Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001343&Product=1671758

Θέλω να πάρω την παραπάνω παπλωματοθήκη. Εχει καμιά άνεμος λευκά ήδη;

Εν τω μεταξύ για 1 ευρώ χάνω την δωρεάν αποστολή...

Βάλτο στο καλάθι και δες μήπως σου βάζει δωρεάν έξοδα....σε δική μου παραγγελία σα τη δική σου νομίζω σε τιμή, και -10 μου αφαίρεσε και δωρεάν μεταφορικά μου έκανε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάλτο στο καλάθι και δες μήπως σου βάζει δωρεάν έξοδα....σε δική μου παραγγελία σα τη δική σου νομίζω σε τιμή, και -10 μου αφαίρεσε και δωρεάν μεταφορικά μου έκανε.

Α ναι; Καλό αυτό γιατί έψαχνα κάτι να συμπληρώσω για να έχω δωρεάν μεταφορικά. Άνεμος πήρες; Είναι καλά ποιοτικώς;

καλά ταμαρ την ίδια κοίταζα μόλις χαχα

Xa xa! Άρα ή το ίδιο γούστο έχουμε ή παρόμοια χρώματα στην κρεβατοκάμαρα. Κατάλαβες μήπως τί εννοεί λέγοντάς στην επιλογή χρώματος πράσινο ή μπεζ;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001343&Product=1671758

Θέλω να πάρω την παραπάνω παπλωματοθήκη. Εχει καμιά άνεμος λευκά ήδη;

Εν τω μεταξύ για 1 ευρώ χάνω την δωρεάν αποστολή...

καλά ταμαρ την ίδια κοίταζα μόλις χαχα

εγώ αν τη πάρω αυτή....θα νιώθω πως κοιμάμαι κάτω από δέντρο....μπλιάκ χαχαχαχα γουστα ταμαράκι μη θυμώσεις!!

Επισης μια συμβουλη....πάρε βαμβακοσατέν....το σκέτο βαμβάκι μετά απο καιρό θα κάθεται σαν κούτσουρο.

εννοούσα το ίδιο σαιτ εμένα αυτή μου αρέσει http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001343&Product=1609068

αν και εκείνη την στιγμή που άνοιξα από εδώ κοίταζα όντως την ίδια λόγω χρώματος εμένα ο ένας τοίχος είναι λαδί

εντιτ μπεζ νομίζω εννοεί τα φύλλα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ταμάρ το κοίταξα πάλι...η παραγγελία μου ήταν 68,94 και πλήρωσα 58,94. Μου τα έβαλε και τα 2 δηλαδή. Για προχώρα το λίγο να δεις τι θα σου βγάλει....

Δεν πήρα άνεμος αλλά νεφ νεφ παπλωματοθηκη, πάπλωμα για τη μικρή και φανταστικό υπόστρωμα για τη μικρή.

Αλλά η άνεμος είναι πολύ καλή από ό,τι ξέρω, προσωπική εμπειρία δεν έχω. Τα filia είναι καταπληκτικά σεντόνια!Και μαλακά και σιδερώνονται εύκολα!

Διαφημίσεις

Ταμάρ εγώ έχω πάρα πολλά άνεμος και μου έχουν βγει σκυλιά..πλύνε βάλε οι παπλωματοθήκες..Τα χρώματα δεν παθαίνουν τίποτα,ούτε κομπιάζουν..μόνο που στο σίδερο με δυσκολεύουν περισσότερο από του ασλάνη και τα epavlis..ίσως επειδή τα δυο παραπάνω είναι σατιναρισμένο βαμβάκι ενώ τα άνεμος απλό.πάρε και κάτι τέτοιο για να γλιτώσεις τα μεταφορικά http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001363&Product=1658611

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

εγώ αν τη πάρω αυτή....θα νιώθω πως κοιμάμαι κάτω από δέντρο....μπλιάκ χαχαχαχα γουστα ταμαράκι μη θυμώσεις!!

Επισης μια συμβουλη....πάρε βαμβακοσατέν....το σκέτο βαμβάκι μετά απο καιρό θα κάθεται σαν κούτσουρο.

Συμφωνώ...:oops:

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

κορίτσια αυτό το ξέρουμε?

http://www.pennieshops.gr/el/ΠΑΙΔΙΚΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΕΣ/Παιδικές-Πετσέτες/Πετσέτα-Παιδική-Sylvester-Slide/-p-2000?osCsid=3aaa935662e0a96894452e7c06f603b7&ref=bestprice.gr

έιναι πολύ ΄καλή η τιμή του και είναι επείγον να πάρω 2 πετσετούλες για κοριτσάκια για γεννέθλια.!

Έχω μπεί σε φυσικο κατάστημα πενισοπς. Εντάξει μου φάνηκαν, όχι κάτι που να μου κάνει φοβερή εντύπωση αλλά ΟΚ ποιότητα. Αν η τιμή σε καλύπτει, γιατί όχι ?

Kαλημέρα. Είχα ρωτήσει και πιο πριν, εάν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα stevia για να κάνω παραγγελία απ το iherb. Σας ευχαριστώ πολύ.

