Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα! μήπως ξέρετε πως θα ψαξω στα αγγλικά αυτό το φως που μπαίνει στην πρίζα και αναβει όταν έχουμε διακοπή ρευματος? γιατί τωρα τελευταία δεν μας τα λέει καλά η δεη και αναγκάζομαι να ξενιτευομαι σε μαμαδοπεθερικά κάθε φορά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα α να χαθείς χαχαχαχααχα

ασε ρε.....δεν ανοίγω το στόμα μου γιατί εχω γίνει γραφική πια...!!

Πηραμε με τον συζηγο αθλητικά από αμαζον 50% κάτω η τιμή..... γιατι ειχαν προώθηση σε αυτά τα μοντέλα....κ εδώ στο αουτλετ... του συζήγου είχε 95ευρώ κ το δικό μου 78 νομίζω... κ με 90ευρώ πήραμε κ οι δυο....

Ας μην μιλαμε για διαφορες και θυμηθω παλι τα φανελακια απο marks που θελω. Εδω 29.5 ευρω και στην Αγγλια 10 λιρες. Πηγα στα μαρκς να παρω και με πιασαν τα νευρα, δεν τα πηρα...αρνηθηκα...να με πιασουν κοροιδο...

Τι κανετε εσεις κυρια μου ειστε καλα?

Εμεις πηγαμε τελικα γιατι το ειχα ηδη υποσχεθει και ηταν αδυνατο να το αλλαξω μετα...

q1kup2.pngza5op2.png

κορίτσια καλημέρα! μήπως ξέρετε πως θα ψαξω στα αγγλικά αυτό το φως που μπαίνει στην πρίζα και αναβει όταν έχουμε διακοπή ρευματος? γιατί τωρα τελευταία δεν μας τα λέει καλά η δεη και αναγκάζομαι να ξενιτευομαι σε μαμαδοπεθερικά κάθε φορά!

Πρώτη φορά το ακούω. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Α θέλω κι εγώ...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραγγείλω nutella :)

http://www.shape.gr/diatrofi-adynatisma/news-trends/glika-prwino-sokolata-adinatisma.html

aaaaaaaaaaa δεν μας τα λές καλά :lol::lol: αυτά τα βγάζουν νωρίτερα στην φόρα !!!

τώρα που ανέβασε την τιμή γμτ το άμαζον :lol::lol:

πρίν μερικές μέρες την είχε 6 λίρες για λίγο :lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

κούκλες καλησπέρα!

το αστέρι μου θα είναι παραγαμπράκι τον Αύγουστο και θα ντυθεί σαν τον θείο του με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο...

έχετε τίποτα υπόψη εκτός από childrensalon?

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε φώτα ασφαλείας αλλά δεν μπάινουν στην πρίζα.. Πως θα μπουν στη πριζα και θα λειτουργήσουν αν κοπεί το ρεύμα? Εμάς είναι ένα πάνω από κάθε πόρτα των υπνοδωματιων και 1 στην πόρτα εξόδου. Αλλά έχει τραβήξει γραμμή ο ηλεκτρολόγος όταν φτιάχναμε το σπίτι. Δεν ξέρω πως λειτουργεί..

Λοιπόν. έχεις δίκιο!βρήκα κάτι για σένα!

http://www.electroland.gr/fota-nyktos/otio/otio-fos-nyktos-fos-asfaleias-fakos-n300

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραγγείλω nutella :)

http://www.shape.gr/diatrofi-adynatisma/news-trends/glika-prwino-sokolata-adinatisma.html

Κάτι ξέρω εγώ που φτιάχνω νουτέλα "και καλά για τη μικρή" και την κατεβάζω κάθε πρωί με το κουτάλι!!!

