Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εγώ έβαλα κ φυστικοβούτηρο.....χαχαχαχααχχαχχα

Έστειλα σήμερα τον συζηγο σε ντελικατέσεν να μου πάρει σπόρους σιναπιου κ σκόνη μουστάρδας για να φτιάξω δική μου μουστάρδα...ε εντάξει τα 100γρ κιτρινου σιναπόσπορου 1.5ευρώ... Τα 475γρ στο αιχερμπ 3ευρώ...

Και λεω τώρα να πάρω αρκετά πράγματα!

Να ρωτήσω....τη στέβια την τρώμε>???χαχαχα τι κάνει αυτή?

δες εδώ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22733&subid=2&pubid=42056949

την βάζω στο καφέ αντί για ζάχαρη από όσο ξέρω την χρησιμοποιούν και στην ζαχαροπλαστική αντί της ζάχαρης αλλά δεν το έχω ψάξει

edit πας view cart πατάς Greece calculate εκεί που γράφει International airmail (ποσό) αν έχεις ξεπεράσει το βάρος λέει ότι δεν είναι διαθέσημο

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας,

έχω μερικές ερωτησούλες, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

2)Έχω παραγγείλει κάτι φορμάκια εσώρουχα από εβαυ. Τα πλήρωσα 15/02 και τα έστειλε 16/02. Δεν έχουν έρθει ακόμα. Από αυτόν τον πωλητή έχω ξαναψωνίσει χωρίς πρόβλημα. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Νομιζω έχει μεσολαβήσει κάμποσο διάστημα. Πήγα στο ταχυδρομείο και δεν ύπάρχει κάτι. Να περιμένω κι άλλο; Στην πραγματικότητα είναι μόνο 7-8 εργάσιμες μέρες από τότε που έφυγαν. Και στην περίπτωση που έχουν χαθεί τελικά, πώς πρέπει να χειριστώ το θέμα, επειδή δεν μου έχει ξανατύχει. Από τις οδηγίες στο εβαυ διάβασα πως πρέπει να στείλω μήνυμα στον πωλητή. Τι να του πω;; Θα μου γυρίσει πίσω χρήματα, θα στείλει άλλα ή τίποτα από τα δύο;; Εγώ πώς ξέρω ότι τα έστειλε όντως (που κατά πάσα πιθανότητα τα έστειλε) και αυτός πού ξέρει ότι εγώ όντως δεν τα έλαβα (που αλήθεια δεν τα έλαβα :D ).

3) Θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια για παπούτσι γαμοβάφτισης :

Το φόρεμα που θα φορέσω είναι λευκό, όλο δαντέλα, απλό,ίσια γραμή που ανοίγει λίγο κάτω, αλλά δεν ακουμπάει στο πάτωμα για ελάχιστο βέβαια. Δηλαδή φαίνονται τα πόδια, αλλά όχι πολύ. Θέλω κάτι με χαμηλό τακούνι για να μην είμαι πιο ψηλή από το σύζυγο και να μπορώ να κινούμαι άνετα, γιατί δεν έχω συνηθίσει τακούνια.

Η πρώτη ερώτηση είναι τι προτείνετε, λευκό ή ασημί. Θα ήθελα ασημί, αλλά φοβάμαι μήπως η απόχρωση δεν θα είναι όπως στη φωτογραφία και τελικά δεν πηγαίνει με το δέρμα μου ή με το φόρεμα και χαλάσει όλη την εικόνα αν είναι έντονο ασημί.

1. Θα έλεγα να περιμένεις λίγο. Μία οι απεργίες από την άλλη η χθεσινή αργία, εν ολίγοις μην αγχώνεσαι ακόμα.

2. Βασικά για τα παπούτσια, μιας κι εγώ είμαι στην ίδια φάση, αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι να μην πάρεις παπούτσι με μπαρέτα γιατί κόβει το πόδι.

Το ασημί χρώμα σαφώς και μπορείς να το φορέσεις και μετά, αν αντιθέσει με το λευκό που περιορίζει λίγο.

Ποιο είναι το όριο ειπαμε στο αι χερμπ σε βάρος....γιατί βαζω βαζω κ δε με κόβει...ενώ εχω μπει σαν μέλος κ βλέπει το γκρισ....

