Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα! μήπως ξέρετε πως θα ψαξω στα αγγλικά αυτό το φως που μπαίνει στην πρίζα και αναβει όταν έχουμε διακοπή ρευματος? γιατί τωρα τελευταία δεν μας τα λέει καλά η δεη και αναγκάζομαι να ξενιτευομαι σε μαμαδοπεθερικά κάθε φορά!

φωτιστικό ασφαλείας λέγεται! Υπάρχουν αυτά που ειναι σταθερά στο τοίχο και τα φορητά. Αυτα που ειναι σταθερά στον τοιχο γινονται ευκολα φορητά αν ο αντρας σας ξερει να συνδέσει ένα καλώδιο και να το τροφοδοτεί με ρευμα. Ετσι η μπαταρία γεμίζει και όταν δεν έχει ρευμα λειτουργει για κανα 2ωρο με την μπαταρία που αυτο διαθετει! Νομίζω ειναι οικονομικά σχετικά, αν μπορείς φυσικά να κανεις τετοια πατέντα.

Τα φορητά νομίζω ειναι πολύ ακριβα, αλλά ειναι σαν βαλιτσάκι με δυο τεραστια φώτα. Το εχεις και αυτο μόνιμα στην μπρίζα και μόλις γίνει διακοπή θα ανάψει με την μπαταρία που έχει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tί σημαίνει αυτό;

Moυ ζητά αυτά: Sleeve length you want,Armseye, Bicep

Με Κινεζα συνεννοεισαι;;; ΦΤΟΥ!

Armseye ειναι το σημειο που ενωνεται το μανικι στο υπολοιπο ρουχο. Με λιγα λογια η περιμετρος της τρυπας στην οποια μπαινει το χερι. Δεν ξερω αν το καταλαβες.

Bicep ειναι ο δικεφαλος βραχιονιος. Ειναι ο μυς στο μπρατσο μας.

εννοει την περιμετρο σ'εκεινο το σημειο. Αυτο to shmeio που δειχνουμε οταν κανουμε "ποντικι" :D

Με Κινεζα συνεννοεισαι;;; ΦΤΟΥ!

Armseye ειναι το σημειο που ενωνεται το μανικι στο υπολοιπο ρουχο. Με λιγα λογια η περιμετρος της τρυπας στην οποια μπαινει το χερι. Δεν ξερω αν το καταλαβες.

Bicep ειναι ο δικεφαλος βραχιονιος. Ειναι ο μυς στο μπρατσο μας.

εννοει την περιμετρο σ'εκεινο το σημειο. Αυτο to shmeio που δειχνουμε οταν κανουμε "ποντικι" :D

Super! Σ' ευχαριστώ πολυ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Tamaraki απ'ότι καταλαβες εραψα και το νυφικο μου και το κουστουμι του αντρα μου στην Αγγλια. :D

(οταν ειχαμε λεφτα :( )

Είπα κι εγώ...Φαντάστηκα οτι είσαι μοδίστρα και ήμουν ετοιμη να σου στειλω μνμ σε περίπτωση (στάνταρ δηλαδή) που θα χρειαστεί το νυφικό καμιά μεταποίηση.

Εγώ πάλι μου το ράβει κινεζούλα στο Αμέρικα. Όσο για το σύζυγο ελπίζω να του κάνει το κουστούμι του πολιτικού κι έτσι να χρειαστεί να αλλάξουμε μόνο πουκάμισο άντε και γραβάτα. Αν και αυτή τη φορά θα τον ήθελα άνευ γραβάτας. Όσο για το μωρό θα παίξει childrensaloon, αν και θα ήθελα να το αποφύγω όπως ο ακατανόμαστος το λιβάνι. Μα να μην απαντάνε στα μνμ...Ντροπή τους! :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Λοιπόν.. Επαναφέρω το θέμα σκούπα VAX

Σαν μοντέλω έχω καταλήξει σε αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003H9NEFO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

αλλά διαβάζω τις κριτικές και είναι λίγο αντιφατικές!!! Πως γίνεται ο ένας να δίνει πέντε αστέρια και να την εξυμνεί και ο άλλος ένα και να τη βρίζει?

