Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερώτηση: να πάρω πάρκο στον μπέμπη ή είναι άχρηστο λέτε;

Αmazon;

Οταν γεννήθηκε ο 1ος γιος μου αγοράσαμε παρκοκρέβατο και εξτρα στρώμα για να κοιμάται στο χωριο και σε διακοπές,δεν έκατσε πάνω απο 2 μήνες εκεί.

Μας ειχαν φέρει και ενα πάρκο με μεγάλες τρύπες,τον έβαζα εκει οταν ήθελα να τον αφήσω 1-2 λεπτα μόνο του και πάντα εκλαιγε.

Ο 2ος γιος μου δεν ηθελε ποτέ να κάτσει ουτε να κοιμηθει στο παρκοκρέβατο,στο πάρκο καθόταν 2-3 λεπτα με το ζόρι και 8 μηνών το έφερε τούμπα για να βγει εξω(ηταν στιβαρό σαν αυτό).

Απο τότε το χρησημοποιούσα μονο για να μαζεύω μεσα τα παιχνίδια.

Η κόρη μου τώρα βάζει τα κλάματα και μόνο που βλέπει να στήτουμε το παρκοκρέβατο.Το παρκο το πέταξα.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Δε ρίχνεις μια ματιά και σ΄αυτό το site: http://www.carseat.se/store.html

Eχει καθισματάκια που κοιτάνε ανάποδα, ειναι τα πιο ασφαλή (αν θες ριξε μια ματιά και στο σχετικό τόπικ στο άλλο φόρουμ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037&highlight=%E1%ED%E1%F0%EF%E4%E1+%F0%E1%E9%E4%E9%EA%E1+%EA%E1%E8%E9%F3%EC%E1%F4%E1%EA%E9%E1 )

Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω!

nJ2dp3.png

Μία μικρή διευκρίνιση το βαμβακοσατέν δεν έχει στη σύνθεσή του βαμβάκι και σατέν, αλλά συνήθως είναι βαμβακι 100%. Βαμβακοσατεν ονομάζεται ο τρόπος ύφανσης του υφάσματος που το κάνει πίο απαλό σε σχέση με την απλή ύφανση. Οι ειδικοί λένε ότι η απλή ύφανση είναι πιο δυνατή, αλλά εγω δεν σκοπεύω να τα κρατήσω μέχρι τα εγγόνια μου, εξάλλου μου αρέσει να αγοράζω καινούρια.

Οσον αφπρά τις εταιρίες οι περισσότερες εταιρίες έχουν διάφορες ποιότητες λ.χ. η Daily line και η Satin line της Das που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και στις πετσέτες λ.χ. οι πετσέτες με σύνθεση μπαμπού+βαμβάκι εχουν τετραπλάσια τιμή σε σχέση με τις απλές ανεμος και δεν έχουν εννοείτε καμία σχέση.

Θα συμφωνήσω

Εχω σε βαμβακοσατέν Κεντια, Επαυλις Das κ ασλάνης....τα καλύτερα ειναι τα κέντια πρώτα κ μετά τα ασλάνης οσο κ να μη το περίμενα!

μακρυά από αυτά τα πατάκια!!Η πιο άχρηστη αγορά μου!! μετά από 2χρόνια ακόμα μαδάνε!!

αλήθεια, ξέρουμε κανένα άλλοα site για guy laroche??

Εγώ να σου πω την αλήθεια εχω πάρει για το μπάνιο ενα 50χ70 απο λαική με 5ευρώ ...μια χαρά ειναι αφράτο, ουτε μαδάει σε πορτοκαλί χρώμα, το πλενω μια φορά το μήνα κ για τις 4 μπαλκονόπορτες πάλι έχω τέτοια των 30χ50εκ με 3ευρώ το ένα επίσης πλύσιμο μια φορά το μήνα κ στεγνωτήριο....Τώρα τα έχω κοντά τρια χρόνια κ δεν έχουν πάθει τιποτα.

Κοριτσια προσεξα κατι.

Αν αγορασουμε κατι απο πωλητη που ειναι fulfilled by amazon δεν προστιθεται ΦΠΑ!!!

Αγορασα κατι παπουτσακια για δωρακι απο πωλητη fulfilled by amazon και δεν προστεθηκε φπα και ισχυσε και το Free delivery για πανω απο 25 λιρες.

Χρήσιμη πληροφορία.

Βρε λες....για να παω να δω γιατί εχω παρει από αρκετούς με fulfilled.

