Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Και εγώ περιμένω με DHL από αμαζον. Ηρθε χτες Ελλάδα, αλλά στο site δεν μου βγαζει τίποτα. Πάντως απο προηγούμενη εμπειρία έχω να πω ότι συνήθως θελουν 2 μερες μέχρι να γίνει η διαλογή και να σου ερθει το πακέτο.

Ναι γιατί μαλλον θα έρθει με ταχυμεταφορές ή με απλό ελτα. Και όταν μπαίνουν ελλάδα χάνονται...πάρε στις ταχυμεταφορές μην το βρουνε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι γιατί μαλλον θα έρθει με ταχυμεταφορές ή με απλό ελτα. Και όταν μπαίνουν ελλάδα χάνονται...πάρε στις ταχυμεταφορές μην το βρουνε

Αν δεν έρθει μέχρι την Παρασκευή θα πάρω τηλ, αλλά το υποκαταστημα της περιοχής μου είναι για τα μπάζα. Δεν μπορείς να συννενοηθείς με τίποτα. Θεωρούν ότι πρεπει να πας εσύ να πάρεις το δέμα και όχι να στο φερουν οπως οφείλουν (για ταχυμεταφορές μιλάω πάντα).

Επίσης να πω ότι χτες παρελαβα τελικά τις ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_scat_405265031_ln?rh=n%3A405265031%2Ck%3Aastonish+dishwasher&keywords=astonish+dishwasher&ie=UTF8&qid=1329915591&scn=405265031&h=5b5b4e54d894ccce59eb016280dc37156f86c4dc

Μολις τις δοκιμάσω θα σας πω.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο κούριρερ. Ηρθε 5 η ώρα και έλειπα. Με παιρνει τηλ. και μου λεει είμαι κατω από το σπίτι και δεν μου ανοίγετε. Το λεω ότι απουσιάζω και να μου αφήσει χαρτάκι για να παρω τηλ. και να κανονίσω καινούργια παράδοση. Ο κύριος όμως βαριότανε να ξανάρθει και ήθελε να το αφήσει σε καποιον άλλο στη πολυκατοικία. Του είπα ότι δεν θελω να χτυπήσει αλλού γιατί είναι μεσημέρι και δεν γνωρίζω άν είναι καποιος σπίτι. Μετά από 5 λεπτά αφού κλέισαμε, με ξαναπαίρνει τηλ. και μου λεει ότι το άφησε στον δεύτερο.

Αν ήταν άλλες εποχές θα είχα πάρει τηλ. να κάνω παραπονα στην εταιρία, έλα όμως που πλεον δουλειές δεν βρίσκονται έυκολα και τον λυπάμαι. Πάντως ήταν απαράδεκτος, και ξύπνησε και την κοπέλα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

ΒΒ cream για την αφεντιά μου. Άκουσα τόσα γι' αυτές τις κρέμες και δη αυτής της μάρκας που δεν μπορούσα να αντισταθώ

http://www.ebay.co.uk/itm/160661041916?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_4801wt_932

Αποκριάτικη στολή για την κόρη μου

http://www.ebay.co.uk/itm/250976850459?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_500wt_715

Tί κρέμα είναι αυτή;

Μα καλά για του χρόνου πήρες τη στολή; Ή πρόκειται παρά παλαιότερης παραγγελίας; Πάντως ωραία είναι!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια, γεια σας,

έκανα μια παραγγελία στο αμαζον με μωρομάντηλα και πάμπερς.

Η παραγγελία έσπασε στα δύο.

Τα πάμπερς ήρθαν, τα μωρομάντηλα όχι.

Πήρα τηλ. στη ups και μου είπαν ότι παραγγελία με αυτό το tracking id δεν υπάρχει.

Έστειλα μέιλ στο άμαζον πριν λίγο και τους είπα τι έχει γίνει και τι μου είπαν στη ups.

