Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Εννοείται ότι θα προτιμούσα να τα αγοράσω από τον παραγωγό σε καλύτερη τιμή, αλλά με τα μεταφορικά τι γίνεται? Το θεωρώ απαράδκτο η πατάτα να στοιχίζει 70 λεπτά το κιλό.

Ασχετο αλλά σήμερα διάβασα ότι οι παραγωγοί θα πουλήσουν σε αυτές τις τιμές τις παπατες τους στην Κατερίνη http://www.facebook.com/omorfa/posts/264320760312378

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταφορικά παίζει...ειδες τι έγινε στην Κατερινη. Πήγε ο κόσμος και τα πήρε. Φαντάζομαι οτι ηλεκτρονικά μπορεί να υπάρξει κάποια επιβάρυνση. Αλλά αν σκεφτείς οτι το κέρδος μόνο απο τις πατάτες ήταν στα 4,5 ευρω φαντάσου τι εχουμε να κερδισουμε απο την μαναβική της εβδομάδας!

Ιριδάκι, αν θες μεχρι 2-3 φορές τον χρόνο, μάλλον έρχεται μια η άλλη, με τα έξοδα της πέρσοναλ σόπερ, οπότε ναι, συμφωνώ ότι έτσι συμφέρει.

Μόλις πλήρωσα παπά για το κορίτσι μου :D:D:D:D

Πεδιλάκια γαλάζια, πεδιλάκια χρυσά UMI τά δύο αυτά και πάνινα ριγέ μπαρετούλες !!!!

Είχε μεταφορικά 14,70 λίρες (4,90 λίρες το ζευγάρι ), την ρώτησα για combine postage και μου έδωσε τελική τιμή 5,90 λίρες αν τα έστελνε χωρίς κουτιά, όπερ και συμφώνησα.

Σύνολο όλα, με τα μεταφορικά, 63 ευρώ περίπου :D:D:D:D

Δεν έχει ξαναβάλει αυτή την μάρκα αλλά για να το λέει η ερίτιμος Access, κάτι θα ξέρει .....

Πολύ όμορφα!! Εμένα μου αρέσουν τα γαλάζια πιο πολύ! με γεια σας!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

O Θωμας που λες ειναι ενα μαγαζι στου Ψυρρη που σου φτιάχνει κατα παραγγελία παπούτσια. Εχει και σελίδα:

http://www.thomasshoes.gr/#/gallery/

άσχετα με αυτα στην γκαλερι μπορεις να τους πας φώτο και να σου φτιάξει παππαδες. Εγω τα δικά μου τα ειχα πάρει 80 ευρώ (τιμη+μτφ) απο το www.schuh.co.uk και 'ολοι μου κάνανε τα καλύτερα σχόλια. Γενικα επειδή τα πάντα για τον γάμο ειναι τζάμπα τα λεφτα, να πάρεις παπούτσια που να βάφονται για να τα ξαναφορέσεις. Για το νυφικό να υπολογίσεις κόστος στεγνοκαθαριστηριου και μάλιστα να κάνεις έρευνα αγοράς γιατι εμένα μου πήραν 90ευρώ(οι κλέφτες!;;

Του έχω στείλει ήδη mail αλλά φαντάζομαι πως το κόστος τους θα ξεπερνά κατά πολύ το ποσό που μπορώ και θέλω να διαθέσω. Όσο για το schuh.co.uk ήταν το πρώτο που κοίταξα μιας και ενίοτε ψωνίζω από εκεί αλλά δυστυχως δεν ταιριάζει κάποιο με το νυφικό. Μόνο αυτό ταιριάζει http://www.schuh.co.uk/womens-stone-schuh-fizz-diam-platform-peep/1125211170 αλλά φοβάμαι μη ζαλίζομαι εκεί πάνω :)

Καλημέρα σας! Εγώ πρωινή καθότι ο συζυγος φεύγοντας για τη δουλειά φρόντισε να αναστατώσει τον κόσμο

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πεδιλάκια γαλάζια, πεδιλάκια χρυσά UMI τά δύο αυτά και πάνινα ριγέ μπαρετούλες !!!!

Α! Ρε φιλενάδα με το φανταστικό σου γούστο!!!! Τέλεια τα παπά!!! Πάλι με έβαλες στα μεράκια!!! Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην οργιάσω πάλι με τα καλοκαιρινά της μικρής!!!!

