Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001343&Product=1671758

Θέλω να πάρω την παραπάνω παπλωματοθήκη. Εχει καμιά άνεμος λευκά ήδη;

Εν τω μεταξύ για 1 ευρώ χάνω την δωρεάν αποστολή...

Ταμάρ εγώ έχω πάρα πολλά άνεμος και μου έχουν βγει σκυλιά..πλύνε βάλε οι παπλωματοθήκες..Τα χρώματα δεν παθαίνουν τίποτα,ούτε κομπιάζουν..μόνο που στο σίδερο με δυσκολεύουν περισσότερο από του ασλάνη και τα epavlis..ίσως επειδή τα δυο παραπάνω είναι σατιναρισμένο βαμβάκι ενώ τα άνεμος απλό.πάρε και κάτι τέτοιο για να γλιτώσεις τα μεταφορικά http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001363&Product=1658611

Συμφωνω με Genuine και Καλαμαρακι. Πολυ ωραια τα Ανεμος και τα Εpavlis, κι'εγω προτιμω βαμβακοσατεν.

Σχετικα με τα χρωματα, θεωρω οτι οσα χρηματα και να δωσεις, αν παρεις σκουροχρωμα μονοχρωμα, μετα απο πολλα πλυσιματα θα παψουν να ειναι τοσο ομορφα. Εχω ενα σωρο μαρκες (canon, ralph lauren, epavlis, anemos κλπ) αλλα οσα τα εχω πλυνει αρκετα τα χρωματα εχουν "κοψει"

Για οποια θελει την βολευει η περιοχη, υπαρχει το στοκ της epavlis στο Χαλανδρι. στην Αγ. Παρασκευης 121. Καλες τιμες, ωραια ποιοτητα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακρυά από αυτά τα πατάκια!!Η πιο άχρηστη αγορά μου!! μετά από 2χρόνια ακόμα μαδάνε!!

αλήθεια, ξέρουμε κανένα άλλοα site για guy laroche??

Για ονομα του θεου!

45 ευρω και μαδανε;;;

Εγω ειχα παρει απο το ικεα με 15 ευρω αν θυμαμαι καλα κατι πατακια πανεμορφα και ειναι σαν καινουρια μετα απο 5 χρονια!

Να σου πω την αλήθεια, αν το ήθελα για δώρο και ήταν στραπατσαρισμένο, δεν θα το κρατούσα για να το δώσω. Θα του το επέστρεφα, με δικό του κόστος όπως σου πρότεινε και θα ζητούσα τα χρήματά μου πίσω.

Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για σένα, ότι λέει το καλαμάρι με βρίσκει σύμφωνη.

Θα το κρατήσω γιατί και ο γιος μου το ίδιο νούμερο φοράει αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τα δώσω για δώρο όπως το σχεδίασα από την αρχή. Στον ανηψιό του άντρα μου θα τα δώσω, οπότε μπορώ να βρω μια δικαιολογία για το ελάττωμα.

Του έστειλα μνμ για 30% και αναμένω απάντηση αύριο!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

μακρυά από αυτά τα πατάκια!!Η πιο άχρηστη αγορά μου!! μετά από 2χρόνια ακόμα μαδάνε!!

Κοριτσάκι , εγώ έχω αυτό 4 χρόνια τώρα στο μικρό μου μπάνιο και είναι φανταστικό, δεν έχει πάθει τίποτε και κάθε Σάββατο το πλένω στο πλυντήριο.

Το φθινόπωρο πήρα και αυτό για πιο κάλο :

http://www.spitishop.gr/myeshop/product_info.php?cPath=45_50&products_id=2953&osCsid=g3qcfvfnp223ppgtk5qeb8oii0 εξίσου καλό.

Πότε δεν ξέρεις βεβαία τι θα σου τύχει....

Διαφημίσεις

Κοριτσια προσεξα κατι.

Αν αγορασουμε κατι απο πωλητη που ειναι fulfilled by amazon δεν προστιθεται ΦΠΑ!!!

Αγορασα κατι παπουτσακια για δωρακι απο πωλητη fulfilled by amazon και δεν προστεθηκε φπα και ισχυσε και το Free delivery για πανω απο 25 λιρες.

Κάτι είχε ειπωθεί για τις αλλαγές τιμών στο ΑΜΑΖΟΝ.΄

Ότι αν δούμε ότι έχει πέσει η τιμή ενος αντικειμένου που έχουμε αγοράσει ΠΡΙΝ αυτό μας αποσταλεί, μπορούμε να ζητήσουμε να μας πιστωθεί η διαφορά.

Θυμάμαι καλά ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Κι εγώ αυτό ψάχνω αλλα ακόμα να βρω....

Πάντως κι εμένα το χαλάκι δεν έπαθε τιποτα. Απλά το αντικατέστησα γιατί το βαρέθηκα 4 χρόνια και πήρα άλλο. Όχι όμως οτι έπαθε κάτι.

Κοριτσια προσεξα κατι.

Αν αγορασουμε κατι απο πωλητη που ειναι fulfilled by amazon δεν προστιθεται ΦΠΑ!!!

