Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

KIDS ψαξε λιγο τα φωτιστικα του γερμανικου αμαζον

εταιρειες Dalber

πχ http://www.amazon.de/gp/product/B002MFO386/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF

Massive

http://www.amazon.de/gp/product/B00149DTCC/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A2U7T6GXX8AP8B

γουστα ειναι αυτα αλλα εχω δει παρα πολλα ομορφα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ταμαρ, πλακα εχεις :D:D

Δεν ξέρω αν έχω πλάκα αλλά έτσι είναι.

Ζοuzounel στο δωμάτιό του στο πάτωμα πάνω από τη μοκέτα έχω στρώσει κουβερτούλα και κάθεται. Αλλά εκεί δεν μπορώ να τον επιβλέπω. Άσε που θέλει να μας βλέπει....

Όπως και να' χει θα πάρουμε γιατί θα το χρειαστούμε και ως κρεβάτι στην πρώτη μας εξόρμηση. Θα πάω jumbo και αν δεν βρω κάτι θα πάρω απο amazon το greco. Βαριέμαι να τρέχω στα μαγαζιά και το λητώ είναι πανακριβου

Aνάποδα καθισματάκια έχει και η be safe

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

το θεμα παρκο ειναι και λιγο στο παιδι, εμενα εκατσαν μπορω να πω αρκετα (σε αυτο με τις τρυπες) και σηκωθηκαν και περπατησαν ΑΛΛΑ δε πηδηξαν χαχααχαχχα

οκ μου κατεβασε ο Β τον υψομετρητη του γουινι γκρρρρρρρρρ

Βρήκα αυτήν τη φωτογραφία του πάρκου που έχουμε από το jumbo, τα χρώματα είναι πολύ χαρούμενα, από τη μια πλευρά μπορείς να κατεβάσεις στοράκι και να κλείσει δηλ. Στην μια στενή πλευρά υπάρχουν θήκες για παιχνίδια κτλ. ενώ στην άλλη πορτούλα με φερμουάρ που ανοίγει από έξω φυσικά. Υπάρχει και το δεύτερο επίπεδο από πάνω για όταν το μωρό είναι πιο μικρό και κουνουπιέρα. Α, είχε και μια κουβερτούλα με δραστηριότητες (ένα καθρεφτάκι, ζωγραφιές), αλλά δεν μου πολυάρεσε γιατί ήταν συνθετικό το υλικό της. Και φυσικά ένα στρωματάκι, αλλά όχι κανονικό, δηλ. λεπτό. Έβαζα ένα λεπτό παπλωματάκι κάτω από το σεντόνι θυμάμαι στις διακοπές. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Δεν νομίζω να δώσαμε πάνω από πενήντα ευρώ, αν και δεν θυμάμαι σίγουρα. Παρόλο που δεν ήταν μάρκα, αντεξε μια χαρά δύο παιδιά ακόμη και όταν η μεγάλη μου ήταν 4 και η μικρή 1,5 και μπαίνανε και οι δύο "στο σπιτάκι" τους για να παίξουν και τσακώνονταν πια θα χωρέσει να ξαπλώσει με τα παιχνίδια. Δηλ. το χρησιμοποιήσαμε αρκετά γιατί μετά μπορούσαν να μπαινοβγαίνουν μόνες τους και να παίζουν. Δεν έχει πάθει τίποτα και θα χρησιμοποιηθεί και για το τρίτο.

http://img710.imageshack.us/img710/8564/p6011251.jpg

a0Nsp3.png

Εγώ έχω αυτό με τις τρύπες..δεν καθόταν πάνω από 15΄η κόρη μου αλλά νομίζω τη βοηθούσε στη κινητική της ανάπτυξη..πιανότανε με τα χεράκια της από τις τρυπούλες,σηκωνόταν και περπατουσε γύρω -γύρω μέσα στο πάρκο..και ήταν 8-9 μηνών μόνο..και ίσως να καθόταν και παραπάνω ώρα αν το είχαμε αγοράσει νωρίτερα..γιατί 8 μηνών της το πήραμε..Αντιθέτως,ο γιος μου κάθεται μέσα αρκετή ώρα!μπορεί και μια ολόκληρη ώρα..είναι βόλεμα το πάρκο..γιατί ,τουαλέτα να θες να πας,νιώθεις ότι είναι ασφαλής..εκτός του ότι γλιτώνει και τις επιθέσεις της μικρής που δέχεται όταν τον έχω σε γυμναστήρια,καναπέδες,ρηλάξ..έχω λίγο το κεφάλι μου ήσυχο..αλλά τώρα,να σκαρφαλώσει ο μικρός και να βγει έξω από το πάρκο και να του έρθει το πάρκο καπέλο,το θεωρώ λίγο τραβηγμένο..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

εταιρειες Dalber

πχ http://www.amazon.de/gp/product/B002MFO386/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF

Massive

http://www.amazon.de/gp/product/B00149DTCC/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A2U7T6GXX8AP8B

υπάρχουν και στο αγγλικό άμαζον.

