Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Koριτσακια αγορασα κι'εγω ενα ζευγαρακι 7,5 για τη μικρη μου. Τωρα φοραει 7. Ελπιζω για το καλοκαιρι να της πεσει καλο. Εχουν μεγαλη φορμα τα garvalin?

http://www.ebay.co.uk/itm/Garvalin-sandals-/130654613012?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item64212a4009

Ταμαρακι εχει και κατι βαφτιστικα σετακια αγοριστικα. Δε ριχνεις μια ματια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσακια αγορασα κι'εγω ενα ζευγαρακι 7,5 για τη μικρη μου. Τωρα φοραει 7. Ελπιζω για το καλοκαιρι να της πεσει καλο. Εχουν μεγαλη φορμα τα garvalin?

http://www.ebay.co.uk/itm/Garvalin-sandals-/130654613012?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item64212a4009

Ταμαρακι εχει και κατι βαφτιστικα σετακια αγοριστικα. Δε ριχνεις μια ματια;

Πολύ καλό και σε πολλή καλή τιμή!!! Για τα βαφτιστικά πρέπει να μιλήσω με το νονό και δυστυχώς έχουμε ένα θέμα επικοινωνίας. Φαντάζομαι και θέλω να ελπίζω πως θα καταφέρει να έρθει στη βάφτιση ο έρμος. Ψάχνω βέβαια μήπως τον διευκολύνω αλλά δεν έχω πολυασχοληθεί για να είμαι ειλικρινής. Προς το παρόν έχω καταλήξει σε αυτό που θα φορά όταν πάμε στην εκκλησία http://www.childrensalon.com/little-darlings-peter-ivory-4-piece-suit.html και για παπουτσάκια λέω αυτά http://www.childrensalon.com/shoes/baby-toddler/baby-boys-beige-stripe-pre-walker-shoes.html.

Πάντως βαφτιστικά μιας και το ανέφερες τα αγορίστικα σπάνια μου αρέσουν. Κι απ' οτι έχω δει στο ebay όλο κουστουμάκια κλασσικά έχει.

tamaraki απο τα πρωτα μου αρεσαν τρελα τα paris hilton...απο τα 2 που εβαλες προτιμω http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0051GTM6Q/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A2D0K35LK8XQUZ

Τα paris hilton τα απέρριψα γιατί φοβαμαι πως δεν πάνε με το νυφικό...Δεν ξέρω. Οι ξαδέλφες μου πάλι έχουν κολλήσει μ' αυτό. http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Lana-Wedding-Shoes-Benjamin-Adams-Paradox.html

Κοινώς οι απόψεις διίστανται κι εγώ έχω καραμπερδευτεί!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπερα κοριτσάκια, ηθελα να ρωτήσω εχει αγοράσει καμια κοπελα απο τα elf cosmetics(τα ειχα προτεινει καποια κοπελα λιγες σελιδες πριν),τα εχετε δοκιμάσει,γιατι δεν ειναι στην λιστα με τα e shops και οντως τελικα εχουν βαλει δωρεάν μεταφορικά. Ή που θα μου προτεινατε να αγοράσω καλλυντικα(κραγιον, σκιες), να κοιτάξω feelunique(επισης δωρεαν μεταφορικα)?

Τα paris hilton τα απέρριψα γιατί φοβαμαι πως δεν πάνε με το νυφικό...Δεν ξέρω. Οι ξαδέλφες μου πάλι έχουν κολλήσει μ' αυτό. http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Lana-Wedding-Shoes-Benjamin-Adams-Paradox.html

το εριξε στις 37.5 λίρες απο 159 το ειδες???? :shock: και όντως ειναι τέλειο!!!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλησπερα κοριτσάκια, ηθελα να ρωτήσω εχει αγοράσει καμια κοπελα απο τα elf cosmetics(τα ειχα προτεινει καποια κοπελα λιγες σελιδες πριν),τα εχετε δοκιμάσει,γιατι δεν ειναι στην λιστα με τα e shops και οντως τελικα εχουν βαλει δωρεάν μεταφορικά. Ή που θα μου προτεινατε να αγοράσω καλλυντικα(κραγιον, σκιες), να κοιτάξω feelunique(επισης δωρεαν μεταφορικα)?

Κοριτσάκι γεια σου,

Εγώ έχω αγοράσει δύο φορές μέχρι τώρα και έχω βάλει στο καλάθι μου κάποια κομμάτια. ( έλεγα να εκμεταλλευτώ τα δωρεάν μεταφορικά που έχει μέχρι σήμερα , αλλά μάλλον δεν επαρκεί το ποσό που υπάρχει στην κάρτα μου )

Εγώ είχα ποστάρει ότι έχει δωρεάν μεταφορικά μέχρι σήμερα .....

Free Shipping offer is valid from 12:00pm 24/02/2012 GMT until 9:30am 27/02/2012 GMT.