Μου απάντησαν αμέσως, επιβεβαίωσαν ότί πράγματι συμβαίνει αυτό και

μου ξαναέβαλαν καινούρια παραγγελία μωρομάντηλα που θα φύγει αύριο, με standard delivery ενώ εμείς είχαμε παρει τα δωρεάν μεταφορικά για να φτάσουν πιο γρήγορα !!!

Μου είπαν ότι αν φτάσει η προηγούμενη να ακυρώσω τη νέα και αν φτάσουν τελικά και οι δύο να τις κρατήσω και τις δυο ή να δωρίσω τη μία !!

.....

Σε συνέχεια αυτού του μηνύματος μου συμβαίνει το εξής :

Παρέλαβα τη δεύτερη παραγγελία με μωρομάντηλα που έστειλε το άμαζον προς αντικατάσταση της πρώτης που δεν ήρθε ποτέ.

Σήμερα έλαβα μειλ όμως τα οποία λένε ότι μου επιστρέφουν τα χρήματα της παραγγελίας που δεν έλαβα.

ΑΦού την αντικατέστησαν και παρέλαβα και το γνωρίζουν γιατί άφησα packaging feedback, γιατί μου στέλνουν τα χρήματα πίσω;;

Έχει γίνει κάποιο λάθος;;

Τι πρέπει να κάνω;;

Να τους στείλω μήνυμα;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Σε συνέχεια αυτού του μηνύματος μου συμβαίνει το εξής :

Παρέλαβα τη δεύτερη παραγγελία με μωρομάντηλα που έστειλε το άμαζον προς αντικατάσταση της πρώτης που δεν ήρθε ποτέ.

Σήμερα έλαβα μειλ όμως τα οποία λένε ότι μου επιστρέφουν τα χρήματα της παραγγελίας που δεν έλαβα.

ΑΦού την αντικατέστησαν και παρέλαβα και το γνωρίζουν γιατί άφησα packaging feedback, γιατί μου στέλνουν τα χρήματα πίσω;;

Έχει γίνει κάποιο λάθος;;

Τι πρέπει να κάνω;;

Να τους στείλω μήνυμα;;

Προσωπικά, επειδή θέλω να είμαι τυπική και σωστή, θα τους ρωτούσα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και εγώ περιμένω με DHL από αμαζον. Ηρθε χτες Ελλάδα, αλλά στο site δεν μου βγαζει τίποτα. Πάντως απο προηγούμενη εμπειρία έχω να πω ότι συνήθως θελουν 2 μερες μέχρι να γίνει η διαλογή και να σου ερθει το πακέτο.

Πήρα σήμερα τηλ στις ταχυμεταφορές της περιοχής μου αλλά δε το έβρισκαν (προφανώς μπορούν να δουν ότι κ εγώ) και μετά πήρα στην Αθήνα στα δέματα εξωτερικού και μου είπαν αυτό που ήδη ήξερα από το site της DHL. ότι δηλαδή το ένα πακέτο ήρθε χθες κ το άλλο προχθες και βρίσκονται ακόμα στο αεροδρόμιο. Μου είπε να ξαναπάρω αύριο να μου πει αν έφυγαν αλλά δε νομίζω πως υπάρχει λόγος αφού αν τα σκανάρουν για να φύγουν, θα τα βρω κ μόνη μου με το tracking τους.

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Tί κρέμα είναι αυτή;

Μα καλά για του χρόνου πήρες τη στολή; Ή πρόκειται παρά παλαιότερης παραγγελίας; Πάντως ωραία είναι!

Γκούγκλαρε bb cream και θα δεις, δεν έχω χρόνο να βρω λινκ τώρα.

2 φίλες μου έχουν κατενθουσιαστεί.

Τη στολή την έχω παραλάβει 20 μέρες τώρα και την έχει φορέσει πολλές φορές.

