Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείς να του πείς κάτι σαν αυτό

Dear .....

Further to my buying a pair of Crocs from you, I would like to express my disappointment, on the item I received............................................

..............................................

You should have noted the imperfection when you listed the item. If I had known what it would look, I wouldn't have bought it.

Kindly let me know BY TOMORROW what you think about this unpleasant situation.

Αν και θα πρέπει να σου πώ, ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, να ρωτάς πριν αγοράσεις, για να ξέρεις τι σε περιμένει. Τώρα κάλιστα αυτός μπορεί να επικαλεστεί ότι το ντεφό των κρόκς που πήρες καλύπτονται από την κατηγορία που τα έβαλε.

Σε ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά!!!

το έστειλα μόλις το μήνυμα! Για να δούμε! Αν και δεν έχω κ πολλές ελπίδες αυτή τη φορά λόγω της περιγραφής του!

τον είχα ρωτήσει πριν παραγγείλω αλλά η απάντησή του ήταν άλλα ντι άλλων!

Κάτι μου βρώμαγε από τότε αλλά δεν τα έβρισκα πουθενά σε αυτή τη τιμή στο μπλέ χρώμα και είπα να το ρισκάρω!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

η 2η... μήπως γι αυτό δεν έχει σε μένα πεδίο για promocode??

Ναι δυστυχως μονο στην πρωτη εχεις εκπτωση. Μπορεις να κανεις εγγραφη με αλλο email αλλα νομιζω οτι πρεπει να πληρωσεις και με διαφορετικη καρτα για να ξαναεχεις εκπτωση;)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια συγνωμη θα κανω αλλη μια ερωτηση για crocs γιατι πραγματικα δεν βρισκω ακρη ο μικρος μου φορα τωρα 25 αρα το 25-26 δεν θα ειναι μεγαλο δεδομενου οτι ολοι λενε οτι εχουν μεγάλη φόρμα και αν παω στο 23-24 μαλλον θα ειναι μικρο και ο μεγαλος το ιδιο φορα τωρα 30 τι να παρω???

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

εγώ στα κροκ πάντα παίρνω λίγο μεγαλύτερο δηλαδή θα έπαιρνα 26 και 31 για να βγάλω το καλοκαίρι και επειδή έχουν το λουράκι ακόμα και λίγο μεγάλα να πέσουν μένουν σταθερά στο πόδι του

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

σε πέδιλο να πάρω 23 ή 24?? τώρα που παίζει το -20% στο amazon...

γενικότερα είναι ποδαρού!!

εχεις δικο... τα πεδιλα τα δινει σε ολα τα νουμερα.............. σ'αυτο πραγματικα δε μπορω να σε βοηθησω... μπορει να μεινει ως το καλοκαιρι το παιδι στο 23.... κ δεν ειναι οπως τα αλλα κροκς που κ 24 να το παρεις κ να πεσει μεγαλο θα το βαλει πιο μετα......... εμεις τα φοραμε χειμωνα καλοκαιρι αντι για παντοφλες......

δε θα το ρισκαρα προσωπικα...... δεν ειναι κ τρομερα φθηνα....... θα το δοκιμαζα στο παιδι τελος μαιου πχ κ μετα θα αγοραζα απο ιντερνετ........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αααα μιας και πιασαμε εξονυχιστικα τα κροκς, να πω οτι εχω παρει 2 σχεδια.... το ενα το hello kitty ειναι πολυ μαλακο και ευκαμπτο και εχει ολο τρυπες απο πανω για να βαλεις jibitz ενω ενα σχεδιο σκουμπι ντου που πηρα, ειναι σχετικα σκληρουτσικο και δεν εχει τρυπες απο πανω παρα μονο 2 μπροστα......

ξερετε αν αυτο ισχυει γενικα για τα κροκς? δηλαδη αυτα με τα σχεδια πχ σκουμπι ντου, γουινι που δεν εχουν πολλες τρυπες ειναι γενικα πιο σκληρα?

ευτυχως αυτα που πηρα τα cayman ειναι με τρυπες πανω, ειναι τα κλασσικα...... οποτε φανταζομαι θα ναι τα μαλακα......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλά όλοι, ο Μάνος λατρεύει την μικρή ευτυχώς!!!

Εδώ δεν κινδυνεύουμε από καρτόνια ε???:rolleyes:

χεχεχε να μου τα φιλήσεις και τα δυο ΠΟΛΥ!

Eίναι ανάλογα με το χρώμα ή μάλλον με το κομμάτι!Εγώ εχω πάρει μαύρο, το οποίο αφήνει γραμμές όπως και το καφέ και το light red , ενώ το smoky braun κι ενα άλλο ειναι μια χαρά!

Πάντως εγώ επενδύω σε βάση και top coat και μανό παιρνω οτι πιο φθηνό

Έτσι και σε μένα. Πήρα 3. Το ένα βγήκε καλό τα άλλα δύο αφήνουν γραμμές

Ευχαριστώ κούκλες, θα κάνω και γω μια δοκιμή να δούμε τι θα δούμε :D

Γεια σας κυρίες μου!:-) Διαβάζω συχνά την ενότητα αλλά δεν έχω χρόνο συνήθως να σας γράφω.

Εμείς είμαστε φανς των crocs τα οποία φοράμε χειμώνα καλοκαίρι είτε σαν παντόφλες είτε έξω. Και όταν λέω φοράμε, κυριολεκτώ...και εγώ και ο γιος μου...

Απ όσο έχω δει τα σκληρά κροκς, όπως αυτά με τον scooby doo και με τα cars έχουν πιο φαρδιά φόρμα απ τα μαλακά. Βέβαια, ο γιος μου που φοράει νο 24 (τα 24άρια κίκερς του είναι άνετα, αλλά σε diesel αθλητικά πήραμε 25 ) στα crocs του φοράω UK8 - 9 και ναι, μεν του είναι άνετα αλλά όχι και τεράστια, οπότε συνιστώ τα δύο επόμενα νούμερα απ αυτό που φοράνε τώρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι, γιατί θυμάμαι πως συζητήθηκε αλλά δεν βλέπω πεδίο αναζήτησης έδώ στο καφέ: Ποια συγκεκριμένη μάρκα Στέβια (Stevia) έχετε παραγγείλει απ το i herb γιατί θέλω να παραγγείλω.

Τώρα επειδή είδα πως κάποια κοπέλα ψάχνει parka ή μπουφάν, εγώ πήρα απ αυτόν τον πωλητή.

http://www.ebay.de/itm/220953091612?ssPageName=STRK:MEDWX:IT&_trksid=p3984.m1532.l2649

Έχει 17 ευρώ μεταφορικά μεν, αλλά μπορείς να πετύχεις καλή τιμή στα auktions που κάνει. Δεν έχω παραλάβει ακόμη, αλλά αν θέλετε μπορώ να σας πω εντυπώσεις όταν έρθει το δικό μου. Βάζει, απ όσο έχω δει πολύ συχνά τον συγκεκριμένο τύπο parka, οπότε αξίζει να περιμένεις να πετύχεις καλή τιμή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...