Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

tamar να πάρεις πάρκο αν συνήθως κάθεσαι σε χώρους που δεν έχεις να τον αφήσεις να παίξει με ασφάλεια. Αν πχ κάθεσαι στο σαλόνι ή στην κουζίνα αν είναι μεγάλη, να πάρεις. Αλλά όχι πάρκο. Παρκοκρέββατο. Γιατί εκεί μπορείς και να τον κοιμήσεις και φυσικά όταν πας διακοπές που θα κοιμάται το μωρό? Εκεί. Εγώ και της μικρής μου και της ανηψιάς μου τα πήρα απ το ΛΗΤΩ γιατί στην μικρή ήθελα να το δω από κοντά και στην ανηψιά επειδή ήθελα το ίδιο ή της ίδιας εταιρίας. Αν θες οικονομικό, έχει πολύ οικονομικά στο αμαζον. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε καλό στρώμα όμως, σπαστό για να μετακινείται εύκολα.

Εμείς έχουμε αυτό

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080310&colID=1776&itmid=3285715

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες. Ξεκινησε απο Δευτερα το 70% στη Βενεττον. Ηδη το τιμησα αρκετα για τον κανακαρη ενω για τη μικρη μου δεν εχει τιποτα......

αρχιζω και πιστευω οτι μονο οι κοριτσομανες ψωνιζουν !!!!

θελω και μια γνωμη . Εχω βρει ενα πολυ ωραιο φωτιστικο απο το toys.de ομως εχω τις αμφιβολιες μου γιατι μου φαινεται πολυ ογκωδες και δεν ξερω αν ερθει σωο. Να τους εμπιστευθω ?

Παρεπιπτοντως το βρηκα 120 ? κι εδω 238 ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή θα πάω οπωσδήποτε.

Αυτό το εχει καμιά μανούλα; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004H4WNBO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημερα σε ολες. Ξεκινησε απο Δευτερα το 70% στη Βενεττον. Ηδη το τιμησα αρκετα για τον κανακαρη ενω για τη μικρη μου δεν εχει τιποτα......

θελω και μια γνωμη . Εχω βρει ενα πολυ ωραιο φωτιστικο απο το toys.de ομως εχω τις αμφιβολιες μου γιατι μου φαινεται πολυ ογκωδες και δεν ξερω αν ερθει σωο. Να τους εμπιστευθω ?

Εγώ ψώνισα με 70% από benetton από την περασμένη βδομάδα!!!!Στην Καβάλα τουλάχιστον που ήμουνα δεν βρήκα τίποτα για τον μπέμπη μας ,ως δια μαγείας το 68 νούμερο είχε εξαφανιστεί και είχε μόνο 74!!Όπως επίσης και το 12-18μ δεν υπήρχε!!Όπου και να κοιτούσες ροζ φουστανάκια έβλεπες!!!:tongue::tongue::tongue:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Παρασκευή θα πάω οπωσδήποτε.

Αυτό το εχει καμιά μανούλα; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004H4WNBO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Tης graco ψάχνω και εγώ ή τουλάχιστον σε τέτοιο στυλ με αλλαξιέρα!βρήκαμε πολύ ωραία ( όχι όμως graco ) στο γερμανικό amazon σε πολύ καλές τιμές (60Ε μαζί με στρωμάτακι!!!)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Tης graco ψάχνω και εγώ ή τουλάχιστον σε τέτοιο στυλ με αλλαξιέρα!βρήκαμε πολύ ωραία ( όχι όμως graco ) στο γερμανικό amazon σε πολύ καλές τιμές (60Ε μαζί με στρωμάτακι!!!)

Ποιο πήρες;http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_scat_357656011_ln?rh=n%3A357656011%2Ck%3Alaufstall&keywords=laufstall&ie=UTF8&qid=1331104067&scn=357656011&h=92adcf1115f3539c05b07b6a1022dea210aaebc6

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Κανένα ακόμη αλλά λέμε ή αυτό http://www.amazon.de/Infantastic%C2%AE-KRB02blau-Reisebett-f%C3%BCr-Kinder/dp/B001S7XCH2/ref=sr_1_7?s=baby&ie=UTF8&qid=1331104121&sr=1-7 ή αυτό http://www.amazon.de/Kinder-Reisebett-h%C3%B6henverstellbar-Babyeinlage-BEIGE/dp/B0057FE856/ref=sr_1_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1331104121&sr=1-3 . Αν και σκέφτομαι μήπως πάρουμε κάποιο με έναν όροφο μόνο γιατί πχ στα graco διάβασα ότι στον επάνω όροφο μπορείς μόνο μέχρι 6,5κιλά και εμείς είμαστε ήδη 7300:rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Μμμμ....Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Τα παρκοκρέβατα έχουν μικρές τρυπούλες; Εγώ θέλω να έχει μεγάλες για να πιάνεται και να σκαρφαλώνει....