εγώ πήρα αυτό: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002OOWHRY/ref=ox_ya_os_product

κάνε αναζήτηση kids ceiling lights και θα σου βγάλει πολλές επιλογές

dJzIp2.png Fysmp3.png

εταιρειες Dalber

Massive

Αυτό με τον γκούφυ μου αρέσει παααααααρα πολύυυυυ!!!αλλά ξεσκονίζεται εύκολα ρε γμτ?? ή θα μου βγαίνει η πίστη?

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Δεν ξέρω αν έχω πλάκα αλλά έτσι είναι.

Ζοuzounel στο δωμάτιό του στο πάτωμα πάνω από τη μοκέτα έχω στρώσει κουβερτούλα και κάθεται. Αλλά εκεί δεν μπορώ να τον επιβλέπω. Άσε που θέλει να μας βλέπει....

Όπως και να' χει θα πάρουμε γιατί θα το χρειαστούμε και ως κρεβάτι στην πρώτη μας εξόρμηση. Θα πάω jumbo και αν δεν βρω κάτι θα πάρω απο amazon το greco. Βαριέμαι να τρέχω στα μαγαζιά και το λητώ είναι πανακριβου

Aνάποδα καθισματάκια έχει και η be safe

Ταμαρ και εμενα δεν καθησαν πολυ ωρα αλλα για την ωρα που ηθελα να ειναι ασφαλη για να παω στο μπανιο πχ μου ηταν χρησιμο. Βεβαια ακομη ενα καλαμπαλικι στο σπιτι αλλα οταν εχεις παιδια εχεις πολλα τετοια στα ποδια σου επομενως μαλλον χρησιμο. Ασε που θα το χρησιμοποιησεις στις διακοπες σας(αν και ολα τα ξενοδοχεια ,δωματια εχουν δικο τους)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Eμεις ειμαστε υπο μετακομιση, οποτε εχω πολλά στο πρόγραμμα.

Τωρα αν θα βγει το budget... ειναι άλλο (πονεμένο) θεμα... ίδωμεν.

Σημερα εκανα και την πρωτη μου παραγγελία gymboree, δεν καταφερα να ξεφύγω ούτε εγώ... :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Θα προσπαθήσω να βρω guy laroche που τα ξέρω κιόλας.

Thanks πάντως

Eμεις ειμαστε υπο μετακομιση, οποτε εχω πολλά στο πρόγραμμα.

Τωρα αν θα βγει το budget... ειναι άλλο (πονεμένο) θεμα... ίδωμεν.

Σημερα εκανα και την πρωτη μου παραγγελία gymboree, δεν καταφερα να ξεφύγω ούτε εγώ... :)

Κακώς. 14 Μερτίου έχει super εκπτώσεις. Δεν μας διαβάζεις στο αντίστοιχο θέμα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

παπουτσακια babybotte εγκρινονται!

φορμιτσα αλλα αγκαθα τα εκοψα, μαλακα και στιβαρα

και από εμένα μου άρεσαν πολύ ελαφριά και δερμάτινος πάτος.

εντιτ ταμαρ η κουμπάρα μου ψωνίζει guy laroche από κάπου στη νέα σμύρνη και έχει προσφορές όλο τον χρόνο; είναι στοκ; δεν ξέρω ακριβώς αν σε ενδιαφέρει αν σου πω διευθυνση

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κακώς. 14 Μερτίου έχει super εκπτώσεις. Δεν μας διαβάζεις στο αντίστοιχο θέμα;

μαγιο πήρα με -25% και μπουρνουζάκι σετ, δεν εκανα καλά?

και ειχα και κουπονι -10% σαν new enrollment.

παπουτσακια babybotte εγκρινονται!

φορμιτσα αλλα αγκαθα τα εκοψα, μαλακα και στιβαρα

babybotte επαιρνα κι εγώ για τον γιο μου, απο το στοκ του Μουγερ, ειναι φανταστικά παπουτσάκια. απο πού τα πήρες?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...