Εγώ έχω πάρει αυτή εδώ, 3 φορές, για άτομο με ζάχαρο και είναι ευχαριστημένο.

Χαντζίκο, είσαι εδώ?

Μου απάντησε ο πωλητής με τα crocs και δέχεται να τα επιστρέψω με δικά του έξοδα και λέει ή να μου επιστρέψει τα λεφτά ή να μου στείλει άλλο ζευγάρι.

Τον συμφέρει όμως να τα πληρώσει τα έξοδα επιστροφής? 15 ευρώ έκαναν τα crocs στο σύνολο. Δε θα κοστίζουν τουλάχιστον 10 ευρώ τα μτφ για Κίνα?

Θα μπορούσα να του προτείνω να μου κάνει μερική επιστροφή και να κρατήσω τα παπούτσια ή θα θυμώσει?

ε κοιτα....μεταξύ μας ...το λουράκι η στάμπα ειναι μόνο

πάνω απο 30% είναι "κλέψιμο"...

Να του ζητήσεις ακριβώς ένα ποσοστό

Εγώ για τη σταμπίτσα στο λουράκι , εφόσον το παπούτσι ειναι οκ κ αθικτο, πάνω από 30% δεν θα ζητούσα.

Να σου πω την αλήθεια, αν το ήθελα για δώρο και ήταν στραπατσαρισμένο, δεν θα το κρατούσα για να το δώσω. Θα του το επέστρεφα, με δικό του κόστος όπως σου πρότεινε και θα ζητούσα τα χρήματά μου πίσω.

Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για σένα, ότι λέει το καλαμάρι με βρίσκει σύμφωνη.

Δεν μου λέτε βρε κορίτσια,

έκλεισα ξενοδοχείο στο εξωτερικό για συγγενή μου από το ίδιο το ξενοδοχείο τελικά και ενώ μου είπαν ότι θα κρατήσουν τον αριθμό της πιστωτικής για εγγύηση (ο συγγενής έδωσε προκαταβολή μόλις έφτασε και θα εξοφλήσει τοις μετρητοίς) αυτοί έχουν δεσμεύσει 854 ευρώ στην κάρτα μου. Τους πήρα και μου είπαν ότι μόλις εξοφληθεί το ξενοδοχείο τότε θα αποδεσμεύσουν το ποσό και νευρίασα πάρα πολύ. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα εξοφληθούν με μετρητά και μετά δεν θα χρεώσουν και την κάρτα (και γιατί εμφανίζεται ως χρέωση στην κάρτα ενώ η τράπεζα μου είπε ότι δεν έχει γίνει χρέωση, αλλά έχουν πάρει μόνο την έγκριση; ). Η τράπεζα μου είπε ότι αν όντως γίνει χρέωση τότε μπορώ να αμφισβητήσω τη συναλλαγή.

Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση το ερώτημα μου με καταστήματα, αλλά είμαι σίγουρη ότι σε ανύποπτο χρόνο κάποιες κοπέλες κάτι έγραφαν για δέσμευση ποσού σε πιστωτική για μεγάλο διάστημα από κάποια καταστήματα. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και ξέρετε τί πρέπει να κάνω; Γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ, 854 ευρώ είναι πάρα πολλά....

Θα αμφισβητησεις την συναλλαγη κ τελος. Απο ποιο site εκλεισες;;;συνηθως κρατανε για ασφαλεια την πιστωτικη κ οταν ξεχρεωνεις μετρητοις σου επιστρεφουν το ποσο.

Αυτό ακριβώς που σου λέει η Μάγκι, δεν την συμπαθώ όμως αυτήν την διαδικασία και δεν το κάνω. Έχει τύχει σε ξενοδοχείο να μου ζητήσουν πιστωτική με το τσεκάρισμα, για δική τους ασφάλεια, και δεν το δέχθηκα. Και που ξέρω εγώ ποιός θα έχει πρόσβαση στην κάρτα μου ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Είμαι λάτρης των guy laroche τα οποία είναι 100% βαμβακερά (νομίζω τουλάχιστον) και είναι σκυλιά που λέει και η genuine. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω σε λαδί guy laroche παπλωματοθήκη.

ταμάρ το κοίταξα πάλι...η παραγγελία μου ήταν 68,94 και πλήρωσα 58,94. Μου τα έβαλε και τα 2 δηλαδή. Για προχώρα το λίγο να δεις τι θα σου βγάλει....

Δεν πήρα άνεμος αλλά νεφ νεφ παπλωματοθηκη, πάπλωμα για τη μικρή και φανταστικό υπόστρωμα για τη μικρή.

Αλλά η άνεμος είναι πολύ καλή από ό,τι ξέρω, προσωπική εμπειρία δεν έχω. Τα filia είναι καταπληκτικά σεντόνια!Και μαλακά και σιδερώνονται εύκολα!

