Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κορίτσια ναι στα m&S ακριβώς αυτά που πόσταρε η ίριδα.Στο καρφουρ είναι πιο φθηνά;;;είχα παρει 8 από την πιτζάμα πάρτυ μαδερκερ και δεν ήρθαν ποτέ και έτσι πήρα από εδώ γιατί τα μινέρβα καλά μεν ακριβά και με την έκπτωση δε.

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Plain-Short-Sleeve/dp/B0023C7VN2?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=53882031&sr=1-7&qid=1329817362&pf_rd_r=1CNB7G93JC8NQA2M21C9&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=215485807&pf_rd_s=center-3 9,95

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Plain-Short-Sleeve/dp/B0023C7VN2?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=53882031&sr=1-7&qid=1329817362&pf_rd_r=1CNB7G93JC8NQA2M21C9&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=215485807&pf_rd_s=center-3 12,95

Oχι καλέ....μεσα στο καρφουρ ανατολικής θεσ/νικης έχει κατάστημα μαρκς...κ μου πέφτει κοντά , μολις την πηρα της έδωσα τους κωδικούς πυο θέλω κ θα με πάρει να μου πει αν τα έχει στο νουμερο που θελω να μου τα κρατησει να παώ αυριο να τα παρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστουμε xanp!!!!!!!!!!!! θα παω κ εγω να δω....... ειναι ομως μικρο σχετικα το μαρκς....... ελπιζω να τα εχει..........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Προς τι τα τόσα τεστ βρε γατούλα;Σου έλειψε το σχολείο;; Χαχαχα

Α μου δίνετε θάρρος κορίτσια...εγώ στα 49 μου θα έχω κόρη 19....αλλά ελπίζω να μην είμαι και γιαγιά, να ζήσει το κοριτσάκι μου τη ζωή της πρώτα!!!

Παράγγειλα χτες από το joules μπουφανάκι αμάνικο...καλές εκπτώσεις αλλά πολλά μεταφορικά. Περιμένω να μου έρθει για να πω εντυπώσεις!

Πάντως η δική μου η τράπεζα eurobank μου χρέωνε έξοδα συναλλάγματος από πάντα. Γύρω στα 65 λεπτά νομίζω...

Αυτό που έπαθα για πρώτη φορά είναι να δεσμέυσει το άμαζον το ποσό της παραγγελίας, να μου χρεώσει μετά το ποσό αλλά το δεσμευμένο ποσό είναι ακόμα στη κάρτα μου και άκρη δε μπορώ να βρω. Εχω επικοινωνήσει μαζί τους, μου είπαν ότι θα στείλουν γράμμα αλλά η τράπεζα το έχει ακόμα δεσμευμένο. Τώρα περιμένω να περάσει ο μήνας (4/3) για να αποδεσμευτεί μόνο του...ντρέπομαι να τους στείλω πάλι εμέιλ (2 φορές τους έστειλα...)

Το έχει πάθει καμία;

δεν ειχε βρε εχτες εντιτ το τοπικ! εστειλα πμ στον αντμιν και το εφτιαξαν

Ok τα βρήκα στο μαρκς μου τα κράτησε θα πάω αυριο να τα παρω, στις τιμές που μας είπες xanp , σε ευχαριστώ πολύ!

εντιτ πήρα αυτά

Αμανικα με 12.95ευρώ

και

Με μανίκι 9.95ευρω

Διαφημίσεις

Ok τα βρήκα στο μαρκς μου τα κράτησε θα πάω αυριο να τα παρω, στις τιμές που μας είπες xanp , σε ευχαριστώ πολύ!

εντιτ πήρα αυτά

Αμανικα με 9.95ευρώ

και

Με μανίκι 12,95ευρω

καλαμάρι με μανίκι 9,95 τα έχει εδώ και είναι 3 τα αμάνικα είναι 5 και τα έχει 12,95 μπας και σου είπε λάθος;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλαμάρι με μανίκι 9,95 τα έχει εδώ και είναι 3 τα αμάνικα είναι 5 και τα έχει 12,95 μπας και σου είπε λάθος;

θα σε γελάσω....εγώ τις έδωσα τους κωδικούς που έχει στο αγγλικό σαιτ, με πήρε μετά απο 15λεπτά κ μου ειπε τα ταδε 12.95 κ τα αλλα 9.95. Μονο δε συγκράτησα καλά ποια έχουν πόσο.

Τοτε έγραψα αναποδα τις τιμές σορυ θα το διορθώσω

Διαφημίσεις

Τελικ'α παρελαβα από javari.fr

Παρόλο πουυ ειχα διαβασει αρνητιka σχόλια για το farmachy4u παρηγγειλα χθες το πρωί αυτά http://www.pharmacy4u.gr/roche-posay-active-yeux-eyes-15ml-p-11530.html http://www.pharmacy4u.gr/lierac-creme-mesolift-50ml-p-7534.html και σήμερα το πρωί 11 η ώρα ήρθαν σπίτι με γενική ταχυδρομική!Εβαλα 4 άτοκες στην κάρτα για μενα πολυ σημαντικό να μπορώ να πληρώσω με άτοκες δόσεις!!

Προς τι τα τόσα τεστ βρε γατούλα;Σου έλειψε το σχολείο;; Χαχαχα

Α μου δίνετε θάρρος κορίτσια...εγώ στα 49 μου θα έχω κόρη 19....αλλά ελπίζω να μην είμαι και γιαγιά, να ζήσει το κοριτσάκι μου τη ζωή της πρώτα!!!