Αmazon;

Αχρηστο δεν είναι αλλά είναι ανάλογα το παιδί....εγώ ειχα της κουνιάδας μου ένα πάρκο με τις μεγάλες τρυπες , μια χαρά καθόταν κ μια χαρά καποια στιγμή σκαρφάλωσε κ ω ναι βγήκε κ επεσε στο χαλι.... :rolleyes:

Ειχα πάρει κ ένα παρκοκρέββατο για τα ταξίδια μας κ για την μαμα μου εκει δεν σκαρφάλωνε φυσικά .

Τώρα που δεν έχω το παρκο αν έρθει επόμενο μπεμπέ θα βγάλω μόνο το παρκοκρέββατο....για να έχω το κεφάλι μου υσηχο

Βεβαια η δικιά μου καθόταν! Αλλα παιδάκια δεν κάθονται οπως ο ανιψιός μου..

Μμμμ....Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Τα παρκοκρέβατα έχουν μικρές τρυπούλες; Εγώ θέλω να έχει μεγάλες για να πιάνεται και να σκαρφαλώνει....

δεν θες....πιστεψέ με δε θες!

ευχαριστω....ηθελα και μια αλλη γνωμη για να αντεξω την γκρινια του συζυγου για την τιμη !!!!!

Εγώ να πω την αμαρτία μου δε με άρεσε.... :oops:

Σόρρυ για την καθυστέρηση, έχω τη μικρή με πυρετό.

Περί dinosoles

http://www.z-mall.gr/dinosoles-x10-t-rex-12011/pl/?iid=2&stext=dinosoles〈=el

Τα μοντέλα TRICERAPTOR, STEGOSAURUS είναι αυτά που πήρα στα δίδυμα και δεν είναι ανάγλυφα.

Απ' ότι βλέπω στις περιγραφές, τα RAPTOR, ANKYLOSAURUS και T-REX είναι επίσης σατέν, οπότε διάλεξε κάποιο από αυτά.

Χίλια ευχαριστώ !

Οκ κατάλαβα περίπου πια ειναι τα σατέν

Αυτό λέω να του πάρω Dinosoles

κορίτσια καλημέρα! για επαγγελματικές κάρτες καμία καλή εταιρεία ξέρετε?

Νομίζω στο άλλο θέμα στη λιστα με τα διάφορα έχουμε καποια σαιτ που εκτυπώνουν κ καρτες κ φωτο αλλά κ επαγγελματικες , ριξε μια ματιά

Δεν ξέρω αν έχω πλάκα αλλά έτσι είναι.

Ζοuzounel στο δωμάτιό του στο πάτωμα πάνω από τη μοκέτα έχω στρώσει κουβερτούλα και κάθεται. Αλλά εκεί δεν μπορώ να τον επιβλέπω. Άσε που θέλει να μας βλέπει....

Όπως και να' χει θα πάρουμε γιατί θα το χρειαστούμε και ως κρεβάτι στην πρώτη μας εξόρμηση. Θα πάω jumbo και αν δεν βρω κάτι θα πάρω απο amazon το greco. Βαριέμαι να τρέχω στα μαγαζιά και το λητώ είναι πανακριβου

Aνάποδα καθισματάκια έχει και η be safe

Εγώ θα επαιρνα του τζάμπο, μια χαρά ειναι , στης πεθεράς μου αυτό εχουν κ εχει βγάλει δυο παιδία ήδη. Κ ενα στρωματάκι κ εισαι κομπλέ

παπουτσακια babybotte εγκρινονται!

φορμιτσα αλλα αγκαθα τα εκοψα, μαλακα και στιβαρα

α ωραία εσενα περίμενα!! θενκςςςς

babybotte επαιρνα κι εγώ για τον γιο μου, απο το στοκ του Μουγερ, ειναι φανταστικά παπουτσάκια. απο πού τα πήρες?

Ζουζουνέλ αμαζον φυσικά --> Babybotte

Και μη ξεχάσεις να βάλεις τον κωδικό SPRING20 για να παρεις εκπτωση 20%

Εγώ θα επαιρνα του τζάμπο, μια χαρά ειναι , στης πεθεράς μου αυτό εχουν κ εχει βγάλει δυο παιδία ήδη. Κ ενα στρωματάκι κ εισαι κομπλέ

Ζουζουνέλ αμαζον φυσικά --> Babybotte

Και μη ξεχάσεις να βάλεις τον κωδικό SPRING20 για να παρεις εκπτωση 20%

Για το παρκοκρεβατο θα συμφωνησω.