Εκτός από τα filia και τα das είναι εξίσου καλά. Ποιο υπόστρωμα πήρες για τη μικρή;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν το έκλεισα από το booking.com που μου είχαν προτείνει εδώ, αλλά από το ίδιο το ξενοδοχείο γιατί ο συγγενής μου ήθελε συγκεκριμένα πράγματα στο δωμάτιο (όροφο) που δεν κανονιζόταν από το εν λόγω σάιτ. Το ξενοδοχείο είναι το Marmara Taksim στην Κωνσταντινούπολη (πανάκριβο, εννοείται ότι εμείς ούτε που τα ονειρευόμαστε κάτι τέτοια...)

Δηλ. δεσμεύουν το ποσό και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σου το αποδεσμεύουν; Και έτσι για να μην αγχώνομαι γενικά, είναι εύκολο να αμφισβητήσεις συναλλαγή; Δηλ. λες στην τράπεζα ότι δεν πρέπει να γίνει χρέωση και αυτοί σε πιστεύουν;

Το ίδιο ακριβώς μου συνέβη με κράτηση ξενοδοχείου στο Λονδίνο (η κράτηση έγινε κατευθείαν από εμένα και όχι μέσω σαιτ).Πραγματικά πήραν έγκριση από την κάρτα μου αλλά πλήρωσα μετρητοίς κατά την αναχώρηση και ποτέ δεν έγινε η χρέωση στην κάρτα μου.Στην κάρτα σου αυτή την στιγμή λογικά έχεις απλά μια δέσμευση-έγκριση για το εν λόγω ποσό.Αν πας στην τράπεζα δεν μπορούν να σε βοηθήσουν μέχρι να φανεί σαν χρέωση.Τότε και μόνο τότε μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής,οταν δηλ θα φανεί χρέωση κάποιου ποσού.Γενικά πάντως μην αγχώνεσαι πολύ ιδιαίτερα αφού και το ξενοδοχείο είναι καλό δεν νομίζω να κάνει μπαγαποντιά, αλλά κι αν κάνει θα αμφισβητήσεις την συναλλαγή και θα δικαιωθείς απλά είναι αρκετά χρονοβόρο(υπολόγισε περίπου 1 μήνα)!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Είμαι λάτρης των guy laroche τα οποία είναι 100% βαμβακερά (νομίζω τουλάχιστον) και είναι σκυλιά που λέει και η genuine. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω σε λαδί guy laroche παπλωματοθήκη.

Εκτός από τα filia και τα das είναι εξίσου καλά. Ποιο υπόστρωμα πήρες για τη μικρή;

Θα συμφωνήσω με αυτό που σου είπε το Καλαμαράκι.Τα περισσότερα σεντόνια μου πλέον τα έχω αντικαταστήσει με σύνθεση βαμβακι και σατεν.Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά - της εταιρείας homeline.Τα παίρνω -50% σε περίοδο εκπτώσεων από τοπικό μαγαζί εδώ!

Εντιτ μόλις θυμήθηκα πως την τελευταία φορά που ψώνισα μου έδωσε κάρτα με το eshop που έφτιαξαν.Αυτό είναι http://www.springhome.gr/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/tabid/41/List/0/Default.aspx αν θες ρίξε μια ματιά!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Θα συμφωνήσω με αυτό που σου είπε το Καλαμαράκι.Τα περισσότερα σεντόνια μου πλέον τα έχω αντικαταστήσει με σύνθεση βαμβακι και σατεν.Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά - της εταιρείας homeline.Τα παίρνω -50% σε περίοδο εκπτώσεων από τοπικό μαγαζί εδώ!

Εντιτ μόλις θυμήθηκα πως την τελευταία φορά που ψώνισα μου έδωσε κάρτα με το eshop που έφτιαξαν.Αυτό είναι http://www.springhome.gr/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/tabid/41/List/0/Default.aspx αν θες ρίξε μια ματιά!

Εχω βαμβακοσατέν ολα μου τα σεντόνια αγορασμένα δωρα γάμου προ 3ετιάς πλύνε βάλε κ στεγνωτήριο τώρα τελευταια παραμένουν απαλά κ σιδερώνονται τρομέρα ευκολα.

Μία μικρή διευκρίνιση το βαμβακοσατέν δεν έχει στη σύνθεσή του βαμβάκι και σατέν, αλλά συνήθως είναι βαμβακι 100%. Βαμβακοσατεν ονομάζεται ο τρόπος ύφανσης του υφάσματος που το κάνει πίο απαλό σε σχέση με την απλή ύφανση. Οι ειδικοί λένε ότι η απλή ύφανση είναι πιο δυνατή, αλλά εγω δεν σκοπεύω να τα κρατήσω μέχρι τα εγγόνια μου, εξάλλου μου αρέσει να αγοράζω καινούρια.

Οσον αφπρά τις εταιρίες οι περισσότερες εταιρίες έχουν διάφορες ποιότητες λ.χ. η Daily line και η Satin line της Das που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και στις πετσέτες λ.χ. οι πετσέτες με σύνθεση μπαμπού+βαμβάκι εχουν τετραπλάσια τιμή σε σχέση με τις απλές ανεμος και δεν έχουν εννοείτε καμία σχέση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...