Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

και μια και τα ειπατε

εξετασεις φαρμακα που γραφει ο συμβεβλημενος, πανω απο 100 ευρω θελουν εγκριση απο ελεγκτη

και ΑΝ ...ΔΕΝ....λειτουργει το συστημα το ηλεκτρονικο

1.Οντως

2.βαριεται να γραψει

μπορει να γραψει και σε δικο του χαρτι αλλα θα βαλει και μια παραγραφουλα που θα λεει οτι δε λειτουργουσε το συστημα και το εκανε χειρογραφα

πηγα σε ικατζου για εξετασεις να μου γραψει και εφαγα την οποια ξινιλα

ξερετε μπορει να τις γραφει και ο γιατρος σας και να μην ερχεστε εδω (περιπτωση 2)

δε μου εκοψε να πω...ΔΕΝ εχω γιατρο αλλο, πειραζει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχμ...

ΙΚΑ = ΕΟΠΥΥ πλέον οπότε απλά ο γιατρός που πήγες είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ

Άρα δεν υπάρχει πια γιατρός του ΙΚΑ, γιατρός του Δημοσίου. Υπάρχουν συμβεβλημένοι ή μη.

Δικαίωμα συνταγογράφησης έχουν όλοι όσοι είναι μέλη στο e-syntagografisi ανεξάρτητα απ τον αν είναι συμβεβλημένοι με τον νέο Ενιαίο Οργανισμό υγείας...

Ναι αλλά για τα γυαλιά έχει δίκιο το ούφο... έτσι πρέπει το ίδιο έπαθα κ εγώ προ ημερών

το χω ξαναπει παλια.... για μια και μονο αποστολη καλη λυση ειναι το www.forward2me.com αλλα συμφερει αν το μαγαζι δεχεται τις πιστωτικες τις ελληνικες.... εχω μια αμφιβολια για το μαρκς.......

Καλησπερα,με το forward2me μπορω να ψωνισω απο next?

Διαφημίσεις

Λοιπόν! Τώρα οι εντυπώσεις μου για το σκουπάκι από αμαζον..http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0031M9K5U/ref=oh_o00_s00_i00_details το πήρα πιο φτηνό..35λίρες. Ρουφάει πάρα πολύ καλά και διαρκεί πολύ.Βέβαια δυο μέρες το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω προβήματα που μπορεί να προκύψουν στη μακροχρόνια χρήση του.Πάντως μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ιριδάκι, αν θες μεχρι 2-3 φορές τον χρόνο, μάλλον έρχεται μια η άλλη, με τα έξοδα της πέρσοναλ σόπερ, οπότε ναι, συμφωνώ ότι έτσι συμφέρει.

μωρε αν ηταν στο χερι μου (στη τσεπη μου δηλαδη) θα ψωνιζα καθε μηνα!!!!!! αλλα επειδη ειναι δυσκολα για ολους πανω απο 2 αποστολες μια χειμωνα μια καλοκαιρι δε βγαινουν..... κ αυτο γιατι ειναι τα παιδια που αλλαζουν νουμερα σα τρελα τωρα...... αλλιως......

Εχω και εγω λογαριασμο απο το καλοκαιρι που το αναφεραμε αλλαδεν το χρησιμοιησα.Αραγε ποσο να κοστισει μεταφορικα ενα μικρο πακετακι απο μαρκς??

35 λιρες κοστιζει μεχρι 10 κιλα που δοκιμασα στο pricing.... πες 42 ευρω με 1.2 ισοτιμια.... δεν ειναι λιγα αλλα σκεψου οτι με 40 ευρω στο μαρκς εδω θα επαιρνα 2 5αδες αμανικα φανελακια της μικρης...:rolleyes:

Καλησπερα,με το forward2me μπορω να ψωνισω απο next?

νομιζω πολλακις εχουν πει τα κοριτσια οτι δεν δεχεται ελληνικη καρτα....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εχμ...

ΙΚΑ = ΕΟΠΥΥ πλέον οπότε απλά ο γιατρός που πήγες είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ

Άρα δεν υπάρχει πια γιατρός του ΙΚΑ, γιατρός του Δημοσίου. Υπάρχουν συμβεβλημένοι ή μη.

Δικαίωμα συνταγογράφησης έχουν όλοι όσοι είναι μέλη στο e-syntagografisi ανεξάρτητα απ τον αν είναι συμβεβλημένοι με τον νέο Ενιαίο Οργανισμό υγείας...

το ικα της περιοχής μου ΙΚΑ λεγετε και οι γιατροί που ειναι εκεί του ΙΚΑ γιατροί

και σε αυτον πήγα ..:wink::-)

εοπυυ = Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας

Γεια σας κοριτσακια!!!

Κατι πηρε το ματι μου για σκουπες πριν απο κατι σελιδουλες.....

εγω παντως αυτην εδω ζαχαρωνα...την ειχα στο καλαθι...αλλα δεν την πηρα γιατι μου φαινοταν ακριβη στις 150 λιρες.....τωρα....ουτε φαρασι με 2 ευρω δεν μπορω να παρω...

Με τον καημο θα μεινωωωωωω:tongue:

http://www.amazon.co.uk/Vax-U91-LF-B-Cordless-Bagless-Upright/dp/B002S52IB4/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1330194182&sr=8-6

το ικα της περιοχής μου ΙΚΑ λεγετε και οι γιατροί που ειναι εκεί του ΙΚΑ γιατροί

και σε αυτον πήγα ..:wink::-)

εοπυυ = Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας

Καλά, όπως επιθυμείς... Σου χαλάω εγώ χατήρι να χω τίποτα προβλήματα μετά? Μπααααααααα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλά, όπως επιθυμείς... Σου χαλάω εγώ χατήρι να χω τίποτα προβλήματα μετά? Μπααααααααα

δεν κατανοώ το σχόλιο σου !

τι εννόεις ;; προβηματα με τον ΕΟΠΥΥ να έχεις ;; :-)

δεν δουλέυω στον εοπυυ :wink:

εοπυυ ειναι αυτο που σου παρεθεσα

η εννοποίηση ουσιαστικατων ταμείων

και οχι εοπυυ = ικα

δεν υπαρχει καταργηση του ικα του ογα κλπ - απο όσο εχω καταλαβει !

αν κάνω λαθος μπορεις να βοηθήσεις να μου εξηγήσεις

και όχι να πετάς κατι το οποίο ειναι σχεδόν ειρωνικό ...

επιμένω εγω στο ιατρεία του ΙΚΑ πηγα ... δεν πηγα σε εξωτερικό γιατρό !

πφφφ βαρεθηκα ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...