Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

240 ευρώ δηλαδή. Στέλνει στην ελλάδα? Μεταφορικά έχει?

Πριν μερικές μέρες ήρθε. Την πήρα για τη μάνα μου. Από το λίγο που πρόλαβε να τη χρησιμοποιήσει, μου είπε ότι είναι πολύ καλή. Κάνει πολλά σχέδια, διπλό γαζί, έχει πολλές ρυθμίσεις και πολλά άλλα! Επίσης, ένα άλλο θετικό είναι ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείς να εκτυπώσεις τις οδηγίες στα Ελληνικά από το site της Singer Ελλάδας.

Δε στελνει οποτε αν βαλεις μεσαζοντα να στη στειλει δε συμφερει, εσυ την πηρες πολυ φτηνοτερα απο αμαζον. Με γεια. :D

Να συμφωνησω με την αξες επειδη ραβω κι'εγω, καλυτερα μια απλη singer χωρις πολλα-πολλα. Δεν προκειται να τα χρησιμοποιησει τα επρισσοτερα ουτε επαγγελματιας.

Αυτό το παπούτσι ορκίζομαι ότι το είδα το πρωί στο melinamay.com αλλά τώρα που ξανακοίταξα δε το βρίσκω. Ισως έληξε η προσφορά και νομίζω πως ήταν κ πιο φθηνο από javari..

Πάντως κι εμένα αυτό μου άρεσε για το νυφικό σου tamar. επειδή έχει δαντέλα του ταιριάζει κάτι λιτό ίσως.

Ηθελα να το πω κι'εγω αλλα επειδη δε βρισκω το λινκ ειπα οτι αποκλειεται να με πιστεψουν! :lol:

Νομιζω οτι το ειχε στα 37 ευρω(?). παντως λιγοτερο απο 40.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν ψηφίζω... Σιχαίνομαι τα λευκά και δε μ αρέσει τίποτα.

Γιατί νομίζεις πως εγώ το λατρεύω;....Αναγκαστικά. Ασημί πέδιλο έχω και το φόρεσα μία φορά στον πολιτικό, για τον οποίο το πήρα άλλωστε. Αν έβρισκα κάτι διαφορετικό ίσως...

Το nude που λέει το Ελενούφι δεν ξέρω αν θα ταιριάζει στάνταρ. Να το πάρω και τελικά να μην το φορέσω;...

Ελενούφι για δες εδώ http://www.mothercare.com/b/545185031?extid=emc-3394 Εκπτώσεις στα mothercare Αγγλίας

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Δε μου λετε κοριτσια, εχει καμιά σας υποψιν αυτό το site: http://www.redcandy.co.uk/

Exει καταπληκτικά πραγματακια και δεν κρατήθηκα, την εκανα την παραγγελία μου (εχει και paypal). Bασικά ξετρελλάθηκα με αυτό http://www.redcandy.co.uk/product-wesco-classic-whistling-hob-kettle.php, ξερετε πού αλλού μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη μαρκα? (wesco).

Kαι μιας και αναφερθηκατε σε βιολογικα προιοντα πριν, εγώ ψωνίζω από εδω, με αντικαταβολή και δωρεάν μεταφορικά: http://www.bioshop.gr/

zouzounelaki μου γλυκο δε σε προλαβα!

Εχει στο αμαζον. οτι εχω παρει σε wesco ειναι τελειο (ψωμιερα και κουτι για μπισκοτα)!

Εδω εχει και τoν βραστηρα

http://www.amazon.co.uk/Wesco-Classic-Stainless-Steel-Kettle/dp/B000ZJ1VX6/ref=sr_1_6?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1330512486&sr=1-6

με γεια! :D

Βρε συ...Με το λευκό νυφικό πάνε όλα. Φόρα κόκκινο, μπλέ, Μωβ, χρυσό, ασημί όλα πάνε. Πρέπει να βάλεις το σιχαμένο το λευκό? Παπαπαααααααααα

Εγώ με ιβουάρ έβαλα χρυσή γόβα και την έχω καραευχαριστηθεί πάντως. Λευκό δεν θα φορούσα νεβερ και νο ριζον που λεν και στο χωριό μου.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σήμερα παρέλαβα από alfalens.gr τους φακούς μου, προχθες το βράδυ παραγγελία (αργία), χθες αποστολή. Και γλίτωσα και σχεδόν 40 ευρώ...

εγώ παιρνω φακούς επαφής από το www.lenscatcher.com, δεν το ήξερα το alfalens για να ειμαι ειλικρινής, αλλά και παλι μια μικρή διαφορά εχει

(πχ τους air optix aqua που παίρνω εγώ:

http://www.alfalens.gr/product_info.php?manufacturers_id=1&products_id=157 εχουν 28,50 ευρώ και http://www.lenscatcher.com/EU/kontaktlinsen-produktdetail/557-air-optix-aqua.q83jp41k7aohals6s1iphk4let47mftp εχουν 23,95 ευρώ, για τα δυο κουτιά και 2,80 μεταφορικά πάλι εχω ενα μικρό κέρδος)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

ταμάρ εγώ ψηφίζω...αυτά που φόρεσες στον πολιτικό.Τόσα έξοδα θα έχεις μην ψάχνεσαι για ένα παραπάνω σε κάτι που κανείς δεν ξέρει και δεν θα θυμάται, αν φόρεσες στον πολιτικό.Εξαίρεση εμείς αλλά δεν θα είμαστε καλεσμένες!