1800 γραμ. αν δεν κάνω λάθος.

την βάζω στο καφέ αντί για ζάχαρη από όσο ξέρω την χρησιμοποιούν και στην ζαχαροπλαστική αντί της ζάχαρης αλλά δεν το έχω ψάξει

Σοβαρά; Α θα παραγγείλω κι εγώ αν είναι να γλιτώσω τις θερμίδες και να κόψω τη ζαχαρίνη

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια γεια σας,

έχω μερικές ερωτησούλες, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

1) Θα ήθελα αν ξέρετε να μου προτείνετε κάποια καλή κρέμα ανάπλασης δέρματος ή ενυδατική (φαντάζομαι τέτοια χρειάζομαι για την περιοχή των αγκώνων, όπου έχει γδαρθεί το δέρμα, "έχει σκάσει" και πονάω αρκετά). Κατά καιρούς βάζω διάφορες, αλλά δεν βοηθάνε και πολύ.

2)Έχω παραγγείλει κάτι φορμάκια εσώρουχα από εβαυ. Τα πλήρωσα 15/02 και τα έστειλε 16/02. Δεν έχουν έρθει ακόμα. Από αυτόν τον πωλητή έχω ξαναψωνίσει χωρίς πρόβλημα. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Νομιζω έχει μεσολαβήσει κάμποσο διάστημα. Πήγα στο ταχυδρομείο και δεν ύπάρχει κάτι. Να περιμένω κι άλλο; Στην πραγματικότητα είναι μόνο 7-8 εργάσιμες μέρες από τότε που έφυγαν. Και στην περίπτωση που έχουν χαθεί τελικά, πώς πρέπει να χειριστώ το θέμα, επειδή δεν μου έχει ξανατύχει. Από τις οδηγίες στο εβαυ διάβασα πως πρέπει να στείλω μήνυμα στον πωλητή. Τι να του πω;; Θα μου γυρίσει πίσω χρήματα, θα στείλει άλλα ή τίποτα από τα δύο;; Εγώ πώς ξέρω ότι τα έστειλε όντως (που κατά πάσα πιθανότητα τα έστειλε) και αυτός πού ξέρει ότι εγώ όντως δεν τα έλαβα (που αλήθεια δεν τα έλαβα :D ).

Kοίτα δεν μου έχει τύχει στο ebay αλλά απο οτι έχω διαβάσει στελνεις μνμ στον πωλητή και τον ενημερώνεις οτι δεν έχεις παραλάβει και ανάλογα σου λέει να περιμένεις λιγο ακομα και αν δεν παραλάβεις η ξαναστέλνει ή επιστρεφει χρήματα, αν πάλι δεν κανει τιποτα απο αυτά απευθύνεσαι στο paypal

3) Θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια για παπούτσι γαμοβάφτισης :

Το φόρεμα που θα φορέσω είναι λευκό, όλο δαντέλα, απλό,ίσια γραμή που ανοίγει λίγο κάτω, αλλά δεν ακουμπάει στο πάτωμα για ελάχιστο βέβαια. Δηλαδή φαίνονται τα πόδια, αλλά όχι πολύ. Θέλω κάτι με χαμηλό τακούνι για να μην είμαι πιο ψηλή από το σύζυγο και να μπορώ να κινούμαι άνετα, γιατί δεν έχω συνηθίσει τακούνια.

Η πρώτη ερώτηση είναι τι προτείνετε, λευκό ή ασημί. Θα ήθελα ασημί, αλλά φοβάμαι μήπως η απόχρωση δεν θα είναι όπως στη φωτογραφία και τελικά δεν πηγαίνει με το δέρμα μου ή με το φόρεμα και χαλάσει όλη την εικόνα αν είναι έντονο ασημί.