Αυτή την φορά θα ψωνίσω για λογαριασμό κάποιων φιλενάδων μου, που ξετρελάθηκαν με τα προϊόντα τόσο με την τιμή αλλά και την ποιότητα τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω και πολλά γύρω από τα καλλυντικά, πάντοτε έπαιρνα γνωστές και σχετικά ακριβές μάρκες ( επηρεασμένη από την εκάστοτε διαφήμιση η σχόλια φιλενάδων μου) , αλλά νομίζω ότι τα συγκεκριμένα δεν έχουν τίποτε λιγότερο και ας υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Δοκιμάζοντας τα γνωστές μου και φίλες που δαπανούσαν αρκετά μηνιαίως για καλλυντικά , δήλωσαν αμέσως φαν και σπεύσαμε να κάνουμε παραγγελία.

Νομίζω ότι και κάποια άλλα μέλη , έχουν θετικά σχόλια και μόνο για τα παραπάνω προϊόντα.

Αν θέλεις κάνε μια μικρή παραγγελία στην αρχή , τα μεταφορικά κυμαίνονται γύρω στις 4-5 λίρες για μια παραγγελία των 20 λιρών περίπου.

Δοκίμασε τα και νομίζω πως θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

Διαφημίσεις

Πολύ καλό και σε πολλή καλή τιμή!!! Για τα βαφτιστικά πρέπει να μιλήσω με το νονό και δυστυχώς έχουμε ένα θέμα επικοινωνίας. Φαντάζομαι και θέλω να ελπίζω πως θα καταφέρει να έρθει στη βάφτιση ο έρμος. Ψάχνω βέβαια μήπως τον διευκολύνω αλλά δεν έχω πολυασχοληθεί για να είμαι ειλικρινής. Προς το παρόν έχω καταλήξει σε αυτό που θα φορά όταν πάμε στην εκκλησία http://www.childrensalon.com/little-darlings-peter-ivory-4-piece-suit.html και για παπουτσάκια λέω αυτά http://www.childrensalon.com/shoes/baby-toddler/baby-boys-beige-stripe-pre-walker-shoes.html.

Πάντως βαφτιστικά μιας και το ανέφερες τα αγορίστικα σπάνια μου αρέσουν. Κι απ' οτι έχω δει στο ebay όλο κουστουμάκια κλασσικά έχει.

Για το μικρο αυτα θα μπορουσε να τα βαλει και μετα τη βαφτιση. Δηλαδη αν του βαλεις αυτο πριν,μετα τι αλλο θα του βαλεις που να μην ειναι κουστουμακι?

Τα παπουτσια αυταhttp://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Lana-Wedding-Shoes-Benjamin-Adams-Paradox.html ειναι πολυ ομορφα:)

q1kup2.pngza5op2.png

tamarακο συμφωνω κ γω για τον πιτσιρικα...αυτα ειναι για αφτερ βαφτιση,οχι για πριν μανουλα μου...πριν παρε κατι πιο λαιτ κ στην τελικη ετσι δε θα χει να ψαχνει κ ο νονος αφου καταλαβα πως κατι προβλημα υπαρχει κ δεν προλαβαινει....

επισης,το νουμερο που φορας στο παπουτσι δε με βολευει καθολου,ειχα μια ιδεα,αλλα πρεπει να σου κοψω το δαχτυλο πρωτα...:lol:-αρα ακυρο...

επισης...δεν ξερω αν το χεις κανει....αλλα δε μας βαζεις κ μας το νυφικο για να ψαξουμε για παπουτσακι ?γιατι ετσι,σου προτεινουμε αλλα αντι αλλων χωρις να ξερουμε πως ειναι το νυφικο....επισης εγω θελω κ αλλες λεπτομερειες για να κινηθω...εποχη,ωρα,ημερα,μερος(δεν κανω πλακα,εχω δει πολυ ωραια παπουτσια κ νυφικα σε πολυ λαθος μερη/ωρα κλπ...)

Για το μικρο αυτα θα μπορουσε να τα βαλει και μετα τη βαφτιση. Δηλαδη αν του βαλεις αυτο πριν,μετα τι αλλο θα του βαλεις που να μην ειναι κουστουμακι?

Αν επρόκειται περί βάφτισης και μόνο θα με έβρισκες σύμφωνη. Επειδή όμως είναι γαμοβάφτιση και ο μπέμπης θα με συνοδεύει θέλω να φαίνεται σαν παραγαμπράκι.

tamarακο συμφωνω κ γω για τον πιτσιρικα...αυτα ειναι για αφτερ βαφτιση,οχι για πριν μανουλα μου...πριν παρε κατι πιο λαιτ κ στην τελικη ετσι δε θα χει να ψαχνει κ ο νονος αφου καταλαβα πως κατι προβλημα υπαρχει κ δεν προλαβαινει....

επισης...δεν ξερω αν το χεις κανει....αλλα δε μας βαζεις κ μας το νυφικο για να ψαξουμε για παπουτσακι ?γιατι ετσι,σου προτεινουμε αλλα αντι αλλων χωρις να ξερουμε πως ειναι το νυφικο....επισης εγω θελω κ αλλες λεπτομερειες για να κινηθω...εποχη,ωρα,ημερα,μερος(δεν κανω πλακα,εχω δει πολυ ωραια παπουτσια κ νυφικα σε πολυ λαθος μερη/ωρα κλπ...)

