Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Χαντζίκο, είσαι εδώ?

Μου απάντησε ο πωλητής με τα crocs και δέχεται να τα επιστρέψω με δικά του έξοδα και λέει ή να μου επιστρέψει τα λεφτά ή να μου στείλει άλλο ζευγάρι.

Τον συμφέρει όμως να τα πληρώσει τα έξοδα επιστροφής? 15 ευρώ έκαναν τα crocs στο σύνολο. Δε θα κοστίζουν τουλάχιστον 10 ευρώ τα μτφ για Κίνα?

Θα μπορούσα να του προτείνω να μου κάνει μερική επιστροφή και να κρατήσω τα παπούτσια ή θα θυμώσει?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω κάτι..εδώ στο νησί το φπα είναι 16% σε αντίθεση με άλλες περιοχές της ελλάδας..στο άμαζον μπορώ να απαιτήσω αυτό το φπα αντί του 23%?

κάνε μια ερώτηση δε χάνεις τίποτις

υγ σε πιο νησί ειπαμε???:rolleyes:

ε τωρα καταργηθηκε και αυτο με το νεο μνημονιο!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Χαντζίκο, είσαι εδώ?

Μου απάντησε ο πωλητής με τα crocs και δέχεται να τα επιστρέψω με δικά του έξοδα και λέει ή να μου επιστρέψει τα λεφτά ή να μου στείλει άλλο ζευγάρι.

Τον συμφέρει όμως να τα πληρώσει τα έξοδα επιστροφής? 15 ευρώ έκαναν τα crocs στο σύνολο. Δε θα κοστίζουν τουλάχιστον 10 ευρώ τα μτφ για Κίνα?

Θα μπορούσα να του προτείνω να μου κάνει μερική επιστροφή και να κρατήσω τα παπούτσια ή θα θυμώσει?

Φυσικά κ μπορείς να του το προτείνεις , 8 ευρώ σιγουρα θα κοστίσουν.... ρώταν κ είμαι σιγουρη πως θα σου πει ναι, ζήτησέ του από 30-50% επιστροφή.

Εγώ θα ζητούσα 30% επί της αξίας των παπουτσιών μόνο όχι και των μεταφορικών.

Φυσικά κ μπορείς να του το προτείνεις , 8 ευρώ σιγουρα θα κοστίσουν.... ρώταν κ είμαι σιγουρη πως θα σου πει ναι, ζήτησέ του από 30-50% επιστροφή.

Εγώ θα ζητούσα 30% επί της αξίας των παπουτσιών μόνο όχι και των μεταφορικών.

να ζητήσω συγκεκριμένο ποσοστό ή να του πω απλά να μου κάνει αν θέλει μερική επιστροφή χρημάτων? Λέω μήπως αν το αφήσω χωρίς συγκεκριμένο ποσό, μου δώσει περισσότερα από μόνος του.

να ζητήσω συγκεκριμένο ποσοστό ή να του πω απλά να μου κάνει αν θέλει μερική επιστροφή χρημάτων? Λέω μήπως αν το αφήσω χωρίς συγκεκριμένο ποσό, μου δώσει περισσότερα από μόνος του.

ε κοιτα....μεταξύ μας ...το λουράκι η στάμπα ειναι μόνο

πάνω απο 30% είναι "κλέψιμο"...

Να του ζητήσεις ακριβώς ένα ποσοστό

Εγώ για τη σταμπίτσα στο λουράκι , εφόσον το παπούτσι ειναι οκ κ αθικτο, πάνω από 30% δεν θα ζητούσα.

Διαφημίσεις

ε κοιτα....μεταξύ μας ...το λουράκι η στάμπα ειναι μόνο

πάνω απο 30% είναι "κλέψιμο"...

Να του ζητήσεις ακριβώς ένα ποσοστό

Εγώ για τη σταμπίτσα στο λουράκι , εφόσον το παπούτσι ειναι οκ κ αθικτο, πάνω από 30% δεν θα ζητούσα.