Μερικά σχέδια που μου αρέσουν είναι αυτά :

http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Dakota-Mid-Heel-Wedding-Shoes-Touch-Ups.html

http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Naomi-Mid-Heel-Wedding-Shoes-Touch-Ups.html

http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Lana-Mid-Heel-Wedding-Shoes-Touch-Ups.html

http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Donetta-Mid-Heel-Wedding-Shoes-Touch-Ups.html

http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Melanie-Silver-Mid-Heel-Wedding-Shoes-Touch-Ups.html

http://www.davidsbridal.com/Product_Dyeable-Satin-Sandal-with-Asymmetrical-Straps-STEPHIE_Accessories-Shoes-Sandals

Θα ήθελα να δείτε και αυτά που μου αρέσουν καλύτερα και στο ασημι :

http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Donetta-Wedding-Shoes-Silver-Touch-Ups.html

Τέλος αν αποφασίσω να παραγγείλω από εκεί, επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εξωτερικό παπούτσια θα ήθελα να ρωτήσω, το σάιτ δεν έχει οδηγό για τα νούμερα και έχω μπερδευτεί γιατί εχει και μισά. Φοράω 40, να πάρω 40,5;;

Και τέλος, σε όλα αυτά τα παπούτσια υπάρχει και η επιλογή να είναι wide, αλλά πουθενά δεν αναφέρει πώς θα το μετρήσω αυτό.

Τα ίδια παπούτσια τα βρίσκω στο εβαυ και εκεί ο πωλητής έχει ένα πίνακα με μεγέθη αλλά πάλι μπερδεύομαι γιατί ενώ νόμιζα ότι το 7αγγλικό είναι το δικό μας σαράντα, αυτός γράφει ότι είναι το 40.5.

Για δείτε :

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Donetta-Bridal-Prom-Pageant-Interview-Sandals-MW-/160608425919?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item6b1bbd2c9c

στο άμαζον κανονικά το 40 είναι το 7

http://www.amazon.co.uk/Benjamin-Walk-Touch-Ups-Donetta/dp/B006JNOVM0/ref=pd_rhf_se_p_t_2.

Συγγνωμη για το σεντόνι, αλλά κοιμάται η μικρή και είπα να τα ρωτήσω όλα μαζί....

Αν και δεν ειναι το στύλ μου το χαμηλό τακούνι, από όλα θα προτιμούσα το τελευταίο σε άσπρο ομως, σε ασημί χάνει πολύ!

Εγώ προτιμώ το ασημί αλλά όχι στο συγκεκριμένο σχέδιο!!

Για τα νούμερα δεν μπορώ να βοηθήσω:P

Ποιο είναι το όριο ειπαμε στο αι χερμπ σε βάρος....γιατί βαζω βαζω κ δε με κόβει...ενώ εχω μπει σαν μέλος κ βλέπει το γκρισ....

Tι κανετε καλε πως ειστε?

Βλεπω το ριξατε στη μαγειρικη αρα μια χαρα.

Εγω περνω και αλατι Ιμαλαιων.

1800 γρ οριο.

Και για iherb αν θελετε ASI380 ο κωδικος μου.

q1kup2.pngza5op2.png

edit πας view cart πατάς Greece calculate εκεί που γράφει International airmail (ποσό) αν έχεις ξεπεράσει το βάρος λέει ότι δεν είναι διαθέσημο

Thank youuuuu

ε ναι....το έιχα ξεπεράσει λιγο χαχαχα

1800 γρ οριο.

Εμ Δημητρα αφου δεν βγαινουμε ας ψήσουμε χαχαχα

ευχαριστώ για τον κωδικό αλλά μου εδωσε το ταμαράκι

Για δωσε λινκ με το αλατι γιατι αυτο έψαχνα τώρα γαι χοντρό αλάτι coarse salt αλλα δε με παιρνει από βάρος οποτε θα το παραγγείλω την επομενη φορά

Ταμαράκι για αλλη μια φορά σε χιλιοευχαριστώ για τον κωδικό σου!

Διαφημίσεις

1800 γρ οριο.

Κι εγώ το πήρα 2 φορές. Καλό είναι, σαν το αλλο γευστικά, αλλά ακριβό.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Α και για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά φασολιών Πρεσπών απευθειας απο τους παραγωγούς , έχει ο αγροτικός συνεταιρισμός δική του ιστοσελίδα πωλησης

http://www.prespabeans.gr/gr/orders.html

και φυσικα πουλάνε πολύ φτηνότερα από τα σουπερμαρκετ. Ακουσα τον πρόεδρό τους στο ραδιόφωνο σήμερα να μιλάει οτι στο βέλγιο...πουλάνε το 60% της παραγωγής τους...παρά στην εγχώρια αγορά αφου τους τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλή τιμή.

