Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

το χω ξαναπει παλια.... για μια και μονο αποστολη καλη λυση ειναι το www.forward2me.com αλλα συμφερει αν το μαγαζι δεχεται τις πιστωτικες τις ελληνικες.... εχω μια αμφιβολια για το μαρκς.......

το μαρκς δέχεται Ελληνική πιστωτική έχω ψωνίσει :D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κοριτσάκι ,

Στο μυαλό μου το έχω κάπως έτσι....( βλέπεις δεν μπορώ να το ζορίσω και πολύ , γιατί τελευταία υποφέρω από ημικρανίες )

Σκεφτόμουν να ξεκινήσω κάπως έτσι....

κοιτάζοντας προσεχτικά την τελευταία μου παραγγελία αλλά και κάποιες παλαιότερες , βρήκα μια μικρή διαφορά στο τελικό ποσό πληρωμής μέσω paypal και σχετικά με την τρέχουσα ισοτιμία.

μπορώ να σας δώσω και παράδειγμα....

σας παρακαλώ θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει και αν υπάρχει κάποια προμήθεια σε αγορές μέσω paypal;;;

θα ήθελα αν είναι δυνατόν , να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει , ώστε να είμαι ενήμερη σε μελλοντικές μου αγορές.

σας ευχαριστώ.

κάτι πολύ απλό .....

η αλήθεια είναι πως ξέρω να το γράψω έτσι ακριβώς στα αγγλικά, απλά μου φαίνεται φτωχό και πολύ πρόχειρο.

χρειάζομαι την έμπειρη γραφή σου και τον εμπλουτισμό από πλευράς σου.

Αλήθεια παίζει να είναι προμήθεια επί των αγορών μέσω paypal;;;

Το αναφέρω βλακωδώς .

Αλήθεια για πες , για κοριτσάκι 11 ετών , ποιο από τα παρακάτω θα διάλεγες για δώρο;;;

http://www.littlewoodseurope.com/pineapple-violet-junior-plimsolls/1006174566.prd?browseToken=%2fb%2f102479%2c20634%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f8&trail=2249-102479-20634

http://www.littlewoodseurope.com/reebok-topscotch-junior-trainers/1006165985.prd?browseToken=%2fb%2f102479%2c20634%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f12&trail=2249-102479-20634 θέλοντας να ξεφύγει από τα κλασσικά All Star .

Dear Sirs,

I had a more detailed look in my recent order's details in my Paypal account and was really taken aback to notice that the final sum of my order was slightly different from the one supposed to come up, when using the official exchange rates.

I went into past orders and the same discrepancy was obvious.

I can provide a true example .....

Would you be kind enough to advise why is that and if there are any paypal commissions for the buyer, when buying online.

Thank you in advance.

Άπό τα παπουτσάκια, μου αρέσει περισσότερο το πρώτο, το τζιν.

BOftp3.png PzWNp3.png

Αλήθεια για πες , για κοριτσάκι 11 ετών , ποιο από τα παρακάτω θα διάλεγες για δώρο;;;

http://www.littlewoodseurope.com/pineapple-violet-junior-plimsolls/1006174566.prd?browseToken=%2fb%2f102479%2c20634%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f8&trail=2249-102479-20634

http://www.littlewoodseurope.com/reebok-topscotch-junior-trainers/1006165985.prd?browseToken=%2fb%2f102479%2c20634%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f12&trail=2249-102479-20634 θέλοντας να ξεφύγει από τα κλασσικά All Star .

Το πρώτο με διαφορά!

Μπα, μην μασάς, το κάνω εγώ και δεν έχει αποτέλεσμα........:rolleyes::rolleyes:

Μήπως δεν τη συνοδεύεις με ψωμί ολικής αλέσεως;...Λέω μήπως...:tongue:

Μα τόσο καλά είναι τα MS; Καλύτερα ποιοτικώς δηλαδή κι από Μοthercare?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μήπως δεν τη συνοδεύεις με ψωμί ολικής αλέσεως;...Λέω μήπως...:tongue:

Μα τόσο καλά είναι τα MS; Καλύτερα ποιοτικώς δηλαδή κι από Μοthercare?

Ρε λες γιαυτό να μην πιάνει ????:eek::eek::eek::eek::lol::lol:

Για μένα ναι, τα εσώρουχα ΜΑΡΚΣ είναι κορυφαία, αιγυπτιακό βαμβάκι.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

το μαρκς δέχεται Ελληνική πιστωτική έχω ψωνίσει :D

πολυ ενδιαφερουσα η πληροφορια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω εχω ηδη λογαριασμο στο φοργουορντ....... ποτε ειναι οι επομενες εκπτωσεις στο μαρκς?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εγω παντως βαζοντας τη διασταση της κουτας του ΜΑΜ μου βγαζει 43+ λιρες μεταφορικα

για το σαιτ που εβαλα λες? οταν βαλεις κιλα για να δωσει τιμη δεν ειναι τελικη.... βαζει φπα 20% αν θυμαμαι καλα..... καντε αναζητηση στο παλιο θεμα κ τα χω γραψει.........