kwtpmaqz0.png

όσο για το θέμα των μισθών και των τιμών η κατάσταση είναι δράμα..Η κόρη μου σαν μωρό πριν από 2 χρόνια δηλαδή είχε όλα της το φορμάκια από λαπεν (από το στοκ βέβαια). Ο γιός μου δεν έχει ούτε ένα..Τότε καταφέρναμε και κάναμε κανένα ταξιδάκι στις εκπτώσεις και ψωνίζαμε..Τώρα με τα ακτοπλοικά στα ύψη, την Αθήνα (και μαζί τους γονείς,αδερφό και φίλους μας)τους βλέπουμε με το κυάλι..τους έχω σιχαθεί όλους πια!έχω να δω τον αδερφό μου 3 μήνες..και θα κάνω άλλους 2 μέχρι να τον ξαναδώ(θα έρθει στη βάφτιση του μικρούλη μας)αι σιχτίρ!νευρίασα πάλι!

kwtpmaqz0.png

aaaaaaaaaaa δεν μας τα λές καλά :lol::lol: αυτά τα βγάζουν νωρίτερα στην φόρα !!!

τώρα που ανέβασε την τιμή γμτ το άμαζον :lol::lol:

πρίν μερικές μέρες την είχε 6 λίρες για λίγο :lol::lol:

Η νουτέλα είναι ήδη υπό παρακολούθηση!!!

Κάτι ξέρω εγώ που φτιάχνω νουτέλα "και καλά για τη μικρή" και την κατεβάζω κάθε πρωί με το κουτάλι!!!

Αμ γι' αυτό κυρία μου είσαι κορμάρα. Ένα σας λέω θα αναστενάξουν τα κουτάλια.

Μια τελευταία ερώτηση: Το νυφικό να έχει κορσέ λέτε ή κρυφό φερμουάρ;

Και έχει πάρει καμιά κανά λαστέξ super που να μαζεύει ο,τι έχει απομείνει από τη γέννα;

Όσον αφορά το childrensalon δεν απαντούν ποτέ σε μνμ!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια τί σημαίνει αυτό; hollow to hem over nipple

H ερώτηση ήταν πώς παίρνω τα μέτρα του μανικιού. Από την άκρη ή από τη μέση του ώμου.

Ti εννοεις ακρη ή μεση;

hollow to hem ειναι απο τον λαιμο (αυτο που λεει λακκακι ο Παπακωνσταντινου στο "σ'ακολουθω" :D ) μεχρι κατω. Αφου λεει over nipple εννοει το πανω μερος του μανικιου (που ειναι πιο μακρυ) και οχι το απο κατω. Ετσι καταλαβα. Ας πουν και οι αλλες κοπελες.

Και για να εισαι σιγουρη ρωτα την αν εννοει αυτο:

http://www.heronleather.com/images/sleeve-garment-measurement.jpg

Ti εννοεις ακρη ή μεση;

hollow to hem ειναι απο τον λαιμο μεχρι κατω. Αφου λεει over nipple εννοει το πανω μερος του μανικιου (που ειναι πιο μακρυ) και οχι το απο κατω. Ετσι καταλαβα. Ας πουν και οι αλλες κοπελες.

Και για να εισαι σιγουρη ρωτα την αν εννοει αυτο:

http://www.heronleather.com/images/sleeve-garment-measurement.jpg

Eννοώ από την αρχή του μανικιού εκεί που είναι συνήθως η ραφή ή από τη μέση του ώμου εκεί που αρχίζει το υπό παραγγελία μπολερό;

Της έστειλα ήδη το link

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

γεια σας!!!

θα μπορουσα να εχω την βοηθεια σας?

υπαρχει καποιο/α site που να μπορω να δω μπυτζαμες για μενα?

ψαχνω αλλα δεν τα καταφερνω.....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Eννοώ από την αρχή του μανικιού εκεί που είναι συνήθως η ραφή ή από τη μέση του ώμου εκεί που αρχίζει το υπό παραγγελία μπολερό;

Της έστειλα ήδη το link

pas du tous

Kαλυτερα ετσι για να εισαι σιγουρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...