Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εγω πηρα αυτο κ ειμαι πολυυυυυ ευχαριστημενη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS/ref=oh_o01_s00_i03_details

μόνο εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με αυτό το παλιοπράγμα ??

από την αρχή μου έδειχνε λάθος ενδείξεις και στον τελευταίο πυρετό της μικρής (είχε και καιρό να μου κάνει πυρετό και δεν το είχα τσεκάρει) κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό η μάνα .....μου έδειξε ένα 38.9 την ώρα που με το συμβατικό έδειχνε 38 συνέχισα να ελέγχω και με τα δύο και συνέχεια έδειχνε λάθος

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω:lol::lol: αλλά στους Γερμανους κοίταξες ??

στο γερμανικό αμαζον και στο mytoys έχει, δεν ξέρω όμως αν στέλνουν σίγουρα

Αξεσακι τωρα το ειδα! :!:

Εχω και μια ηλικια βλεπεις :lol:

Κοιταξα στους Γερμανους για το hudora που ειχε παρει περυσι μια κοπελα αλλα δεν το στελνουν πια. Ουτε απο amazon.co.uk.

Πιο πολυ ηθελα ομως να μου πει καποιος τη γνωμη του για οποιο εχει παρει και θα τη βρω την ακρη μου για την παραγγελια.

εγω πηρα αυτο κ ειμαι πολυυυυυ ευχαριστημενη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS/ref=oh_o01_s00_i03_details

Και εγω αυτό εχω, μια χαρά είναι! Και η μικρη περιμένει να ακουσει το μπιπ μπιπ στο αυτί της! :lol:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Πάντως κ γω έχω τα θέματα μου με το εν λόγω θερμόμετρο....

Σαν χρηστικοτητα είναι σούπερ με την έννοια ότι είχαμε άλλο μετώπου κ ούτε το κουμπί δεν ήταν εύκολο να πατήσεις ώστε να πάρεις κ θερμοκρασία...

Αλλα γενικα νομίζω η απόκλιση του απ τα συμβατικά (τα οποια αποφεύγω) δεν είναι τόσο σημαντική (άπαξ κ είναι 0,3 πάνω 0,3 κάτω δεν τρέχει τίποτα,ειδικα σε μεγάλους πυρετους που θές να τσεκαρεις το παιδι συνέχεια κ νύχτα),που άλλωστε συμβαίνει ακόμα κ με τα μασχαλης ηλεκτρονικά..κ οοολα τα ηλεκτρονικά

αυτο που με προβληματίζει πολυ μ αυτο το θερμόμετρο είναι που έχει απόκλιση απ τον εαυτό του!!!!!δηλαδη το βάζω δείχνει Α θερμοκρασία το ξανά βάζω επιτόπου δείχνει Β θερμοκρασία, έχω διαφορά κ το βάζω κ Τρίτη φορα κ ενιοτε παίρνω κ Τρίτη θερμοκρασία...

Πάντως εγω το βρήκα το κόλπο-διατριβή έκανα αυτές τις βδομάδες που μας τσακισαν οι πυρετοι...έχω το μπραουν για τα βαριά βαριά να ξέρω τι μου γίνεται κ όταν βλέπω τα σκούρα επιβεβαιωνω με το άλλο κ βλέπω κ γω πως τη νιώθω,βλέπω κ πόση ώρα πέρασε απ το αντιπυρετικο κ γενικα κάνω λίγο το μάντη τειρεσια κ πραττω αναλόγως:lol:

Π

Στο θέμα μας τώρα, παρακαλώ όσες έχουν χρησιμοποιήσει το θερμόμετρο αυτιού αλλά και το μετώπου να μας πουν γνώμες από τη χρήση για να δω τι θα πάρω. Θενκς

Έχω το ίδιο με bebutsiko και Αccess και είμαι παντελώς όμως δυσαρεστημένη. Άλλ' αντ' άλλων. Και βάζω και κάθε φορά νέο ανταλλακτικό σύμφωνα με τις οδηγίες. Η απόκλιση σε μετρήσεις με διαφορά 1-2 λεπτών μισό βαθμό κελσίου.