Αλλα νομιζω οτι ο κωδικος για αμαζον δεν ισχυει πια ηταν μεχρι 5 Μαρτιου:-(

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Για το παρκοκρεβατο θα συμφωνησω.

Αλλα νομιζω οτι ο κωδικος για αμαζον δεν ισχυει πια ηταν μεχρι 5 Μαρτιου:-(

aaaa ψιτ....εστειλα μυνημα στις βόρειες για παιδότοπο αύριο αν θες θα σε ενημερώσω τι ειπαμε!

υπάρχουν και στο αγγλικό άμαζον.

εγώ πήρα αυτό: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002OOWHRY/ref=ox_ya_os_product

κάνε αναζήτηση kids ceiling lights και θα σου βγάλει πολλές επιλογές

Παρα πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!! :D

παπουτσακια babybotte εγκρινονται!

φορμιτσα αλλα αγκαθα τα εκοψα, μαλακα και στιβαρα

Τελεια παπουτσακια. Νομιζω ομως οτι η φορμα τους ειναι πιο ανετη απο agatha. Tωρα η μικρη μου φοραει 7,5 στα agatha (μποτουλες) και στα babybotte το 7 της ειναι πολυ ανετο. Εκτος αν ετυχε στα συγκεκριμενα παπουτσακια.

Κοριτσια σημερα μου ηρθαν τα εξης απο amazon grocery

Αυτα τα μπισκοτα που ηταν στις 9 λιρες (σημερα ξαναγυρισαν στην αρχικη τιμη αλλα λογικα θα ξαναπεσουν) τα οποια ειναι Φανταστικά!

Πεντανοστιμα και θρεπτικα.

Το καθε ατομικο πακετακι εχει 4 μπισκοτακια. Ευτυχως σχεδον αθικτα. Φοβομουν μηπως ερθουν τριμματα.

Και (μη με κοροϊδεψετε :tongue: ) πηρα και αυτα επειδη τα θυμηθηκε ο αντρας μου απο την περιοδο που ηταν στην Αγγλια και μου τα ζητησε. :lol:

Διαφημίσεις

Σας τρώει ο ποπός σας κυρία μου;...:D

Θα το κοιτάξω

Εκπληκτικό. Στο αμαζον πιο ακριβό είναι;

Τα οποία πώς τα ζητάμε;

Για να μάθει να στεκεται. Προτιμώ να πειραματίζεται εκεί παρά στα έπιπλα

Αν πας στο Τζαμπο, ειναι εκει που εχουν και τα παρκοκρεβατα-παρκα. Μπορω να στα φερω αν θες (μενω κοντα στο τζαμπο στο Ιλιον, και θα παω μαλλον το σαβατο). Τον δικο μου τον "βοηθησαν" να σηκωνεται, αν και δεν ειχε προβλημα, σηκωνοταν απο μονος του. Παντως γενικα το παρκο δεν το εχει βολευτει καθολου. Με το ζορι 5 λεπτα, ισα να παω μια τουαλετα. Επισης, θα συμφωνησω με τις κοπελες που σου λενε να παρεις παρκο με μικρες τρυπουλες, εγω με τις μεγαλες φοβομουν οτι θα πιανεται και θα πηδαει εξω, πολλες μανουλες μου το εχουν πει αυτο.

wcBmp3.png

Μπραβο χατζικο κ οτι ηθελα να σε ρωτησω! Αυτη που θελω εγω επεσε 40 λιρες μεν, αλλα την προηγουμενη φορα ειχε καλυτερη εκπτωση οποτε θα περιμενω! τα εξαρτηματα που πηρες κανουν σε καθε τυπο σκουπας;

Ναι μπαίνουν σε όλες τις ΝΤΑΙΣΟΝ αλλά καλού κακού κάνε και μια ερώτηση στο κάστομερ σέρβις.

Αmazon;

Συμφωνώ με τα κορίτσια, παρκοκρέβατο ναι, θα το χρειαστείς για αρκετό καιρό, στον πιτσιρίκο ακόμα το χρησιμοποιώ. Το πάρκο τσούκου, δεν είναι απαραίτητο. Αν και, τι πάρκο, τι παρκοκρέβατο ... η κόρη μου πήδαγε από εκεί από 13 μηνών..........

Mεγεια!!!!!Πολύ φευγάτο ντιζάιν;)

Πόσο σου βγήκε εσένα σε ευρώ? .....

Εδώ είναι πίκρα, 450 με τα εξαρτήματα.:-(

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...