Το νυφικό είναι αυτό

. Παντρεύομαι 13 Μαϊου απόγευμα σε ένα εκκλησάκι της περιοχής.
αχαχαχαχχαχαχα..αντι να παει τη νυφουλα ο μπαμπας θα την παει το παρεντς αχαχαχαχααχχαχχχαχαχα το βλεπω εγω!!!!

Χα χα!!! Θα είστε άλλωστε στην καρδιά και στο μυαλό μου εκείνες τις στιγμές :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Tamar χωρις να θελω να σε αγχώσω, αν εχεις περιθωριο χρόνου περίμενε το νυφικο και μετα πάρε τα παπούτσια. Στο δικο μου ενω το ειχα παραγγειλει ιβουαρ, μου το εστειλαν στο χρωμα του πάγου. Τα παρανυφ'ακια ηταν λιγο παρατερα αλλά ουτε που με ενοιαξε.

Το νυφικο πολυ ομορφο!

Tamar χωρις να θελω να σε αγχώσω, αν εχεις περιθωριο χρόνου περίμενε το νυφικο και μετα πάρε τα παπούτσια. Στο δικο μου ενω το ειχα παραγγειλει ιβουαρ, μου το εστειλαν στο χρωμα του πάγου. Τα παρανυφ'ακια ηταν λιγο παρατερα αλλά ουτε που με ενοιαξε.

Το νυφικο πολυ ομορφο!

Xωρίς να θέλεις να με αγχώσεις. Πλάκα κάνεις! Της ξαναστέλνω ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ mail. To ιβουάρ δεν μου πάει καθόλου

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κοριτσάκι γεια σου,

Εγώ έχω αγοράσει δύο φορές μέχρι τώρα και έχω βάλει στο καλάθι μου κάποια κομμάτια. ( έλεγα να εκμεταλλευτώ τα δωρεάν μεταφορικά που έχει μέχρι σήμερα , αλλά μάλλον δεν επαρκεί το ποσό που υπάρχει στην κάρτα μου )

Εγώ είχα ποστάρει ότι έχει δωρεάν μεταφορικά μέχρι σήμερα .....

Free Shipping offer is valid from 12:00pm 24/02/2012 GMT until 9:30am 27/02/2012 GMT.

Αυτή την φορά θα ψωνίσω για λογαριασμό κάποιων φιλενάδων μου, που ξετρελάθηκαν με τα προϊόντα τόσο με την τιμή αλλά και την ποιότητα τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω και πολλά γύρω από τα καλλυντικά, πάντοτε έπαιρνα γνωστές και σχετικά ακριβές μάρκες ( επηρεασμένη από την εκάστοτε διαφήμιση η σχόλια φιλενάδων μου) , αλλά νομίζω ότι τα συγκεκριμένα δεν έχουν τίποτε λιγότερο και ας υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Δοκιμάζοντας τα γνωστές μου και φίλες που δαπανούσαν αρκετά μηνιαίως για καλλυντικά , δήλωσαν αμέσως φαν και σπεύσαμε να κάνουμε παραγγελία.

Νομίζω ότι και κάποια άλλα μέλη , έχουν θετικά σχόλια και μόνο για τα παραπάνω προϊόντα.

Αν θέλεις κάνε μια μικρή παραγγελία στην αρχή , τα μεταφορικά κυμαίνονται γύρω στις 4-5 λίρες για μια παραγγελία των 20 λιρών περίπου.

Δοκίμασε τα και νομίζω πως θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

οκ σ ευχαριστω θα δω τι θα κανω!

Αν επρόκειται περί βάφτισης και μόνο θα με έβρισκες σύμφωνη. Επειδή όμως είναι γαμοβάφτιση και ο μπέμπης θα με συνοδεύει θέλω να φαίνεται σαν παραγαμπράκι.

Εσυ ξερεις καλυτερα πως θελεις να ειναι ντυμενο το μωρακι σου. Μην με ακους εγω τα παιδια μου τα βαφτισα με τζιν ασχετο αν κοστισαν οσο τα κουστουμια που πουλανε στα βαφτιστικα.Απλα δε μου αρεσουν τα κουστουμακια προσωπικα:)

Το νυφικό είναι αυτό

. Παντρεύομαι 13 Μαϊου απόγευμα σε ένα εκκλησάκι της περιοχής.

Χα χα!!! Θα είστε άλλωστε στην καρδιά και στο μυαλό μου εκείνες τις στιγμές :)

Πολυ ομορφο!!Η ωρα η καλη!!

q1kup2.pngza5op2.png

Eυχαριστώ πολύ κορίτσια και για τις ευχές και για τη βοήθεια.

Dimitrab τα βαφτιστικά και τζιν απλό να είναι δεν με νοιάζει καθόλου. Αν με ρωτήσει τί θέλω κανά σετάκι από τα gymboree μια χαρά μου είναι. Αλλά όταν πάμε στην εκκλησία με το μωρό αγκαλιά δεν γίνεται εμείς να φοράμε νυφικό και κουστούμι και το μωρό να είναι απλά ντυμένο....Και τί μωρό! Πρόκειται περί κούκλου!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...