:-P:-P:-P:-P:-P

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

O Θωμας που λες ειναι ενα μαγαζι στου Ψυρρη που σου φτιάχνει κατα παραγγελία παπούτσια. Εχει και σελίδα:

άσχετα με αυτα στην γκαλερι μπορεις να τους πας φώτο και να σου φτιάξει παππαδες. Εγω τα δικά μου τα ειχα πάρει 80 ευρώ (τιμη+μτφ) απο το www.schuh.co.uk και 'ολοι μου κάνανε τα καλύτερα σχόλια. Γενικα επειδή τα πάντα για τον γάμο ειναι τζάμπα τα λεφτα, να πάρεις παπούτσια που να βάφονται για να τα ξαναφορέσεις. Για το νυφικό να υπολογίσεις κόστος στεγνοκαθαριστηριου και μάλιστα να κάνεις έρευνα αγοράς γιατι εμένα μου πήραν 90ευρώ(οι κλέφτες!!!).

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση: Θα αγοράζατε λαχανικα-φρέσκα απο τον παραγωγό και σε καλύτερη τιμη μέσω νετ; Προσωπικά εχω συνηθίσει τόσο πολυ τις αγορές μεσω νετ που δυσκολεύομαι να παω σε μαγαζί να ψωνίσω. Δεδομένου αυτο που έγινε με τις πατάτες Νευροκοπίου (10 κιλα=2,5 ευρώ κατευθείαν απο παραγωγούς σε αντίθεση με 10 κιλα=7 ευρώ στο σουπερ) με έκανε να θέλω να το δοκιμάσω. Εσεις;;;

Θα το δοκίμαζα με τα 1000 αν υπήρχε. Αυτό κι αν θα ήταν διπλό χτύπημα στην ακρίβεια και στον ... χοντρεμποράκο!!!!

rXAJp3.png

καλημερούδια κόρες !!!!

Του έχω στείλει ήδη mail αλλά φαντάζομαι πως το κόστος τους θα ξεπερνά κατά πολύ το ποσό που μπορώ και θέλω να διαθέσω. Όσο για το schuh.co.uk ήταν το πρώτο που κοίταξα μιας και ενίοτε ψωνίζω από εκεί αλλά δυστυχως δεν ταιριάζει κάποιο με το νυφικό. Μόνο αυτό ταιριάζει http://www.schuh.co.uk/womens-stone-schuh-fizz-diam-platform-peep/1125211170 αλλά φοβάμαι μη ζαλίζομαι εκεί πάνω :)

Καλημέρα σας! Εγώ πρωινή καθότι ο συζυγος φεύγοντας για τη δουλειά φρόντισε να αναστατώσει τον κόσμο

tamar ρίξε μια ματιά και στο σιτε της www.monsoon.co.uk δεν λέει ότι στέλνει Ελλάδα αλλά ξέρω ότι είχαν εξυπηρετήσει κάποια κοπέλα μπορείς να τους ρωτήσεις.......... στο κάτω κάτω της γραφής στέλνουν στον μισό κόσμο :lol::lol:

επίσης στο σιτε της http://www.johnlewis.com/Help/Help.aspx?HelpId=55#exclusions έχει κάποια κομμάτια

και φυσικά μην σνομπάρεις το ebay έχει καταπληκτικά κομμάτια και δεν είναι απαραίτητα ότι είναι όλα κινέζο :wink::wink:

η γνώμη μου είναι πάντως να πάρεις κάτι με χαμηλότερο τακούνι από αυτό που δείχνεις στην φώτο εκτός και αν έχεις συνηθίσει να περπατάς πάνω σε τέτοιους διαόλους:lol::lol: δεν θα μπορείς ούτε να χορέψεις ούτε να ευχαριστηθείς τίποτα

σκέψου ότι στην εκκλησία θα είσαι και αρκετή ώρα όρθια αφού θα γίνουν δύο μυστήρια

edit και εδώ έχει http://www.debenhams.com/women/shoes-boots/bridal-shoes#catalogId=10001&lid=//productsuniverse/en_GB/product_online%3DY/categories%3C{productsuniverse_18661}/categories%3C{productsuniverse_18661_141601}/categories%3C{productsuniverse_18661_141601_179606_ms}&pn=1&pns=y&ps=default&storeId=10001

KbLyp3.png 4AByp3.png

Εγω παντως δεν την ειχα ουτε ακουστα οσο ημουν στην Αγγλια. Τωρα που το συζητουσατε ρωτησα την κουμπαρα μου που μενει εκει και δεν τα ηξερε επισης. Εσυ τα ηξερες οσο ησουν Αγγλια;

Όχι, δεν τα ήξερα, αλλά εγώ ήμουν στην καταραμένη χώρα 1996-1997.