συμφερει για καποιον που θελει να ψωνισει πχ απο μαδερ ή μαρκς μια στο τοσο, χωρις συνδρομες χωρις τιποτα αλλα προφανως περισσοτερα μτφ απο ΜΑΜ, αλλα αν τα βαλεις ολα κατω ΙΣΩΣ συμφερει.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ιριδάκι, αν θες μεχρι 2-3 φορές τον χρόνο, μάλλον έρχεται μια η άλλη, με τα έξοδα της πέρσοναλ σόπερ, οπότε ναι, συμφωνώ ότι έτσι συμφέρει.

Μόλις πλήρωσα παπά για το κορίτσι μου :D:D:D:D

Πεδιλάκια γαλάζια, πεδιλάκια χρυσά UMI τά δύο αυτά και πάνινα ριγέ μπαρετούλες !!!!

Είχε μεταφορικά 14,70 λίρες (4,90 λίρες το ζευγάρι ), την ρώτησα για combine postage και μου έδωσε τελική τιμή 5,90 λίρες αν τα έστελνε χωρίς κουτιά, όπερ και συμφώνησα.

Σύνολο όλα, με τα μεταφορικά, 63 ευρώ περίπου :D:D:D:D

Δεν έχει ξαναβάλει αυτή την μάρκα αλλά για να το λέει η ερίτιμος Access, κάτι θα ξέρει .....

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

πολυ ενδιαφερουσα η πληροφορια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω εχω ηδη λογαριασμο στο φοργουορντ....... ποτε ειναι οι επομενες εκπτωσεις στο μαρκς?

Εχω και εγω λογαριασμο απο το καλοκαιρι που το αναφεραμε αλλαδεν το χρησιμοιησα.Αραγε ποσο να κοστισει μεταφορικα ενα μικρο πακετακι απο μαρκς??

Ιριδάκι, αν θες μεχρι 2-3 φορές τον χρόνο, μάλλον έρχεται μια η άλλη, με τα έξοδα της πέρσοναλ σόπερ, οπότε ναι, συμφωνώ ότι έτσι συμφέρει.

Μόλις πλήρωσα παπά για το κορίτσι μου :D:D:D:D

Πεδιλάκια γαλάζια, πεδιλάκια χρυσά UMI τά δύο αυτά και πάνινα ριγέ μπαρετούλες !!!!

Είχε μεταφορικά 14,70 λίρες (4,90 λίρες το ζευγάρι ), την ρώτησα για combine postage και μου έδωσε τελική τιμή 5,90 λίρες αν τα έστελνε χωρίς κουτιά, όπερ και συμφώνησα.

Σύνολο όλα, με τα μεταφορικά, 63 ευρώ περίπου :D:D:D:D

Δεν έχει ξαναβάλει αυτή την μάρκα αλλά για να το λέει η ερίτιμος Access, κάτι θα ξέρει .....

Πολυ ωραια μεγια σας!!!!

q1kup2.pngza5op2.png

http://www.eyeslipsface.co.uk/

free delivery για αγορές άνω των 10 λιρών έως τις 27/02

με το παρακάτω κωδικό : BRITLOOLEU

Είσαι σίγουρη για τον κωδικό, εμένα μου βγάζει οτι εχει λήξει...ωραία πραγματάκια εχει παντως!

...

Δεκτή η ενίσχυση της εγχώριας αγοράς αλλά όταν μας παίρνει η τσέπη μας. Επίσης ότι εδώ δεν ξέρουμε την συγκεκριμένη αγγλική μάρκα απορρυπαντικών, δεν σημαίνει ότι δεν είναι γνωστή και στην Γηραιά Αλβιώνα;)

...

Εγω παντως δεν την ειχα ουτε ακουστα οσο ημουν στην Αγγλια. Τωρα που το συζητουσατε ρωτησα την κουμπαρα μου που μενει εκει και δεν τα ηξερε επισης. Εσυ τα ηξερες οσο ησουν Αγγλια;

O Θωμας που λες ειναι ενα μαγαζι στου Ψυρρη που σου φτιάχνει κατα παραγγελία παπούτσια. Εχει και σελίδα:

http://www.thomasshoes.gr/#/gallery/

άσχετα με αυτα στην γκαλερι μπορεις να τους πας φώτο και να σου φτιάξει παππαδες. Εγω τα δικά μου τα ειχα πάρει 80 ευρώ (τιμη+μτφ) απο το www.schuh.co.uk και 'ολοι μου κάνανε τα καλύτερα σχόλια. Γενικα επειδή τα πάντα για τον γάμο ειναι τζάμπα τα λεφτα, να πάρεις παπούτσια που να βάφονται για να τα ξαναφορέσεις. Για το νυφικό να υπολογίσεις κόστος στεγνοκαθαριστηριου και μάλιστα να κάνεις έρευνα αγοράς γιατι εμένα μου πήραν 90ευρώ(οι κλέφτες!!!).

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση: Θα αγοράζατε λαχανικα-φρέσκα απο τον παραγωγό και σε καλύτερη τιμη μέσω νετ; Προσωπικά εχω συνηθίσει τόσο πολυ τις αγορές μεσω νετ που δυσκολεύομαι να παω σε μαγαζί να ψωνίσω. Δεδομένου αυτο που έγινε με τις πατάτες Νευροκοπίου (10 κιλα=2,5 ευρώ κατευθείαν απο παραγωγούς σε αντίθεση με 10 κιλα=7 ευρώ στο σουπερ) με έκανε να θέλω να το δοκιμάσω. Εσεις;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...