Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Axoy ti omorfa παπουτσακια ειναι αυτα;;; Υπαρχει και κωδικος για το αμαζον για τα παπουτσια εκπτωτικος ή δεν ισχυει πια;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα! Πάει η μάνα το έκαψε... Μπορεί από Σεπτέμβρη να μην έχουμε να φάμε αλλά σίγουρα θα έχουμε ρούχα για να φοράμε... Χαχαχα! Πήρα από mandco παιδικά (17 κομμάτια) αρχικής τιμής 85 λιρών χωρίς έξοδα αποστολής και τελικά πλήρωσα 61,98 με τα έξοδα (7,5 λίρες)και την έκπτωση από 2 κωδικούς... Δεν περίμενα ότι θα τους πάρει και τους 2. Καλά δεν είναι; Περιμένω, λοιπόν, 2ο πακέτο... Πόσο ζαχαρώνω αυτά τα crazy8 (και συνεχίζω να ζαχαρώνω και τα gymboree...)... Α, ερώτηση: ενώ εγώ με το συνάλλαγμα έβγαζα περίπου 73? το paypal δεσμεύει 75?, γιατί;

SenFp2.pngSjSRp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Πάει η μάνα το έκαψε... Μπορεί από Σεπτέμβρη να μην έχουμε να φάμε αλλά σίγουρα θα έχουμε ρούχα για να φοράμε... Χαχαχα! Πήρα από mandco παιδικά (17 κομμάτια) αρχικής τιμής 85 λιρών χωρίς έξοδα αποστολής και τελικά πλήρωσα 61,98 με τα έξοδα (7,5 λίρες)και την έκπτωση από 2 κωδικούς... Δεν περίμενα ότι θα τους πάρει και τους 2. Καλά δεν είναι; Περιμένω, λοιπόν, 2ο πακέτο... Πόσο ζαχαρώνω αυτά τα crazy8 (και συνεχίζω να ζαχαρώνω και τα gymboree...)... Α, ερώτηση: ενώ εγώ με το συνάλλαγμα έβγαζα περίπου 73? το paypal δεσμεύει 75?, γιατί;

Παίζει και προμήθεια

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Δε θα σκεφτόμουν ποτέ να ψάξω στο amazon για καλαθάκι μπάνιου!!!

Ωραίο φαίνεται ε!

Και είναι όντως inox? Γιατί εδώ είναι πολύ ακριβά τα καλά!

Koριτσακι αυτα τα μικρα δεν εχουν μεγαλη διαφορα κι'εδω. Εγω το καλαθακι του μπανιου σε ανοξειδωτο ατσαλι, το πηρα στα 10 ευρω απο τα vicko με σχεδιο ομως, οχι σκετο. Σαν αυτο περιπου:

http://www.supershop.gr/product_info.php?products_id=14075

Κοριτσια σχετικα με τα καθαριστικα, μιας και ολοι συμφωνουμε φανταζομαι οτι καλο θα ηταν να ενισχυσουμε λιγο και τις τοπικες αγορες μας πριν μεινουμε ολοι ανεργοι, εχετε κοιταξει τα καθαριστικα ιδιωτικης ετικετας ή σε καταστηματα που εχουν ειδη καθαρισμου; Το υγρο απορρυπαντικο για το πλυντηριο που λεει η Chatzio εγω το παιρνω συνηθως απο τον Μασουτη και ειναι πολυ ωραιο. Το λιτρο βγαινει αν θυμαμαι καλα γυρω στο 1,26

Το λεω μιας κια μιλαμε για no name καθαριστικα και οχι για καποιο γνωστο επωνυμο.

Koριτσακι αυτα τα μικρα δεν εχουν μεγαλη διαφορα κι'εδω. Εγω το καλαθακι του μπανιου σε ανοξειδωτο ατσαλι, το πηρα στα 10 ευρω απο τα vicko με σχεδιο ομως, οχι σκετο. Σαν αυτο περιπου:

http://www.supershop.gr/product_info.php?products_id=14075

Κοριτσια σχετικα με τα καθαριστικα, μιας και ολοι συμφωνουμε φανταζομαι οτι καλο θα ηταν να ενισχυσουμε λιγο και τις τοπικες αγορες μας πριν μεινουμε ολοι ανεργοι, εχετε κοιταξει τα καθαριστικα ιδιωτικης ετικετας ή σε καταστηματα που εχουν ειδη καθαρισμου; Το υγρο απορρυπαντικο για το πλυντηριο που λεει η Chatzio εγω το παιρνω συνηθως απο τον Μασουτη και ειναι πολυ ωραιο. Το λιτρο βγαινει αν θυμαμαι καλα γυρω στο 1,26

Το λεω μιας κια μιλαμε για no name καθαριστικα και οχι για καποιο γνωστο επωνυμο.