Ναι μικρές. Νομίζω πως αυτά με τις μεγάλες έχουν αποσυρθεί γιατί υπήρξαν ατυχήματα:rolleyes::rolleyes:Τώρα θα μου πεις πως μπορεί ένα παιδί να πνιγεί εκεί..δεν ξέρω αλλά έτσι άκουσα ότι γι'αυτό τον λόγο πλέον όλα έχουν μικρές τρυπούλες:rolleyes:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Και όλο το ξέχναγα να το γράψω.

Λοιπόν, η σκούπα παρελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και έχει χρησιμοποιηθεί.

Εξαιρετική !!!!!!!!!

Δεν είχα ποτέ κάτι παρόμοιο. Ρουφάει τα πάντα, όταν άνοιξα τον κάδο, εκτός από τα συνήθη σκουπίδια, είχε στο κέντρο της μια καφεγκρί πούδρα, υποθέτω νεκρά κύτταρα και ψιλή σκόνη. Δεν πιστεύω ότι αυτά τα μάζευε η προηγούμενη σκούπα που είχα.

Τα εξαρτήματα που πήρα δεν ήταν τα ίδια με αυτά που είχε μέσα η σκούπα. Δεν το μετάνοιωσα, είναι όλα πολύ πρακτικά.

Πολύ ευέλικτη στην μετακίνησή της, δεν τουμπάρει, δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από την προηγούμενη που είχα (ίσως και κάτι λιγότερο) και είναι ελαφρύτερη από τις άλλες που είχα.

Όσο για την μείωση τιμής, μόνο 50 λεπτά έπεσε, και δεν πιστεύω να πέσει σύντομα, γιατί αφενός βγήκε τώρα αφετέρου άρχισαν τα θετικά ριβιούς.....

Mεγεια!!!!!Πολύ φευγάτο ντιζάιν;)

Πόσο σου βγήκε εσένα σε ευρώ?

Ερώτηση: να πάρω πάρκο στον μπέμπη ή είναι άχρηστο λέτε;

Αmazon;

Εξαρτάται!Εγώ δεν είχα πάρει και δε μου έλειψε!Ουτε ριλάξ είχα!Οσο ηταν μωρά τελειως τα είχα στον καναπέ κ όταν άρχισαν να ζωηρέυουν στο πάτωμα σε γυμναστήριο!

Η πεθερα μου είχε παρκο πάνω που κράταγε τον μεγάλο, αλλά επίσης δεν καθόταν με τιποτα μέσα!

Αλλοι το χρησιμοποιούν πολύ και τους βολεύει;)

Τα παπούτσια τα παρήγγειλες??

Εγώ πήγα μπενετον με το 60% και το μεγαλύτερο νούμερο που βρήκα ήταν το 90 και αυτό σε μπλουζάκι, σε παντελόνια κλπ μέχρι 74:x:x τα κρύβουν τα μεγάλα νούμερα?Για το γιο ιδίως ούτε κάλτσα δε βρήκα!

Για το mytoys.de να τους εμπιστευτείς!Εγω πήρα καθισμα αυτοκινήτου για το γιο μου πριν 2 χρόνια, όταν το άμαζον δεν εστελνε Ελλάδα και όλα καλά!Βαλε μας να το δούμε:rolleyes:

Μμμμ....Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Τα παρκοκρέβατα έχουν μικρές τρυπούλες; Εγώ θέλω να έχει μεγάλες για να πιάνεται και να σκαρφαλώνει....

Ειχε ενα πολυ ωραιο το jumbo 50 € περσι το πηραμε (δωρο στον ανηψιο), με μεγαλες τρυπες οπως το θελεις αλλα περισσοτερο σε παρκο εφερνε. Βεβαια την δουλεια σου την κανεις αν και ο μπεμπης μολις πηρε το κολαει, σκαρφαλωνε και εβγαινε απεξω.....

Διαφημίσεις

ειναι αυτο

http://www.mytoys.de/NIERMANN-Deckenlampe-Wolke/Deckenlampen/Kinderlampen/KID/de-mt.fu.ca07.02.01/1481571

το ειδα στα LARO και ξετρελαθηκα. Τα led αναβουν ξεχωριστα απο ενα κορδονακι που κρεμεται και ειναι πολυ ομορφο για night light. Το εχει και το amazon αλλα θελω να αγορασω και αλλα πραγματα ..... Πως σας φαινεται ?

ειναι αυτο

http://www.mytoys.de/NIERMANN-Deckenlampe-Wolke/Deckenlampen/Kinderlampen/KID/de-mt.fu.ca07.02.01/1481571

το ειδα στα LARO και ξετρελαθηκα. Τα led αναβουν ξεχωριστα απο ενα κορδονακι που κρεμεται και ειναι πολυ ομορφο για night light. Το εχει και το amazon αλλα θελω να αγορασω και αλλα πραγματα ..... Πως σας φαινεται ?

Τι καταπληκτικό πράγμα είναι αυτό!!!!!!!!!!!!:D:D:D

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

ειναι αυτο

Πολύ ωραίο είναι!;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...