Εγώ θα το δοκιμάσω λειαν συντόμως

ta astonish τα χρησιμοποιουσα ως φοιτητρια και τα πηρα και απο αμαζον απορ.για πατωματα, αντιστοιχο του δεττολ, και ταμπλετες για πιατα.ειναι παρα που καλα και ειδικα για το πατωματα το λατρευω σαν μυρωδια

Α και για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά φασολιών Πρεσπών απευθειας απο τους παραγωγούς , έχει ο αγροτικός συνεταιρισμός δική του ιστοσελίδα πωλησης

http://www.prespabeans.gr/gr/orders.html

και φυσικα πουλάνε πολύ φτηνότερα από τα σουπερμαρκετ. Ακουσα τον πρόεδρό τους στο ραδιόφωνο σήμερα να μιλάει οτι στο βέλγιο...πουλάνε το 60% της παραγωγής τους...παρά στην εγχώρια αγορά αφου τους τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλή τιμή.

Εγώ θα το δοκιμάσω λειαν συντόμως

ποση ποσότητα πρεπει να παραγγειλεις όμως?

Διαφημίσεις

ποση ποσότητα πρεπει να παραγγειλεις όμως?

Οση θέλεις , δεν υπάρχει μινιμουμ βάρος. Ετσι ειπε τουλάχιστον ο πρόεδρος το πρωί,

Και αν δεις στη φόρμα παραγγελίας εχει κ τα μικρά κουτιά, εγώ θα παρω μισο κ μισό κιλά για αρχή κ αν μου αρέσουν θα ξαναπάρω. Αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα είναι καλά γιατί μέχρι τώρα με προμήθευε ο πεθερός της κουνιάδας μου με φασόλια πρεσπών (μένει στη φλώρινα)κ ήταν άριστα...!

Κι εγώ το πήρα 2 φορές. Καλό είναι, σαν το αλλο γευστικά, αλλά ακριβό.

Ναι το χρησιμοποιω στις σαλατες.

Thank youuuuu

ε ναι....το έιχα ξεπεράσει λιγο χαχαχα

Εμ Δημητρα αφου δεν βγαινουμε ας ψήσουμε χαχαχα

ευχαριστώ για τον κωδικό αλλά μου εδωσε το ταμαράκι

Για δωσε λινκ με το αλατι γιατι αυτο έψαχνα τώρα γαι χοντρό αλάτι coarse salt αλλα δε με παιρνει από βάρος οποτε θα το παραγγείλω την επομενη φορά

Ταμαράκι για αλλη μια φορά σε χιλιοευχαριστώ για τον κωδικό σου!

Κοριτσι το ιδιο με το ταμαρακι πηρα.

Και δε μου λετε και κατι αλλο.Πηρα κατι πυτζαμες στις 8 φεβρουαριου και ακομη δεν ηρθαν.Λοιπον τον εστειλα μηνυμα οτι δεν παρελαβα ακομη και οτι ως συνηθως μεσα σε μια εβδομαδα παραμβανω μου απαντησε

αυτο

i have proof of posting and i can assure you i will be there thanks

Να τον στειλω μηνυμα οτι θα περιμενω αλλη μια εβδομαδα αλλα να μην αναφερω για case και τετοια?

Ασε που τρομαζω ετσι που απαντησε μηπως παραλαβω τον ιδιο και οχι της πυτζαμες χιχιχι

q1kup2.pngza5op2.png

Οση θέλεις , δεν υπάρχει μινιμουμ βάρος. Ετσι ειπε τουλάχιστον ο πρόεδρος το πρωί,

Και αν δεις στη φόρμα παραγγελίας εχει κ τα μικρά κουτιά, εγώ θα παρω μισο κ μισό κιλά για αρχή κ αν μου αρέσουν θα ξαναπάρω. Αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα είναι καλά γιατί μέχρι τώρα με προμήθευε ο πεθερός της κουνιάδας μου με φασόλια πρεσπών (μένει στη φλώρινα)κ ήταν άριστα...!