Koίτα έχεις δίκιο εν μέρει, αλλά τη δική μου τσέπη ποιος θα την ενισχύσει; Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουν κι έχουν τις ίδιες τιμές. Οι μισθοί δεν είναι οι ίδιοι. Αλλά ξέχασα. Αρνούνται να υποστούν μείωση κέρδους. Τα benetton πάντα τέτοιες μέρες είχαν ήδη βαλει 70%. Φέτος, ωστόσο, ακόμα να βάλουν (μιλάω για το υποκατάστημα στο Ίλιον). Ε δεν θα ψωνίσω. Αρνούμαι. Και πόσα άλλα μαγαζιά. Ας περιορίσουν το κέρδος οι έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες/καταστηματάρχες να αυξήσω κι εγώ τις καταθέσεις του μισθού μου εδώ.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλό θα ήταν αυτό, εγώ δεν διαφωνώ, αλλά εμείς εντο στο Αθήνα ντεν έχουμε Μασσούτη καρντια μου :lol::lol:

ένα υγρό για το πλυντήριο πιάτων που πήρα από τον Γαλαξία για να αντικαταστήσω το φινις, δεν καθαρίζει όπως επίσης και η σκόνη πιάτων της πλυντιρέξ

άμα έχετε να προτείνετε καμιά καλή εναλλακτική να την δοκιμάσω

KbLyp3.png 4AByp3.png

Koίτα έχεις δίκιο εν μέρει, αλλά τη δική μου τσέπη ποιος θα την ενισχύσει; Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουν κι έχουν τις ίδιες τιμές. Οι μισθοί δεν είναι οι ίδιοι. Αλλά ξέχασα. Αρνούνται να υποστούν μείωση κέρδους. Τα benetton πάντα τέτοιες μέρες είχαν ήδη βαλει 70%. Φέτος, ωστόσο, ακόμα να βάλουν (μιλάω για το υποκατάστημα στο Ίλιον). Ε δεν θα ψωνίσω. Αρνούμαι. Και πόσα άλλα μαγαζιά. Ας περιορίσουν το κέρδος οι έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες/καταστηματάρχες να αυξήσω κι εγώ τις καταθέσεις του μισθού μου εδώ.

Και φυσικά θα συμφωνήσω 1000%...προχθές μπήκα στο μπενετον...σετακι φόρμα 20 ευρώ... εκπτωτική έτσι...ε όχι..! Τα δίνω αλλού και παίρνω 2 με 24ευρώ!

Ρε τι να λέμε... Πήγα στα μαγαζιά να πάρω φόρμες της μικρής για του χρόνου και μου έλεγαν εκπτωτική τιμή 21,00 ευρώ η φόρμα? Που πέρυσι την αγόρασα με 12 ευρώ και πρόπερσι με 10? Όχι αρνούμαι!

Είναι αστείο απ τη στιγμή που μειώνονται οι μισθοί και αυξάνονται οι άνεργοι αυτοί όχι απλά να μη παγώνουν τις τιμές αλλά να τις διπλασιάζουν!

Για να μη πω για τις ποιότητες... Που δε βρίσκω καθόλου εύκολα πια χοντρό φούτερ.

Και η δικαιολογία? "Για κορίτσια δεν βγάζουν χοντρά φούτερ γιατί δε τα φοράνε"!!!

Ότι δηλαδή θα μου πει το τρίχρονο "δε φοράω αυτό το χοντρό γιατί με παχαίνει"???

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ρε τι να λέμε... Πήγα στα μαγαζιά να πάρω φόρμες της μικρής για του χρόνου και μου έλεγαν εκπτωτική τιμή 21,00 ευρώ η φόρμα? Που πέρυσι την αγόρασα με 12 ευρώ και πρόπερσι με 10? Όχι αρνούμαι!

Είναι αστείο απ τη στιγμή που μειώνονται οι μισθοί και αυξάνονται οι άνεργοι αυτοί όχι απλά να μη παγώνουν τις τιμές αλλά να τις διπλασιάζουν!

Για να μη πω για τις ποιότητες... Που δε βρίσκω καθόλου εύκολα πια χοντρό φούτερ.

Και η δικαιολογία? "Για κορίτσια δεν βγάζουν χοντρά φούτερ γιατί δε τα φοράνε"!!!

Ότι δηλαδή θα μου πει το τρίχρονο "δε φοράω αυτό το χοντρό γιατί με παχαίνει"???

χαχαχαχα α να χαθείς χαχαχαχααχα

ασε ρε.....δεν ανοίγω το στόμα μου γιατί εχω γίνει γραφική πια...!!

Πηραμε με τον συζηγο αθλητικά από αμαζον 50% κάτω η τιμή..... γιατι ειχαν προώθηση σε αυτά τα μοντέλα....κ εδώ στο αουτλετ... του συζήγου είχε 95ευρώ κ το δικό μου 78 νομίζω... κ με 90ευρώ πήραμε κ οι δυο....

Koίτα έχεις δίκιο εν μέρει, αλλά τη δική μου τσέπη ποιος θα την ενισχύσει; ...

Mα κι'εγω το ιδιο λεω! Αν αγορασω κατι πιο φτηνα σαφως θα το παρω απ'έξω αλλα μιλαω για προϊοντα που βρισκεις στις ιδιες τιμες.

Ravt εχω πεθανει στο γελιο με τα φουτερ! :lol:

Κοριτσια εχετε παρει απο καπου τραμπολινο;

Μ'εχουν φαει οι μικρες και βλεπω να εξαργυρωνω τα πασχαλιατικα δωρα σε τραμπολινο.(Αυτο με το διχτυ εννοω)

Help!

Θα ηθελα να μαθω απο που το πηρατε και γνωμες σχετικα με την ποιοτητα.

Ευχαριστω. :D

Σε παλιοτερη αναφορα που βρηκα στο parents, τα πιο πολλα λινκς δεν ανοιγουν ή δε στελνουν πια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...