Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ειναι ευκολο ενα λινκ?

γιατι το μονο που μου βγαζει ταμπλετα κ astonish για πλυντηριο πιατων ειναι με πωλητη ασχετο απο αμαζον...

Αυτές είναι με πωλητή το αμαζον.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_405265031_ln?rh=n%3A405265031%2Ck%3Aastonish+dishwasher&keywords=astonish+dishwasher&ie=UTF8&qid=1330428855&scn=405265031&h=7f671afc82a8466f44f13aa16a92b265a11e8163

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να το γράψω το σχετικό άσχετό μου; Δεν ξέρω αν καμιά κατάφερε να φορέσει τα παπούτσια του γάμου και μετά το γάμο. Εγώ για μετά είχα πάρει ένα εκρού πεδιλάκι από τον Μπουρνάζο χωρίς τακούνι και αυτό, ναι, το φόρεσα, το έλιωσα μάλλον. Ενώ αυτά με το τακούνι για την τελετή δεν τα ξαναέβαλα, αν και είχα διαλέξει σχέδιο που να είναι απλό, ακριβώς για να τα ξαναβάλω, αλλά δεν φοράω γενικά ποτέ τακούνι και τώρα μετά από δύο εγκυμοσύνες και 20 παραπανίσια κιλά και να ήθελα, παιδιά, δεν ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ...

Τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι στον Μπουρνάζο μπορεί κανείς να διαλέξει όποιο σχέδιο θέλει από τα παπούτσια τους σε ό,τι χρώμα και να είναι και να το παραγγείλει στο χρώμα που θέλει. Δεν θυμάμαι την επιβάρυνση (πότε πέρασαν εφτά χρόνια βρε παιδιά; ), δεν θυμάμαι όμως να μου έκανε μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτά που ήταν ειδικά για γάμο και τα χτυπούσανε γενικά...

a0Nsp3.png

ωωωωωω σ ευχαρστω για την to the point απαντηση....αρα λες να της παρω κ κανα 2-3-4 φορμακια αλλα κ εσωρουχακια νιουμπορν (ακατανομαστου παντα) ,αν καταλαβα καλα...δεν εχεις αδικο...απλα δεν εχω στο μυαλο μου τι διαφορα εχουν με το 0-3 στο μαδερ... κ επειδη εμεις οοοο,τι νιουμπορν ειχαμε(εκτος απο μαδερ που δεν ειχαμε καν,για να χω αποψη) δεν το βαλαμε ΠΟΤΕ...

αλλα αν μου λες ετσι ...;)

απλα φοβαμαι μην της βγουν μικρα κ μετα ποιος την ακουει...γιατι τα μεγαλα,μπρος της θα τα βρει κ θα του τα βαλει...

κοριτσάκι, ο μικρός μου γεννήθηκε 3550 και 52εκ. φόρεσε κατευθείαν 0-3 και περίπου 2.5 μηνών φόρεσε τα 3-6...γενικά το μαδερ έχει μεγάλες φόρμες στα φορμάκια/εσώρουχα/πυτζάμες...το παρατηρώ ακόμα και τώρα που είναι 2.5 ετών...

Διαφημίσεις

κυρίες καλημέρα!! ποια μπορεί να βοηθήσει με τα ιταλικά γιατί ο μεταφραστής δεν μας τα λέει καλά!!! μία φίλη μου θέλει το brevi touring sport car seat στο bimbo της το βρήκα 95ευρώ και με τα μεταφορικά πάει 122.90 αλλα μετά απο ψάξιμο βρήκα αυτό το σαιτ που οπως καταλαβαίνω δεν έχει μεταφορικά για ελλάδα η λέω βλακείες?...? έιμαι στο τελευταιο σταδιο της παραγγελίας και δεν μου βγάζει τπτ μεταφορικά μπορεί να βοηθησει καμία ιταλομαθούσα?

http://www.bimbobum.it/index.php?main_page=shopping_cart&number_of_uploads=0

Πρόχειρα που κοίταξα στην αποστολή δεν αναφέρει εξωτερικό, δίνει τιμές για Ιταλία μόνο: http://www.bimbobum.it/index.php?main_page=shippinginfo

Επειδή δεν προλαβαίνω να ψάξω αναλυτικότερα το σάιτ, αν βρεθείς πάνω σε κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να μεταφράσεις στείλε μου μήνυμα, πάντως εδώ δεν βλέπω κάτι για εξωτερικό... Μπορείς μόνο να δεις τιμές ανά κιλό για Ιταλία

a0Nsp3.png

ααα και αυτή τη μπαντζερ για τα χέρια δεν την μπορώ καθόλου...κάνει δουλειά μόνο εκείνη την ώρα...μόλις απορροφηθεί πάλι τα ίδια...