Όπως είδα τα είδα λέει και το elenoufi μας

Σε αυτο κοιταξες? http://www.princessbridalgowns.com/coloriffics_Gala_discount_coloriffics_prom_formal_shoes.html Εγω αυτα ειχα παρει στο γάμο μου και έμειναν ολοι αφωνοι. Ηθελα χρυσαφί και εδω κυκλοφορουσαν τα κλασσικα χαζοσχεδια! Πηρα και το ασορτι τσαντακι τρομαρα μου! Βεβαια τα μεταφορικα φωτια! 78$ (παπουτσια + τσαντακι) και 48$ μεταφορικά. Και παλι μια χαρα την εβγαλα για νυφικο παπουτσι! Τελος παντων θέλω να πω το site δοκιμασμένο!

Θα το κοιτάξω αν και τα μεταφορικά τσούζουν.

Λοιπόν βρήκα αυτά http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150766736750&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_500wt_1287 αλλά θέλει 30 λίρες για να τα στείλει με parcel force.

Τί να της αντιπροτείνω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια καλημέρα' date=' ψάχνω τα κλασσικά φανελάκια-κορμάκια για 9-12 και 12-18 (ξέρετε τα γνωστά pack of... του mothecare ή marks) έχετε κάποιον πωλητή να μου προτείνετε στο ebay ή κάποιο site? Βέβαια κοίταξα σε κάποιους πωλητές που αναφέρετε στις αγορές σας αλλά δεν έχουν στα νούμερα που θέλω, βρήκα έναν απο Κίνα, να το τολμήσω?

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote']

για δες εδώ

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=vests+underwear&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=14738&_okw=vests+underwear&_oexkw=&_adv=1&_udlo=&_udhi=&LH_PayPal=1&_ftrt=901&_ftrv=1&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&_sadis=200&_fpos=Postcode&LH_SubLocation=1&_sargn=-1%26saslc%3D0&_salic=3&_fsradio2=%26LH_AvailTo%3D1&_saact=80&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=12&_dmd=1&_ipg=50

H σελίδα των χονδρεμπόρων-παραγωγών είναι w www.alibaba.com . Εχω φόλη που έχει κατάστημα και παραγγένει συχνά από εκεί, αλλά τα περισσότερα πουλιούνται μόνο χονδρική.

Δυστυχώς το κάνουν πολλοί καταστηματάρχες κ στα πουλάνε για μεταξωτές κορδέλες .....δεν έχω πρόβλημα να τα αγοράζω αλλά εν γνώση μου πρώτον κ οχι να μου λέει....οτι είναι ιταλικά...ελεος δηλαδή!

μόνο εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με αυτό το παλιοπράγμα ??

από την αρχή μου έδειχνε λάθος ενδείξεις και στον τελευταίο πυρετό της μικρής (είχε και καιρό να μου κάνει πυρετό και δεν το είχα τσεκάρει) κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό η μάνα .....μου έδειξε ένα 38.9 την ώρα που με το συμβατικό έδειχνε 38 συνέχισα να ελέγχω και με τα δύο και συνέχεια έδειχνε λάθος

εχεις τσεκαρει την κλιση που το τοποθετεις αξεσακι?

εγω παντως με την πνευμονια της μικρης επεσα μολίς 0,2 εξω με το νοσοκομειακο!

δεν ξέρω βρε κοριτσάκι μου νομίζω ότι το κάνω σωστά θα ξανακοιτάξω τις οδηγίες αλλά τι να πω τόσο λάθος ?? :-(:-(

Εγώ είμαι απλώς ευχαριστημένη, το έχω τσεκάρει με το συμβατικό, η αποκλιση κάθε φορά ειναι από 0.2 εως 0.4 με το συμβατικό άλλωτε προς τα κάτω άλλοτε προς τα πάνω. Βεβαια οταν αλλάζω το τιπ τότε αλλάζει κ η θερμοκρασία κατά 0.2-0.3 σίγουρα.

Εγώ το κρατάω σίγουρα....!:lol:

Λοιπόν βρήκα αυτά http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150766736750&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_500wt_1287 αλλά θέλει 30 λίρες για να τα στείλει με parcel force.