Δε ξέρω τι να κάνω, τη θέλω και για τη μάνα μου και δε μπορώ να πάρω το κρίμα στο λαιμό μου αν βγει μάπα.

Επίσης δε μπορώ να βρω πόσα Βατ είναι. Ούτε στο επίσημο site γράφει κάτι. Μόνο για air Watts που δε ξέρω κ τι είναι!

Με το σέρβις ξέρετε τι παίζει? Καλά δίνει 6 χρόνια εγγύηση αλλά αν πάθει κάτι εδώ στο Ελλάντα?

Οι Dyson μου αρέσουν πολύ περισσότερο αλλά κάνουν τα διπλά λεφτά!!!

Όσο για τα Benetton κι εμένα μου τη βάρεσαν πολύ φέτος! Πήγα Δευτέρα πρωί 8:30 για το -70% και βλέπω ένα ωραιότατο -60%!!!!!! Γκρρρρ!!!!

Κ στο νούμερο του γιου μου XXS και XS που ήθελα για του χρόνου είχε ελάχιστα. Πήρα όμως μερικά γιατί του χρόνου δε θα αγοράζονται και σκέφτηκα πως κ να βάλει -70% από βδομάδα δε θα βρω τίποτα. Είχε πολύ κόσμο γιατί όλοι νόμιζαν πως θα έχει -70%.

Την είδαν έξυπνοι εκεί στα Benetton φέτος!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Ας μην μιλαμε για διαφορες και θυμηθω παλι τα φανελακια απο marks που θελω. Εδω 29.5 ευρω και στην Αγγλια 10 λιρες. Πηγα στα μαρκς να παρω και με πιασαν τα νευρα, δεν τα πηρα...αρνηθηκα...να με πιασουν κοροιδο...

μη με συγχιζεις μη με συγχιζεις! μονο και μονο για τα μαρκς αξιζει ενας ξαδερφος μια φορα το χρονο!!!!!!!! να παρεις οοοολα τα εσωρουχα!!!!!! αστο καλο πια....... ολα ειναι πανακριβα..... αλλα κ στο αγγλικο μαρκς δεν ειναι φθηνα..... σε κανονικες τιμες εννοω..... εχουν διαφορα τα ρουχα οοολα αλλα οχι κ τοσο τρελη..... ποια ειναι αυτα που θες?

τα γυναικεια εσωρουχα ολα 7 λιρες η πενταδα , εδω ολα 15 ευρω....

τα αντρικα 17 λιρες ευρω η τριαδα, εδω 25 ευρω...

τα παιδικα ειναι το χαος...... http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Vests/dp/B002I6JFHS?ie=UTF8&ref=sr_1_61&nodeId=325967031&sr=1-61&qid=1330105916 αυτα 17,5 ευρω?!?!?!? μα γιατι τριπλη τιμη?!?!?!?!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Δε θελω να σας κουρασω αλλα μηπως ξερει κανεις για τραμπολινο με διχτυ;

Please!

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω:lol::lol: αλλά στους Γερμανους κοίταξες ??

στο γερμανικό αμαζον και στο mytoys έχει, δεν ξέρω όμως αν στέλνουν σίγουρα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

μη με συγχιζεις μη με συγχιζεις! μονο και μονο για τα μαρκς αξιζει ενας ξαδερφος μια φορα το χρονο!!!!!!!! να παρεις οοοολα τα εσωρουχα!!!!!! αστο καλο πια....... ολα ειναι πανακριβα..... αλλα κ στο αγγλικο μαρκς δεν ειναι φθηνα..... σε κανονικες τιμες εννοω..... εχουν διαφορα τα ρουχα οοολα αλλα οχι κ τοσο τρελη..... ποια ειναι αυτα που θες?

