αντάπτορα που είχες πάρει για μετατροπη αγγλικου φις σε σούκο, είναι εύκολο να το ξαναβάλεις?Δε θυμαμαι αν το είχες εδώ ή στο άλλο θέμα!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347

ή απλά πας σε κατάστημα που πουλά ηλεκτρολογικά είδη κ το αγοράζεις. Δεν αξίζει η παραγγελία του απο εξωτερικό

Διαφημίσεις

ή απλά πας σε κατάστημα που πουλά ηλεκτρολογικά είδη κ το αγοράζεις. Δεν αξίζει η παραγγελία του απο εξωτερικό

καλαμαρ, μαλλον εννοει ελληνικο eshop που χουμε παρει ανταπτορες...εγω πχ ,εχω παρει απο κει που χω βαλει το λινκ,δυο φορες ;)

καλαμαρ, μαλλον εννοει ελληνικο eshop που χουμε παρει ανταπτορες...εγω πχ ,εχω παρει απο κει που χω βαλει το λινκ,δυο φορες ;)

εξκιουζε μουά ελενουφι τότες......:tongue:

Ok!Σας ευχαριστώ!

Δεν ήξερα οτι ήταν τόσο εύκολο να το βρώ :oops::oops::oops:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αν και αργοπορημένα ( ο γιος μου κοντέυει τα 2...) αποφάσισα να αγοράσω έναν κάδο για πάνες... Έχει αγοράσει καμιά μανούλα να μου πει εντυπώσεις και τιμές;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...