Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κατι σε 5π πιο χαμηλο αχαχαχχαχχαχχα

αγορασα εχτες κατι μπαλλαρινες μουρλια αχαχαχχαχα

ΠΩΣ σκαρφαλωνετε εκει απανω?

και δευτερον, ΠΩΣ ΔΕΝ σκοτωνεστε χαχχαχαχχαχχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 η 3 οχι 1

?????? Tι λες πάλι....?

:lol::lol:

το 1 και το 2 γνώμη μου ότι δεν θα τα ξαναφορέσεις ποτέ

το 3 έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βάλεις (βασικά εμένα αυτό μου άρεσε από την αρχή από όσα έχεις βάλει )

το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ :lol::lol: αφού κατέληξες σε 3 είσαι σε καλό δρόμο :lol::lol:

Βασικά δεν είναι στο νούμερό μου.

Άσχετο: Αν ψάχνει καμία μπεζ παπουτσάκι http://www.ebay.com/itm/Badgley-Mischka-Sally-Satin-Slingback-Natural-/280832120471?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item4162e61697#ht_1396wt_1270 Είναι ονειρεμένο

Ταμαράκι οπως βλέπεις συμφωνούμε με την αξεσ, κ εγώ το τρίτο σε έιχα πει!

Χα χα! Μια χαρά τα λες.

Σκέψου όμως οτι αυτά που δεν μπορώ να αγοράσω γιατί δέχονται μόνο βίζα, είναι πολύ πιο ακριβά κανονικά και πόσο τρελά πουλάνε.

Που φαίνεται τρομερά περίεργο που σε σελίδα Jimmy Choo πουλάνε παπούτσια Laboutin, οπότε αυτά τα παπούτσια ποτέ δεν ήταν ακριβά.

Διαφημίσεις

Στο 3 ενώ μου αρέσει φοβάμαι ότι αν δεν είναι καλοδουλεμένες οι πέτρες να είναι οκ κολλημένες πάνω θα φαίνεται άσχημο από κοντά μόνο αυτό και για αυτό δεν το προτείνω...Και στην φώτο αν παρατηρήσεις καλά ο πάτος με το πάνω μέρος στην ένωση σαν να φαίνεται η κόλλα μου μοιάζει και κάποιες πέτρες σαν να έχουν κόλλα απέξω??? ή κάτι άλλο κάτι βλέπω πάντως....οι υπόλοιπες το είδατε αυτό που λέω;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Στο 3 ενώ μου αρέσει φοβάμαι ότι αν δεν είναι καλοδουλεμένες οι πέτρες να είναι οκ κολλημένες πάνω θα φαίνεται άσχημο από κοντά μόνο αυτό και για αυτό δεν το προτείνω...Και στην φώτο αν παρατηρήσεις καλά ο πάτος με το πάνω μέρος στην ένωση σαν να φαίνεται η κόλλα μου μοιάζει και κάποιες πέτρες σαν να έχουν κόλλα απέξω??? ή κάτι άλλο κάτι βλέπω πάντως....οι υπόλοιπες το είδατε αυτό που λέω;

Aυτό με χαλάει κι εμένα λιγο. Το οτι φαίνεται η κόλλα στη σόλα.

[quote=Γατουλα;1475571

πειτε πια αλλη ΔΕ το καταλαβε!

ψηφο τωραααααααααααααααααααα

Εγώ και κατάλαβα και καταχώρησα την ψήφο της ήδη :)

Kαι η κουμπάρα μου μολις με ξαναμπέρδεψε http://www.elegantsteps.co.uk/products/Colorful-Creations-Glamour-Dyeable-Wedding-Shoes.html

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αυτό το παπούτσι ορκίζομαι ότι το είδα το πρωί στο melinamay.com αλλά τώρα που ξανακοίταξα δε το βρίσκω. Ισως έληξε η προσφορά και νομίζω πως ήταν κ πιο φθηνο από javari..

Πάντως κι εμένα αυτό μου άρεσε για το νυφικό σου tamar. επειδή έχει δαντέλα του ταιριάζει κάτι λιτό ίσως.

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Λοιπόν τελευταια φορά σας ζαλίζω

Το νυφικό είναι αυτό

Ποια παπούτσια;

Αυτά

Αυτά

ή αυτά

Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την έννοια...Θα σκάσω κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να κάνω και γκάλοπ....

tamaraki το 1ο

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Εγώ δεν ψηφίζω... Σιχαίνομαι τα λευκά και δε μ αρέσει τίποτα.

Πήγα να πάρω την κρέμα της avene σήμερα αλλά 7,5 ευρώ δε δίνω. Δίνω 3,5 και παίρνω την Nivea SOS την οποία χρησιμοποιώ κάθε βράδυ και έχω χέρια σούπερ. Τώρα που ήταν η μικρή άρρωστη και αμέλησα να βάζω, τσουπ έσκασαν... Badger βάζω σε σουπερ τραγικές καταστάσεις. αχαχαχαχαχα

Σήμερα παρέλαβα από alfalens.gr τους φακούς μου, προχθες το βράδυ παραγγελία (αργία), χθες αποστολή. Και γλίτωσα και σχεδόν 40 ευρώ...

Αναμένω από νεσπρέσο τα καφεδάκια μας.

Και κάπως έτσι πάει το 150αρι σήμεραααααααααααααα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δε μου λετε κοριτσια, εχει καμιά σας υποψιν αυτό το site: http://www.redcandy.co.uk/

Exει καταπληκτικά πραγματακια και δεν κρατήθηκα, την εκανα την παραγγελία μου (εχει και paypal). Bασικά ξετρελλάθηκα με αυτό http://www.redcandy.co.uk/product-wesco-classic-whistling-hob-kettle.php, ξερετε πού αλλού μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη μαρκα? (wesco).

Kαι μιας και αναφερθηκατε σε βιολογικα προιοντα πριν, εγώ ψωνίζω από εδω, με αντικαταβολή και δωρεάν μεταφορικά: http://www.bioshop.gr/

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...