τα παιδικα ειναι το χαος...... http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Vests/dp/B002I6JFHS?ie=UTF8&ref=sr_1_61&nodeId=325967031&sr=1-61&qid=1330105916 αυτα 17,5 ευρω?!?!?!? μα γιατι τριπλη τιμη?!?!?!?!

Ελα ντε!! γιατι τριπλη τιμη...γιατι?

Πραγματικα ο ξαδερφος αξιζει αλλα δυσκολες εποχες... ισως βολευε η περσοναλ για μια παραγγελια στα μαρκς αλλα διαβασα οτι μαλλον σταματησε

Τα απλα φανελακια κοιτουσα στο μαρκς αυτα

http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Bodysuits/dp/B002QM9C04?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=46393031&sr=1-7&qid=1330108503&pf_rd_r=07NZ3K9FPRPYN6TZC0ND&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=46393031&pf_rd_p=215570647&pf_rd_s=related-items-3

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Sleeve-Assorted-Bodysuits/dp/B0033IISDW?ie=UTF8&ref=sr_1_2&nodeId=46393031&sr=1-2&qid=1330108503&pf_rd_r=07NZ3K9FPRPYN6TZC0ND&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=46393031&pf_rd_p=215570647&pf_rd_s=related-items-3

q1kup2.pngza5op2.png

Δώσε ελληνικό κείμενο και πέσμου την διάθεσή σου και θα το έχεις !!!!!!!!

Λοιπόν κοριτσάκι ,

Στο μυαλό μου το έχω κάπως έτσι....( βλέπεις δεν μπορώ να το ζορίσω και πολύ , γιατί τελευταία υποφέρω από ημικρανίες )

Σκεφτόμουν να ξεκινήσω κάπως έτσι....

κοιτάζοντας προσεχτικά την τελευταία μου παραγγελία αλλά και κάποιες παλαιότερες , βρήκα μια μικρή διαφορά στο τελικό ποσό πληρωμής μέσω paypal και σχετικά με την τρέχουσα ισοτιμία.

μπορώ να σας δώσω και παράδειγμα....

σας παρακαλώ θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι ακριβώς συμβαίνει και αν υπάρχει κάποια προμήθεια σε αγορές μέσω paypal;;;

θα ήθελα αν είναι δυνατόν , να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει , ώστε να είμαι ενήμερη σε μελλοντικές μου αγορές.

σας ευχαριστώ.

κάτι πολύ απλό .....

η αλήθεια είναι πως ξέρω να το γράψω έτσι ακριβώς στα αγγλικά, απλά μου φαίνεται φτωχό και πολύ πρόχειρο.

χρειάζομαι την έμπειρη γραφή σου και τον εμπλουτισμό από πλευράς σου.

Αλήθεια παίζει να είναι προμήθεια επί των αγορών μέσω paypal;;;

Το αναφέρω βλακωδώς .

Αλήθεια για πες , για κοριτσάκι 11 ετών , ποιο από τα παρακάτω θα διάλεγες για δώρο;;;

http://www.littlewoodseurope.com/pineapple-violet-junior-plimsolls/1006174566.prd?browseToken=%2fb%2f102479%2c20634%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f8&trail=2249-102479-20634

http://www.littlewoodseurope.com/reebok-topscotch-junior-trainers/1006165985.prd?browseToken=%2fb%2f102479%2c20634%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f12&trail=2249-102479-20634 θέλοντας να ξεφύγει από τα κλασσικά All Star .

chatzico που είναι το αριέλ που παίρνεις υγρό με 1,22 το λίτρο στον αμαζόνιο/ Κοιτάω και όλα έχουν διπλάσια τιμή.

Bρε, διάβασε καλυτερα το μνμ μου, εδώ αγοράζω ΑΡΙΕΛ, στο ΑΜΑΖΟΝ κοιτάω τα Astonish.