Τί να της αντιπροτείνω;

Βρε μανάρι....τέτοια έχει παντού στα μαγαζιά....δεν με ενθουσιάζει να πω την αλήθεια.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002Q4TV4E/ref=oh_o00_s00_i01_details

έχουμε πάρει αυτό.. αλλά όπως είπε και κάποια κοπέλα παραπάνω το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με μασχάλης (ηλεκτρονικό).. άλλες φορές δεν έχουν καμία απόκλιση και άλλες μέχρι και 0.5.. έχω εξασκηθεί πλέον και καταλήγω σε ασφαλές συμπέρασμα;) Βέβαια εμένα η κόρη μου δε θα δεχόταν καθόλου κάτι στο αυτί.. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ εύχρηστο κατά τη διάρκεια της νύχτας-ύπνου..οπότε πάλι αυτό θα επέλεγα..

Διαφημίσεις

Βρε μανάρι....τέτοια έχει παντού στα μαγαζιά....δεν με ενθουσιάζει να πω την αλήθεια.

Koίτα για τα λεφτά που διαθέτω και για το συγκεκριμένο νυφικό καλά είναι. Το ψάχνω...

M' αρέσουν κι αυτά http://www.amazon.co.uk/Diaz-Wedding-Shoes-Benjamin-Adams/dp/B0051GTHPC/ref=pd_sim_sbs_sh_1

αλλά δεν ξέρω ύψος. Αν ήταν 9 εκ. κάτι γινόταν...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Koίτα για τα λεφτά που διαθέτω και για το συγκεκριμένο νυφικό καλά είναι. Το ψάχνω...

M' αρέσουν κι αυτά http://www.amazon.co.uk/Diaz-Wedding-Shoes-Benjamin-Adams/dp/B0051GTHPC/ref=pd_sim_sbs_sh_1

Aυτό μάλιστα!! Τουλάχιστον εμένα μου αρέσει , σε αντίθεση με τον χαζμπαντ μου που κάθεται διπλα μου αυτή τη στιγμή κ λέει οτι έχει πολλά στρασάκια πάνω του χαχαχαχαχ

εντιτ....εμένα ειλικρινά μου αρε΄σει πολύ κ έυκολα το συνδυάζεις

υγ ο χαζμπαντ μου λεει αν ειναι 12ποντο κάνει μια υποχώρηση χαχαχαχα

Aυτό μάλιστα!! Τουλάχιστον εμένα μου αρέσει , σε αντίθεση με τον χαζμπαντ μου που κάθεται διπλα μου αυτή τη στιγμή κ λέει οτι έχει πολλά στρασάκια πάνω του χαχαχαχαχ

εντιτ....εμένα ειλικρινά μου αρε΄σει πολύ κ έυκολα το συνδυάζεις

υγ ο χαζμπαντ μου λεει αν ειναι 12ποντο κάνει μια υποχώρηση χαχαχαχα

Αχ άντρες. Το ίδιο λέει κι ο δικός μου. Θέλει 12ποντα τρομάρα του. Γιατί τους αρέσουν τόσο πολύ τα τακούνια;....

Τα συκγκεριμένα όπως τα κόβω 8,5 -9 θα είναι.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Αχ άντρες. Το ίδιο λέει κι ο δικός μου. Θέλει 12ποντα τρομάρα του. Γιατί τους αρέσουν τόσο πολύ τα τακούνια;....

Τα συκγκεριμένα όπως τα κόβω 8,5 -9 θα είναι.

χαχαχαχαχα

Ταμαράκι....τον ρώτησα...και λέει "Ειπαμε....για ελευθερία κινήσεων...." κ χασκογελάει χαχαχαχα

Δεν ξερω...γιατί τους αρέσουν , υποψιάζομαι ομως κ εδώ δεν κάνει να το γράψω χαχαχαχ

Tamar ρωτα την πωλητρια αν μπορει να στα στειλει signed-for ωστε να ειναι κι'αυτη σιγουρη και να μη δωσεις και 30 λιρες.

Να σου πω τη γνωμη μου αν σ'ενδαιφερει;

Ολα παρτα απο το ιντερνετ (ακομα και τον γαμπρο :lol: )εκτος απο το νυφικο παπουτσι.

Αν τα δοκιμασεις σε φυσικο μαγαζι θα εισαι σιγουρη τοσο για το νουμερο οσο κυριως για το αν θα μπορεσεις να το αντεξεις ενα τριωρο full.

Ακου τη μοδιστρα! :lol::lol:

Καλες αγορες. :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...