Απλά την έβαλα να τη δείτε;)

QnL8p2.png

M''εβαλες στο τρυπάκι τώρα...Όταν έρθει θα μου πεις κι εμένα πώς σου φαίνεται μπας και πάρω

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Mα όπως κ να το κάνεις....δεν βγαίνει η ισοτιμία...οσο ψηλή κ να ήταν εκεινη την ημέρα!!

Πρωτον

1.πλήρωσες με πευπαλ? Και αν ναι πες μας τι γράφει στην συναλλαγή σου πχ θα λέει ταδε λίρες κ από κατω τόσα ευρώ θα αφαιρεθούν.

2.Δευτερον στειλτους ενα μειλ ρωτώντας τους γιατί αφαιρεσαν τόσα λεφτά αφου το τάδε ποσό με την ισοτιμία βγαίνει χοντρικά πχ 63ευρω

Και τριτον....λεω μήπως...

Μηπως μετέτρεψες τις τιμές σε ευρώ στη σελίδα.....αγόρασες κοιτώντας σε ευρώ κ μετά κατά την πληρωμή έκανες πληρωμή στο πευπαλ σε λιρες κ έγινε διπλή μετατροπή ισοτιμίας??

Κοριτσάκι,

πλήρωσα μέσω paypal και δεν έκανα καμιά μετατροπή , έβλεπα τις τιμές σε λίρες και υπολόγισα βάση αυτού κάνοντας την μετατροπή εδώ :

http://www.xe.com/

Feb 20, 2012 Payment To JJB Sports PLC Completed ... -£53.99 GBP

Feb 20, 2012 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details ?67.28 EUR

Feb 20, 2012 Currency Conversion Completed Details -?67.28 EUR

Feb 20, 2012 Currency Conversion Completed Details £53.99 GBP

Total amount:

-£53.99 GBP

Fee amount:

£0.00 GBP

Net amount:

-£53.99 GBP (equals -?67.28 EUR)

Conversion from:

-?67.28 EUR

Conversion to:

£53.99 GBP

Exchange rate:

1 Euro = 0.802479 British Pounds

στο βάζω όπως ακριβώς μου βγαίνει στην σελίδα του paypal.....

ίσως μου έχει συμβεί και στο παρελθόν και δεν το είχα προσέξει.

θα πρέπει να στείλω μήνυμα μάλλον.... αλήθεια σε ποιόν ακριβώς στέλνω ;;;

( μάλλον έχει ποτίσει το ξανθό και δεν μπορώ να καταλάβω από μόνη μου).

Πάντως σε ευχαριστώ πολύ!!!

Κοίτα το paypal πάντα μα πάντα όταν το χρησιμοποιώ εγώ βγαίνει λίγο παραπάνω από την ισοτιμία του xe.com. Δε νομίζω πως θα βγάλεις άκρη, εξάλλου μιλάμε για διαφορά 2,5 ευρώ που νομίζει πως είναι ψιλολογική για το paypal.

Τώρα γιατί βγαίνει λίγο παραπάνω η ισοτιμία δε το ξέρω...ίσως είναι κάποια μικρή χρέωση για την ασφάλεια που σου παρέχει; ειλικρινά δε ξέρω αλλά τη βρίσκω δικαιολογημένη τη διαφορά βάση της εμπειρίας μου...

Βρε ΚΟΛΙΜΠΡΙ μου, αυτή λέει ότι πρώτα βάζεις basic skin products και μετά την κρέμα.

Δηλαδή μπαίνει πάνω από την υδατική ?

Λέγε ρε, μου έχει γυαλίσει πολύ !!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Στο www.mandco.com έχουν -20% σε κάθε παραγγελία εως αυριο Πέμπτη βράδυ.

Και επειδή ειχε ακουστεί οτι πήγαν τα μεταφορικά τους στις 12μιση λίρες.....άκυρο

Κανονικά στις 7μιση λίρες είναι τα μεταφορικά τους για συστημένο Ελτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...