μόνο με την Eubos έχω δει διαφορά!!! βέβαια γδέρνει κανονικά η τιμή της!!!!!

Fase 3 di 3 - Conferma ordine

Indirizzo fatturazione

small_edit.gif

HERAKLION CRETA, 71305

HERAKLION CRETA, GreeceModalità pagamento:

PayPal

Indirizzo spedizione

small_edit.gif

HERAKLION CRETA, 71305

HERAKLION CRETA, GreeceModalità spedizione:

Ritiro in Negozio (Nessuna spedizione: ritira la merce il Cliente)

Spazio per richieste particolari o commenti

small_edit.gif

Non ci sono commenti

Contenuto carrello

small_edit.gif

Q.tàProdotto (i)Totale1 xTouring Sport Brevi

• colore: 258

72.51EUR 72.51EUR

Totale parziale:

0.00EUR

Ritiro in Negozio (Nessuna spedizione: ritira la merce il Cliente):

12.58EUR

IVA 21.0%:

72.51

Fase finale

- continua per confermare l'ordine. Grazie!

είμαι στο τελευταιο σταδιο έχω βάλει την ελλαδα σαν χώρα και τα στοιχεία κλπ και μου βγάζει αυτό!

να ρωτησω επειδη δε θυμαμαι καθολου...(βασικα δε θυμαμαι να ειχα τοσο μικρα)

ψαχνω να βαλω παραγγελια για την εγκυουλα σιστερ μου, απο μαδερ-νταξ,με τον εναν ή τον αλλο τροπο, θα κανω ξαδερφο...

αλλα εχω θεμα με το νουμερο...

θυμαμαι απο κατι εσωρουχακια που χα της μικρης οτι ηταν μεγαλα,δηλαδη τα 6-9 τα φορεσαμε μεχρι φουλ 12 μη σας πω κ παραπανω κ ας ειμαστε κ νταρντανομωρα...

τωρα γενναει αρχες μαιου...να παρει 0-3 ή 3-6 αν υπολογισουμε να τα φοραει πχ κ αυγουστο..?

γενικα κ τα 0-3 τους μεγαλουτσικα δεν ειναι?μαλλον θα της παρω και απ τα μεν κ απ τα δε...μπροστα της θα τα βρει..απλα μην της παρω πολλα κ πολυ μεγαλα γιατι θα το χανει το παιδι μεσα ...:)

(καλα νιουμπορν δεν θα παρει κανενα,καλα δε λεω?)

πειτε καμια γνωμη....κ φορμακια τι?

O μπέμπης μου γεννήθηκε 3.650 και φορέσαμε όπως και η maria_s το 0-3 μηνών (για mothercare μιλάω πάντα) για 2,5 μήνες. Για μένα μην πάρεις newborn εκτός κι αν γεννηθεί κάτω από 3 κιλά. Συνήθως οι γιατροί λένε πόσα κιλά θα γεννηθεί περίπου το μωρό. Για αρχή πάρε με ποδαράκι γιατί κάνει κρύο, αν κι εγώ δεν τα φορεσα παρά μόνο sleepsuits, μιας και δεν τα βολευόμουν στην αλλαγή της πάνας. Εννοείται πως εμείς που γεννηθήκαμε 2 Ιουλίου φορούσαμε αποκλειστικά κοντομάνικα και αμάνικα φανελάκια. Από φορμάκια ελάχιστα γιατί είχε ζέστη και μόνο αν πηγαίναμε καμιά βόλτα. Βασικά δες και στο ebay έχει πολλά. Τί ακριβώς θέλεις; Εσώρουχα ή ρούχα;

οκ λοιπον , no more φιαπα(κ γω δεν στη προτεινα σαν πιο σικ-σαν πιο μοντερνα στην προτεινα;))...θα σου δειχνουμε μονο απ τα αλλα...:D