Μασούτη δεν έχει στην Αττική, και να σου πω, αν κάποια προτείνει ένα άλλο απορρυπαντικό φθηνό, όπου και αν είναι θα το πάρω. Περιμένω τις εντυπώσεις του μέλους που παρήγγειλε αστόνις για να δω τι θα κάνω. Αν κάποια έχει να προτείνει ως αξιόλογο κάτι από φυσικό κατάστημα της εμβελείας μου, θα το δοκιμάσω. Σε εμένα όμως σημαντικός παράγοντας είναι και η παράδοση κατ' οίκον, τα ωράρια μου είναι ακατάστατα και προσπαθώ να διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται τον ελάχιστο χρόνο που έχω.

..

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση: Θα αγοράζατε λαχανικα-φρέσκα απο τον παραγωγό και σε καλύτερη τιμη μέσω νετ; Προσωπικά εχω συνηθίσει τόσο πολυ τις αγορές μεσω νετ που δυσκολεύομαι να παω σε μαγαζί να ψωνίσω. Δεδομένου αυτο που έγινε με τις πατάτες Νευροκοπίου (10 κιλα=2,5 ευρώ κατευθείαν απο παραγωγούς σε αντίθεση με 10 κιλα=7 ευρώ στο σουπερ) με έκανε να θέλω να το δοκιμάσω. Εσεις;;;

Τον Θωμά δεν τον ήξερα, ξέρω έναν άλλο στο Μοναστηράκι που έφτιαχνε τα παπούτσια γνωστής αλυσίδας, ψώνιζα από όταν ήμουν φοιτήτρια από εκεί, μου τα έφτιαχνε και κατά παραγγελία, οπότε με βόλευε πολύ.

Λαχανικά φρέσκα, ναι, θέλω και εγώ. Αν βρείτε κάτι αξιόλογο, ενημερώστε.

Θα μου γλυτώνει χρόνο και προτιμώ μπορώ να πω, να δώσω έστω τα ίδια χρήματα που δίνω τώρα κατευθείαν στον παραγωγό παρά στους μεσάζοντες.

Πολύ όμορφα!! Εμένα μου αρέσουν τα γαλάζια πιο πολύ! με γεια σας!

:D:D:D:D

Α! Ρε φιλενάδα με το φανταστικό σου γούστο!!!! Τέλεια τα παπά!!! Πάλι με έβαλες στα μεράκια!!! Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην οργιάσω πάλι με τα καλοκαιρινά της μικρής!!!!

Χαίρομαι που σου αρέσουν !!! Η αξες τα υμνεί πολύ οπότε είπα να τα δοκιμάσουμε, από τιμή σκίζουν !!!! Δεν νομίζω ότι θα έβρισκα τέτοιες τιμές, ούτε στα στοκατζίδικα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Χαίρομαι που σου αρέσουν !!! Η αξες τα υμνεί πολύ οπότε είπα να τα δοκιμάσουμε, από τιμή σκίζουν !!!! Δεν νομίζω ότι θα έβρισκα τέτοιες τιμές, ούτε στα στοκατζίδικα.

η αξες έχει να φάει πολύ ξύλο τελικά :lol::lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Πάλι καλά που έχω γιο. Διαφορετικά θα είχα ήδη φαλιρήσει!!

και φυσικά μην σνομπάρεις το ebay έχει καταπληκτικά κομμάτια και δεν είναι απαραίτητα ότι είναι όλα κινέζο :wink::wink:

η γνώμη μου είναι πάντως να πάρεις κάτι με χαμηλότερο τακούνι από αυτό που δείχνεις στην φώτο εκτός και αν έχεις συνηθίσει να περπατάς πάνω σε τέτοιους διαόλους:lol::lol: δεν θα μπορείς ούτε να χορέψεις ούτε να ευχαριστηθείς τίποτα

σκέψου ότι στην εκκλησία θα είσαι και αρκετή ώρα όρθια αφού θα γίνουν δύο μυστήρια

Εννοείται οτι ψάχνω και στο ebay. Όσο για το ύψος ψάχνω 10-12 πόντους για να μου δώσουν ύψος και να με αδυνατίζουν ελαφρώς. Τραπέζι δεν κάνουμε, άρα για 2-3 ώρες θα κάνω υπομονή.