Όπως και με το νυφικό, κανείς δεν θα ξέρει από που το πήρες-εκτός κι αν το έχεις διαδώσει η ίδια το νέο. Με καρτελάκι ¨bought from internet made in ..." δεν θα κυκλοφορήσεις.

Εμένα πάντως μου άρεσε η πρόταση της κουμπάρας

Βρε συ...Με το λευκό νυφικό πάνε όλα. Φόρα κόκκινο, μπλέ, Μωβ, χρυσό, ασημί όλα πάνε. Πρέπει να βάλεις το σιχαμένο το λευκό? Παπαπαααααααααα

Εγώ με ιβουάρ έβαλα χρυσή γόβα και την έχω καραευχαριστηθεί πάντως. Λευκό δεν θα φορούσα νεβερ και νο ριζον που λεν και στο χωριό μου.

Ο γάμος όμως είναι η μοναδική ευκαιρία να φορέσει ασπρη γόβα με φτερά και να είναι σικ 😉

zouzounelaki μου γλυκο δε σε προλαβα!

Εχει στο αμαζον. οτι εχω παρει σε wesco ειναι τελειο (ψωμιερα και κουτι για μπισκοτα)!

Εδω εχει και τoν βραστηρα

http://www.amazon.co.uk/Wesco-Classic-Stainless-Steel-Kettle/dp/B000ZJ1VX6/ref=sr_1_6?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1330512486&sr=1-6

με γεια! :D

αααα, ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι! έτσι κι αλλιώς θα ειχε συνέχεια η αγορά των wesco, εχω βαλει στο ματι το ρολόι και την ψωμιέρα. για το redcandy δεν πειράζει, πήρα και άλλα ψιλολοίδια, οποτε οκ, χαλάλι η αγορά...

dJzIp2.png Fysmp3.png

ΤΟ νυφικό το είδες; Θα είναι too much αν βάλω κάτι άλλο πέρα από λευκό ή ασημί. Και πίστεψέ με ένα μοβ θα το ήθελα πολύ. Ακόμα κι αυτό

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Zouzounel στο site που λες οι δικοί μου φακοί + 2 υγρά φακών βγαίνουν 66,85 χωρίς να υπολογίσω τα μεταφορικά που είναι από 2.80-4.80.

Από alfalens.gr τα ίδια προϊόντα τα πλήρωσα 63.30 ευρώ και μεταφορικά άνω από 50,00 δεν χρεώνουν. Επίσης πάντα παραλαμβάνω την επόμενη ημέρα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αυτό ναι βρε ταμαρ! Και φυσικά το είδα το νυφικό. Και εμένα δαντέλα είχε και φουρο και ουρά 2 μέτρα αλλά τη χρυσή τη γόβα την έβαλα και δε θέλεις να τη δεις κιόλας! αχαχαχαχααχ

Λοιπόν, επειδή εσύ θα το φορέσεις, στον δικό σου γάμο, προτείνω να αποφασίσεις μόνη σου . Και με πρόλαβε μια φίλη, και εγώ απορώ γιατί δε φοράς αυτά που φόρεσες στον πολιτικό...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αυτό ναι βρε ταμαρ! Και φυσικά το είδα το νυφικό. Και εμένα δαντέλα είχε και φουρο και ουρά 2 μέτρα αλλά τη χρυσή τη γόβα την έβαλα και δε θέλεις να τη δεις κιόλας! αχαχαχαχααχ

Λοιπόν, επειδή εσύ θα το φορέσεις, στον δικό σου γάμο, προτείνω να αποφασίσεις μόνη σου . Και με πρόλαβε μια φίλη, και εγώ απορώ γιατί δε φοράς αυτά που φόρεσες στον πολιτικό...

http://www.sagiakoswomen.gr/el/Bridal/?pageNo=2&itemid=d188b0b6-647d-4323-bb52-bfe2aa1c0107

Δεν μου αρεσει πλέον

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Παρόμοιο είχα βάλει στα βαφτήσια της... αυτοκράτειρας. Ωραίο τότε,:P δεν μου αρέσει πιά... :( Μην το κουράζεις... Αν περάσει η μόδα του ούτε αυτό που θα πάρεις τώρα θα σου αρέσει σε καναδυό σεζον. Κοίτα να δώσεις το πολύ μέχρι 50€ και δεν θα το μετανοιώσεις!!!! Αν δώσεις πολλά λεφτά θα χτυπάς το κεφάλι σου!:P;););)

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...