τέλεια μακάρι να βρίσκαμε και άλλες τέτοιες σελίδες

και εμείς προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε τέτοια προιόντα πρεσπών τα θεωρώ τα καλλίτερα

ο άντρας μου λέει ότι όλους τους σπόρους αν τους αγοράσουμε σε ποσότητα μπορούμε να τους διατηρήσουμε στην κατάψυξη (το είχα κάνει παλαιότερα με βιολογικές φακές και ήταν μια χαρά) τώρα έχω βάλει κάτι σπόρους από πιπέρια δεν έχω ξεπαγώσει όμως να να δω αν έχει διαφορά

KbLyp3.png 4AByp3.png

τέλεια μακάρι να βρίσκαμε και άλλες τέτοιες σελίδες

και εμείς προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε τέτοια προιόντα πρεσπών τα θεωρώ τα καλλίτερα

ο άντρας μου λέει ότι όλους τους σπόρους αν τους αγοράσουμε σε ποσότητα μπορούμε να τους διατηρήσουμε στην κατάψυξη (το είχα κάνει παλαιότερα με βιολογικές φακές και ήταν μια χαρά) τώρα έχω βάλει κάτι σπόρους από πιπέρια δεν έχω ξεπαγώσει όμως να να δω αν έχει διαφορά

Δηλαδή κοστίζουν 4ευρώ το κιλο συν 3,40 τα έξοδα αποστολής συν 2,30 τα έξοδα αντικαταβολής;;

9,70 το κιλό τελικά;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

αχαχαχαχχαχαχα..αντι να παει τη νυφουλα ο μπαμπας θα την παει το παρεντς αχαχαχαχααχχαχχχαχαχα το βλεπω εγω!!!!

;);):D:D:D

http://www.singerdirect.co.uk/saturday-web-offers/singer/7463-latest-2102-model/116-c34-v0.htm

http://www.skroutz.gr/s/60846/Singer-Confidence-7463.html?keyphrase=singer+7463

Ληστείααααα!!!!!!!!

Μας κλέβουν!!!!!!!!!

Να το γράψω και δίπλα στην κοπέλα με τις απορίες ή θα της πέσει βαρύ????

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν θυμαμαι καλά καποια κοπέλα ενδιαφερόταν για τα astonish. Ηρθαν οι ταμπλέτες πλυντηρίου. μια χαρά μου φάνηκαν. Τα πιάτα βγήκαν ΟΚ, δεν άφησε υπολέιμματα όπως άφηναν οι finish στο πλυντηριο, παρόλο που είχα βάλει το συντομο πρόγραμμα. Τωρα τι επιπτωσεις θα έχουν εν καιρώ στα πιατα και στο πλυντήριο, θα δείξει.

Ευχαριστώ !!!!!!!!!!!

Έχω φτιάξει ένα σχετικό καλαθάκι στο ΑΜΑΖΟΝ, οπότε θα ενημερώσω άμα τη χρήσει.:cool::cool:

οκ λοιπον , no more φιαπα(κ γω δεν στη προτεινα σαν πιο σικ-σαν πιο μοντερνα στην προτεινα;))...θα σου δειχνουμε μονο απ τα αλλα...:D

τα αλλα αληθεια που σου βαλα τα ειδες?(δεν ηταν φιαπα-το ορκιζομαι:mrgreen:)

παω να συνεχισω το ψαξιμο(τετοιο ψαξιμο ουτε στον δικο μου γαμο πια-βεβαια ετσι εξηγειται κ η ζοφερη καταληξη του:lol::lol::lol:)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εκείνον τον καφέ με την αγγελούδια ΠΟΤΕ θα τον πιούμε ?

ταμαρακο τα παντα θελει....ολα απ την αρχη...κ επειδη θα θελει κ ρουχα κ εσωρουχακια κ σεντονια κ πετσετες κ ολα,ειπα να βαλουμε ξαδερφο για μαδερ....

οχι????

ναι μωρε-ολα μαζι με τη μια...μην μπλεξω με ebay τσουκου τσουκου να βρισκω....