Τον Θωμά δεν τον ήξερα, ξέρω έναν άλλο στο Μοναστηράκι που έφτιαχνε τα παπούτσια γνωστής αλυσίδας, ψώνιζα από όταν ήμουν φοιτήτρια από εκεί, μου τα έφτιαχνε

Kαι ποιος είναι αυτός ο άλλος;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Για βοηθάτε λίγο γιατί δηλώνω ευθαρσώς πως δεν είμαι σε κατάσταση να ψάξω... Από ποιο ηλεκτρονικό θερμόμετρο μετώπου ή αυτιού είπαμε ότι είμαστε πλήρως ευχαριστημένες? Από αμαζον εννοώ λινκ ε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Chatzico σε παρακαλω οταν παραλαβεις τις εσπαντριλιες πες μου αν ειναι σκληρη η σολα ή ευκαμπτη και τι φορμα εχουν. Ειναι πανεμορφες (και τα αλλα. Με γεια! :D )

μια μικρούλα ενημέρωσης

α τα γυαλιά απο τους αμερικλάνους δεν ήρθαν ακόμα

Β πηγα και πείρα γυαλιά

προς ενημέρωσης : βαση ΕΟΠΥ τα π΄ρωτα 50 για καθε πρωτη εβδομάδα του μήνα και 200 στο συνολο για κάθε μήνα ραντεβού ειναι δωρεάν σε συμβεβλημένους του ΕΟΠΥ γιατρούς

http://www.eopyy.gov.gr/MedSupplier/Index#

(που εχουν και δικαίωμα συντανγογραφησης !

επίσης η διαδηκασία εχει ως εξής ( εγω πήγα στου ικα τον γιατρό )

εγω πηγα στο γιατρό του ικα με εξετασε μου εγραψε γυαλία

πηρα την εγγρηση - σε αυτο το σημέιο να πω οτι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τι γίνεται αν θα ειχα παει σε γιατρό που ειναι στο

ΕΟΠΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΥΠΟΨΙΆΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ τραβα και μια στο ικα να περασεις απο επιτροπή :wink: = διπλός κόπος )

στην συνέχεια και μετα τις σφραγιδούλες πηγα στον οπτικό τα εφτιαξα

πηρα την αποδειξη πηγα στις παροχές οπου μου δώθηκε ενα χαρτί εγγρησης της δαπανης και τα λεφτα θα μπουν ...αγνωστο πότε

το ποσό ειναι ανα δυο χρόνια ΣΤΑΝΤΑΡ για μένα ειναι 70- 90 ευρω .

- παλία ηταν ανα δυο χρόνια φακοί και ανα τρία σκελετος το οποίο ποια αλλαξε και ειναι ανα δυο χρόνια το χ ποσο ! -

το οποίο και δεν ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΓΓΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ απο τις παροχές στα διοικητικά του ικα !

αυτα προς γνωση και συμμόρφωση :-)

Εχμ...

ΙΚΑ = ΕΟΠΥΥ πλέον οπότε απλά ο γιατρός που πήγες είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ

Άρα δεν υπάρχει πια γιατρός του ΙΚΑ, γιατρός του Δημοσίου. Υπάρχουν συμβεβλημένοι ή μη.

Δικαίωμα συνταγογράφησης έχουν όλοι όσοι είναι μέλη στο e-syntagografisi ανεξάρτητα απ τον αν είναι συμβεβλημένοι με τον νέο Ενιαίο Οργανισμό υγείας...

YqE6p2.png

IqItp3.png

η αξες έχει να φάει πολύ ξύλο τελικά :lol::lol::lol:

Μπορεί και να μην την γλυτώσει τελικά :tongue::tongue::tongue:

Chatzico σε παρακαλω οταν παραλαβεις τις εσπαντριλιες πες μου αν ειναι σκληρη η σολα ή ευκαμπτη και τι φορμα εχουν. Ειναι πανεμορφες (και τα αλλα. Με γεια! :D )

ΟΚ θα ενημερώσω.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...