Δεκτή η ενίσχυση της εγχώριας αγοράς αλλά όταν μας παίρνει η τσέπη μας. Επίσης ότι εδώ δεν ξέρουμε την συγκεκριμένη αγγλική μάρκα απορρυπαντικών, δεν σημαίνει ότι δεν είναι γνωστή και στην Γηραιά Αλβιώνα;)

Ενδιαφέρον! Και λέει ότι "μαλακώνει" άρα δε χρειάζεται και μαλακτικό? Δηλαδή με ένα απορρυπαντικό αντικαθιστούμε τρία (πλυντηρίου, για πλύσιμο στο χέρι-όχι ότι πλένω τίποτα στο χέρι δηλαδή, και μαλακτικό)? Έχει άραγε ωραίο άρωμα?

Γενικά περιμένουμε test drive σε astonish και bb cream!;)

Ψήνομαι λέμε !!! Καλά την ΒΒ ίσα που μπορεί να την χτυπήσω και απόψε :cool:

Ρε τι να λέμε... Πήγα στα μαγαζιά να πάρω φόρμες της μικρής για του χρόνου και μου έλεγαν εκπτωτική τιμή 21,00 ευρώ η φόρμα? Που πέρυσι την αγόρασα με 12 ευρώ και πρόπερσι με 10? Όχι αρνούμαι!

Είναι αστείο απ τη στιγμή που μειώνονται οι μισθοί και αυξάνονται οι άνεργοι αυτοί όχι απλά να μη παγώνουν τις τιμές αλλά να τις διπλασιάζουν!

Για να μη πω για τις ποιότητες... Που δε βρίσκω καθόλου εύκολα πια χοντρό φούτερ.

Και η δικαιολογία? "Για κορίτσια δεν βγάζουν χοντρά φούτερ γιατί δε τα φοράνε"!!!

Ότι δηλαδή θα μου πει το τρίχρονο "δε φοράω αυτό το χοντρό γιατί με παχαίνει"???

Υποκλίνομαι !!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραγγείλω nutella :)

http://www.shape.gr/diatrofi-adynatisma/news-trends/glika-prwino-sokolata-adinatisma.html

Μπα, μην μασάς, το κάνω εγώ και δεν έχει αποτέλεσμα........:rolleyes::rolleyes:

Χοντρικά, έπαιρνα την 5άδα σλιπάκια της μικρής γύρω στα 12 ευρώ εδώ. Από το αγγλικό 4-5 λίρες ....Σπιτσλεςςςςςςςςςςςςςςςς

BOftp3.png PzWNp3.png

Ελα ντε!! γιατι τριπλη τιμη...γιατι?

Πραγματικα ο ξαδερφος αξιζει αλλα δυσκολες εποχες... ισως βολευε η περσοναλ για μια παραγγελια στα μαρκς αλλα διαβασα οτι μαλλον σταματησε

Τα απλα φανελακια κοιτουσα στο μαρκς αυτα

http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Bodysuits/dp/B002QM9C04?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=46393031&sr=1-7&qid=1330108503&pf_rd_r=07NZ3K9FPRPYN6TZC0ND&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=46393031&pf_rd_p=215570647&pf_rd_s=related-items-3

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Sleeve-Assorted-Bodysuits/dp/B0033IISDW?ie=UTF8&ref=sr_1_2&nodeId=46393031&sr=1-2&qid=1330108503&pf_rd_r=07NZ3K9FPRPYN6TZC0ND&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=46393031&pf_rd_p=215570647&pf_rd_s=related-items-3

το χω ξαναπει παλια.... για μια και μονο αποστολη καλη λυση ειναι το www.forward2me.com αλλα συμφερει αν το μαγαζι δεχεται τις πιστωτικες τις ελληνικες.... εχω μια αμφιβολια για το μαρκς.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...