Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειχα προβλημα σε αυτο το σημειο

αλλα εδω

αυτος ο πινακας σας φαινεται σωστος?

http://www.littleshoeboutique.com/si...ionschart.aspx

Αυτός όχι δε μου φαίνεται σωστός...εμείς με τίποτα δε φοράμε 28 και 29 που λέει αυτός!

Πολυ καλή δουλειά για αγκώνες και σκασμένες φτέρνες κάνουν οι κρέμες για πληγωμένες θηλές τύπου purelan, lansinoh, επειδή είναι όμως πολύ λιπαρές καλύτερα να τις βαζεις μόνο βράδυ ή με κοντομάνικο.

Αν έχεις κάπου στο σώμα ξηρό ή τραχύ δέρμα, πριν σκάσει όμως, εξαιρετικές είναι οι κρέμες με urea (Urea cream). Εχει πολλές και διαφέρουν μεταξύ τους στο ποσοστό της ουρίας. Γενικά καλές είναι αυτές που έχουν τουλάχιστον 20%

Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το ήξερα, θα τις δοκιμάσω, μου έχουν μείνει κάποιες που έβαζα στις θηλές.

καλημερα σε ολες!

για τα εσωρουχα μην ανησυχεις...θα ερθουν...

τωρα για τα παπουτσακια εμενα μου αρεσουν αυτα και αυτα σιγουρα το λευκο ειναι δυσκολο αλλα και το ασημι δεν ξερω αν θα ταιριαζει...τα χρωματα τα υπολοιπα στον γαμο ποια ειναι??? πχ..λουλουδια,μπομπο κτλ

Ευχαριστώ !!

Τα εσώρουχα ήρθαν. Έχει η σπιτονοικοκυρά μας από κάτω την κακή συνήθεια να παραλαμβάνει αυτή...τα πάντα. Από χαρτάκια ειδοποίησης μέχρι και τα ίδια τα δέματα......:confused:

Για τα παπούτσια και εγώ στα δεύτερα με βλέπω. Μου αρέσουν καλύτερα και μάλλον τα λευκά,γιατί τα ασημένια φοβάμαι τι απόχρωση θα έχουν τελικά. Δεν έχω κανονίσει τίποτε άλλο ακόμη για το γαμο-βάφτιση. Ξεκίνησα με τα δικά μου ρούχα-παπούτσια (εγωιστικό αλλά το έκανα :D ).

Έστειλα ένα μέιλ στο endless για το πώς μπορώ να υπολογίσω αυτό το width στα παπούτσια, αλλά μου απάντησαν γενικότητες (να πάω λέει σε ένα μαγαζί να το δοκιμάσω, μεταξύ άλλων...:cool::cool:)

Αν ξέρει καμιά κοπέλα να βοηθήσει ή να παραπέμψει σε κανένα πίνακα με μεγέθη....θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Επίσης τα ίδια παπουτσια :

στο άμαζον 67,45λίρες τελική τιμή μαζί με μεταφορικά, με υπολογισμένη και μια έκπτωση promotion εδώ (81?)

και εδώ 54δολάρια συν 5δολάρια τα μεταφορικά (αν τα έχω διαβάσει σωστά) (44?).

Ερώτηση : δεν είπατε ότι αυτό το endless είναι "παιδάκι" του άμαζον;; Κάνω κάτι λάθος;; Έχουν κάποια διαφορά αυτά τα παπούτσια μεταξύ τους;;

έμαθα να κάνω το εδώ και το εδώ (ευχαριστώ κορίτσια !!!) :D:D:D

Και τέλος θα ήθελα να σας πω ότι το perfectoys.gr έχει δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτου βάρους και όγκου μέχρι και το Μάιο.

Επίσης για κάποια προϊόντα σου αφαιρεί ένα ποσό (σαν δωροεπιταγή) από 5 μέχρι και 20 ?, ανάλογα το προϊόν.

Ψάχνω ένα καθισματάκι αυτοκινήτου δώρο για το νεογέννητο ανηψάκι μου και βρίσκω το ίδιο καθισματάκι στο bimbomarket.it 79? + 28? μεταφορικά και στο perfectoys αρχική τιμή 100, μείον τα 15 της δωροεπιταγής, 85? (επίσης αναφέρει ότι έχει μια έκπτωση 10% για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, την οποία όμως δεν βγάζει στην τελική τιμή, ζήτημα για το οποίο έστειλα ένα μήνυμα και περιμένω απάντηση). Αν ισχύει και αυτή κατεβαίνουμε στα 77? περίπου.