Αγορασα κατι παπουτσακια για δωρακι απο πωλητη fulfilled by amazon και δεν προστεθηκε φπα και ισχυσε και το Free delivery για πανω απο 25 λιρες.

Σοβαρά; Για να δω...

Κάτι είχε ειπωθεί για τις αλλαγές τιμών στο ΑΜΑΖΟΝ.΄

Ότι αν δούμε ότι έχει πέσει η τιμή ενος αντικειμένου που έχουμε αγοράσει ΠΡΙΝ αυτό μας αποσταλεί, μπορούμε να ζητήσουμε να μας πιστωθεί η διαφορά.

Θυμάμαι καλά ?

Πολύ σωστά. Δεν το έχω κάνει αλλά το έκαναν κάποιες κοπέλες κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Να φανταστώ οτι έπεσε η τιμή της σκούπας; (η τελευταία σου μεγάλη αγορά σωστά;)

Όσον αφορά το βαμβακοσατέν, πείτε με χαζή, αλλά νόμιζα πως το 100% cotton είναι βαμβακερό και πως το βαμβακοσατέν θα ήταν κάπως αλλιώς. Συνεπώς μπορεί κι αυτά που έχω να είναι βαμβακοσατέν αλλά να μην το ξέρω. 100% cotton είναι κι εγώ δυστυχώς 100% ζώον, όπως αποδείχτηκε.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και όλο το ξέχναγα να το γράψω.

Λοιπόν, η σκούπα παρελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και έχει χρησιμοποιηθεί.

Εξαιρετική !!!!!!!!!

Δεν είχα ποτέ κάτι παρόμοιο. Ρουφάει τα πάντα, όταν άνοιξα τον κάδο, εκτός από τα συνήθη σκουπίδια, είχε στο κέντρο της μια καφεγκρί πούδρα, υποθέτω νεκρά κύτταρα και ψιλή σκόνη. Δεν πιστεύω ότι αυτά τα μάζευε η προηγούμενη σκούπα που είχα.

Τα εξαρτήματα που πήρα δεν ήταν τα ίδια με αυτά που είχε μέσα η σκούπα. Δεν το μετάνοιωσα, είναι όλα πολύ πρακτικά.

Πολύ ευέλικτη στην μετακίνησή της, δεν τουμπάρει, δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από την προηγούμενη που είχα (ίσως και κάτι λιγότερο) και είναι ελαφρύτερη από τις άλλες που είχα.

Όσο για την μείωση τιμής, μόνο 50 λεπτά έπεσε, και δεν πιστεύω να πέσει σύντομα, γιατί αφενός βγήκε τώρα αφετέρου άρχισαν τα θετικά ριβιούς.....

BOftp3.png PzWNp3.png

Το ίδιο ακριβώς μου συνέβη με κράτηση ξενοδοχείου στο Λονδίνο (η κράτηση έγινε κατευθείαν από εμένα και όχι μέσω σαιτ).Πραγματικά πήραν έγκριση από την κάρτα μου αλλά πλήρωσα μετρητοίς κατά την αναχώρηση και ποτέ δεν έγινε η χρέωση στην κάρτα μου.Στην κάρτα σου αυτή την στιγμή λογικά έχεις απλά μια δέσμευση-έγκριση για το εν λόγω ποσό.Αν πας στην τράπεζα δεν μπορούν να σε βοηθήσουν μέχρι να φανεί σαν χρέωση.Τότε και μόνο τότε μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής,οταν δηλ θα φανεί χρέωση κάποιου ποσού.Γενικά πάντως μην αγχώνεσαι πολύ ιδιαίτερα αφού και το ξενοδοχείο είναι καλό δεν νομίζω να κάνει μπαγαποντιά, αλλά κι αν κάνει θα αμφισβητήσεις την συναλλαγή και θα δικαιωθείς απλά είναι αρκετά χρονοβόρο(υπολόγισε περίπου 1 μήνα)!

Ευχαριστώ πολύ! Πάντως σε στριμώχνουν πολύ με τις πιστωτικές. Ο θείος μου που ταξίδευε δεν έχει και ήταν αδύνατον να κάνουμε διαφορετικά την κράτηση εκτός και αν έστελνα έμβασμα!

Χατζίκο συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Όντως το να σου παίρνουν τα στοιχεία της πιστωτικής σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ ευάλωτος. Και καλά το ξενοδοχείο είναι καλό. Και αν απολύσουν τον συγκεκριμένο υπάλληλο την άλλη μέρα και έχει κάνει μια ωραία συλλογή με τις πιστωτικές μας, απλά εμείς θα τρέχουμε μετά. Και πόσο καιρό τις κρατάνε; Μπαίνω κάθε δεύτερη μέρα να την ελέγξω από τότε. Μιας φίλης μου με αγορές που έκανε στην Αθήνα αυτοπροσώπως της υπέκλεψαν τα στοιχεία και της φούσκωσαν την κάρτα στην .... Νέα Υόρκη!!!! Ευτυχώς το κατάλαβε μόνη της η τράπεζα και την ειδοποίησε....