οκ, αυτό θα κάνω! Θα του ζητήσω το 30%. Ευχαριστώ καλαμαράκι!!!

Εννοειται αμαζον.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_n_2?rh=n%3A59624031%2Ck%3Agraco+travel+cot%2Cn%3A%2160032031%2Cn%3A60038031%2Cn%3A60118031&bbn=60038031&keywords=graco+travel+cot&ie=UTF8&qid=1331037559&rnid=60038031

παντως οχι graco,αλλα αλλη μαρκα φτηνα και καλα σκετο παρκα εχει το γερμανικο αμαζον απο 28 ευρω αλλα δεν ξερω για μεταφορικα.

εχω καροτσι graco απο αμαζον και ειμαι ικανοποιημενη πολυ για 150 ευρω πουχα δωσει.

Έχω αυτό http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/364/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%92%CE%91%CE%A4%CE%9F-URBAN--BR83069.html και είμαι πολύ ευχαριστημένη!Βέβαια μας το έκαναν δώρο,δεν χρειάστηκε να το πληρώσω!!;)

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κυρία evhgiorgos, θέλω ιδιαίτερα στο bidding, πότε θα βρεθούμε??Σου έχω ετοιμάσει και κηραλοιφή...

Να βρεθούμε!!Ναι!:P:p'Οσο για τα ιδιαίτερα με μεγάλη μου χαρά!!Η Κ. μου είπε για την κηραλοιφή!!Ευχαριστώ που με σκέφτηκες!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Δείτε και αυτά (δεν θυμάμαι αν τα έχουμε αναφέρει) βοηθάνε αρκετά αν έχουμε βάλει κάποια προϊόντα"στο μάτι".

http://camelcamelcamel.com/

http://www.hotukdeals.com/deals/amazon-uk?&closed=0

Καλημέρα!

Πού βλέπουμε το ιστορικό τιμών ενός προϊόντος του άμαζον? Κάποια κοπέλα είχε βγάλει έμα λινκ αλλά...:?

Υπαρχει κατι τετοιο?

Πολυ ενδιαφερον φαινεται!

Αυτό είναι κορίτσια...

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Δεν μου λέτε βρε κορίτσια,

έκλεισα ξενοδοχείο στο εξωτερικό για συγγενή μου από το ίδιο το ξενοδοχείο τελικά και ενώ μου είπαν ότι θα κρατήσουν τον αριθμό της πιστωτικής για εγγύηση (ο συγγενής έδωσε προκαταβολή μόλις έφτασε και θα εξοφλήσει τοις μετρητοίς) αυτοί έχουν δεσμεύσει 854 ευρώ στην κάρτα μου. Τους πήρα και μου είπαν ότι μόλις εξοφληθεί το ξενοδοχείο τότε θα αποδεσμεύσουν το ποσό και νευρίασα πάρα πολύ. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα εξοφληθούν με μετρητά και μετά δεν θα χρεώσουν και την κάρτα (και γιατί εμφανίζεται ως χρέωση στην κάρτα ενώ η τράπεζα μου είπε ότι δεν έχει γίνει χρέωση, αλλά έχουν πάρει μόνο την έγκριση; ). Η τράπεζα μου είπε ότι αν όντως γίνει χρέωση τότε μπορώ να αμφισβητήσω τη συναλλαγή.

Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση το ερώτημα μου με καταστήματα, αλλά είμαι σίγουρη ότι σε ανύποπτο χρόνο κάποιες κοπέλες κάτι έγραφαν για δέσμευση ποσού σε πιστωτική για μεγάλο διάστημα από κάποια καταστήματα. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και ξέρετε τί πρέπει να κάνω; Γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ, 854 ευρώ είναι πάρα πολλά....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μου λέτε βρε κορίτσια,

έκλεισα ξενοδοχείο στο εξωτερικό για συγγενή μου από το ίδιο το ξενοδοχείο τελικά και ενώ μου είπαν ότι θα κρατήσουν τον αριθμό της πιστωτικής για εγγύηση (ο συγγενής έδωσε προκαταβολή μόλις έφτασε και θα εξοφλήσει τοις μετρητοίς) αυτοί έχουν δεσμεύσει 854 ευρώ στην κάρτα μου. Τους πήρα και μου είπαν ότι μόλις εξοφληθεί το ξενοδοχείο τότε θα αποδεσμεύσουν το ποσό και νευρίασα πάρα πολύ. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα εξοφληθούν με μετρητά και μετά δεν θα χρεώσουν και την κάρτα (και γιατί εμφανίζεται ως χρέωση στην κάρτα ενώ η τράπεζα μου είπε ότι δεν έχει γίνει χρέωση, αλλά έχουν πάρει μόνο την έγκριση; ). Η τράπεζα μου είπε ότι αν όντως γίνει χρέωση τότε μπορώ να αμφισβητήσω τη συναλλαγή.

Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση το ερώτημα μου με καταστήματα, αλλά είμαι σίγουρη ότι σε ανύποπτο χρόνο κάποιες κοπέλες κάτι έγραφαν για δέσμευση ποσού σε πιστωτική για μεγάλο διάστημα από κάποια καταστήματα. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και ξέρετε τί πρέπει να κάνω; Γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ, 854 ευρώ είναι πάρα πολλά....

Θα αμφισβητησεις την συναλλαγη κ τελος. Απο ποιο site εκλεισες;;;συνηθως κρατανε για ασφαλεια την πιστωτικη κ οταν ξεχρεωνεις μετρητοις σου επιστρεφουν το ποσο.

Θα αμφισβητησεις την συναλλαγη κ τελος. Απο ποιο site εκλεισες;;;συνηθως κρατανε για ασφαλεια την πιστωτικη κ οταν ξεχρεωνεις μετρητοις σου επιστρεφουν το ποσο.

Δυστυχώς δεν το έκλεισα από το booking.com που μου είχαν προτείνει εδώ, αλλά από το ίδιο το ξενοδοχείο γιατί ο συγγενής μου ήθελε συγκεκριμένα πράγματα στο δωμάτιο (όροφο) που δεν κανονιζόταν από το εν λόγω σάιτ. Το ξενοδοχείο είναι το Marmara Taksim στην Κωνσταντινούπολη (πανάκριβο, εννοείται ότι εμείς ούτε που τα ονειρευόμαστε κάτι τέτοια...)

Δηλ. δεσμεύουν το ποσό και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σου το αποδεσμεύουν; Και έτσι για να μην αγχώνομαι γενικά, είναι εύκολο να αμφισβητήσεις συναλλαγή; Δηλ. λες στην τράπεζα ότι δεν πρέπει να γίνει χρέωση και αυτοί σε πιστεύουν;

a0Nsp3.png

πριν απο λιγες ημερες δεν μπορουσα να κανω αγορες με την προπληρωμενη ενω ηξερα οτι υπηρχαν μεσα πολλα χρηματα. πηρα τηλ στην τραπεζα κ μου ειπαν οτι η αεροπορικη που ειχα κλεισει εισητηρια για 3 ατομα ειχε πληρωθει κ ειχε κανει κ δεσμευση του ιδιου ποσου λιγες ημερες πριν...πηρα τηλ στην αεροπορικη και το ποσο αποδεσμευτηκε μεσα σε λιγα λεπτα....δεν νομιζω να εχεις προβλημα

http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Category=3000001343&Product=1671758

Θέλω να πάρω την παραπάνω παπλωματοθήκη. Εχει καμιά άνεμος λευκά ήδη;

Εν τω μεταξύ για 1 ευρώ χάνω την δωρεάν αποστολή...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...