Ας πούμε και κάτι για ελληνικά σάιτς (να πάω να το γράψω και δίπλα περί ελληνικών e-shops ;; :-P:-P )

έντιτ : και κάτι τελευταίο : τι πρέπει να κάνω για να μην αποσυνδέομαι συνέχεια;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Θέλω να αγοράσω ένα σαπούνι και ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο. Με τα μεταφορικά βγαίνουν γύρω στα 18 ευρω. Το ξέρετε αυτό το site? Μήπως υπάρχει κ κάποιο άλλο που μπορώ να τα βρω πιο φθηνά?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

λοιπον κοριτσια με κολλησατε και εμενα με τα παπουτσια...

κοπελια δες και αυτα απο αυτο το σαιτ .... στελνει με 10λιρες και εχει και πειπαλ...

http://www.elegantsteps.co.uk/products/Touch-Ups-Flash-Dyeable-Wedding-Shoes.html

http://www.elegantsteps.co.uk/products/Touch-Ups-Charisma-Dyeable-Wedding-Shoes.html

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Πονοκεφάλιασα. Το πιστεύετε;...Τί ρωτάω; Αφού δεν με έχετε κάνει ban ακόμα πάλι καλά! Και να φανταστείτε πως το νυφικό μου πήρε 2-3 μέρες να καταλήξω στο σχέδιο...

Λοιπόν. Πείτε τίποτα άλλο.Καμιά άλλη αγορά καναμε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πονοκεφάλιασα. Το πιστεύετε;...Τί ρωτάω; Αφού δεν με έχετε κάνει ban ακόμα πάλι καλά! Και να φανταστείτε πως το νυφικό μου πήρε 2-3 μέρες να καταλήξω στο σχέδιο...

Λοιπόν. Πείτε τίποτα άλλο.Καμιά άλλη αγορά καναμε;

πλακα κανεις?εισαι το στοιχημα μας... να γινεις η τελεια νυφη(ουτως ή αλλως δηλαδη θα σαι...αλλα πιο πολυ...)

ξερεις τι???το προβλημα στο παπουτσι δεν ειναι που το νυφικο σου ειναι ΑΣΠΡΟ(τελος-το εμπεδωσα:tongue:) ειναι που εχει δαντελα.....

αρα πρεπει να χεις ενα υπεραπλο παπουτσι σε -δυστυχως(γιατι δε με εμπνεει)- λευκο...

1.ταμαρ εγω ψηφίζω αυτό

2.πριν λιγες μέρες παρέλαβα 3 παιχνίδια απο perfectoys,το ενα ηταν λάθος και δεν ηταν τυλιγμένα οπως ζήτησα.Τους εστειλα 2 μαιλ και δεν πήρα απάντηση.Εχω ξαναψωνήσει απο εκει χωρις προβλήμα.Το -10% για μέλοι το αφερεί στο τέλος(σε καποια προϊόντα δεν ισχυει)

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

πλακα κανεις?εισαι το στοιχημα μας... να γινεις η τελεια νυφη(ουτως ή αλλως δηλαδη θα σαι...αλλα πιο πολυ...)

ξερεις τι???το προβλημα στο παπουτσι δεν ειναι που το νυφικο σου ειναι ΑΣΠΡΟ(τελος-το εμπεδωσα:tongue:) ειναι που εχει δαντελα.....

αρα πρεπει να χεις ενα υπεραπλο παπουτσι σε -δυστυχως(γιατι δε με εμπνεει)- λευκο...

Αχ!....Τώρα μπήκες στο πονεμένο πετσί μου...

Το αποφάσισα. Θα εκτυπώσω τα παπούτσια και θα βάλω το μωρό να επιλέξει. Ε μα πια!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αχ!....Τώρα μπήκες στο πονεμένο πετσί μου...

Το αποφάσισα. Θα εκτυπώσω τα παπούτσια και θα βάλω το μωρό να επιλέξει. Ε μα πια!!!

αυτο θες τωρα κανονικα,αλλα κ το 850αρι...:confused::confused:

δεν πειραζει,...δεν σ αρεσει ετσι κ αλλιως,εχει φιαπα..

παμε γι αλλα

Διαφημίσεις

1.ταμαρ εγω ψηφίζω αυτό

2.πριν λιγες μέρες παρέλαβα 3 παιχνίδια απο perfectoys,το ενα ηταν λάθος και δεν ηταν τυλιγμένα οπως ζήτησα.Τους εστειλα 2 μαιλ και δεν πήρα απάντηση.Εχω ξαναψωνήσει απο εκει χωρις προβλήμα.Το -10% για μέλοι το αφερεί στο τέλος(σε καποια προϊόντα δεν ισχυει)

Και μένα μου αρέσουν αυτά.

Πολλές από τις προτάσεις σας είναι καταπληκτικά παπούτσια πάντως, κρίμα που δεν μπορώ να φορέσω τόσο ψηλά.... :-(:sad:

Όταν λες στο τέλος, πότε εννοείς;; Εγώ έχω βάλει την παραγγελία στο καλάθι, εμφανίζει την έκπτωση που σας έλεγα για τη δωροεπιταγή και στην έκπτωση μέλους γράφει 0. Έχω φτάσει την παραγγελία μέχρι που μου ζητάει τα στοιχεία της κάρτας για να ολοκληρωθεί.