Έκλεισα και για μας ένα δωμάτιο για μετά το Πάσχα μέσω του airtickes (τελικά όμως η κράτηση γίνεται στην πραγματικότητα μέσω του booking.com) και το σύστημα δέχτηκε την χρεωστική. Πρέπει να φροντίσω να μην έχω αρκετά χρήματα μέσα για ασφάλεια....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Και όλο το ξέχναγα να το γράψω.

Λοιπόν, η σκούπα παρελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και έχει χρησιμοποιηθεί.

Εξαιρετική !!!!!!!!!

Δεν είχα ποτέ κάτι παρόμοιο. Ρουφάει τα πάντα, όταν άνοιξα τον κάδο, εκτός από τα συνήθη σκουπίδια, είχε στο κέντρο της μια καφεγκρί πούδρα, υποθέτω νεκρά κύτταρα και ψιλή σκόνη. Δεν πιστεύω ότι αυτά τα μάζευε η προηγούμενη σκούπα που είχα.

Τα εξαρτήματα που πήρα δεν ήταν τα ίδια με αυτά που είχε μέσα η σκούπα. Δεν το μετάνοιωσα, είναι όλα πολύ πρακτικά.

Πολύ ευέλικτη στην μετακίνησή της, δεν τουμπάρει, δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από την προηγούμενη που είχα (ίσως και κάτι λιγότερο) και είναι ελαφρύτερη από τις άλλες που είχα.

Όσο για την μείωση τιμής, μόνο 50 λεπτά έπεσε, και δεν πιστεύω να πέσει σύντομα, γιατί αφενός βγήκε τώρα αφετέρου άρχισαν τα θετικά ριβιούς.....

Μπραβο χατζικο κ οτι ηθελα να σε ρωτησω! Αυτη που θελω εγω επεσε 40 λιρες μεν, αλλα την προηγουμενη φορα ειχε καλυτερη εκπτωση οποτε θα περιμενω! τα εξαρτηματα που πηρες κανουν σε καθε τυπο σκουπας;

wcBmp3.png

Ερώτηση: να πάρω πάρκο στον μπέμπη ή είναι άχρηστο λέτε;

Αmazon;

Εμείς είχαμε πάρει παρκοκρέββατο, όσο ήταν μωρά μωρά το είχαμε στο σαλόνι και κοιμόντουσαν καμιά φορά μέσα. Μετά το χρησιμοποιήσαμε αρκετά μέχρι που κατάφερναν να βγαίνουν έξω, η μεγάλη μας μετά από πιο πολύ καιρό, η μικρή με την καθοδήγηση της μεγάλης σχετικά γρήγορα. Αλλά είχε και πορτούλα με φερμουάρ, οπότε μετά έγινε σπιτάκι με τα παιχνίδια τους και το βγάλαμε από το σαλόνι όταν πια η μεγάλη ήταν θεόρατη και κόντευε να το χαλάσει. Θα το ξαναβγάλουμε τώρα με το τρίτο. Το είχαμε πάρει από το Jumbo και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν ήταν από τα ακριβά ακριβά, ούτε το φθηνότερο. Ήταν πέντε χρόνια πριν δεν θυμάμαι πόσο έκανε. Το είχαμε πάρει και στις διακοπές μαζί για κρεβατάκι.

Δεν θα πρότεινα πάρκο μόνο γιατί φαντάζομαι ότι θα το χρησιμοποιήσετε για πιο λίγο καιρό. Σε ονλαιν καταστήματα δεν έχει τύχει να κοιτάξω για τέτοιο....

a0Nsp3.png

Καλημερα σε ολες. Ξεκινησε απο Δευτερα το 70% στη Βενεττον. Ηδη το τιμησα αρκετα για τον κανακαρη ενω για τη μικρη μου δεν εχει τιποτα......

αρχιζω και πιστευω οτι μονο οι κοριτσομανες ψωνιζουν !!!!

θελω και μια γνωμη . Εχω βρει ενα πολυ ωραιο φωτιστικο απο το toys.de ομως εχω τις αμφιβολιες μου γιατι μου φαινεται πολυ ογκωδες και δεν ξερω αν ερθει σωο. Να τους εμπιστευθω ?

Παρεπιπτοντως το βρηκα 120 € κι εδω 238 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υπόστρωμα θέλω και εγώ για πείτε :D:D

καλησπέρα δεν είπα :lol::lol:

Καλημέρα!

Υπόστρωμα πήρα της das home και συγκεκριμένα αυτό http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Product=1477358

Είναι απαλό πολύ και αγκαλιάζει όλο το στρώμα. Αφού σκέφτομαι να πάρω και ένα υπέδιπλο για εμάς γιατί το δικό μας έχει λάστιχο μόνο στις 4 γωνίες και βγαίνει από το στρώμα. Ενώ αυτό έχει ενσωματωμένο λάστιχο και μπαίνει όλο το στρώμα μέσα.

Από διαρροές βέβαια δε έχει δοκιμαστεί ακόμα μιας και είμαστε πολύ προσεχτικές τη νύχτα!:D

Υγ. Είναι καλύτερα η μικρή σου;Περαστικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...