τα αλλα αληθεια που σου βαλα τα ειδες?(δεν ηταν φιαπα-το ορκιζομαι:mrgreen:)

παω να συνεχισω το ψαξιμο(τετοιο ψαξιμο ουτε στον δικο μου γαμο πια-βεβαια ετσι εξηγειται κ η ζοφερη καταληξη του:lol::lol::lol:)

Χα χα! Ο,τι θα σας ένιωθα φίλες μου ποιος να το φανταζόταν;...:) :) :)

Να το γράψω το σχετικό άσχετό μου; Δεν ξέρω αν καμιά κατάφερε να φορέσει τα παπούτσια του γάμου και μετά το γάμο. Εγώ για μετά είχα πάρει ένα εκρού πεδιλάκι από τον Μπουρνάζο χωρίς τακούνι και αυτό, ναι, το φόρεσα, το έλιωσα μάλλον. Ενώ αυτά με το τακούνι για την τελετή δεν τα ξαναέβαλα, αν και είχα διαλέξει σχέδιο που να είναι απλό, ακριβώς για να τα ξαναβάλω, αλλά δεν φοράω γενικά ποτέ τακούνι και τώρα μετά από δύο εγκυμοσύνες και 20 παραπανίσια κιλά και να ήθελα, παιδιά, δεν ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ...

Τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι στον Μπουρνάζο μπορεί κανείς να διαλέξει όποιο σχέδιο θέλει από τα παπούτσια τους σε ό,τι χρώμα και να είναι και να το παραγγείλει στο χρώμα που θέλει. Δεν θυμάμαι την επιβάρυνση (πότε πέρασαν εφτά χρόνια βρε παιδιά; ), δεν θυμάμαι όμως να μου έκανε μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτά που ήταν ειδικά για γάμο και τα χτυπούσανε γενικά...

Ναι αλλά τί τιμές έχει ο Μπουρνάζος;...Στον πολιτικό είχα πάρει από Σαγιάκο αυτό http://www.sagiakoswomen.gr/el/Bridal/?pageNo=2&itemid=d188b0b6-647d-4323-bb52-bfe2aa1c0107 . Ένα σωρό λεφτά και σιγά το παπούτσι. Αλλά εκεί κι αν δεν είχα χρόνο για ψάξιμο. Μέσα σε 3 εβδομάδες τί να προλάβω η δόλια.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

κοριτσάκι, ο μικρός μου γεννήθηκε 3550 και 52εκ. φόρεσε κατευθείαν 0-3 και περίπου 2.5 μηνών φόρεσε τα 3-6...γενικά το μαδερ έχει μεγάλες φόρμες στα φορμάκια/εσώρουχα/πυτζάμες...το παρατηρώ ακόμα και τώρα που είναι 2.5 ετών...

μαρακι τα 0-3 εσωρουχακια στις πολυ αρχες ηταν καλα?ή περισσευαν πολυ?

γιστι τα φορμακισ δεν την νοιαζει να ναι μεγαλουτσικα(αφου θα φοραει κ απο μεσα κ αλλα) αλλα τα εσωρουχακια να μην πλεουν...

σιγουρα εχει να κανει με το ποσο μεγαλο βγει κ το μωρο...

για τις μεγαλες φορμες το χω διαπιστωσει κ η ιδια με τη μικρη σε μεγαλυτερη ηλικαι,απλα δεν ηξερα ποση διαφορα μπορει να χει το 0 απ το 0-3 συγκεκριμενα σ αυτους....

θενκ γιου παντως!!!

μαρακι τα 0-3 εσωρουχακια στις πολυ αρχες ηταν καλα?ή περισσευαν πολυ?

γιστι τα φορμακισ δεν την νοιαζει να ναι μεγαλουτσικα(αφου θα φοραει κ απο μεσα κ αλλα) αλλα τα εσωρουχακια να μην πλεουν...

σιγουρα εχει να κανει με το ποσο μεγαλο βγει κ το μωρο...

για τις μεγαλες φορμες το χω διαπιστωσει κ η ιδια με τη μικρη σε μεγαλυτερη ηλικαι,απλα δεν ηξερα ποση διαφορα μπορει να χει το 0 απ το 0-3 συγκεκριμενα σ αυτους....

θενκ γιου παντως!!!