μεσα μαρτιου θα κανει ντοπλερ η κατι τετοιο κ θα χουμε μια ιδεα -λεεεμε τωρα....

παντως αν παρει απ την ξαδερφη του(τη δικια μου τη σουρουλουλου) θα βγει νταμαρακι,κ θα θελει σιγουρα 0-3 ,για να μη σου πω 3-6 κατευθειαν-:lol::-P

για πες καμια ιδεα γενικα... πανε 3 χρονια κ ειναι λες κ δεν ηταν ποτε νεογεννητο η μικρη μου,,,,.ασε που χει κ αγορακι η σιστερ κ δεν το ξερω καθολου το αντικειμενο...τι φοραν τουτα????:confused:

Ελενάκι, είχα ψωνίσει τα δώρα του ανηψούλη από το μάδερ μέσω ξάδερφου, είχα πετύχει και εκπτωτικό κωδικό, από ότι θυμάμαι, ΜΕ τα μεταφορικά, ήμουν στο -60-65% των τιμών εδώ:rolleyes::rolleyes:

Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωω πάρα πολύ!!!

Βρηκα οργανικό εκχύλισμα βανίλιας για τα κεικ μου κτλπ 250γρ στα 6ευρω ρε συ.... Ενώ εδώ μου ζήτησαν 5 ευρώ για 50γρ μη οργανικο....

Πήρα κ άλλα μπαχάρια χεχεχε

Ηχούν τα σήμαντρα, το καλαμαράκι υπέκυψε στην αμερικάνικη αγορά :tongue::tongue:

Εχω παρει αυτη τη βανιλια, παααρα πολυ ωραια! Μυριζουν τα κεικ απιιιστευτα!

Γενικα εχω δοκιμασει πολλα πραγματα, ενα απο αυτα που πραγματικα αξιζαν ηταν η βανιλια, κ αυτο το λιναρι. Δεν εβρισκα εδω ουτως η αλλως, ειναι παμφτηνο κ δε ξερω τι γευση εχουν αλλες μαρκες, αλλα αυτο τρογεται πολυ ευκολα. Το βαζω σε σαλατες κ στο κουακερ μου!

Επισης, αν θελετε υγειινο αντικαταστατη για φυστικοβουτυρο, το almond butter eμενα πολυ μου αρεσε, φαγαμε ενα κ πηρα κ δευτερο!

Εχω παρει κ τσαι θηλασμου, δεν ειδα διαφορα,(δεν ειχα κ προβλημα) αλλα το ηπια.

Γενικα ολο κ βαζω διαφορες παραγγελιες! χαχαχα

Τωρα παρελαβα την τελευταια παραγγελια κ ηταν χτυπημενα αυτα που ειχε μεσα, κ ελειπε κ κατι... εστειλα μειλ, περιμενω απαντηση.

Ειχε καμια τετοιο θεμα? Τι πολιτικη εχουν?

Η βανίλια και το λινάρι στα υπόψη. Δοκίμασα αυτο το αμυγδαλοβούτυρο και είναι πολύ καλό !!!! Το δίνω στα παιδιά εναλλακτικά, σε ψωμί με λίγο μέλι επάνω και γάλα, και είναι πλήρες βραδυνό.

ααα μπράβο βρε κόρες και ήθελα να σας ρωτήσω τι αγοράσατε :D:D να το κοιτάξω και εγώ στην επόμενη παραγγελία

επίσης αγοράζω και αυτή την στέβια http://www.iherb.com/NuNaturals-NuStevia-White-Stevia-Powder-100-Packets-3-5-oz-100-g/4703?at=0 πικρίζει λίγο (την έχω συνηθίσει βέβαια) αλλά μήπως έχετε να μου προτείνετε καμιά άλλη ??

Αυτή, την παίρνω για άτομο με ζάχαρο και είναι ευχαριστημένο,

Να έχετε υπόψη σας αυτό το κακάο, είναι εξαιρετικό, το έχω πάρει δύο φορές φέτος....:rolleyes::rolleyes:

....Να ρωτήσω....τη στέβια την τρώμε>???χαχαχα τι κάνει αυτή?

Φυσικό γλυκαντικό μικρή μου ....

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...