Παράγγειλα χτες από το joules μπουφανάκι αμάνικο...καλές εκπτώσεις αλλά πολλά μεταφορικά. Περιμένω να μου έρθει για να πω εντυπώσεις!

Πάντως η δική μου η τράπεζα eurobank μου χρέωνε έξοδα συναλλάγματος από πάντα. Γύρω στα 65 λεπτά νομίζω...

Αυτό που έπαθα για πρώτη φορά είναι να δεσμέυσει το άμαζον το ποσό της παραγγελίας, να μου χρεώσει μετά το ποσό αλλά το δεσμευμένο ποσό είναι ακόμα στη κάρτα μου και άκρη δε μπορώ να βρω. Εχω επικοινωνήσει μαζί τους, μου είπαν ότι θα στείλουν γράμμα αλλά η τράπεζα το έχει ακόμα δεσμευμένο. Τώρα περιμένω να περάσει ο μήνας (4/3) για να αποδεσμευτεί μόνο του...ντρέπομαι να τους στείλω πάλι εμέιλ (2 φορές τους έστειλα...)

Το έχει πάθει καμία;

Το έπαθα πρόσφατα, το χω γράψει κιόλας. Έβαλα παραγγελία την οποία ακύρωσα 10 λεπτά αργότερα. Αλλά αυτοί είχαν προλάβει και είχαν δεσμεύσει τα χρήματα! Το αμαζον να ωρύεται πως δεν έχει δεσμεύσει τα χρήματα, η τράπεζα να λέει πως πρέπει να στείλει ακυρωτικό το άμαζον, το αμαζον να απαντά πως δεν μπορεί να στείλει ακύρωση απ τη στιγμή που δεν έχει πάρει χρήματα... Να λέω στην τράπεζα "πες ρε φίλε ότι δεν έκανα παραγγελία, δε μπορώ να κάνω αμφισβήτηση? Απάντηση... "ΑΝ δεν τα πάρουν σε 15 μέρες θα φανούν αυτόματα". Τα πήρα τόσο στο κρανίο... Όντως 15 μέρες μετά αποδεσμεύτηκαν τα χρήματα.

Δε μου λέτε, οι άλλες τράπεζες αυξήσαν τη φόρτιση? Η Κύπρου την πήγε 1,20...

Καλαμάρι είδες τι σου είναι η συμπρωτεύουσα? Εγώ ακόμα δεν είδα πυτζαμάκια, φαντάζομαι αύριο...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να ρωτήσω κάτι!

Το αμαζον δεν έχει paypal?Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι που δεν το έχει το άμαζον αλλά πωλητής του τι κάνουμε?Πως εξασφαλιζόμαστε?

Αυτό το έχετε δοκιμάσει?http://www.babymonitorsdirect.co.uk/products/210/Luvion-Grand-Elite-Recordable-Baby-Monitor.html?setCurrencyId=2

Το σαιτ εννοώ!Να το εμπιστευτούμε?Δεν είναι για μενα!

Βρε τη γιαγιά. Ακόμα να συνηθίσω οτι είσαι τόσο μικρή γιαγιά.

Καλημέρα Ταμαράκι!

Πλάκα είχε όταν η Ειρήνη ήταν μωρό,(ήμουν 41 όταν γεννήθηκε) πολλοι νόμιζαν ότι ήταν δικό μου μωρό. Να σου πω όμως, ότι είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, ότι μπορείς να δώσεις πράγματα στα παιδια και να μπορείς, από άποψη δυνάμεων.

Το ιδιο μου λεει και η δικη μου μαμα...μακαρι λεει να τα ειχα κανει νωριτερα για να εχει περισσοτερες αντοχες...βεβαια δεν ειναι μεγαλη 57 ειναι και ο γιος μου ειναι 5 χρονων και ακομα πεφτει στα 4 και τον περνει καβαλα!!!! Μικροδειχνει κιολας και καποιες φορες που της λενε οτι ειναι δικα της ψηλωνει 10 ποντους!!!!;);)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Το ιδιο μου λεει και η δικη μου μαμα...μακαρι λεει να τα ειχα κανει νωριτερα για να εχει περισσοτερες αντοχες...βεβαια δεν ειναι μεγαλη 57 ειναι και ο γιος μου ειναι 5 χρονων και ακομα πεφτει στα 4 και τον περνει καβαλα!!!! Μικροδειχνει κιολας και καποιες φορες που της λενε οτι ειναι δικα της ψηλωνει 10 ποντους!!!!;);)

Δεν είναι θέμα ηλικίας. Η μαμά μου είναι 56 και ο μπαμπάς μου 60. Η μαμά μου δεν έχει απασχλήσει ποτέ το μωρό πάνω από μισή ώρα και δεν μου τον έχει κρατήσει ποτέ μόνη της (εκτός αν είναι κι ο μπαμπάς). Ο μπαμπάς μου έρχεται και μου τον κρατά κανα 3ωρο (τον πάει και βόλτα με το καρότσι) για να κάνω καμιά δουλειά. Στη μαμά μου αν πω θα προτιμήσει ΑΝ έρθει να μου κάνει σκάλες, βεράντες κλπ και να κρατήσω εγώ το μωρό.

Τον είπα κι εγώ τον πόνο μου που 7,5 μήνες τώρα είμαι κλεισμένη σπίτι με μοναδική παρέα εσάς. Anyway, τα πάντα είναι θέμα διάθεσης.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...