Δες στο facebook το άλμπουμ 2011. Πώς σου φαίνονται;

Bρε τα μωρά μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς. Άσε που εγώ άλλαζα 3 τουλάχιστον την ημέρα. Πάλι καλά που έχω στεγνωτήριο δηλαδή. Κάτσε να κοιμηθεί ο μπεμπης και θα ψάξω κι εγώ στο ebay

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

O μπέμπης μου γεννήθηκε 3.650 και φορέσαμε όπως και η maria_s το 0-3 μηνών (για mothercare μιλάω πάντα) για 2,5 μήνες. Για μένα μην πάρεις newborn εκτός κι αν γεννηθεί κάτω από 3 κιλά. Συνήθως οι γιατροί λένε πόσα κιλά θα γεννηθεί περίπου το μωρό. Για αρχή πάρε με ποδαράκι γιατί κάνει κρύο, αν κι εγώ δεν τα φορεσα παρά μόνο sleepsuits, μιας και δεν τα βολευόμουν στην αλλαγή της πάνας. Εννοείται πως εμείς που γεννηθήκαμε 2 Ιουλίου φορούσαμε αποκλειστικά κοντομάνικα και αμάνικα φανελάκια. Από φορμάκια ελάχιστα γιατί είχε ζέστη και μόνο αν πηγαίναμε καμιά βόλτα. Βασικά δες και στο ebay έχει πολλά. Τί ακριβώς θέλεις; Εσώρουχα ή ρούχα;

ταμαρακο τα παντα θελει....ολα απ την αρχη...κ επειδη θα θελει κ ρουχα κ εσωρουχακια κ σεντονια κ πετσετες κ ολα,ειπα να βαλουμε ξαδερφο για μαδερ....

οχι????

ναι μωρε-ολα μαζι με τη μια...μην μπλεξω με ebay τσουκου τσουκου να βρισκω....

μεσα μαρτιου θα κανει ντοπλερ η κατι τετοιο κ θα χουμε μια ιδεα -λεεεμε τωρα....

παντως αν παρει απ την ξαδερφη του(τη δικια μου τη σουρουλουλου) θα βγει νταμαρακι,κ θα θελει σιγουρα 0-3 ,για να μη σου πω 3-6 κατευθειαν-:lol::-P

για πες καμια ιδεα γενικα... πανε 3 χρονια κ ειναι λες κ δεν ηταν ποτε νεογεννητο η μικρη μου,,,,.ασε που χει κ αγορακι η σιστερ κ δεν το ξερω καθολου το αντικειμενο...τι φοραν τουτα????:confused:

Αν θυμαμαι καλά καποια κοπέλα ενδιαφερόταν για τα astonish. Ηρθαν οι ταμπλέτες πλυντηρίου. μια χαρά μου φάνηκαν. Τα πιάτα βγήκαν ΟΚ, δεν άφησε υπολέιμματα όπως άφηναν οι finish στο πλυντηριο, παρόλο που είχα βάλει το συντομο πρόγραμμα. Τωρα τι επιπτωσεις θα έχουν εν καιρώ στα πιατα και στο πλυντήριο, θα δείξει.

Ναι, και μένα μου αφήνουν οι Finish ασπρίλες μερικές φορές, ειδικά όταν βάζω το οικονομικό πρόγραμμα που είναι πιο κρύο το νερό...

Ωραία λοιπόν, η επόμενη αγορά θα είναι αυτή...;)

Δες στο facebook το άλμπουμ 2011. Πώς σου φαίνονται;

Bρε τα μωρά μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς. Άσε που εγώ άλλαζα 3 τουλάχιστον την ημέρα. Πάλι καλά που έχω στεγνωτήριο δηλαδή. Κάτσε να κοιμηθεί ο μπεμπης και θα ψάξω κι εγώ στο ebay

αχ παναγια μου αυτος ο γιος σου δηλαδη....

λατρεμενο μουτρο!!

οταν ηταν πολυ μικρος ,στις καλοκαιρινες τα φορμακια κλπ ηταν τζιμπορακια?

γιατι μετα τα αναγνωρισα ,απο οκτωβρη κ μετα ηταν τζιμπο;)

του εχω παρει ενα δυο απο τζιμπο,δοκιμαστικα αλλα ακομα περιμενουν τελωνειο....:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...