Γράφει ότι ισχύει για όλα τα προϊόντα που δεν έχουν προσφορά/έκπτωση, που να έχουν δηλαδή σβησμένη την τιμή και από κάτω να γράφουν άλλη μικρότερη.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

tamaraki σου βρηκα τα παρακατω αυτο αυτο αυτο και αυτο με τα πουπουλα που το θεωρω αβολο και δεν μαρεσει αλλα εσενα μπορει να σ αρεσει... φτηνα σκασιλα σου αν δεν τα βαλεις ξανα λιτα και πιστευω να ταιριαζουν με το νυφικο σου φιλακια

Και μένα μου αρέσουν αυτά.

Πολλές από τις προτάσεις σας είναι καταπληκτικά παπούτσια πάντως, κρίμα που δεν μπορώ να φορέσω τόσο ψηλά.... :-(:sad:

Όταν λες στο τέλος, πότε εννοείς;; Εγώ έχω βάλει την παραγγελία στο καλάθι, εμφανίζει την έκπτωση που σας έλεγα για τη δωροεπιταγή και στην έκπτωση μέλους γράφει 0. Έχω φτάσει την παραγγελία μέχρι που μου ζητάει τα στοιχεία της κάρτας για να ολοκληρωθεί.

Γράφει ότι ισχύει για όλα τα προϊόντα που δεν έχουν προσφορά/έκπτωση, που να έχουν δηλαδή σβησμένη την τιμή και από κάτω να γράφουν άλλη μικρότερη.

Δεν σου βγάζει εκπτωση γιατι το καθησματάκι ειναι σε προσφορά,αν βάλεις κατι χωρις προσφορά στο καλάθι θα δεις οτι βγάζει εκπτωση.

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

επισης,πολυ απλο, mary jane's -απλα δε στελνει λεει,αλλα αυτο κανονιζεται..

συνεχιζουμε..

εντελως απλο παλι δε στελνει

αυτα αν κ ασπρα ειναι μια γλυκα-κ αρκετα χαμηλο τακουνι να μην ξεποδαριαστεις κιολας...

χμμμμ.,τουτο?

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-WOMENS-WHITE-SATIN-HIGH-HEEL-BRIDAL-WEDDING-SHOES-SIZE-3-4-5-6-7-8-/170759206274?pt=UK_Women_s_Shoes&vti=Shoe+Size%09UK+5&hash=item6d71b75c64#ht_1311wt_933

http://www.ebay.co.uk/itm/SHOEZY-ladies-peeptoe-white-wedding-party-bridal-shoes-/170680810111?pt=UK_Women_s_Shoes&vti=Shoe+Size%09UK+5&hash=item6d70593e47#ht_2235wt_1141

αυτα ΔΕΝ στα προτεινω αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω να σας τα βαλω...ειναι σα να εβαλες τη μπουρνουζοπετσετα την καλη στα ποδια...:lol::lol::lol:

τουτα με το λελουδικο??

επηξα στο ασπρο!(κ το σιχαινομαι...)

Τα εσώρουχα ήρθαν. Έχει η σπιτονοικοκυρά μας από κάτω την κακή συνήθεια να παραλαμβάνει αυτή...τα πάντα. Από χαρτάκια ειδοποίησης μέχρι και τα ίδια τα δέματα......:confused:

Να κάνεις έγγραφη αναφορά στα ΕΛΤΑ. Μέσω mail, πάει απευθείας στα ΚΕΠ , κοινοποιείται στον ταχυδρόμο και σε παίρνει την ο διευθυντης των οικειων ΚΕΠ, τι τιμή!!!

Εγω τα δέματα του Αμαζονα τα εβρισκα σκισμενα σε τετοιο σημείο ωστε να βλέπει ο ταχυδρόμος τι εχω ψωνίσει και μου ειπε μια φιλη να κανω αναφορα. Εκτοτε το δέμα το παραλαμβανω στα χέρια μου, αν λείπω αφήνουν ειδοποίηση και μονο εγω μπορώ να πάω να το πάρω! Αν ειναι σκισμένο, μου γράφουν "βρέθηκε σκισμενο απο τα κεντρικα ταχυδρομεία Αθηνών" με υπογραφη υπαλλήλου, ημερομηνια και σφραγίδα!

Οποτε πολυ ευγενικα τους ειπα: "αν εχω αγοράσει ενα παιχνίδι ευχαρίστησης, ειναι ανάγκη να το μάθει όλη η γειτονιά μου;;;"

Τεσπα...για Μαδερκερ Αγγλιας, κανω μια παραγγελια και κανω εγγραφη μιας φοράς στον αγγλο ξάδερφο ετσι;;;Συμφέρει για 3-4 ρουχαλάκια;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...